Jump to content
GigaDrinks.com форум

Димитър

Administrators
 • Мнения

  5355
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  6

5 Последователи

Относно Димитър

 • Ранг
  Депутат

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Град:
  Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Това, което казва Благо Атанасов може да е най-вероятния проблем. Пробвайте с друга глава или минете през някой магазин, за да я погледнат колегите на място.
 2. Може да има някаква разлика наистина, защото и Ани казва, че забелязва подобна промяна, но не толкова фрапантна - сменя памук на 14 дни (не знам колко милилитра изпарява). Не мога да кажа обаче от къде идва, защото няма разлика в рецептата и най-вероятно причината е в партидата на някой от вложените аромати в рецептата.
 3. Има ли вероятност памука да ти е по-стегнат? Аз в момента съм с намотка на МК на Соло-то, през която съм прекарал вече над 400мл от нашия Пинкмен и все още се забелязва съвсем леко почерняване, та ще кара още.
 4. Няма промяна във Филберта и е много е странно наистина, че си сменял на 40мл памук. Утре ще питам Ани, колежката от Бургас, дали е забелязала нещо такова, понеже тя основно него изпарява. Ти на колко процента го правиш?
 5. И аз това щях да кажа - да опиташ нещо различно и да прецениш, дали реално е от базата или просто започваш да свикваш. Аз от както сме започнали с производството на G-Vape не съм ползвал друга база и имам следните наблюдения - използвам само 6мг (средно на ден съм около 10мл) и никога не съм сменял силата на никотина. В момента съм с две устройства - Кангер Небокс (основен) и Ейгис Х с Дроп Соло. Като съм в къщи, ползвам предимно Соло-то, защото аромата е много по-изразен, а усещам и никотина по-силно. Ако съм изпарявал известно време Соло и след това се върна на Небокс, един и същи аромат го усещам много по-слабо, а удар почти няма (с една и съща течност в двете устройства). Когато ползвам Небокса през деня, нямам подобни проблеми. Подобни коментари на твоя съм получавал от потребители на други марки, но ето и че при нас се появяват, което ме кара да мисля, че има някакво привикване на организма. Реално, от както сме започнали не сме правели никакви промени в рецептите и производителите на основните суровини. Преди няколко години имаше момент за около 2 месеца, в който се наложи да сменим пропилена, понеже имаше проблем с доставката на този, който ползвахме, но освен това, никакви други промени не са правени. VG 0 базата винаги е имала вода. Не помня дали в началото не беше дори 10%, като в момента е 5%. Има нулева база без никаква вода обаче - Vegetable Glycerin. VG 0 и Vegetable Glycerin са два различни вида бази, като разликата е само във водата.
 6. Здравей! Със сигурност няма промени по самата рецепта. Предполагам, че ако усещаш разлики, то те са в следствие на различни партиди на различните аромати, които се влагат в този микс. Тези дни ще тествам лично, за да видя как стоят нещата. Ако имаше някакви промени, то със сигурност щяхме да го напишем или по-скоро щяхме да добавим V2 към наименованието - примерно Dragons Blood V2, а скоро се надявам и Lemon Tart V2. Между временно, можеш ли да напишеш срока на годност, който пише на шишенцето?
 7. За едни и същи шишета ли става въпрос? Има разлика в технологичния процес по затваряне при ароматите и базите и предполагам, че от там се получава това - най-вероятно едната машина удря по-силно дропърите, но може да има и други причини. Ще направим проверка и ще видим от къде идват разликите.
 8. Екрана не е проблем - вижте в опътването как беше настройката за завъртането. Зареждането обаче е проблем и може да има много причини за него. Трябва да влезе в сервиз, за да се диагностицира и ще се разбере, дали може да се ремонтира. В София имаме 3 магазина - погледнете ги на картата и вижте, кой Ви е удобен. Може да го оставите на място, като колегите ще го препратят към Пловдив. Другия вариант е да го изпратите директно до нас с Еконт - за фирма Гига Трейд БГ ЕООД, гр. Пловдив, офис Еконт Брезовско шосе, тел. 0896657243.
 9. Случи се ексклузивитет. Пробвай алтернативата и ми прати един коментар.
 10. Да, освен снимките на хардуера от обявата, всичко друго е актуално.
 11. Аз лично също се съмнявах първоначално, че ще върши работа, но е факт, че имаме повече оплаквания от твърдите опаковки, от колкото от хартиените пликове. Причината според мен е психологическа - куриерите виждат, че опаковката е по-мека и не си правят експерименти да слагат други неща върху нея.
 12. Като гледам как е смазано шишето и то точно в най-твърдата му част (това няма как да се сгъне така на ръка, колкото и да се опитва човек), се съмнявам опаковката, била тя и от дебел картон, да е можела да спаси положението. Жалко, че не си погледнал външното състояние на плика когато си го взимал, но най-много ме е яд, че от Еконт са се направили на две и половина и не са се обадили да ни кажат, че е имало проблем с пратката! Не се притеснявай - днес ще пратим повреденото за наша смекта! :)
 13. За новия не знам нищо от личен опит (освен това, което говорят по ревютата в интернет), понеже все още го нямаме. 5-цата е доста стар вече и честно казано едва ли ще го зареждаме повече. Но, да, за 5-цата казват, че е с по-свободна дръпка, въпкреки че по-скоро го докарва до ограничен инхалатор при най-големия отвор на въздуха. Даже за него пуснаха специални ограничители, които допълнително стесняват въздуховодите.
 14. Утре ще са при Вас! Моля, минете през офиса на Еконт, когато Ви е удобно!
×
×
 • Създай нов...