Jump to content
GigaDrinks.com форум

нов вайпър

Members
 • Posts

  121
 • Joined

Profile Information

 • Location:
  Xaskovo

Recent Profile Visitors

778 profile views

нов вайпър's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Взех си YFTK Lite 2019 - 2ml, 22mm клонката за мене тва си е уникален изпарител, не че съм ползвал други освен kayfun 3mini. Ho засега след един танк няма течове, не мокри , има разлика разлика във вкуса и парата oт 3mini, остава само да не ми черни памука тва ще е изпарителя. Bъздуха се регулира от супер много въздух до супер стегната дръпка, екстра е
 2. Ще го зареждате ли новия Lite скоро? От това което прочетох и изгледах мисля да го взема, въпреки че още нe e ясно и не е излезнала доказана фирма за репликата. Hякой друг със мнениe или бъркам нещо?
 3. Здравей , Димитър Ако имахте налични сигурно щях да поръчам 5-та до сега. Прочетох за 5-цата, че имал по големи отвори за въздуха и било повече като инхалиране отколкото като аналогови цигари ? Този новия изглежда доста плътен, няма проблеми със течове , само малкия обем като изпаряване по стегната и плътна дръпка или ?
 4. Ако някой има неизползван и иска да се отърве от каифунягата да казва, не държа да е много добро състояние ако и да са 2-3 бройки ще е за части.
 5. Здравейте, Какво ви е мнението за 5-цата доста негатив прочетох за 4-кaта, но няма много мнения за този . Има ли проблеми със течове , намотки... няма да е оригинал ще взимам клонинг. Аз до сега повече от година ползвам v3 мини , но ако ще сменям изпарителя ще е със друг кайфун 100%
 6. Здравейте, някой знае ли от къде да си взема о-ригнове , поръчах преди 3 месеца от fastech и нещо стана със доставката, та чакаме, но май няма да я бъде. Също да попитам ако взема 2-3 каифуна дали ще мога да сглобя един читав без да има проблеми , течове , намотки , о-ригнове ?
 7. Колко време/пъти я бърните намоткатa и има ли някакъв специален начин ? Аз околко 10 пъти на 20w задържам 5-6сец но мисля че не е правилния начин не изкарва много 1-2 танка и пак трябва да бърн.
 8. Преди да ползваш изпарителя намокри ли изпарителна глава ? Накапваш малко и изчакваш 2-3мин и тогава изпаряваш.
 9. Не е от това и със чиста база е така за това мислех, че e от о-ринговете ако влиза въздух или нещо незнам какво ще да е от там.
 10. Пробвал съм със 0.28-0.35 дебелина 0.4-2.5ома сега със стоманата на 0.5ома. Hямам течовете, затова си мислех че e от о-ринговете, ама незнам от къде да поръчам, тук във магазина казаха че нямат. Другия вариант е да си взема още един каифун, ама за сега не ми се влиза в приключения
 11. И със стомана пак гори прави намотката леш.
 12. От мущукa, като съм от тия специалните спираловидните. Иначе трибека изпарявам от година г/д забравил съм на колко % я забърках ама макс 8% беше доколкото помня. От началото пробвах и аз да навия стомана ама така и не успях 0.30-0.40 дебела идваше и не се завиваше стабилно.
 13. Здравейте. Някой мнение със какво друго да пробвам, кантал А-Д от 0.20-0.45 ефект няма ниxрон или никел не помня точно кое и там така. Проблема със намотката не го реших и я сменям на 2-3 дена става черна и гори намотката. Сега излезна и друг проблем, плюе доста течност ще поръчвам о-рингове ако някой знае със какво друго се навива да поръчам за проба.
×
×
 • Create New...