Jump to content
GigaDrinks.com форум

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Благодаря, за бързия отговор. Направо утре ще разгледам, благодаря. И аз се надявам да си намеря нещо.
 3. Здравей, преди известно време едни приятели си търсиха и те. И намериха един сайт, от където впоследствие и купиха апартамент. На сайта има много предложения. Ето, в www.xnvd.bg те си намериха новият дом. Дано и ти го намериш. Пожелавам ти късмет!
 4. Здравейте, търся да закупя апартамент в центъра на град София. Може ли някой да ми предложи източник от където да си намеря няколко варианта или може би вие знаете някого, който продава. Благодаря предварително!
 5. Да, нашият софтуер е идеален за малки и средни бизнеси. Можете да опитате. Ние имам пробен период, ако не ви хареса, можете да се обърнете към накой друг.
 6. Имам малък бизнес и догодина мисля да го разширявам и сега се чудя има ли някакъв добър счетоводил да ми следи сметките или някакъв алтернативен вариант. Досега се оправях сам и нямах проблеми с това. Но сега като се разширявам, се замислям за това. Можете ли да ми подскажете? Вашият софтуер ще може ли да помогне на моя бизнес?
 7. Здравейте, компанията ми е разработила софтуер за счетоводство. Тази програма нарекохме "Нула" - нула време отнема! Нула е най-лесният начин за управление на бизнес финанси, персонал и данъчни задължения. Бизнес финансите се съхраняват в облака, а не в хартиен вариант, както беше преди. Услугите, които предлагаме: Бизнес банкиране Вие можете свободно да следите за паричните потоци в реално време, както да плащате лесно и сигурно сметки, заплати и данъците. Електронни фактури Получавате вашите преводи по-бързо и лесно с нашите QR фактури. Счетоводство в облака Автоматизиране на счетоводни процеси. Автоматично разчитане на фактури (OCR) Край на ръчното въвеждане на фактури. ТРЗ Най-лесният начин за управление на персонал и заплати. Известия Автоматични известия за платени и неплатени фактури, както и крайни срокове. Виж ни и ще се радваме на всеки нов клиент! Вече работим и с всички банки!
 8. Здравейте, имам една история. Имам малък бизнес и догодина мисля да го разширявам и сега се чудя има ли някакъв добър счетоводил да ми следи сметките или някакъв алтернативен вариант. Досега се оправях сам и нямах проблеми с това. Но сега като се разширявам, се замислям за това. Можете ли да ми подскажете?
 9. Last week
 10. Аз изкарах курса за juniour developer в https://codeacademy.bg/. Останах доста доволен от обучението. След не много време успях да си намеря и работа, близка до специанлостта ми
 11. Ако си търсите какво да играете, може да чекнете този сайт за безплатни игри за телефон, има игри за компютър.
 12. Earlier
 13. Митко, има ли вече създаден за електронни цигари аромата на тютюна за лула Clan ?
 14. Аз минах вече 10+години на 15ти Август.... Одъртяхме с някои от Колегите тук....
 15. Здравейте, Реших, че е време да сменя професията. Има ли някой тук, който е учил в някоя академия програмиране и да е останал доволен и да е успял да си намери работа след това? Знам за софтуни, но виждам смесени ревюта. Бих бил изключително благодарен ако някой препоръча нещо
 16. Здравейте, имам въпрос към хората занимаващи се с покупко-продажба на течности. Как осчетоводявате приходите, възползвате ли се от онлайн платформите или работите само със счетоводител? Мой познат занимаващ се с пчеларство ми препоръча тази платформа - https://nula.bg/ - това било сайт, където ти позволявало да управляваш бизнес финансите и данъчни задължения. Това, което ми хареса най-много е, че можете да изкарвате фактурите онлайн.
 17. Това е най-трудния въпрос от всички - ароматите. Всичко е строго индивидуално и е трудно да се даде съвет. Ако черешата ти харесва и имаш някакъв тютюнев аромат под ръка, можеш да пробваш с микс между двата. Почни първоначално със съотношение 1:1 от двата аромата и виж дали ти допада. Ако някой от тях доминира прекалено много, пробвай да добавиш повече аромат от другия.
 18. Привет, От няколко месеца изпарявам и вече не мога да си представя как съм пушил :) Бъркам си разстворите сам и действам на принципа проба-грешка. Горе долу съм нацелил правилната комбинация, но имам нужда от малко помощ. Разстворите ми стават малко по-сладки от желаното. VG или PG да преобладава за да не сме толкова сладък крайния продукт? След всички опитани вскусове, за сега най-ми допада Cherry. Искам обаче да си харесам и различен от плодовия, да е ароматен, но по-на тютюн да бие. Толкова са много, че наистина не мога да попадна на някой, който да ми хареса. Моля ви за съвет.
 19. Здравей, имаш лично съобщение
 20. Здравей, Течността налична ли е ?
 21. Здравейте, Искам да споделя мнение за продуктите на Маджаров. На скоро почнах да си купувам от тях и останах много доволен от качеството и най вече цената! Вчера си закупих от това свинско месо, беше много добро и ви силно ви го препоръчвам. https://madjarov.bg/product/svinsko-meso-za-gotvene/
 22. Супер е, имах такъв, останах много доволен
 23. Колега, имам въпроси, може ли да ти пиша на лично да ги изясня
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...