deepblue Публикувано на 10 Май, 2015 Отчет Публикувано на 10 Май, 2015 На мен ми харесаха Трибеката и Майчиния шейк ... Отговор
Peshov Публикувано на 10 Май, 2015 Отчет Публикувано на 10 Май, 2015 И аз се записах за пробите на G-Vape , класирани както следва: 1-Нана крем 2-Млечем шейк 3- Трибека Благодаря на Люси- jinta Sent from my iPhone using Tapatalk Отговор
Димитър Публикувано на 10 Май, 2015 Автор Отчет Публикувано на 10 Май, 2015 Радвам се, че ви допадат. Идеята беше по един аромат от три различни типа - тютюнев, плодов и сладък. Имайте предвид, че не са били отлежали - буквално бяха на един ден.При следващите сбирки пак ще пращаме, като този път ще са отлежали както трябва. Отговор
rEsPoNsE Публикувано на 10 Май, 2015 Отчет Публикувано на 10 Май, 2015 Да , не са отлежали! Иска се време за да станат, ако са 10-ка никотин , ми се вижда лично на мен сходно със 6-ца. Аз само на 6 карам! Отговор
kilara Публикувано на 14 Май, 2015 Отчет Публикувано на 14 Май, 2015 (редактирано) За малките градове кога могат да се опитат тези аромати. Редактирано на 14 Май, 2015 от kilara Отговор
Mindburn Публикувано на 14 Май, 2015 Отчет Публикувано на 14 Май, 2015 Колеги, от къде ги копувате? Има ли ги в магазините в София? И аз искам да си купя да ги тествам. Гледам на сайта не са налични. Отговор
Димитър Публикувано на 14 Май, 2015 Автор Отчет Публикувано на 14 Май, 2015 Бяхме пратили на Люси - колегата от магазина на Одрин и той е занесъл на сбирката. Още не сме готови. Отговор
jinta Публикувано на 14 Май, 2015 Отчет Публикувано на 14 Май, 2015 В магазина на Одрин има за тест 10мг с G-Vape база и 6mg с HKL VG.Нямам картове за всичко,но който има желание може да си носи изпарител или шишенце. Отговор
dodosaurus Публикувано на 15 Май, 2015 Отчет Публикувано на 15 Май, 2015 Кога се очаква G-vape течностите да отидат на сайт-а? Отговор
Димитър Публикувано на 15 Май, 2015 Автор Отчет Публикувано на 15 Май, 2015 Предполагам, че идната седмица вече ще има готови продуки. Нещата няма да се качат наведнъж - лека по лека ще добавяме нови течности. Отговор
ROOT Публикувано на 20 Май, 2015 Отчет Публикувано на 20 Май, 2015 Базите са качени на сайта. Това означава ли, че са налични по магазините? Отговор
Димитър Публикувано на 20 Май, 2015 Автор Отчет Публикувано на 20 Май, 2015 Ники, не още. Изчкаваме малко, за да доузреят смесите, защото все пак и при базите има време за хомогенизиране. Отговор
Димитър Публикувано на 22 Май, 2015 Автор Отчет Публикувано на 22 Май, 2015 Базите ще са налични по магазините в София в понеделник, а в сайта още утре. Не очаквам, че можем да направим нещо по-добро от водещите компании на пазара, но мога да гарантирам, че всички суровини използвани в направата на нашите течности са с фармацевтично качество, което е най-високото възможно като чистота на продуктите. Няма да спрем да търсим алтернативи на суровините, като желанието ни е да постигнем продукт, конкуриращ по качество елитните производители, а същевременно да запазим ценовите граници в долните нива. В момента водим разговори и чакаме мостри от още няколко фирми.На този етап решихме ВПГ базите да не съдържат вода. Това означава, че при желание, всеки може да добави 10% вода, препоръчително дестилирана. Тази, за някои, незначителна на пръв поглед разлика, може да окаже някои основни разлики с останалите производители, като се надяваме, всички да са в графата "плюсове" - по-мека, по-малко дразнеща на гърлото, по-добре предаваща аромата и с по-голямо количество на произведената пара. Също така, за желаещите да добавят 10% вода, цената съответно ще се промени, като ще стане с 10% по-ниска. Готовите течности, предполагам че ще започнем да ги предлагаме в средата на седмица, а ароматите малко по-натам, защото се оказва, че си искат сериозно зареждане на всички аромати, за да можем да поддържаме въпросните смески, които искаме да предложим... Отговор
harvi5 Публикувано на 27 Май, 2015 Отчет Публикувано на 27 Май, 2015 (редактирано) Един въпрос.След като казвате,че ВПГ базите няма да съдържат вода,как да разбираме описанието на базите в сайта: 100мл. базов разтвор за електронни цигари.Без аромат. Съдържание на никотин 1.2%.Съотношение: 60% PG / 30% VG. Останалите 10 % в базата какво са? Редактирано на 27 Май, 2015 от harvi5 Отговор
