Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Инхалирането е, когато дърпаш парата директно в дроба, а Уста-Дроб е начина, по който си пушил цигарите, т.е. като смучеш и правиш пауза-дърпане.

A-хаааа.

Всъщност, давам си сметка че с този мод, като че несъзнателно инхалирам...не е като с цигарите.

Благодаря ти за вметката!

ПС - поздравления за аватара на Alissa White-Gluz! \m/

Публикувано на

Е то ако ти е на най-широкия отвор за въздуха... то инстинктивно почваш да инхалираш :)

Точно!

Понеже откакто го имам, не схванах как да се променя отворите (страх ме е да не натисна и спукам неволно това стъкло, докато съм го хванал отгоре и отдолу - единственото нещо в този изпарител, което гледам с подозрение), разглобих и тогава въртях, стана по този начин и тествах на другите две дупки въздушния поток.

Ами, най ме кефи на най-широкия отвор.

"Пушеци" до възбог, кеф страшен, вкус неземен (за протокола, "сецам" десетмесечен разтвор на Макс Бленд, малко ми остана за съжаление...) :)

Публикувано на

абе незнам,но след като нагодих намотката да не пръска и си взех база с повече вг,направо супер,а за намотката сигорно десет направих и с къс памук,с дълъг с висок омаж с нисък и нито веднъж нямаше теч,тва толкова лесно да се обслужва няма накъде.Направо си е супер,колкото и да неможеш да направиш се ще стане,назад като чета че текъл и аз се бях спекъл и питах в магазина даже,но от седмица го ползвам,няма теч от никаде,или с предишна партида е имало проблем и сега е оправен,или от неправилна употреба тече,нарочно да го мъчиш непротича

Публикувано на

Съгласен съм с колегата над мен.

Аз съм събтанк V2 RBA plus. Вече поне 6 пъти съм сменял намотката на RBA-то (навивам никел200 само) и никога, ама никога не ми е протичал през отворите за въздуха, лежал е легнал изпарителя, пробвал съм с поредни сухи дръпки на най- малките отвори, и не тече тая чудесия.

Изключително лесен изпарител да се направи билд, имам и един кайфун в4 китайче от алиекспресс, и той не тече, но след 2-3 билд се научих как да не тече.

Идеята ми е че, събтанка каквото и да правиш, ако запушиш добре страничните отвори с памук, няма никакви грижи.

Публикувано на

Да се похваля и аз си всзех днес мода добър е ама малко тежки ми идват дръпките ама почнах да свиквам вече все пак сменям от електорнна с мода в магазина постоях 30 мин да ми се обясни кое как що навзех си и течности обслужването беше страхотно и на всичко от горе тъкмо излизам от магазина и докато да пресеча и ми ракомаха някакъв непознат човек от колата и вика браво колега да ти е честит и вади и показва неговия същият 

Публикувано на

Да се похваля и аз си всзех днес мода добър е ама малко тежки ми идват дръпките ама почнах да свиквам вече все пак сменям от електорнна с мода в магазина постоях 30 мин да ми се обясни кое как що навзех си и течности обслужването беше страхотно и на всичко от горе тъкмо излизам от магазина и докато да пресеча и ми ракомаха някакъв непознат човек от колата и вика браво колега да ти е честит и вади и показва неговия същият 

Честито, колега - да си го ползваш със здраве!

Между другото, само да попитам напредналите.Преди малко си смених главите, тази другата сложих, RBA ли,каква се води.Сложих памук от този в комплекта, имаше си намотка на нея, внимателно го нагласих, запълних отворите с памук (все пак десетина клипа изгледах) и...проработи ;).Но пука много по-силно от онази другата, с която си дойде, това нормално ли е?

Самия мод дава отново 0.5 ома, ама парата някак е по-гореща и  парата е повече.

Публикувано на

Пука. Нормално е :D Ако сложиш мааалко повече памук следващия път няма да пука толкова много, но все пак е шумен тоя изпарител... :)

Благодаря за отговора, човек!

Ами, уж сложих, едвам го набутах - с въртене, сукане.Запуших тия дупки отстрани добре, като по "филмите".

За пръв път изобщо отварям изпарител, пак добре че не направих беля някаква.Ще се тества още явно...

