Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

• Отговори 862
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувани изображения

Публикувано на (редактирано)

Аз също съм доволен от качествата на VPG базата. Имам питане към производителя относно никотина. Както знаем това е доста отговорна и опасна задача - да се работи правилно с това опасно вещество и да се дозира изключително точно. Как е решен при вас този въпрос. Вие ли дозирате никотина или суровините идват с готова дозировка? Има ли лабораторен контрол на съдържанието на никотин?

Редактирано на от Vaporator
Публикувано на

Да попитам, аромати кога ще пускате, че да си купя всичко наведнъж и да си забъркам 100% Г Вейп сокче.

@Vaporator 

Градски, относно никотина  има много в това видео на немски, което постнах в съответния подфорум и утре ще гледам да понапиша малко информация, относно това, за какво става дума и дали всъщност е опасен, ама утре.Тъкмо съм се прибрал от работа и пия една бира и си лягам.

Публикувано на

Soupel, само за концентратите няма да е по-рано от две-три седмици. Ще трябва да предвидим и отделни количества само за тях, понеже отива много материал в готовите течности и просто не стигнаха някои аромати само за приготвянето и на концентратите...

Не се съмнявам, че Гигата правят нещата както трябва.

@ Soupel

Не е опасно ако си разреждаш базата от 24 на 6 мг/мл . Но ако трябва да приготвиш 100 литра база със съдържание на никотин 1.2% ще са ти необходими приблизително 1.2 кг чист никотин а това вече е доста опасно и може да бъде правено само в специализирани лабораторни условия. Та за това питах как са решили въпроса с никотина.

Редактирано на от Vaporator
Публикувано на

Да сложа и аз моите два цента по въпроса. За готовите течности нямам мнение, едва ли и ще имам, но базата е отлична. Не смятам, че се различава по нещо от "top shelf" базите на пазара. Само една малка забележка първо към мен, а после и към екипа, към мен, защото не гледам какво ми доставят и направо смесвам, а към екипа, като ви поръчват VG база не изпращайте VPG, защото клиентите не гледат и направо смеват :D

Страхотен продукт, Адаш, адмирации!

Публикувано на

Днес имаше запитване от клиент дали ще има база 30ПГ/70ВГ. Вие какво мислите по въпроса?

Бих си взел едни 100мл, но ако има с 18мг никотин. Откакто започнах да си забърквам, събирам 50% ПГ база 36мг. с 50% ВГ и добавям 5% върху неовкусеното. А и смятам да свалям по малко никотина.

Днес имаше запитване от клиент дали ще има база 30ПГ/70ВГ. Вие какво мислите по въпроса?

По принцип винаги си правя базите 75ВГ/25ПГ и мисля, че и на мен ще ми хареса много тази консистенция, особено ако има 3мг такава много ще ми се улеснят нещата и няма да се занимавам със смесване и т.н.  :cheers3:

PS: Базите ви са страхотни ! Нищо общо с инаверските, особено с последните 2 доставки... Изключително мека и приятна, направо си преоткрих ароматите !  :dance:

Редактирано на от Liubomirski

Аз лично не виждам смисъл от толкова много бази с различни проценти ВГ/ПГ, ако има такива, които са само ВГ и само ПГ, смесването до желаните проценти не отнема повече от 2мин.

Редактирано на от radiwwww
Публикувано на

Да похваля и аз екипа....БРАВО...Днес взех една базичка да опитам....е..очарован съм от мекия вкус и добрия баланс на PG и VG/аз взех база VPG/

Сега ..голяма мъка ще е докато приключа с Инавера :thumbup3: ..Браво момчета...постарали сте се :cheers:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...