Jump to content
GigaDrinks.com форум

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последната седмица
 2. Имам го колега.10мл.са минали през него Ако го искаш пиши 30 лв.
 3. Това, което казва Благо Атанасов може да е най-вероятния проблем. Пробвайте с друга глава или минете през някой магазин, за да я погледнат колегите на място.
 4. Не добре затегната глава Късо съединение в главата Изтощена батерия
 5. Здравейте! Наскоро си купих JOYETECH EGO AIO BOX. Първите няколко дни нямах проблеми с изключение на това,че загряваше много. Вчера обаче се появи друг проблем. Когато задържа копчето ,за да дръпна, лед лампичката светва еднократно и не ми позволява. Надявам се искрено да ми помогнете, благодаря предварително.
 6. Earlier
 7. Здравейте! От няколко дни използвам pod системата Uwell Caliburn. Купих си за начало никотинови соли по 10мл шишенцето, които вече привършват. Та въпросът ми е- има ли по- големи разфасовки на никотиновите соли, защото никъде не мога да намеря ? Другият ми въпрос е ако реша да си “бъркам” течности, то какво е препоръчителното съотношение на VG/PG за pod системите, защото съм чувал, че било по- добре да е по- рядка течността. Предварително благодаря!
 8. Новият College DNA60 Mod е сътрудничество между Dovpo и компания на име Deer Vape. Що се отнася до производителността с Dovpo College DNA60, скоро ще разберете, че това не е вашият обикновен мини мод. Устройството е проектирано с ПДЧ от DN60 на Evolv, което се отличава с патентован контрол на температурата, патентован контрол на мощността, невероятен OLED екран и синхронно коригиране, за да се осигури максимален живот на батерията с по-малко генериране на топлина. Това означава, че модът на Dovpo College DNA60 работи с Escribe - колекцията на настолен софтуер на Evolv, която позволява да се правят промени в настройките на мода. Този софтуер е наличен за Windows и Mac. College Mod работи с единична батерия 18650, която е достъпна чрез горната капачка на батерията, което превръща размяната на клетката в един лек бриз. Можете също да презаредите клетката чрез USB порт, което ще отнеме около 2 до 3 часа от началото до края. И, важно е да се отбележи, че 510 конекторът до капачката на батерията е съвместим с пулверизатори до приличните 24 мм. По отношение на дизайна, Dovpo твърди, че всеки детайл на College DNA60 е перфектен. Те твърдят, че vape mod има не само невероятен външен вид, но и че идеално се вписва в ръката. Плюс това, той е малък с размери само 82 мм х 54,5 мм х 27 мм. Наличните цветни покрития включват пушка, черно, червено и сребристо. Последният уникален аспект на Dovpo College DNA60 е, че дисплеят е разположен в долната част. Това може би е направено, за да се поддържа модът възможно най-малък, тъй като няма място на контролното лице за голям екран. Данните за Vape в менюто на дисплея включват лента на батерията, съпротивление на тока, напрежение на тока, токов ток и текуща мощност. Сега, това, което е страхотно за това устройство, е фактът, че то може да побере 24-милиметрови пулверизатори, което съответства на много популярни vape tanks. Ако търсите страхотно изглеждащо устройство за вашите резервоари, тогава не търсете повече! Ще върви бързо, след като е на склад в vape shop online, така че не го пропускайте. Параметри Размер: 82.0 * 54.5 * 27.0мм Материал: Алуминиева сплав Чипсет: DNA60 От Evolv Батерия: 1 * 18650 Изходна мощност: 1-60W Диапазон на съпротивление: 0,1-3,0 ohm Време за зареждане: 2-3 часа Порт за зареждане: Micro USB порт Цветове: Черен, Гънметал, Червен, Сребърен Може и да искате lost vape centaurus dna250c hellvape dead rabbit se rda
 9. Благодаря за отговора. Поне знам , че не съм луд :) И на други съставни аромати го усещам напоследък, но при Филберт си беше доста екстремно. Може производителите на памук да им плащат :) Хайде със здраве!
