Jump to content
GigaDrinks.com форум

mitaka4534

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location:
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mitaka4534's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Здравейте ! Преди няколко дни си взех база на G-vape 100ml безникотинова VPG и аромат cappucino на inawera. В едно шишенце от 10ml сложих 4 капки а в другото около 8. След 3 дена пробвах шишенцето с повече капки и не усетих почти никакъв вкус, след което реших да му добавя още 4-5 капки. Днес отново го опитах и вкуса му е много слаб и въобще не наподобява на капучино. Въпроса ми е повече време ли трябва да отлежава и да слагам ли повече капки ? П.С. Шишенцата стоят на тъмно в стайна температура и всяка вечер ги разклащам за да се ускори процеса.
 2. А как мога да изчисля процентите. Да кажем 3% колко ml са това или колко капки ?
 3. Здравейте ! Начинаещ електронен пушач съм и вчера реших да пробвам да си забъркам никотинова течност. Взех база от G-vape 100ml безникотинова VPG и аромат cappucino на inawera. На 10ml сложих около 4 капки. Въпроса ми е това достатъчно ли е и колко време трябва да престой течността за да е годна за употреба, тъй като в сайта пише 2-3 дена, а по форума чета че е добре минимум 1-2 седмици ? Също мисля да смеся цялата база с аромат останали са около 80ml база колко капки аромат приблизително трябва да сложа ? Брагодаря ви предварително !
 4. Смених изпарителя с другия който е в комплекта 0.6 ома и засега проблема изчeзна. Мрежичката на изпарителя който използвах досега е леко изгоряла в средата, но не цялата. Става ли още за употреба или да я хвърлям ?
 5. Здравейте ! Преди няколко месеца си взех цигарата на Joyetech - ego aio pro. Тъй като това ми е първата електронна цигара, не ми направи впечатление в началото, но цигарата пръска много течност. Когато не съм я ползвал и я включа първите 5-6 дръпки пръска много течност, а след това намалява пръскането. Когато я изключа и не я ползвам и да кажем на следващия ден пак я включа, проблема е същият. Цигарата е с стандартната изпарителна глава която е в комплекта. Мой приятел който има същия модел, нямам никакъв проблем с цигарата не пръска течност изобщо. Моля ви за съвети и помощ !
×
×
 • Create New...