Jump to content
GigaDrinks.com форум

Иво Благов

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location:
  Пазарджик

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Иво Благов's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Да, точно тези са. Маже ли някой да ме посъветва какви батерии да си взема, изпарявам на 50-80 вата. Търся нещо което да може да издържи ден (става въпрос за мод с две батерии). Благодаря предварително! ''!!!
 2. Здравейте колеги, някой може ли да ми каже в България дали се предлагат батерии Фогстар?
 3. Благодаря за информацията група, проблема ми е че атомайзера е с изпарители които работят на по 90-150 вата.Спрях се на Eleaf invoke 220w, надявам се да съм направил точният избор.
 4. Ясно, благодаря за информацията просто ми дават lost vape Triade Dna 250 за 190 лева и за това Ве попитах дали да го взема но явно и мод за под 100 лева ще ми върши работа, спрял съм се на Smok T Priv.
 5. Знам че съм още много ''зелен'', мисля да остана в отбора, въпроса ми е мод с Дна чип дали е подходящ за дадения атомайзер.И ако може малко повече инфо за плюсовете на Дна чипа.
 6. Здравейте вайпъри, от 2 месеца съм и аз в отбора. Joyetech evic vtc mini + cubis pro ми е комплекта и дойде време да вдигна нивото. Купих си преди 2 дена smok tfv8 cloud beast но не знам какъв мод да си взема за този атомайзер.Ще се радвам някой по опитен пушач да ме посъветва какво да взема, мой познат ми каза да се ориентирам нещо което е с Dna 250 чип но не виждам къде е разликата между Дна и стандартен мод с висока мощност. Благодаря предварително за информацията!!!
 7. Здравейте вайпъри, от 2 месеца съм и аз в отбора. Joyetech evic vtc mini + cubis pro ми е комплекта и дойде време да вдигна нивото. Купих си преди 2 дена smok tfv8 cloud beast но не знам какъв мод да си взема за този атомайзер.Ще се радвам някой по опитен пушач да ме посъветва какво да взема, мой познат ми каза да се ориентирам нещо което е с Dna 250 чип но не виждам къде е разликата между Дна и стандартен мод с висока мощност. Благодаря предварително за информацията!!!
 8. Здравейте вайпъри, от 2 месеца съм и аз в отбора. Joyetech evic vtc mini + cubis pro ми е комплекта и дойде време да вдигна нивото. Купих си преди 2 дена smok tfv8 cloud beast но не знам какъв мод да си взема за този атомайзер.Ще се радвам някой по опитен пушач да ме посъветва какво да взема, мой познат ми каза да се ориентирам нещо което е с Dna 250 чип но не виждам къде е разликата между Дна и стандартен мод с висока мощност. Благодаря предварително за информацията!!!
×
×
 • Create New...