Jump to content
GigaDrinks.com форум

mad-max

Moderators
 • Posts

  2,289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by mad-max

 1. Щом е комплект изпращай го към Пловдив ЕКОНТ офис Гербера получател Харалампи Хворев
 2. И понеже винаги изникват въпрси колко струва еди кое си или колко ще струва ремонтът слагам няколко ориентировъчни цени: Смяна на бутон /ако съществува такъв вариант/ 10 лева Смяна на USB /Изключваме EVOD. за тях няма и няма да има/ 15 лева УТОЧНЕНИЕ !!! Изкъртен USB порт няма как да се отчете като гаранционен. Това е неправилна употреба а не фабричен дефект Смяна на батериен елемент НЕ СЕ извършва ако устройството е извън гаранция !!! Смяна на дисплей /ако има налични доставени и няма да се прави специална доставка/ 25 лева /Изключение са Alien и Aster за които си няма по принцип/ Смяна на контролер за заряд или източник на упорно напрежение 10 лева Смяна на крайни транзистори /никога не е само един...обикновенно са 4 в " рамо" / между 20 и 25 лева ... .....и пак зависи от моделът с който е реализирана схемата. Ремонт по платката /различни възстановявания на писти, проходни отвори ...и други 12 лева Ремонт на всякакви хардуерни проблеми се определят според какво ще вземе стругарят или дали има резервна част стандартна. Всички устройства които са подлежали на ремонт минават през задължително почистване в ултразукова вана / визирам платките/ Моля когато изпращате устройство за ремонт да опишете колкото може по-подробно какъв проблем се е проявил. В противен случай се губи излишно време за да се отгатне какъв точно е проблемът. А това съответно отнема повече време. Ние си запазваме правото да променяме обявените цени според динамичното променяне на цените на пазарът . При всички случаи цената, обявена в момента за ремонт, е цената, която се очаква да заплатите
 3. Да допълня. За тези устройства с антикварна стойност или по-бутикови няма от къде да се намерят налични части. Налага се да се изчакват доставки за конкретната нужда . За масовите не е проблем с частите. Но ще бъдете уведомени за цената на ремонта и за времето в което той може да бъде извършен. Има модове които по-принцип НЕ са предидени от производителят с възможност за ремонт. Ще рече , че всяка намеса нарушава хубавият външен вид на устройството. В сервизът се стараят всичко да бъде както е произведено но не винаги е възможно. Ако не желаете да изчакате по-дълъг срок за да се осъществи отремонтирането ще е добре да се ориентирате към друг мод. По простата причина , че частите се доставят от братски Китай и сроковете за доставка са доста....амммм..разтегливи.
 4. Честита нова 2019 година. Бъдете живи и здрави. Нека има по-малко ядове и дертове. Нека бъдат по-малко неприятностите. Здраве и късмет Ви желая .
 5. А доказателства ? А? Защо няма
 6. ДАно стане "редовна вейп среща". Вдигам темата горе.
 7. Хайде сега лееко коригирай локацията в профила. България не е квартал все пак.А какво Ви е продал пушком....не е ясно.
 8. Да речем , че Арктик Фокс го познавам доста по-добре и от по-дълго време . Аз питам ако си смениш софтуерът с НЕ фабричен /а Арктик Фокс е точно такъв / как се процедира с гаранцията. Разбирай имам достатъчно опит с убити модове . И какво правим после ? Защото някои могат и да се съживят....но не всички. На кратко приеми , че има доста брик-нати /гадна дума ама така я разбирате/ от пипане където НЕ трабва. Същото е като с руутването на телефон а там гаранцията ОТПАДА,
 9. Може би следва въпросът за гаранцията на модът ако е все още в такъв период разбира се.
 10. Горе-долу и при мен е добре....скоро го подхвнах и аз. Дезърт ще се разрежда тази седмица. Ядката е готова
 11. А въздухът отворен ли ти е за да дърпаш по-свободно ? Предполагам знаеш , че капата се върти за повече или по-малко въздух. ЕДИТ Всъщност главата и сама се мокри като я оставиш за 3-5 минутки в събран вид .
 12. Здравей. Ако е преобмокрена ще ти "гъргори". Тръска се като термометър със салфетка на дрипката. Каквото е в повече ще остане на салфетката. Това е по-добрият вариант отколкото да остане суха и да прегори. Обикновенно 5-6 капки са достатъчни за да се намокри добре. Димитър го е споменал по-горе Успех.
 13. Виж това с различните концентрати......и аз не го разбирам. Знам , че ако забъркам Шейд в 18мг/мл и после го сваляне до 3мг е по-добър /според моите вкусове/ ако го напрява директно на 3мг/мл. Нямам грам представа защо въпреки , че не от вчера забърквам. Благодаря , че сподели в темата за пробите.
 14. И така колеги. Реших , че няма смисъл да се запасявам с най-различни модове "щото да има" и ще се опитам малко да разчистя. За съжаление не са купувани чисто нови от магазина а все са от колеги . Но пък съм се старал да ги подбирам като нови а и да ги пазя разбира се. SMOK M45 е с бградена батерия 18650 . SMOK M65 e за стандартна батерия 18650 която може да се сменя и НЕ влиза в комплекта. Началото се дава с два Smok xPro М45 и М65 В ляво е М45 в дясно М65 Дъното на М45 Дъното на М65 М45 горна платформа М65 горна платформа .За съжаление така го взех с едно болтче по-малко но смятам , че ще намеря оригинално за да е пълен комплекта. Та да не се отвявам повече Смок М45 -40 лева. Смок М65 50 лева.
 15. Честит рожден ден на outlander Бъди жив и здрав.
 16. Уж се старая да следя кой кога има......
 17. Е айде сега изиграй ми " черно по дрипката" като си писал каква е. Аз цигарата я знам прекрасно как изглежда. Опитваме се да помогнем А да не говорим, че има и регулиране на капачката
 18. Колега щракни една снимка бе. Какво ще да е това дето пък черно да излиза. . Снимай течност и изпаряващо устройство. Взехме боб да мятаме.
 19. Честит рожден ден на Topper, Jenevus Бъдете живи и здрави....останалото го има при жълтурите . Само хубави моменти за напред.
 20. А дали главата е здрава ? Преди да правиш каквото и да е ако имаш друга глава я подмени. И не притягай прекалено главата към горната част
 21. Развиваш капачката с главата и я завиваш отново. Случва се .
 22. Би трябвало да има според мен. А може и да има само Субокс пък да обмисля Евик-а....... или обратното...колегата да каже
 23. Не разбрах колега ????
×
×
 • Create New...