Jump to content
GigaDrinks.com форум

yass

Members
 • Posts

  107
 • Joined

 • Last visited

About yass

 • Birthday 02/12/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  София

yass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Когато се сложи плюса към бутона - бутона потъва и дава постоянно контакт. Но с тези батерии, с които аз пробвах (а и Тино показа на снимките по-горе), пръстена се навива едва-едва. Явно има и малко разлики в дължината на батериите и с различни се получава различен резултат.
 2. Според мен проблема са потните ни ръце, които не го пускат. Нищо освен неръждавейката няма да издържи. Но си струва да се пробва - винаги може да му се залепи фолио след това.
 3. Извинявам се, но на сайта пише, че е неръждаемо, но не и стоманено. Т.е. не е Stainless Steel, а само Stainless. Малко кофти са се изгъбаркали от сигелей, ама май не са излъгали. Лесно е да се заблуди човек. Иначе отдавна съм чувал, че вашето е хромирано. Жалко, че скоро сте го разбрали. Иначе по основната тема - аз съм за чука, въпреки малките му несъвършенства (да е*и и китайцте, какво 'убаво са го направили и да се издънят за толкоз малко). А, колега, май най-добре да ги пипнеш и двете и ще разбереш кое е твоето. А и за 30 лв разлика в цената - мисля, че няма да се чудиш много-много.
 4. Кофти - далече и скъпо. Излиза ми 25 лв от там. Надявах се да се е появило в България нещо подобно. ПС: Да се надяваме, че ще се получи добрата комбинация. До тогава ще изкарам с Джанти шишенцето.
 5. И кажете има ли някъде от тия пусти шишета с луер лок. Взех си едно на Джанти и става с него горе-долу, ама не влиза в дупката за да уплътни като хората. И Митко толкоз шишета накупи - няма ли поне едно дет' да става?
 6. Е, те това е целта - да се направи информиран избор.
 7. Благодаря за отзивите. Иначе: Аз пробвах на обратно, но не става. Когато батерията е наобратно, копчето не работи. Пробвах и с батерия с плосък плюс - пак стърчи. А пластмасовата втулка, според мен можеше да е малко по-широка, за да не прави този проблем. Но това смятам, че може да се поправи лесно с малко шкурка. Но стърченето е кофти. Моля, ако пробвате с друга батерия (говорим си само за 18350), с която положението е добре да споделите.
 8. В това спор няма. Но така или иначе се продава на ниска цена. Не смятам, че аз трябва да защитавам интересите на Сергей. На днешно време е така. Във връзка с днешното време - ако оригинала струваше 30 лв., а клона 3 лв. - сигурно бих избрал оригинала. Или по-скоро бих си купил и оригинал. Като гледам по белия свят точно това правят.
 9. За същия. То друг клон с кклапан не знам да има. Не казвам, че тази бройка, която си гледал ти не е така. Казвам за моята. ПС: От къде да си намеря шишенце с луер лок (да развалим малко темата : )
 10. Не ми се ще да изглеждам досаден, но възможно ли е да отговорите на въпросите ми.
 11. За външния вид се радвам, че си забелязал, че е добър. Но за стоманата не те разбирам - какво друго е? Нямам идея колко са дълги, но това едва ли е проблем. За резбите - не съм съгласен. Моите се навиват и стягат добре. Моя не свири въобще. Чувам единствено песента на койла. Не съм пипал там. Нито съм навивал, нито развивал. Но и нищо не ми мърда. Без коментар. Не съм го гледал това. Комина влиза в рингчето, за разлика ракетата, където опира в него. В тази връзка - какво му е късото не разбирам. Тук е мястото да отбележа, че за разлика от ракетата нямам грам конденз. Тук съм със смесени чувства - според мен не работи достатъчно добре. Има моменти, в които просълзява, макар от няколко дни да не се е случвало. Склонен съм да вярвам, че кклапана на оригинала работи по-добре. Потвърждавам, че се навива трудно, но според мен е защото няма къде да се държи докато се навива. Аз успях да го навия, като предварително сложих един мундщук. Иначе за мундщуците не си прав. Влизат доволно плътно. Мога да вдигна мода със все изпарителя за мундщука и не помръдва. За мен всичките недостатъци, които могат да се намерят, дори и така преекспонирани от теб, не могат да оправдаят 90% от цената. Да не забравяме, че е 10 (ДЕСЕТ) пъти по евтин! Не съжалявам и за една стотинка, която съм дал за него!
 12. Днес ходих да го разглеждам на живо. Много е готин! Просто радва окото. Обаче ми направи впечатление, че батериите влизат много трудно, а още по трудно се вадят. А това, което най не ми хареса е, че като се сложи малката батерия капачето, което е и копче, захваща едва на половин, максимум един оборот. Успях да развия малко втулката, в която се навива този капак, за да има възможност капачето да се навие малко повече, но пак не се навива хубаво докрай. Моля да проверите, дали само тази бройка, която гледах на Одрин е така с батериите. А с удължителна туба изглежда нелепо, но е хубаво, че ги има - за зор заман.
 13. Абсолютно си прав. Аз за това им се чудя, как поне точките не махнаха от надписа?
 14. И мен много ме кефи, ама е на границата с психологическата бариера от 100 кинта. Иначе ми харесва. Със сигурност ще ида да го видя на живо.
 15. Ама що го не наснима отвътре, да го видим.
×
×
 • Create New...