Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на (редактирано)

NiOOH що не си спамиш в темата за кайфуна и не ни оставиш нас простите, глупви вейпъри, да се "мъчим" с проблемния китаец, който ти не си виждал на живо дори?

Ако ти е скъсан о ринг на кайфа няма ли да протече бе? Или кво? Или ако е спукан самия танк? Ако си сложил малко памук кво ще стане? Ще работи перфектно сигурно? Той кайфуна вероятно и без намотка може? Ай със здраве. То с тебе не може да се говори. Кон с капаци...

Ще го напиша кратко и ясно за да ме разбереш: АЗ ГЛУПАКЪТ НЕ СЪМ ПИПВАЛ НИЩО ПО ТОЯ ТАНК И КВОТО И ДА ПРАВЯ РАБОТИ ПЕРФЕКТНО. Това, че за пръв път ползвам рба танк и сложих по-малко памук доведе до пукане и пръскане, което така като гледам е съвсем нормално. Ти явно си голям професор и всичко ти идва отръки, та не си правил такива грешки никога в вейп кариерата ти.

ПС: Смешен си с изказването как 20 човека модвали и се хвалели в някакъв форум. Забелжи че ти си по зле. Хвалиш само себе си и прословутия ти кайфун, а дори не си пробвал субтанк. Това е се едно аз да плюя по кайфуна в темата за него, без да съм го пипвал. Надявам се, че ще осъзнаеш колко си смешен. Поздрави. Аз повече на твор мнение няма да се спра и да отговоря. ;) Щял да пише кратко и ясно видиш ли да го разберем... Много интелигентен ще излезнеш деба. Сигурно в форума няма по-велик от теб...

Димитър ако може да ти спре глупостите само в тая тема ще е супер.

Редактирано на от Missing
Публикувано на

NiOOH, даже мисленето ти е кайфунско - каквото и да се каже - все един и същ резултат. Важното е, че си храниш ретро-егото. Живи и здрави.

И никой нищо не оправдава, Конфуций. Купили сме, опитваме се, върни се няколко поколения назад и там раздавай нетърсени мнения.

Публикувано на

ок значи сега вторник ако има да си взема без притеснение че ще тече или ще прави проблеми???а човека с каифуна да не спами само,щото от моя въпрос нито отговор а само се карате за това каифун ли е добре или кангер

Публикувано на

За да не спами само "човека с кайфуна" ще те посъветва следното: Връщаш се назад в тази и още 1-2 подобни теми из двата форума и гледаш колко хора имат/нямата проблеми. Правиш си изводите сам. Ако примерно четирима нямат никакви проблеми, а шестима имат, то значи вероятността ти да имаш е 60% (извадката е малка, но колкото толкова за сега).

И пак, за да не е спам, човекът с кайфуна ще ти препоръча ако търсиш инхалатор, да погледнеш Joyetech Delta II. Не че и той няма някакви трески за дялане, но поне не тече във фабричния си вид, има постепенно регулиране на въздуха и еднократните глави имат регулиране на течността, което при този тип изпарители определено е предимство. Главите са по-скъпи, но самият изпарител (заедно с многократна глава) е по-евтин.

ПП: "човека с кайфуна" ми хареса! Звучи малко, като жената с брадата. "Кайфунско мислене" също не е лошо. Ех, ще трябва да Ви черпя, че ми вдигате настроението...

Публикувано на

Е как можа ?! Това е защото "мисленето ти е кайфунско". Сега и ти ще се превърнеш в трън (Кайфун) в очите на няколко потребители. В тази тема това се приема за спам и въобще да се пише нещо различно от груповото мненние се приема за ерес в този форум, не дай Боже да се посочват положителни страни на продукт, който не се предлага в свързания магазин. Е тогава вече...

Публикувано на

А, ясно. Особено ако си го закупил от свързания магазин. Това вече е "конструктивна и добронамерена критика". Моето е "злословене, заяждане, спам"...

Иначе и аз имам инхалатор (не бих си позволил да препоръчвам иначе), с него си правя ТК експерименти и такива с някои по-странни аромати, но рядко го ползвам в ежедневието.Концепцията има само едно, НО ВАЖНО предимство. Позволява намаляване на никотиновото съдържание, вероятно за сметка на по-силно овкусяване. Hardware-ът обаче иска още доизпипване.

Публикувано на

NiOOH, честно ти се чудя... Кога някой от колектива е защитавал сляпо продукт, който се предлага при нас и кога е плюл продукт, само защото не се предлага при нас? :) Аз лично не мога да се сетя за такъв случай, но предполагам, че ти ще можеш да дадеш пример.

В крайна сметка обаче, всеки си има препочитания и е нормално в тази тема, където има повече потребители на Събтанк, другите изпарители да не се долюбват, а в темите за други изпарители, да не се долюбва Събтанка... Аз лично имам и Кайфун Лайт, и Събтанк, но не съм тръгнал да плюя по Кайфуна, но не го ползвам, защото ми харесва начина на изпаряване на Събтанка.

