Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

По принцип изпарителите пукат от малко памук в намотката.Нямам конкретния,чакам го,пакетчето пътува за БГ,но той е поилков принцип,а при тях това е причина за пукането.

Публикувано на

Пукат си Субтанкчетата, имам два у нас и колега на работа има и при активация пука и пръщи. По принцип си е шумен изпарител та да не те притеснява. Кофти е, ако пука и същевременно пръска горещи капки нагоре към устата, предполагам не е такъв случая, а просто е шумен и при теб.

Публикувано на (редактирано)

Колегите които пишеха в темата от началото че им тече,може ли да изкажат мнение,тъи като е минало време справилили са се с проблема с теча,аз не инхалирам попринцип и мисля за едно китче.Но това ме притеснява теча,и аз като останалите искам да не тече,сега сам с виви но искам повече пара и като гледам и по лесно се обслужва от вивито-та затова съм решил.Как се е решил проблема с теча със смяна на уплатнение или повече памук,и на двете глави ли теча е елиминиран или не и те такива работи.Кога ще има налични китове в магазина

Редактирано на от unikalen88
Публикувано на

Моя теч се дължеше на невидимо с просто око (на мен и двете са ми прости) дефектно уплътнение между стъклото и металния скелет, който отстраних с подмяна на ринга, така че моя проблем не е конструктивен дефект. Танка не тече. Трябва много да се постараеш за да протече.

Публикувано на

твоя явно е текъл от вън,но има хора се оплакват че имат теч през отворите за въздуха,което означава че тече през намотката,затова питам,искам да е безпроблемен и да речем 1-2 седмици да не пипам нищо,а не на ден по няколко отваряния и опити,щото сега вивито веднъж на 4-5 месеца сменям намотка и веднъж на седмица го мия и това е всичко.преди имах подобни преживявания с един каифун,2 дни намотки,фитили ,памуци и все тече и тече,накрая по хвърлих и си взех вивито отново. ^_^

Публикувано на

Ако тече през уплътнението на стъклото се стича под ринга за регулация на въздуха и пак отива на отворите. Зада ти протече намотката трябва да имаш памук на площадката за въздух на РБА основата или да си сложил много малко памук. Отделно може да е изпаднало или скъсало някое уплътнение. В пълен, изправен комплект танка не тече. Аз го държа в ръка докато ходя и го размятвам, ръкомахам с него на работа (опитвайки се уж неволно да пукна някоя глава) и не тече ни най малко.

Виж не рекламирам, не работя за Гигадринкс, но има много по проблемни танкове- например Лемото, което ако го размяташ малко и почва не да капе ами да изтича. 

Публикувано на

И какво става сега, уж прекрасен, безпроблемен изпарител, само малко пука, пръска, тече, микродефекти отвън, отвътре...

Написах го и преди, Кангер не са правили работещ изпарител преди верися 3 (понякога и тогава не им се получава), така че чакайте следващата версия и се надявайте.

Публикувано на

Пука от малко памук. Спора е доста тъп вече... :)

Днес си "врътнах" първата намотка сам. 0.45 кантал на 2.5 мм основа. 6 витки станаха точно 0,5 ома. Нацелих от първия път. Сложих съвсем малко повече памук от преди и вече не пука, пръска и т.н.

Публикувано на

СпорЪТ (нека уважаваме езика) наистина отдавна е оглупял. Споделям мнението, че около 1/3 от оплакванията, както от това изделие, така и от всичко друго са поради неумение на ползвателя. Има обаче и обективни реалности и те са, че има неща, които работят въпреки неуменията на ползващите ги и такива, които изискват перфектен setup (вероятно и определено подреждане на планетите и фаза на луната).

В този ред на мисли, вероятно ще има един-двама, може би дори трима, които биха могли така да си обслужат и доработят въпросното изделие, че да не плюе, шмърка и тече. Иначе, както вече се разбрахме е напълно безпроблемно.

Има такива неща, да. Перфектни са за хора, които целят един единствен прост резултат. Но има и хора, които обичат да човъркат, да си играят, да импровизират, да подобряват. Кой, как и колко - няма значение. Нека уважаваме и тях. Онзи чайник Кайфуна - е за първите.

Редактирано на от Yasen

Разбира се, че ги уважаваме, кой няма уважение към домашния майстор?! Голяма част от живота на българина все още минава в подобно майсторене. Именно по тая причина по-дъртите с умиление си спомнят Москвич-ите, нафтовите печки, соц електрониката... все огнища на домашния маисторлУк. Днешното поколение, понеже е лишено от тия прелести, заляга главно над творения на китайския ум.

Редактирано на от NiOOH

радвам се да го чуя,а за уплътненията доколкото разбрах само първите броики имали проблем,след това били оправени,или грешно съм разбрал от чуждите форуми.Значи ако се подмени уплатнението ако има нужда де и се нправи една нормална намотка с нормално количество памук,няма течове,няма барбукане.А това че пука не ми пречи много,щото и вивито понякога пука?????

