Jump to content
GigaDrinks.com форум

Благо Атанасов

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

About Благо Атанасов

 • Birthday 07/16/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Свищов

Recent Profile Visitors

624 profile views

Благо Атанасов's Achievements

 1. Не добре затегната глава Късо съединение в главата Изтощена батерия
 2. Възможно е да се използва и във ватов режим. Във температурен обаче дава по-добър вкус. По принцип основният плюс на циркония е че съпротивлението му има температурни свойства при загряване, които сработват с tcr дори на евтини модове. Никелът да речем също го прави но трябва да се използва с мод с DNA чип(по мое мнение). Цирконият също така може да се обгаря но само на ниски ватове(около 5-6).
 3. Привет, Сдобих се с цирконий от магазина към форума. Веднага си навих една намотка и я монтирах на кайфун прайм. Изпарявам в режим TC-TI с леко коригиран TCR на мода(Koopor V2 mini). Фабрично е 0.00350 а аз го свалих на 0.00330. Това на 190 градуса. Честно казано такова предаване на вкуса не съм виждал. Реотана пали бързо и изстива бързо. Точно каквото си требва за стегнато изпаряване. Който пробва тая жица няма да съжалява.
 4. Ok, мерси. Явно ще си поръчвам въпросният изолатор. Няма да бъде чак от Китай. Гледам има го в магазина към форума в комплект с другият изолатор за централния пин.
 5. Привет, От няколко седмици ползвам този Кайфун. Вчера обаче направих голяма глупост. Тръгнах да си правя нов билд и реших да разглобя изпарителя за да го измия директно на мивката и съм загубил изолатора на плюсовият пост. Вероятно е паднал в канала. Знам че може да се поръча отделно ама не ми се прави цяла поръчка за нещо толкова малко. Та не може ли да се импровизира с неща, които се намират вкъщи?
 6. Е не е нов модел, щом го имам от година. И едва ли е усъвършенстван т.к. има по-нови изпарители с глави с по 8, 10 и дори 12 намотки дето работят на огромни ватове и правят големи облаци. Главите на Мело 3 дават хубав вкус. В момента съм с 0,5 омовата и на 35 вата е убиец. Държи така по цял месец(около 80-100 мл. изпарена течност). Разбира се това е само един вариант. Има много модели но за твоите изисквания - инхалатор с готови глави и мощност до 40 вата, мисля че е подходящ. Мело 300 е огромен и ще изглежда нелепо на толкова малък мод. Ijust s пък няма въздушен контрол. Не мога да дам коментар за други модели, защото не съм ги ползвал. Имам и един Smok tfv4, но го ползвам само с РБА главата. Е нядявам се да съм ти помогнал с нещо.
 7. Привет, силно ти препоръчвам Eleaf Melo 3. Страхотен изпарител. Освен това е популярен в България, почти навсякъде се предлагат изпарителни глави за него. Почти не съм имал течове, а го ползвам като основен изпарител вече повече от година.
 8. Привет. Реших малко да възобновя дискусията по тази тема. Изпарявам от около година и половина и Гигадринкс ми е основно място за пазаруване. Живея в малък град и онлайн пазаруването е единствената ми алтернатива. Разглеждам сайтовете на други магазини от време на време. Направи ми впечатление, че в някои (няма да коментирам кои) се предлагат никотинови бази в разфасовки по-големи от 10 мл. Даже се изкуших и вземах 3 от старите бази на inawera - power smoke vpg 12mg от 100мл. Разбира се на сайта пишеше 10x10ml. Вероятно има подобни течности. Ясно е че това е нарушение на дълго коментираната тук директива на ЕС. Та мисълта ми е дали в БГ има предвиден административен капацитет, който да осигури изпълнението на нейните разпоредби. Дали има реално инспектори които да следят никотиновите течности както на физическите така и на онлайн магазините. Защото в противен случай тези нови изисквания са 'вятър и мъгла'.
 9. Ами вземах си Dragons Blood V2, забърках я и оставих да отлежи. Сега я пробвах и какво мога да кажа....”БОЖЕСТВЕН ЕЛЕКСИР”.Бие и Гамбита. Бие и Милкшейка. Бие и много от ”марковите” течности, които съм пробвал и май ще ми става основен аромат. Много приятен вкус. Плътен и изчистен. Аромата заслужава да го има като готова течност. Щях да го пробвам много по-рано............
 10. Мда. Всъщност след изпарени вече десетина милилитра, вкусът започна да ми харесва. Изпарителната глава беше вече ползвана с друга течност и в началото имаше известен послевкус от нея. Постепенно обаче вкусът се поизчисти. По принцип ми харесват сладкарските аромати и не толкова плодовите, така че със сигурност на заплата ще направя една поръчка и ще включа и втората версия на аромата.
 11. Здравейте колеги. Искам да попитам какъв трябва да бъде вкуса на Dragon's blood на g-vape. Забърках си две шишенца, едното на 16, другото на 20 процента. И двете имат малко странен вкус(на развалени ябълки). Ползвана е VPG база с 6мг. никотин а течността е отлежавала 3 месеца. Питам защото аромата не е неприятен, по-скоро интересен. Напълно забравих за тези две шишенца. Стояли са 3 месеца в хладилник. Сега си забърках други две и ще ги тествам след десетина дни.
 12. Здравейте, може ли накой да ми препоръча подходяща батерия за Evic Primo mini 80w. Нямам никакъв опит с подобни акумулаторни батерий. Благодаря предварително.
×
×
 • Create New...