Jump to content
GigaDrinks.com форум

YXLNeo

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location:
  София, Младост Полигона

Contact Methods

 • Skype
  wow.men.master.of.bludelvs

YXLNeo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Супер. Нямам търпение да ми пристигне мод-а и да си поръчам магмата. Много благодаря на всички писали, благодаря за отговорите. А като закупя всичко, щом има хора от София, които имат доста повече опит, просто перфектно. Лека вечер на всички от мен.
 2. Много благодаря за бързите и полезни отговори! ^^ Ще изчакам за магмата. Даже като говорим за магмата, намерих този форум точни защото търсех нея. Тъй като и аз съм доста мързелив а броя по 450 дръпки на сегашната ми ego батерия, ще бъде много по-добре да везема магмата. Може ли ако е удобно някой да сподели на бързо някакъв вид намотка? Колко завъртания на каква дебелина, такива неща за магмата на vamo мод.
 3. Магмата беше един от първите ми избори, но видях, че не са презаредили и не знам кога ще имат това RDA. Но иначе ми беше фаворит и все още ми харесва и то много.
 4. Добра вечер на всички. Тъй като съм малко нов във vaping community-то и така нататък, реших да се регистрирам в този форум, тъй като всичко изглежда доста точно, пък нещата, които се продават ме шашнаха (за добро). Не очаквах да намеря толкова евтини нещица в България и след като изгледах доста ревюта за точни тези два dripping атомайзера реших да попитам по нещо за тях тук. Чакам си Vamo v5 поръчано от ebay от един приятел в щатите. Мод-а ми изглежда супер и е точно това което търся, пък и съм чувал, че е доста добър като за начало. Но тук идва проблема. Четох, че минималните ohm-ове, които vamo-то поддържа са нещо от сорта на 1.3-4 до 1.5 и build-ове под тях няма да запалят. Тъй като съм голям фен на самата "пара" бих искал да попитам с кой от тези два атомайзера ще се изкарва повече и естествено, на кой атомайзер ще може да се направи съответен build, който не е по-нисък от 1.4 ohm-а. Повечето клипове на хора, които ползват RDA-и ползват igo-w, но на външен вид и като цяло клонинга на Tobh, който се продава в магазина ми харесва повече, пък и изглежда така, че изкарва повече vapor. Втория ми въпрос е какъв kanthal ми препоръчвате да ползвам за съответния build и всичко около тази област, даже ако е удобно да предложите някой за съответния mod. Плана ми е да закупя регулатор на въздуха ако купувам igo-то, drip tip, kanthal и един от двата RDA.
×
×
 • Create New...