Jump to content
GigaDrinks.com форум

Боби61

Members
 • Posts

  113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Боби61

 • Birthday 05/31/1961

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Враца

Recent Profile Visitors

2,178 profile views

Боби61's Achievements

 1. Здравейте, Имам един почти нов Eleaf iStick Pico 75W, с много слаба светлина на дисплея. Навън през деня не се вижда нищо. Има ли начин да се оправи?
 2. Огледай пина на батерията да няма някакъв боклук и ако не става, значи си е за нова.
 3. Това е индикация за късо съединение, най-вероятно в изпарителя, ако батерията се зарежда нормално. Пробвай с друг изпарител.
 4. При активиран режим "STELT" мода си работи без да свети дисплея. Активира/деактивира се с едновремено задържане на бутона за активация и бутона минус.
 5. Еми то всъщност истинската отрова в аналоговите цигари не е никотина, а химичните елементи, продукти от горенето.
 6. 10мл х 1мг = 10мг = една цигара 10мг Изпарявам по 4мл на ден 9 мг/мл от почти 7 години и сега от две дръпки, дори и от най- леките цигари ми се завива свят.
 7. До сега всичко ми е минавало в чекирания багаж (течности, батерии и др.) Мода със свален изпарител в джобовете на връхната дреха също ми минаваха на ренгена. Всеки път си мислех, че ще им обясня какво е това ако се поинтересуват, но нито един път не са го направили.
 8. Боби61

  Istick Pico 75

  Пикото ми след 11 месеца ползване е с козметичен проблем на бутона, иначе си работи перфектно.
 9. Като смесиш 10 мл база 18 с 20 мл база без никотин ще получиш 30 мл база с 6 мг никотин и ще ти излезе по - евтино
 10. Приблизително 4 капки са около 1% в 10мл шише, но за по- тънък дропър може и да са 5, и обратно за по- дебел . Изпратено от моят ALE-L21
 11. Последно, В 100мл готова течност с 10% аромат има 90мл база и 10мл аромат. В поста, който цитираш, Димитър е наблегнал на капките и спринцовката и не е навлизал в подробности.
 12. Моят е такъв и за една година се е матирал само бутона.
 13. За любителите на тютюневите аромати препоръчвам : G-Vape "Virginia TA" забъркана на 1% FA "Tuscan reserve" забъркана на 3% Смесени 2 части GVape и 1част FA
×
×
 • Create New...