Публикувано на

Зависи как дефинираш "сляпо". За мен, да се препоръчва продукт, който за да работи нормално се нуждае от доработки, независимо кой и за колко го продава е повече от сляпо. От темата е ясно, че около 50-60 % от ползвателите са имали или имат някакъв проблем, повече или по-малко сериозен. Такава е статистиката. Да, за някой, който може да го подкара това са никакви проблеми, за друг това е 100 % неуспеваемост. Това за мен е кофти продукт и аз не бих го предлагал на хората, още повече, че има други такива, които работят по-добре, че дори са и по-евтини.

Огледай се, в края на 2015 сме. Отмина времето на ракетите и първото поколение ментета, на които трябваше да им се бае по сто различни начина за да работят.

Решил си да работиш с Кангер-ОК, не съм аз човекът, който ще ти каже какви продукти да предлагаш, но е важно хората да знаят, че Кангер са изкарали над 10 модела изпарители в последните 3 години, от които повечето си бяха като този, работят горе-долу, само могат да ти скъсат нервите. Пиша от личен опит.

Публикувано на

Начи много некоректно мнение, колега....., а и какво ти е виновен Димитър, не разбрах! Само да кажа, че ползвам Събтанка и никога не съм имал проблеми с него, независимо с коя глава!

Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk

Публикувано на

Мале мале...

Аз пък една доработка не съм направил на събтанка до сега? И работи деба, ужас ти казвам.

До колкото на одрин носят един кайфун за 3то пренавиване щото тече? Странно що не отговори на ония въпроси дето ти зададох на предната станица? :) Айде със здраве... :)

Публикувано на

Всички, които са имали проблеми и са идвали при нас за съдействие, сме им помогнали и до сега проблема винаги е бил един и същи - не добре направена намотка/глава или използване на мода на неподходяща мощност - прекалено ниска. Доработки са се правили на менте изпарителите, заради калпавите площадки. На тази версия, какво да й се прави?

А конкретно Кангер до сега имат само един изпарител, който така и не разбрахме със сигурност (но предполагаме, че е от самата изработка на главите) защо протича от време на време и това е старата версия на Т3 с цялата глава. Кои други изпарители им са проблемни? Тяхната версия на CE4 (първия техен танк изпарител) беше най-добрата на пазара. Те първи пуснаха изпарител със сменяеми глави - Т2, които и до днес са едни от най-търсените и използвани изпарители. За първото поколение Aerotank/Protank нямам никакви наблюдения, но в момента всички изпарители, които предлагат са едни от най-безпроблемните.

До колкото на одрин носят един кайфун за 3то пренавиване щото тече? Странно що не отговори на ония въпроси дето ти зададох на предната станица? :) Айде със здраве... :)

Не знам къде какво носят, но е малко вероятно да е Кайфун. Защо хората от Гигадринкс ще го обслужват, след като не го продават? Доколкото знам в София има не повече от десетина (май няма и толкова) Кайфуна и не знам за притежател, който да се нуждае от пренавиване в магазин.

Димитър,

не знам какво и на кого е правено, чета темата и броя.

Редактирано на от NiOOH

Изпарявай си с чайника, остави ни да се мъчим. Смятай, калкулирай, прави изводи, но не се имай за отправна точка, което завоалирано отричаш.

И като казваш, че четеш - прави го наистина - колко от проблемите са свързани с опит за уста-дроб с инхалатор?

Редактирано на от Yasen
Публикувано на

Колегата Yasen е с най-доброто мнение до момента. Обслужват го щото са пичове и момчето не може да си го обслужи само явно. :)

Аз съм до тук. Ти си супер ограничено мислещ човек. Не винаги твоето е най-хубаво. Успех.

Публикувано на

Не знам къде какво носят, но е малко вероятно да е Кайфун. Защо хората от Гигадринкс ще го обслужват, след като не го продават? Доколкото знам в София има не повече от десетина (май няма и толкова) Кайфуна и не знам за притежател, който да се нуждае от пренавиване в магазин.

Димитър,

не знам какво и на кого е правено, чета темата и броя.

Със сигурност сме направили повече намотки на клиенти с Кайфун (най-често с такива, които не са купувани от нас и са с неясни производители), от колкото със Събтанк. Но тук смятам, че сравнението не е правилно, защото Кайфун го има от години, докато Събтанк е сравнително нов изпарител. 

А проблеми с изпарителя (конкретно Събтанк, но и не само) имат най-често колеги, на които това им е първи обслужваем изпарител и все още нямат опит с пренавиването.

Публикувано на

Нека NiOOH каже какви аджаба модификаций са нужни за да заработи събтанк-а, че ми е крайно интересно да разбера?

Явно моя не работи щото освен памук и една намотка от любопитство друго не съм пипал.