Публикувано на (редактирано)

Аз като наместя памука правя канали да влиза течност, че съм фен на чейн вейпинга малко :D

Идеята я видях и аз в един "филм" на riptrippers и реших да пробвам ... ;) само че мОстака на фитила го оставям по късичък от колкото на клипа. :)

Редактирано на от Missing
Публикувано на

Аз като наместя памука правя канали да влиза течност, че съм фен на чейн вейпинга малко :D

Идеята я видях и аз в един "филм" на riptrippers и реших да пробвам ... ;) само че мОстака на фитила го оставям по късичък от колкото на клипа. :)

Ех, няма и ден в който да не науча някоя нова дума от "занаята" ;)

Отивам да търся инфо за този метод.Мерси!

Абе, хора, май нещо не правя като хората тогава.

Нормално ли е да изпарявам на 24W ?

Аз с моето кангерче на 0.5-6 ома  изпарявах на 30-35W така, че ако само пука без да ти пръска в устата теченост вдигай ватовете и се кефи изпарителя си е шумен.

ПС:Сега видях в темите, че си с 18мг никотин, това ще те ''прибие'' с този изпарител и тия ватове така, че не прекалявай с количествотои честотата на дръпките :)

Редактирано на от dp4u4umi6ev
Публикувано на

Изпаряваш на колкото ти е кеф общо взето. Това ние не можем да го определим :D

Ми...на мен ми е кеф на всякакви ватове, ха ха ха.Мерси, Missing!

Аз с моето кангерче на 0.5-6 ома  изпарявах на 30-35W така, че ако само пука без да ти пръска в устата теченост вдигай ватовете и се кефи изпарителя си е шумен.

ПС:Сега видях в темите, че си с 18мг никотин, това ще те ''прибие'' с този изпарител и тия ватове така, че не прекалявай с количествотои честотата на дръпките :)

Благодаря, dp4u4umi6ev!

Ами, не пръска но имам някакв сладникав вкус след всяка дръпка.Като че ли повече от изпаряването с готовата глава (дето идва с комплекта).Аз я мъча другата, защото някак не ми се иска да си купувам за в бъдеще готови, а да се науча да си навивам сам, та затова.

Ето пак научих нещо - повече никотин, по-ниски ватове и обратното, нали?

Смуча 18мг, защото хич не ми се иска да се връщам към скапаните цигари и ме устройва засега.

Публикувано на

Ммм не повече никотин по малко ватове просто отбелязах, че ще ти е доста силно аз отдавна съм около 4-6мг. Както каза колегата горе с рба главата всичко е по различно и кефа сам да си навиваш е голям.Повече ватове са за по малко омове и по дебела жица за да може да я загрее по бързо и когато увеличаваш ватовете парата става по топла, което на мен ми харесва повече.

Един пресен пример, преди два дена пристигна на колега 60ватовото листо и той е с Субтанк мини два на брой единия го взе от мен. Листото му показа 0.54 ома на субтанка, който аз му дадох и аз съм правил намотката.Той нагласи на 15 вата и да ти кажа на мен не ми хареса все едно минава чист въздух през изпарителя и тайничко докато опитвах вдигнах на 25 вата еми кефа е по голям даже, ако беше за мен щях да вдигна на 30, но според мен под 20 не е добре.

Това са моите размисли и страсти и не задължавам никой просто трябва да се намери златната среда, която ти харесва.

Публикувано на

аз да питам,сега съм с зеления панасоник 3100 милиампера,като е намотката над 1 ом е добре държи сиг поне 2-3 картомаизера течност,но ако сложа фабричната на 0.6 и за 2-3 часа батерията умира.Това е ясно защото няма ампераж,но искам да питам ако взема например батерия над 20 а ще държи ли по дълго,или просто може да се вдигат само ватовете.

Това си е доста индивидуално и зависи само от теб, аз изпарявам не повече от 5-6мл на ден и намотките са ми винаги около 0.5-0.7 ома и една батерия ми стига за деня, понякога я сменям към 18-19 часа защото по принцип не е хубаво да се разреждат до край и в крайна сметка батерии имам.

Ползвам 3 батерии на Самсунг 25r и две Сонита VTC4 мисля, че са около 2500mah.

Редактирано на от dp4u4umi6ev
Публикувано на

От седмица ползвам 2 батерии Самсунг 25R с медна механика и Тайфун GT2  на около 0,7 ома и спокойно изпарявам около 10-12 мл. 12-ка никотин и свалям батерията на около 3.5-3.6 Волта. Сонитата още не съм ги пробвал.

Въпрос към Началството: смятате ли да внасяте новия Subox Silver?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...