Jump to content
GigaDrinks.com форум

All Activity

This stream auto-updates

 1. Last week
 2. Earlier
 3. Здравейте! Някой от вас теглил ли е заем с лоша кредитна история? Предполагам няма смисъл да се обръщам към банка, но какви са другите ми опции? Може ли някой да ми даде повече информация? Благодаря предварително!
 4. Здравейте... базата 70/30 как става с никотин 6 или 12 със същото съотношение 70/30?
 5. Благодаря...и да попитам за zlide tank...когато насипвам нова течност плюе горещи капки..?
 6. Свикнал съм с 1.6 от години. Ще се опитам да изкарам на резерви, ако не успея - ще взема с по-ниски омове.
 7. Обикновено изпарителната част (намотката) е стомана. Моя съвет е да се придържате към стандартния режим (мощност или VW), където може да се настройва по мощност (ватове). Вижте коя глава е монтирана в изпарителя и настройте устройството да е някъде около или малко над средата на препоръчителния диапазон. Ако пише 10-15 вата, задайте на устройството 13 вата.
 8. Предполагам около 2 до 3 седмици. Тази седмица ще правим поръчка. Има и нов вид, който евентуално да пробваш - 0.6 Duoprime.
 9. Здравейте Димитър...взех Innokin Zlide 4мл.В една тема четох че няма проблем че надстърча на Evic.Въпроса ми е какъв метал са изпарителите и на какъв режим се ползват на Vtc mini?
 10. Според мен няма качествени изпарители, които да разполагат с вариант за обслужваема и необслужваема глава. Трон-С е изпарител от по-старите поколения и главите, с които работи не са особено читави спрямо днешните стандарти. Може би трябва да пробвате нещо по-качествено. Примерно Innokin Zenith II (малко по-широк е от устройството Ви, но ще работи). Изпарителя няма обслужваеми глави, но вкуса от него е много добър. Вариант за по-тесен изпарител, който да не надстърча от мода е Innokin Zlide 2ml, който ползва същите глави, но събира по-малко течност.
 11. Много благодаря...а отделно има ли такъв атомайзер с обслужваеми и необслужваеми изпарители?Може би не зададох въпроса правилно...проблема ми е в изпарителя в комплекта Tron S...няма вкус и пара достатъчно?
 12. За съжаление все още не съм чувал за такъв аромат. Ако трябва да съм честен, едва ли и ще се появи. Тютюна Клан от години не е това, което е бил някога и се съмнявам, че някой вече помни на какво точно е имал мирис оригиналния.
 13. Здравейте, това е малко особен въпрос, но ето няколко примерни, които според мен са подходящи и ще си паснат като размер с това устройство. Предполагам, че предпочитате такива със стегнато дърпане, подобно като усещане на това от нормална цигара (MTL). ThunderHead Creations Tauren Elite Pro MTL RTA Atomizer 2ml Vapefly Alberich MTL RTA Atomizer 4ml Vapefly Galaxies MTL RTA 3ml
 14. Здравейте...Бихте ли ми препоръчали обслужваем изпарител за Evic vtc mini?
 15. Митко, има ли вече създаден за електронни цигари аромата на тютюна за лула Clan ?
 16. Аз минах вече 10+години на 15ти Август.... Одъртяхме с някои от Колегите тук....
 17. Здравейте, Реших, че е време да сменя професията. Има ли някой тук, който е учил в някоя академия програмиране и да е останал доволен и да е успял да си намери работа след това? Знам за софтуни, но виждам смесени ревюта. Бих бил изключително благодарен ако някой препоръча нещо
 18. Здравейте, имам въпрос към хората занимаващи се с покупко-продажба на течности. Как осчетоводявате приходите, възползвате ли се от онлайн платформите или работите само със счетоводител? Мой познат занимаващ се с пчеларство ми препоръча тази платформа - https://nula.bg/ - това било сайт, където ти позволявало да управляваш бизнес финансите и данъчни задължения. Това, което ми хареса най-много е, че можете да изкарвате фактурите онлайн.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...