Jump to content
GigaDrinks.com форум

Димитър

Administrators
 • Posts

  5,372
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

About Димитър

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location:
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Димитър's Achievements

 1. Това е най-трудния въпрос от всички - ароматите. Всичко е строго индивидуално и е трудно да се даде съвет. Ако черешата ти харесва и имаш някакъв тютюнев аромат под ръка, можеш да пробваш с микс между двата. Почни първоначално със съотношение 1:1 от двата аромата и виж дали ти допада. Ако някой от тях доминира прекалено много, пробвай да добавиш повече аромат от другия.
 2. Здравейте! От тази гледна точка няма да имате притеснения. Цигарата може да се разтече при определени условия, но не зависи от това как ще е поставена. Ако няма да се ползва дълъг период от време, е по-добре да се изпразни течността или да се махне контейнера. Колкото до самата цигара - трудно е да се препоръча така. Има много зависимости, които определят правилната цигара за конкретния потребител - пушите ли цигари, колко, какви, имате ли изисквания за форма, дизайн, цена... Най-добре е да се направи консултация по телефон, за да може да се обясни подробно.
 3. На VTC Mini изпарителя леко ще надстърча - мода е 22мм, а изпарителя е 24. Ще имаш по един милиметър от двете страни, където изпарителя ще е по-широк от мода. Но това е визуално - ако не те притеснява, устройството е чудесно за този изпарител. Виж само изпарителните глави в комплекта, понеже са две различни и ще трябва да настроиш устройството на различна мощност според всяка глава. Kroma - Z контейнера не е съвместим с твоето устройство. Става единствено за Kroma - Z електронните цигари.
 4. Здравейте! Ако нямате ограничение в ширината на мода, мога да препоръчвам Innokin Zlide 4ml, който е 24мм ширина, но ако мода има някакво ограничение, което да изисква изпарител до 22мм, то бих препоръчал Aspire Nautilus 2S.
 5. Няма смисъл да я бъркаш повече, но след джуркане е нормално да се получава такава пяна отгоре. Остави я за 1-2 дни и ще се избистри.
 6. Кога си я бъркал за последно? Това обикновено се получава след разбиването - въздуха, под формата на балончета се събира в горния край и стои известно време там, докато се спускат и изчезнат. Ако в течността има повече глицерин, се задържат повече време, но ако е бъркана последно преди 5 дни и от тогава седи така е странно.
 7. Здравей! ако приемем варианта за течност 50/50 ПГ/ВГ, за 3мг никотин най-лесния вариант е да смесиш една база VPG 0 и два никотинови шота с 18мг никотин. Към така приготвената течност, трябва да добавиш аромата, като процента за овкусяване варира при трите аромата. Ако ще разделиш 120-те милилитра на 3, т.е. по 40мл за всеки вкус се получава следното. За Шейд - не повече от 2-3%, т.е. на 40мл слагаш 1 - 1.2мл от аромат. За най-добър резултат трябва да оставиш този аромат да отлежи поне 3-4 седмици, да не кажа и повече понеже никотина е много малко, а той помага за отлежаването. Касъл Лонг - 10% - т.е. за 40мл слагаш 4мл аромат. Трибека - 7% - т.е. слагаш 2.8мл аромат. Тези два аромата имат нужда от 2-3 седмици за отлежаване.
 8. Здравей! Странно е, но Voopoo не предлагат VMate подчето отделно и го има само в комплекта с Драг-а. Скоро очакваме V.Thru подовете обаче, които може би ще са по-добрия вариант понеже предлагат някаква базова настройка на мощността, а ползват същите контейнери. В този ценови диапазон обаче се намира и Caliburn G, от който имаме само положителни отзиви към момента и честно казано ми е трудно да дам съвет. Ако обаче финансовата част и размера на устройството не са проблем, и търсите нещо наистина качествено, което да си заслужава инвестицията и да върши работа, моя съвет е да погледнете Innokin Kroma Z. Устройството е насочено предимно към MTL изпаряващи, но върши работа и за хора, които предпочитат ихналиране, като разбира се въздуха не е толкова свободен, колкото е при системите, които са насочени изцяло към DL.
 9. В момента всичко на пазара е със стандартна 510 резба, така че няма никакъв проблем да му сложиш, какъвто изпарител си решиш.
 10. Това са течности, които са изтекли преди години. Чудят се хората, как да се отърват от тях. По принцип течностите имат много по-дълъг реален срок на годност от обичайните 2 години на етикета, но конкретно с тези не бих рискувал, защото може да са произведени преди поне 5-6 години, а също и не се знае, колко са оригинални.
 11. Да. Сместваш в препоръчителните пропорции, оставяш да отлежи няколко седмици и си ти.
×
×
 • Create New...