Jump to content
GigaDrinks.com форум

Людо

Members
 • Posts

  283
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location:
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Людо's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Ако не ти дава вкус на изгоряло след завиването до 'работно'положение значи си намерил твоя сетъп.
 2. Ето наистина вкусен Шейд. Като го започнах края на Февруари беше доста по-светъл.
 3. Явно си попаднал на някое кофти китайче. Вземи си един прайм от гигата да мирясаш. Като изключим обърканата маркировка на въздуха другото си е супер.
 4. Ами след като си гледал как реши че въздуха се регулира с въртене на камбаната?
 5. Вече започвам да си мисля, че се бъзика колегата.
 6. Е как въобще дърпаш? Пробвал ли си без болт за въздуха? Едното мини което имам работи най-добре без болта. Другото с развит наполовина. Да ти пратя едно от моите да направиш сравнение :-)
 7. Колега, това е реглаж на притока на течност! К3 мини въздуха се регулира с винт под плюсовия пин! За това ти се дави. 1-2 оборота стигат в зависимост от сетъпа.
 8. Не е баш така, със 316 стомана нямам успешно сменяне само на памук. След такава смяна кара 4-5 дни и вкуса е гаден. С кантал може и да става, нямам идея. Към колегата нов вейпър, въздуха на К3 мини как го засичаш колко оборота правиш?
 9. Е тва вече нямам идея как става! Хем ти прегаря, хем плюе. Я пробвай на 15-16 вата как ще е.
 10. Не са ли му много ватовете? Аз съм на 0.7 ома на 18 вата. Ама ти утепа коня, от сухо на теч! Нещо с памука не се разбирате май :-)
 11. Корпоративния тоталитаризъм в действие! Аман вече! Да видим как ще обложат пропилен гликола и глицерина! Чак ми е интересно каква дивотия ще измислят.
 12. На косъм съм да влезна в друг режим! Ти му викаш куме Иване, то гледа за *** да те фане... Поне тест направи ли както предлагаше Димитър? Като се замисля нямаш нужда от това.
 13. Я някой модератор да чекне 'цветарката'. Опраши де що тема има. Мноого ми прилича на едно човече дето вече е в другия форум.
 14. Хрумна ми сравнение, ако е като олио на цвят става за изпаряване, но не е много силен аромата. Като тръгне да прилича на 3 годишна троянска вече е перфектен :-)
 15. Такаа, влизам в 'обяснителен' режим, явно не ме разбираш. Бъркам от 3 години само и единствено Шейд. Преди съм пробвал Дезърт и Макс бленд. Правя 1 литър който отварям когато ми свърши предходния. Това се случва между 2 и 3 месеца престой. На който не му се чака, има готова течност. Преди се е случвало да пробвам и под месец, когато преминах от готов 100мл 24мг докато го имаше, на 'забъркан'. Повярвай ми разликата между 1 и 3 месеца е огромна. Дъвкали сме темата за Шейд преди доста време, като подозирахме ФА, че използват допълнителна химия или че зреенето протича с допълнителна помощ. И колкото и да не ти се вярва, да ползвам САМО този аромат.
×
×
 • Create New...