 10. Може да има някаква разлика наистина, защото и Ани казва, че забелязва подобна промяна, но не толкова фрапантна - сменя памук на 14 дни (не знам колко милилитра изпарява). Не мога да кажа обаче от къде идва, защото няма разлика в рецептата и най-вероятно причината е в партидата на някой от вложените аромати в рецептата.
 11. Ти си за Гинес По темата- мислих си това и пробвах и различна плътност на памука но не с полчи промяна. Кайфу 5 ползвам откак е излязъл и имам 2. Знам как да ги вързвам. Затова и пиша, понеже ми направи впечатление известна промяна в живота на намотката. Фолберта го правя както винаги- в 250мл шише концентрата и допълвам с база.
 12. Има ли вероятност памука да ти е по-стегнат? Аз в момента съм с намотка на МК на Соло-то, през която съм прекарал вече над 400мл от нашия Пинкмен и все още се забелязва съвсем леко почерняване, та ще кара още.
 13. 2ник откакто го правите. И на мен ми стана супер странно. Намотките са на МК винаги, тоест и оттам не е проблема. А проблема е, че супер ме мързи да навивам памук на 30мл. Това е и един от критериите за избор на аромат. А Ани е супер готина. За първи път се засякох на скоро с нея в магазина и няма толкова позитивен, весел и предразполагащ към покупки човек!
 14. Няма промяна във Филберта и е много е странно наистина, че си сменял на 40мл памук. Утре ще питам Ани, колежката от Бургас, дали е забелязала нещо такова, понеже тя основно него изпарява. Ти на колко процента го правиш?
 15. И аз забелязвам от известно време някакво притъпяване на аромата и си мислех че е от привикване. Поне на мен ми се струва логично, макар да се старая да ги менкам. Димитър, един въпрос: Има ли промяна в рецептата на Filbert Tabac? Последната бутилка , която си забърках много цапаше и на 30-40мл сменях памук, което ми се стори странно. Базата е оттук и винаги е била. Памука е същия , който по принцип използвам.
 16. Точно. Щом е възможно да се привиква към аромат например защо да няма и привикване към силата на никотина или аромати като цяло. Ще се пробва това-онова. Няма друг начин.
 17. И аз това щях да кажа - да опиташ нещо различно и да прецениш, дали реално е от базата или просто започваш да свикваш. Аз от както сме започнали с производството на G-Vape не съм ползвал друга база и имам следните наблюдения - използвам само 6мг (средно на ден съм около 10мл) и никога не съм сменял силата на никотина. В момента съм с две устройства - Кангер Небокс (основен) и Ейгис Х с Дроп Соло. Като съм в къщи, ползвам предимно Соло-то, защото аромата е много по-изразен, а усещам и никотина по-силно. Ако съм изпарявал известно време Соло и след това се върна на Небокс, един и същи аромат го усещам много по-слабо, а удар почти няма (с една и съща течност в двете устройства). Когато ползвам Небокса през деня, нямам подобни проблеми. Подобни коментари на твоя съм получавал от потребители на други марки, но ето и че при нас се появяват, което ме кара да мисля, че има някакво привикване на организма. Реално, от както сме започнали не сме правели никакви промени в рецептите и производителите на основните суровини. Преди няколко години имаше момент за около 2 месеца, в който се наложи да сменим пропилена, понеже имаше проблем с доставката на този, който ползвахме, но освен това, никакви други промени не са правени. VG 0 базата винаги е имала вода. Не помня дали в началото не беше дори 10%, като в момента е 5%. Има нулева база без никаква вода обаче - Vegetable Glycerin. VG 0 и Vegetable Glycerin са два различни вида бази, като разликата е само във водата.
