Jump to content
GigaDrinks.com форум

Димитър

Administrators
 • Posts

  5,379
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

About Димитър

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location:
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Димитър's Achievements

 1. Мисля, че имаме съвместим дисплей, но трябва да го оставите, за да го погледнем. Ако няма как да го оставите в някой от обектите, може да ни го изпратите по куриер до Гига Трейд БГ ЕООД, гр. Пловдив, офис Еконт Брезовско шосе, тел. 0899 189 149.
 2. Обикновено изпарителната част (намотката) е стомана. Моя съвет е да се придържате към стандартния режим (мощност или VW), където може да се настройва по мощност (ватове). Вижте коя глава е монтирана в изпарителя и настройте устройството да е някъде около или малко над средата на препоръчителния диапазон. Ако пише 10-15 вата, задайте на устройството 13 вата.
 3. Предполагам около 2 до 3 седмици. Тази седмица ще правим поръчка. Има и нов вид, който евентуално да пробваш - 0.6 Duoprime.
 4. Според мен няма качествени изпарители, които да разполагат с вариант за обслужваема и необслужваема глава. Трон-С е изпарител от по-старите поколения и главите, с които работи не са особено читави спрямо днешните стандарти. Може би трябва да пробвате нещо по-качествено. Примерно Innokin Zenith II (малко по-широк е от устройството Ви, но ще работи). Изпарителя няма обслужваеми глави, но вкуса от него е много добър. Вариант за по-тесен изпарител, който да не надстърча от мода е Innokin Zlide 2ml, който ползва същите глави, но събира по-малко течност.
 5. За съжаление все още не съм чувал за такъв аромат. Ако трябва да съм честен, едва ли и ще се появи. Тютюна Клан от години не е това, което е бил някога и се съмнявам, че някой вече помни на какво точно е имал мирис оригиналния.
 6. Здравейте, това е малко особен въпрос, но ето няколко примерни, които според мен са подходящи и ще си паснат като размер с това устройство. Предполагам, че предпочитате такива със стегнато дърпане, подобно като усещане на това от нормална цигара (MTL). ThunderHead Creations Tauren Elite Pro MTL RTA Atomizer 2ml Vapefly Alberich MTL RTA Atomizer 4ml Vapefly Galaxies MTL RTA 3ml
 7. Това е най-трудния въпрос от всички - ароматите. Всичко е строго индивидуално и е трудно да се даде съвет. Ако черешата ти харесва и имаш някакъв тютюнев аромат под ръка, можеш да пробваш с микс между двата. Почни първоначално със съотношение 1:1 от двата аромата и виж дали ти допада. Ако някой от тях доминира прекалено много, пробвай да добавиш повече аромат от другия.
 8. Здравейте! От тази гледна точка няма да имате притеснения. Цигарата може да се разтече при определени условия, но не зависи от това как ще е поставена. Ако няма да се ползва дълъг период от време, е по-добре да се изпразни течността или да се махне контейнера. Колкото до самата цигара - трудно е да се препоръча така. Има много зависимости, които определят правилната цигара за конкретния потребител - пушите ли цигари, колко, какви, имате ли изисквания за форма, дизайн, цена... Най-добре е да се направи консултация по телефон, за да може да се обясни подробно.
 9. На VTC Mini изпарителя леко ще надстърча - мода е 22мм, а изпарителя е 24. Ще имаш по един милиметър от двете страни, където изпарителя ще е по-широк от мода. Но това е визуално - ако не те притеснява, устройството е чудесно за този изпарител. Виж само изпарителните глави в комплекта, понеже са две различни и ще трябва да настроиш устройството на различна мощност според всяка глава. Kroma - Z контейнера не е съвместим с твоето устройство. Става единствено за Kroma - Z електронните цигари.
 10. Здравейте! Ако нямате ограничение в ширината на мода, мога да препоръчвам Innokin Zlide 4ml, който е 24мм ширина, но ако мода има някакво ограничение, което да изисква изпарител до 22мм, то бих препоръчал Aspire Nautilus 2S.
×
×
 • Create New...