Jump to content
GigaDrinks.com форум

Princesata

Members
 • Posts

  235
 • Joined

 • Last visited

About Princesata

 • Birthday 08/30/1974

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location:
  Варна

Recent Profile Visitors

776 profile views

Princesata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Да за нея уникален чист тютюн е. Димитър каза,че базата виржиния овкусяват с нея тъй,че който го мързи да бърка взема директно база виржиния и си я пуфка.
 2. Или към миризма на чорапи . Дезърта е силно обичана и в същото време силно мразена история...въпрос на вкус казало кучето . По въпроса колега пробвай виржиния на домакина. Откакто се сдобих с нея не спирам да я хваля.
 3. Ти по дефаут си виновен нали си знаеш. Прав си обаче. Виржинията е чудесна чиста. Отдавна не съм попадала на такъв чист тютюнев аромат. Но...дори неузряла на 1% за мен е силна. Ще я разредя още толкова.
 4. Моята идея беше да докарам точно вашата Вирджиния база . Подкукуросаха ме,че е чудесна чиста за пушене. 1% аромат сложих. Нямам намерение да слагам друг аромат така ще си я пуфкам. Благодаря.
 5. Колеги не следя темата та ме извинете ако е коментирано...аромат Виржиния на G-Vape смесен с база придоби вид на боза . Така ли трябва да бъде защото имам фобия към мазни течности/напатих се с един лешник/?
 6. Шефе много,ама много зависи с какъв изпарител се ползват. Лично аз дегустирах 4-5 ваши готови и за мен всичко търпи сериозно разреждане,но...това все пак с феномен.
 7. Имам К4 оригинал и така и не можах да го харесам. Вчера по стечение на обстоятелствата и с любезното съдействие на колеги доволно попуфках 2 оригинални К5. Единия със супер скъпа втулка 1.2 ,другия без. Изпарителят е класа. Красавец от всякъде и с втулката мога да кажа,че е перфектния МТЛ изпарител. Стабилен,доволно вкусен,с перфектната площадка и пълнене,което би устроило и най-капризните колеги.
 8. Колега ако наистина си сериозен дай на лично данни. Ще ти метна една колекция компоти. Има класики от сорта на Ягода ванилия на хай-клас,енерджи,вафла пак на същия бранд. Имам Пъпеш и зелена ябълка на филайф и,и,и,и много са. Не ги ползвам просто защото съм мързел . Бъркам по половин литър лешник и докато не свърши не се занимавам. Нищо не искам в замяна.
 9. Свиленград.....някой да ти даде координати на митничарчето . Малко кърък си пада младежа ама е в час и предполагам ще помогне ако е нещо елементарно.
 10. Тобековски от магазина ли е
 11. Къстърдът на капела е изключително натрапчив аромат. Много е вкусен,ама аз така и не се разбрах с него и го подарих. За моите рецептори даже на 1% беше силен.
 12. Брей туй пък от къде го измисли. При читав нов билд/баси колко техничарски звуча/ от първата дръпка си усещаш нормалния вкус на течността.
 13. Оф....то си е за смях само като погледне човек терминологията,която използват. Очевадно е,че хората понятие си нямат от вейпинг.
 14. Коко гледам са ти извадили от 10 кладенеца вода колегите . С изпарител като 3.1 се предполага,че не те е подгонила манията на "големиОт пушАк" та тия мощности от сорта на 100В. ми се струват абсолютно излишни. Моите разсъждения са от гледна точка на жена блондинка скарана с ватове и ампери и всякакви такива технически подробности. Та първия показан от теб мод е с много добри отзиви като работа,но е ръбат. Третият има проблем с боята поне от това,което съм чела и чула от колеги. Аз съм с втория от около два месеца и съм повече от доволна и от работата му и от ергономичната форма. Противно на пророкуваното тук все още нито съм се взривила нито съм се самозапалила поради глупостта да позлвам листо . Моето мнение естествено не е обосновано от нищо друго освен от личния ми опит на доволен клиент на марката. Каквото и да избереш от трите вида важното е да работи безпроблемно и да задоволява личните ти нужди. Честно казано за изпарител като 3.1 едни 15W са напълно достатъчни.
 15. Бе ясно е,че няма да векуваме с китаеца . Поне работи както трябва пу-пу и е удобен.
×
×
 • Create New...