Димитър Публикувано на 27 Май, 2015 Автор Отчет Публикувано на 27 Май, 2015 Грешката е моя - копирал съм инфото от други бази, като съм изтрил водата, но съм забравил да променя останалата информация. Благодаря за забележката! Отговор
harvi5 Публикувано на 27 Май, 2015 Отчет Публикувано на 27 Май, 2015 И аз благодаря.Предполагам,че съотношението PG/VG е 60:40? Отговор
Димитър Публикувано на 27 Май, 2015 Автор Отчет Публикувано на 27 Май, 2015 Да, както сме го обявили е - няма вода, а съотношението е ПГ 60% / ВГ 40%. Отговор
Abbath Публикувано на 30 Май, 2015 Отчет Публикувано на 30 Май, 2015 Такааа,моите първи впечетления от базите предлагани от Гигадринкс.................. -напълно задоволяващи потребностите и на най-капризните изпаряващи,какъвто скромно смея да твърдя съм и аз.Започнах първо с проба само на чиста база,концентрацията на никотин е 6мг.-НЯМА никакъв лош мирис,никакъв лош вкус.Пара и удар,конкуриращи известните производители.Страхотно.............След което забърках с аромат,разклатих и изчаках около 5 минути и изпробвах веднага,Въпреки,че не беше (втасал) напълно готов аромата,вкуса беше невероятен,мек,плътен и много наподобявящ немските бази на Avoria и Fuel.За втори път-страхотно.И последния си опит направих днес,преди обяд,с вече по-втасал аромат и беше.................просто незабравимо удоволствие.Мекият изпълнен с аромат вкус,плътната пара и удар ме спечелиха напълно-не дразни гърлото по никакъв начин,предава невероятно добре вкуса и прави страхотни облаци-какво повече му трябва на човек.Изключително качество на изключителна цена и най-накрая качествен български продукт.Браво Гига,браво Дринкс.Адмирации. Препоръчвам на всички.За целите на тестовете използвах само и единствено Kayfun 4-клон на HCigar и DNA 30 Hana mod made by Gigadrinks.Благодаря на Люси за любезното съдействие и гласуваното доверие. Отговор
harvi5 Публикувано на 30 Май, 2015 Отчет Публикувано на 30 Май, 2015 Благодаря колега за споделените от базата впечатления.Ще се пробва задължително.В този ред на мисли,ще има ли скоро наличност от готовите течности,които са качени в сайта? Отговор
Димитър Публикувано на 30 Май, 2015 Автор Отчет Публикувано на 30 Май, 2015 Abbath, честно, не съм очаквал такъв отзив! Благодаря ти!Както казах, в процеса на работа, ще търсим суровини с още по-високо качество, което към момента, след много перипетии и експерименти с различни производители, мисля, че даде положителен резултат. Наличните бази в момента са приготвени само с фармацевтично качество на пропилена и глицерина, но последната пратка с глицерин и пропилен, която получихме вчера е с дори още по-голяма чистота и скоро ще започнем нова партида, като се надявам, че този път наистина ще можем да се похвалим, че базите ни са нивото на големите производител. Всичките ПГ 0, ВГ 0 и ВПГ 36 ще бъдат от въпросната партида. harvi5, във вторник пристигат шишетата и до четвъртък ще сме ги пуснали. Тези дни ще качим и останалите аромати в сайта:Strawberry Cream, Strawberry Milkshake (Mothers Milkshake - малко сменихме името, защото започнаха асоциации с нещо, което не ми харесва как звучи ), Nana Cream, Shade, Maxx-Blend, RY4. Отговор
rojblake Публикувано на 31 Май, 2015 Отчет Публикувано на 31 Май, 2015 Базите са страхотни взех си vg-0 и vpg-6мг и съм много доволен особено от vg чист вкус мека и предава аромата много приятно Отговор
Liubomirski Публикувано на 31 Май, 2015 Отчет Публикувано на 31 Май, 2015 (редактирано) И аз съм забъркал 200мл с новите бази. Чакам да втаса desert ship-a и ще изкажа мнение. Единствено не ми допадна,че имаше леко объркване при подготвянето на поръчката вероятно, защото поръчах vpg 6мг и vg 0, а дойдоха 2 vpg-та, но нищо фатално не е станало. Първото ми впечатление е,че го няма острия аромат, който имат инавера базите. До няколко дни ще дам впечатление ! Много съм доволен,че най-накрая има българска алтернатива на инаверските бази, които в последно време според мен са доста по-некачествени отколкото бяха преди година да речем... Редактирано на 31 Май, 2015 от Liubomirski Отговор
Димитър Публикувано на 31 Май, 2015 Автор Отчет Публикувано на 31 Май, 2015 Благодаря за отзивите! Ако нещо не ви харесва, не го спестявайте, защото само така ще можем да отреагираме и коригираме нещата. Все пак се надявам, че с последните суровини, качеството е стигнало възможно най-високото ниво, но въпреки това, ако има нещо го казвайте. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.