Димитър,

Май говорим за различни неща, оттам става объркване. Няма такова нещо, като Кайфун с неясен производител, производителят е само един и той е ясен на всички. Това че се крадат и запазени марки е друга тема...

Редактирано на от NiOOH

колега дразни ме това че в тема за едно устроиство се пише и се водят спорове за друго,затова така ти писах,нямал съм досег с каифун(имах 2 дни и след неуспех да го подкарам го разкарах)просто искам като влезна в една тема да чета за този продукт които се обсъжда,и като задам въпрос да отговарят хора само които са имали досег с това устроиство,а не твоите размисли.Това е ,има си тема предполагам за каифун,там може да си пишеш за каифун,тук се пише за кангера и така.Искам инфо щото съм решил да си го взема,а твоите постове не помагат.И не е проблем да си сменя един О ринг ако това е дерта да тече,щото продукта ми харесва и кво да правя ся,за един пръстен от 10 стотинки да избера друго което няма да ме кефи и няма да ми доставя удоволствие.Аз няма нищо протиф каифун или кангер ,просто да се пише в определената тема.И сега пак тря да сабирам инфо от чужди форуми,в които се спазват правила

Редактирано на от unikalen88
Публикувано на

Имя бройки с леко деформиран о-ринг на долната страна на танка и на някой от главите. Рядко се случва обаче да е така. :) Ако си от София колега може да се разберем да видиш моя танк и да решиш дали ти допада.

Публикувано на

колега дразни ме това че в тема за едно устроиство се пише и се водят спорове за друго,затова така ти писах,нямал съм досег с каифун(имах 2 дни и след неуспех да го подкарам го разкарах)просто искам като влезна в една тема да чета за този продукт които се обсъжда,и като задам въпрос да отговарят хора само които са имали досег с това устроиство,а не твоите размисли.Това е ,има си тема предполагам за каифун,там може да си пишеш за каифун,тук се пише за кангера и така.Искам инфо щото съм решил да си го взема,а твоите постове не помагат.И не е проблем да си сменя един О ринг ако това е дерта да тече,щото продукта ми харесва и кво да правя ся,за един пръстен от 10 стотинки да избера друго което няма да ме кефи и няма да ми доставя удоволствие.Аз няма нищо протиф каифун или кангер ,просто да се пише в определената тема.И сега пак тря да сабирам инфо от чужди форуми,в които се спазват правила

Пак с това колега... както и да е. Кайфун надали си имал, но и това е друга тема.

Написал съм ти съвсем ясен съвет. Ако искаш някой да те убеди да си купиш точно този изпарител, както виждаш кандидати бол. Щом си решил, какво значение има, но щом искаш конкретен, практичен съвет за този ето: имай предвид, че изпарителят (Kanger Subtank Mini V2) може да се намери от български търговец, наличен и в момента с 25 % по-евтино отколкото в прилежащия магазин.

Това тук е комерсиален форум, обслужващ интересите на определен магазин. Имам респект към това и няма да публикувам линк към конкуретен търговец, но такъв има.

Това полезно ли ти беше?

Публикувано на

Да разбирам ли, че ти сравняваш двата изпарителя, но само ако са оригинални? Защото ако е така, то за мен безспорен лидер ще е Събтанка, който предлага всичко, което и Кайфуна, но на цена почти 4 пъти по-ниска...

Иначе за колегите - всеки си преценя за цените. Те са избрали такава цена, която за мен не е реална, понеже е буквално доставната (ако е оригинален изпарителя), но пък за сметка на това главите ги продават на 25% по-висока цена (като бяха с 50% отгоре до преди седмица). Сам можеш да си направиш сметка, кой вариант е по-печеливш, ако има кой да купува глави на тия цени разбира се...

Публикувано на

Димитър,

Мисля, че е ясно какво сравняваме, два ОРИГИНАЛНИ ИЗПАРИТЕЛЯ. Единият струва 80 лв (цени на притежавания от теб магазин без доставка), другият струва 130-135 лв,  доставен до вратата на  получателя. Двата изпарителя предлагат различни неща, никой не предлага повече или по-малко и разликата в цената е 58 % (+/- малко), а не 4 пъти, нека сме наясно. Ако ще сравняваме ментета, нека сравняваме ментета. Оказва се, че има такива и на обсъжданото тук изделие и ти сам се оплака, че поправяте такива...

Цени, нито твоите, нито тези на твоите колеги аз не бих могъл да коментирам, те са факт. За изделието бих могъл да кажа, че съм над 95 % сигурен, че е оригинално, имал съм възможност да го разгледам подробно в магазина им, изпарител, кутия, окомплектовка... не е като да нямам опит с Кангер.

Ако имаш съмнения, че продават ментета, моля да го обявиш и застанеш зад мнението си. Менте в техния магазин аз не съм виждал.

Главите да, но кой казва, че трябва да се купуват и главите от тях? Ставаше дума за изпарителя, консумативите могат да се купуват от другаде, например от твоя магазин.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...