 18. Ще споделя и аз моите наблюдения и впечатления. Откакто базата ПГ 60/40 ВГ стана 50/50 не ми се получават течностите. Същия материал за намотка, същия памук, същата концентрация на аромат, същите аромати със същите проценти на етикетчето, но се получава течност с едва доловим аромат (аромата винаги го слагам на макс. препоръчания процент). Никотина който винаги е бил 12 в забърканата течност сега е .....абе преди си го усещах и то яката - сега на усет някъде м/у 6 и 9 според личен опит от самозабъркани и готови течности с такова обявено съдържание. Краен резултат - почти 1/2 повече аромат от написаното на шишенцето, а с никотина не реших проблема. Парата - рехава в сравнение с преди. Изпарявам ДЛ с 1 до 2 намоткови танкове. Добре. Реших сам да си направя 60 ПГ/ 40 ВГ. Гигата има всичко за тази цел. Слагам база 18 чисто ПГ 6 х 10 мл. и допълвам 40 мл. с нулева ВГ база (съвсем скоро обърнах внимание, че вече съдържа и малко дест. вода) за 100 мл. 60 ПГ/ 40 ВГ почти 12 никотин. Няколко дена си е джуркам тая течност от време на време и след това смесвам с аромат. Готовите течности престояват м/у 2 и 4 седмици като пак си ги джуркам от време на време. Наливам в изпарителя дърпам и никаква промяна - аромат едва доловим, никотин - същата работа, парата пак рехава. Пак добавям 1/2 аромат и така решавам проблема. За ароматите. Готови течности с поне 3 различни аромата имам винаги. Един и същи аромат не изпарявам повече от 2 дни, а в къщи по-скоро ползвам 2 различни. Всички аромати ми са на Г-вейп и при всяко ново забъркване на течности редом с 2-та задължителни има и по 1-2 нови които не съм опитвал до момента + 2-3 различни аромата от старите от предишната ми покупка примерно . Италианската или обикновената серия, стари или нови, в/извън срок на годност който не гледам защото не ме интересува проблема е наличен - решение поне наполовина повече аромат, никотиновото усещане продължава да е някъде м/у 6 и 9 , а гъстотата на парата вече спря да ми прави впечатление. Опитвал съм 50/50 базата с 18 никотин + Г-вейп аромат на заводкса испарителна глава Вапоресо не мога да кажа с колко намотки вътре - идеално като сила на аромат, никотина съвсем леко нанагорно ми идва, а някогашната 18-ка изобщо не можех да я изпарявам и дори като аромат ми идваше твърде нанагорно. За гъстота на парата не мога да преценя защото Вапоресото е чуждо. Реших в крайна сметка да експериментирам известно време с други предложения на пазара пък да видим има ли заек, ще изскочи ли от някъде или няма заек.
 19. Привет, Благодаря за отговора и уверението, че не е променяно нищо по рецептата. За съжаление не обърнах внимание на срока на годност, едното е купувано от магазина на Военна болница към края на февруари, другото от този до ВХВП на 07.03.2020 г., ако има значение. Ако не са зареждани там нови партиди след това, би трябвало да може да се проследи. Мога да донеса до склада приготвена с тези два концентрата течност на около 3-4 вече седмици за справка.
 20. Здравей! Със сигурност няма промени по самата рецепта. Предполагам, че ако усещаш разлики, то те са в следствие на различни партиди на различните аромати, които се влагат в този микс. Тези дни ще тествам лично, за да видя как стоят нещата. Ако имаше някакви промени, то със сигурност щяхме да го напишем или по-скоро щяхме да добавим V2 към наименованието - примерно Dragons Blood V2, а скоро се надявам и Lemon Tart V2. Между временно, можеш ли да напишеш срока на годност, който пише на шишенцето?
 21. Привет на всички, Към екипа - правени ли са някакви промени по рецептата на Gambit ? За последните две седмици две шишенца с концентрат съм взел и забъркал и няма нищо общо с Gambit - бие на някакъв безвкусен тютюн и нищо друго. Основен аромат ми е и останах силно разочарован. Не съм новобранец, правя го на 5% винаги и този аромат в момента не е това, което досега винаги съм взимал и обожавал.
 22. Колеги, някой да има geekvape ammit mtl 4ml
 23. Взех SMOK G Priv 2 230W Vape Kit, със SMOK TFV8 X-Baby и Vaporesso ORC Tank . Както и безникотинови течности g-vape.
 24. Аз бих препоръчал с две ръце Oumier Bombus RTA и Digiflavor Pilgrim GTA. По последния въпрос може да се каже много за това накратко аз предпочитам пластмасови модове с 1 батерия - по-малки са, по-леки и за моите нужди са идеалните.
 1. Зареди още активност
×
×
 • Създай нов...