Редактирано на от unikalen88
Публикувано на

Който е изобретил и мода, на който си поставил класиката, действаща безотказно, дори с намотка, извадена от крушка, сътворена от представител на най-технологично прогресиращата соц нация. Иначе да - да живее деволюцията.

Но си прав - за събтанка e необходимо да си учил в Хогуъртс.

Публикувано на

Последното не го разбирам, вероятно не съм учил където и каквото трябва.

Опитвам се обаче да гледам малко по-глобално на нещата. Четох някъде, че успеваемостта на електронните цигари за трайно отказване от тютюнопушене е около 5%. Това не ми се вижда много, а и изделия, които се нуждаят от разпробиване, завиране на жакове, търчане за уплътнения, бърсане, подмиване... никак не допринасят за повишаване на успеваемостта.

Ще го напиша простичко за да няма неразбрали: ГЛАВНОТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЕЛЕКТРОННИТЕ ЦИГАРИ Е ДА ОТКАЗВАТ ХОРАТА ОТ ПАГУБНИЯ НАВИК ДА СЕ ТРОВЯТ ПУШЕЙКИ ТЮТЮН. Това, че има двадесетина ентусиасти в държавата, които ще преправят някакви боклуци за да успеят да се похвалят в някакъв форум е без никакво значение! Важното е, че (за съжаление) 9 от 10, закупили си подобен боклук ще го изхвърлят след седмица и ще се върнат към системното тровене на себе си и околните. Кой го интересува, че сте се събрали трима в тая тема, които сте успяли да подкарате тая недомислица?

Публикувано на

И по-добре, че не си учил там, Хари Потър е учил и си е навлякъл проблеми.

Успеваемостта е такава, не защото са трудни за обслужване, а защото хората са идиоти. Но това е друга тема. Лесни алтернативи има хиляди, коя от коя - по-елементарна.
Его + Т2/протанк/це-нещо... Ето има нови колеги, които от години са с такива конфигурации, би трябвало те да са масовата извадка.

Нас ни интересува. А кой към какво ще се върне - въпрос на приоритети. Теб какво те интересува дали сме я подкарали или не?

Успеваемостта е такава, не защото са трудни за обслужване, а защото хората са идиоти.

Ясно, значи хората (които и да са те) са идиоти, само ти, група от тукашни, домашни майстори и китайския Хари Потър сътворил тая глупотевина сте посветени. Интересно до какви умоблудства може да стигне някой само за да оправдае една грешна покупка в морето от китайски боклуци.

Лека нощ.

Редактирано на от NiOOH

Последното не го разбирам, вероятно не съм учил където и каквото трябва.

Опитвам се обаче да гледам малко по-глобално на нещата. Четох някъде, че успеваемостта на електронните цигари за трайно отказване от тютюнопушене е около 5%. Това не ми се вижда много, а и изделия, които се нуждаят от разпробиване, завиране на жакове, търчане за уплътнения, бърсане, подмиване... никак не допринасят за повишаване на успеваемостта.

Ще го напиша простичко за да няма неразбрали: ГЛАВНОТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЕЛЕКТРОННИТЕ ЦИГАРИ Е ДА ОТКАЗВАТ ХОРАТА ОТ ПАГУБНИЯ НАВИК ДА СЕ ТРОВЯТ ПУШЕЙКИ ТЮТЮН. Това, че има двадесетина ентусиасти в държавата, които ще преправят някакви боклуци за да успеят да се похвалят в някакъв форум е без никакво значение! Важното е, че (за съжаление) 9 от 10, закупили си подобен боклук ще го изхвърлят след седмица и ще се върнат към системното тровене на себе си и околните. Кой го интересува, че сте се събрали трима в тая тема, които сте успяли да подкарате тая недомислица?

Не искам да прозвучи като заяждане, но не съм съгласен с тази част от написаното: " Четох някъде, че успеваемостта на електронните цигари за трайно отказване от тютюнопушене е около 5%." Лично аз успявам вече пети месец да не пуша аналогови цигари. Пуших по кутия на ден в продължение на 20 години.. Опитвал съм какво ли не - никотинови дъвки, лепенки, табекс и т.н. и т.н, но не успявах (може би слаба воля).. търсех си цигарата..

Първата ми ел. цигара беше на най-ниското ниво - батерия evod и картомайзер Kanger T2.. С нея аз нямах нужда от аналогови цигари! БЯХ СПОКОЕН!

Не искам да се подценявам, но мисля, че щом аз с тази слаба воля успях, значи всеки може!

БОТЕВ ПЛОВДИВ ДО ГРОБ!

Редактирано на от Maina1912

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...