Jump to content
GigaDrinks.com форум

Георги Дяков

Members
 • Posts

  219
 • Joined

 • Last visited

About Георги Дяков

 • Birthday 06/14/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Кърджали

Contact Methods

 • Skype
  diakow1

Георги Дяков's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Намален е на 410 за хората от този форум, ако има желаещи.
 2. Дрон Cheerson CX20 Open-Source Опция автоматично прибиране и кацане само с един бутон. Open Source версията. Място за поставяне на камера! Описание: Обхват: около 500 метра Височина на летене: около 400 метра Време за зареждане на батерията на дрона: около 2 часа Време на летене: около 18 мин. Скорост: до 35 км/ч Бутон за връщане в първоначална позиция Кръжене във фиксирана позиция Поддръжка на височината Безопасно автоприземяване Система за контрол на интелигентно ориентиране LED светлини Пакетът включва: 1 x CX-20 Auto-Pathfinder RC дрон 1 x предавател 1 x зарядно устройство 2 x батерия 1 х диск софтуер Дрона е бил мостра и е ползван за летене максимум 40 минути през целия живот на витрината (само от оторизираното лице да го ползва) Батериите са на 90% Отличен без забележки, може да се нарече чисто нов. Има предпазни омекотители на landind skids. Цена: 450 лв. Тел0.0878487372 - Георги За повече въпроси, пишете тук или се обадете. Обявата ми е и тук: https://www.olx.bg/ad/dron-cheerson-cx20-open-source-ID6uW1K.html image uploader
 3. Мога да приема подарък, щом ти е на сърце. Кърджали, офис еконт на ул. Екзарх Йосиф, за Георги Дяков, тел.0878487372
 4. Кърджали, Северна Гърция/Турция Пробвах в последните няколко дена няколко подхода, вкл. да изпиля отдолу, но не поддава, за да мога да стигна до пружинката. Идея някаква? Сега съм с някакъв Smok Bolt, та държим фронта. Имах някога и Lavatube Chrome, ама явно жената я е хвърлила.
 5. Е за това става дума: Това е копчето, свободно си играе, все едно няма пружина, че и късо прави от време на време.
 6. Здравейте, преди около 2 месеца си взех мод от тук http://www.gigadrinks.com/product/4808/sigelei-telescope-13-mechanical-mod.html. Всичко супер, обаче се появи проблем. Пружинката на копчето малко по малко умря и сега е малко като жена от един специфичен етнос, родила 8 деца естествено (разбирайте играе свободно копчето в дупката). Опитах се да го разглобя, но е капсулован самия бутон. Някакви предложения как да го оправя(отворя) или сменя, ако го има като аксесоар?
 7. На Инавера аромата Мента от наргиле серията е убиец. Значи пробвал съм мента, МЕНТА, МеНтА и ментета, ама така да ми хареса не е било досега. Уникален вкус с базата на Митака и аромат. Изпарявам си с класическите DCT Mesh и механика, просто ненадмината работа. Тази мента е като хладен вятър в жегата на Юли, като климатик след 10-часов работен ден изливане на асфалт на пътен възел Кочериново. Бих добавил и много бързото смесване с базата на аромата, почти като Валери и малко коте става (като Фолкпевачка и Коко Динев). Препоръчвам горещо този аромат!!!
 8. Я да вдигна умрелите малко, ама какво се случи с LA Vape, аз бях голям фен на тяхната Мента и Капучиното. Имаха и нелош RY.
 9. Али връщат парите след диспут, независимо дали си платил с карта, в брой, тяхния пейпал или друг метод. Многократно са ми възстановявали суми, като дори съм имал случай да съм на печалба (когато поръчах таблети на 1.44 долара, а ми върнаха парите на 1.76).
 10. Митака е като Австралийския манталитет, Американската Демокрация и Английския Национализъм - НЕПОКЛАТИМ. От около 5 години работя с него и мога да кажа, че постоянно се развива и все по-добре се справя. За мен той е пример как трябва да се движи един бизнес. Отношението към клиента е по-добро, отколкото на жена ми към мен А и на нея давам пари. А сега тотално ме спечели с последната поръчка, като в пакета намерих и 2 лева в самозалепваща торбичка Продължавай все така напред, Митак, скоро и Чио Чипс ще ти станат конкуренция
 11. 80-100 мл. 26 никотин. Имал съм и периоди с 200 мл. 36, имал съм и с 40 мл. 18. Много зависи какво изпарява течността Аз си харесвам DCT от едно време.
 12. При престоя ми в Австралия използвах Sonata от Black Note. Това е и възможно най-близкия то тютюневия вкус аромат. Бих казал, че ми напомня на цигари КЕНТ бял. По-близък аромат до цигарения не намерих. Но пък най-хубавата ментолка, която съм пробвал, беше на LA Vape ментовия им разтвор. В годините и по-добър не успях да опитам.
 13. Скоро и аз ще се включа с мнение за няколко аромата и базичка от Митака. Правех основен ремонт и сватба, та половината хардуер, софтуер и даже и душата ми вече ги няма, останаха някъде из всичко изкъртено/изхвърлено. За радост успях да си спася Vamo-то и Lavatube-то с 1 Т2 и един друг карт с долна глава. Обаче вече си се завръщам
×
×
 • Create New...