JokoTash Публикувано на 1 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 1 JЮни, 2015 Аз също си взех една 6-тица. Мека и качествена. Определено доста добра. Отговор
dodosaurus Публикувано на 1 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 1 JЮни, 2015 Аз лично съм забъркал 600 мл. "супа" и чакам да втасат, че само на 1 седмица са, а при 2 мг никотин... Отговор
Vaporator Публикувано на 1 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 1 JЮни, 2015 (редактирано) Аз също съм доволен от качествата на VPG базата. Имам питане към производителя относно никотина. Както знаем това е доста отговорна и опасна задача - да се работи правилно с това опасно вещество и да се дозира изключително точно. Как е решен при вас този въпрос. Вие ли дозирате никотина или суровините идват с готова дозировка? Има ли лабораторен контрол на съдържанието на никотин? Редактирано на 1 JЮни, 2015 от Vaporator Отговор
Димитър Публикувано на 1 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 1 JЮни, 2015 По този въпрос мога да ви уверя, че всичко се случва според нормативно установените изискванията, като e отговорено на всички условия за безопасност. Отговор
Soupel Публикувано на 1 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 1 JЮни, 2015 Да попитам, аромати кога ще пускате, че да си купя всичко наведнъж и да си забъркам 100% Г Вейп сокче. @Vaporator Градски, относно никотина има много в това видео на немски, което постнах в съответния подфорум и утре ще гледам да понапиша малко информация, относно това, за какво става дума и дали всъщност е опасен, ама утре.Тъкмо съм се прибрал от работа и пия една бира и си лягам. Отговор
Димитър Публикувано на 1 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 1 JЮни, 2015 Soupel, само за концентратите няма да е по-рано от две-три седмици. Ще трябва да предвидим и отделни количества само за тях, понеже отива много материал в готовите течности и просто не стигнаха някои аромати само за приготвянето и на концентратите... Отговор
Vaporator Публикувано на 2 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 2 JЮни, 2015 (редактирано) Не се съмнявам, че Гигата правят нещата както трябва. @ Soupel Не е опасно ако си разреждаш базата от 24 на 6 мг/мл . Но ако трябва да приготвиш 100 литра база със съдържание на никотин 1.2% ще са ти необходими приблизително 1.2 кг чист никотин а това вече е доста опасно и може да бъде правено само в специализирани лабораторни условия. Та за това питах как са решили въпроса с никотина. Редактирано на 2 JЮни, 2015 от Vaporator Отговор
neXus Публикувано на 3 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 3 JЮни, 2015 Да сложа и аз моите два цента по въпроса. За готовите течности нямам мнение, едва ли и ще имам, но базата е отлична. Не смятам, че се различава по нещо от "top shelf" базите на пазара. Само една малка забележка първо към мен, а после и към екипа, към мен, защото не гледам какво ми доставят и направо смесвам, а към екипа, като ви поръчват VG база не изпращайте VPG, защото клиентите не гледат и направо смеват Страхотен продукт, Адаш, адмирации! Отговор
Димитър Публикувано на 3 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 3 JЮни, 2015 Мите, благодаря!За грешката - ще се реваншираме. Отговор
Димитър Публикувано на 4 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2015 Някой от готовите течности са вече налични. Другите ще трябва още малко да отлежат.По магазините в София и Пловдив ще са в събота. Отговор
tbk515 Публикувано на 4 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2015 Базата PG 100ml / 36mg в какво шише е: стъклено, пластмасово? Благодаря! Отговор
Димитър Публикувано на 4 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2015 Тъмнокафяво, твърдо PET шише. Отговор
Димитър Публикувано на 6 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 6 JЮни, 2015 Днес имаше запитване от клиент дали ще има база 30ПГ/70ВГ. Вие какво мислите по въпроса? Отговор
tbk515 Публикувано на 6 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 6 JЮни, 2015 Днес имаше запитване от клиент дали ще има база 30ПГ/70ВГ. Вие какво мислите по въпроса? Бих си взел едни 100мл, но ако има с 18мг никотин. Откакто започнах да си забърквам, събирам 50% ПГ база 36мг. с 50% ВГ и добавям 5% върху неовкусеното. А и смятам да свалям по малко никотина. Отговор
Liubomirski Публикувано на 6 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 6 JЮни, 2015 (редактирано) Днес имаше запитване от клиент дали ще има база 30ПГ/70ВГ. Вие какво мислите по въпроса? По принцип винаги си правя базите 75ВГ/25ПГ и мисля, че и на мен ще ми хареса много тази консистенция, особено ако има 3мг такава много ще ми се улеснят нещата и няма да се занимавам със смесване и т.н. PS: Базите ви са страхотни ! Нищо общо с инаверските, особено с последните 2 доставки... Изключително мека и приятна, направо си преоткрих ароматите ! Редактирано на 6 JЮни, 2015 от Liubomirski Отговор
Димитър Публикувано на 6 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 6 JЮни, 2015 Благодаря за отзивите! Ще помислим за такава база. Аз също гледам да изпарявам в диапазона 30ПГ/70ВГ. Отговор
radiwwww Публикувано на 7 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 7 JЮни, 2015 (редактирано) Аз лично не виждам смисъл от толкова много бази с различни проценти ВГ/ПГ, ако има такива, които са само ВГ и само ПГ, смесването до желаните проценти не отнема повече от 2мин. Редактирано на 7 JЮни, 2015 от radiwwww Отговор
JokoTash Публикувано на 12 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 12 JЮни, 2015 Гайс, как разреждате Нана крема? На шишето пише 15-20%, което ми се струва абсурдно.. Сега го тествам на около 10 % ма май пак ми идва леко силно. И колко лежи? Отговор
ROOT Публикувано на 12 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 12 JЮни, 2015 Базата е уникално добра. Поздравления момчета. Отговор
Димитър Публикувано на 12 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 12 JЮни, 2015 Благодаря Ники! JokoTash, реално е до вкус. Според мен минималното е 10% - от там нагоре, на кой както му харесва. Отговор
Voden Duh Публикувано на 12 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 12 JЮни, 2015 Да похваля и аз екипа....БРАВО...Днес взех една базичка да опитам....е..очарован съм от мекия вкус и добрия баланс на PG и VG/аз взех база VPG/ Сега ..голяма мъка ще е докато приключа с Инавера ..Браво момчета...постарали сте се Отговор
Димитър Публикувано на 15 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 15 JЮни, 2015 Почти всичко е налично в софийските магазини и има тестери на всички течности. Отговор
JokoTash Публикувано на 15 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 15 JЮни, 2015 Между другото се оказа, че Нана крема има нужда от отлежаване поне 4 дена. Сега, 6-7 дена по-късно, сместа, която забърках на 10 % е разкошна. Отговор
Димитър Публикувано на 15 JЮни, 2015 Автор Отчет Публикувано на 15 JЮни, 2015 Да, задължително трябва отлежаване. Готовия го държим поне 10 дни преди да го пуснем за продажба. Отговор
kilara Публикувано на 16 JЮни, 2015 Отчет Публикувано на 16 JЮни, 2015 Митак кога ще има аромати за продажба. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.