Vaporator Публикувано на 22 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 22 Ноември, 2015 А по принцип колко е живота на една батерия например panasonic 3400? Отговор
Todor Публикувано на 22 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 22 Ноември, 2015 ам аз ги ползвам година и 2-3 месеца,засега са като нови Отговор
Димитър Публикувано на 22 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 22 Ноември, 2015 Въпрос към Началството: смятате ли да внасяте новия Subox Silver? Все още се чудим, защото цената му е доста солена за мод (той не е в комплект с изпарител), като се получава около 150лв само за тялото. Отговор
avirex.tt Публикувано на 22 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 22 Ноември, 2015 И каква е разликата от нашите? Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk Отговор
dp4u4umi6ev Публикувано на 22 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 22 Ноември, 2015 И каква е разликата от нашите? Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk Ако говорим за един и същ, новия е с температурен контрол. Тап-тап с ЛьiЖьi Жьi2 Отговор
Марти Публикувано на 23 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2015 Здравейте нямах време тия дни да пиша от 2 дена съм с мода доволен съм изпарявам минимум на 25 вата с главата от 0,5 ома съм не съм сменял да пробвам някоя от вкл в комплекта единствено обърках като си взех течност 2 по 30мл 18 мг имам и една 12мг пак 30 мл та си ги мешам да стане малко по лекичко иначе почти си свикнах с мода и всичко е нормално според мен всех си 2 батерии по 2800 само се чудя дали си зареждам нормално батерията в комплекта няма зарядно а само микро usb имам обикновенно зарядно от ел. цигара и това от телефона а кое от двете е по добре да зареждам батерията от компа не ми се зарежда защото явно от него не се подават колкото трябва ток и не държи толкова батерията значи имам 3 зарядни за телефон всички са по 5 волта а относто ампераж са 0,5 0,7 и 2 а зарядното за ел цигара ми подава 500 милиампера с кое от изброените е най добре да зареждам батерията ако някъде бъркам нещо се извинявам Отговор
Petroff Публикувано на 23 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2015 Леле... цял пост,едно изречение Да се похваля.И аз вече съм с него.За сега е супер,ама още не съм пробвал рба-то.Сигурно ще ми допадне повече.Иначе,много интересно,ако не инхалирам, има удар,но няма пара. Отговор
Димитър Публикувано на 23 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2015 Марти, спокойно можеш да си ползваш зарядните, като това на 0.7А е добър вариант. Отговор
Voden Duh Публикувано на 23 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2015 Леле... цял пост,едно изречение Да се похваля.И аз вече съм с него.За сега е супер,ама още не съм пробвал рба-то.Сигурно ще ми допадне повече.Иначе,много интересно,ако не инхалирам, има удар,но няма пара. Така е с всички "инхалатори"-стиснеш ли въздуха-няма пара.... Отговор
Missing Публикувано на 23 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2015 Не съм баш на това мнение. На най-малката дупка го пуших 1 месец тоя изпарител и пак правеше доста стабилни облаци. Сега съм на средните дупки за въздух (явно скоро и да инхалирам ще започна) и пак прави обилна пара, та даже понякога ме дави.При мен 0,5 ома главата (готовата) има ядове с парата. Възможно е и колегата да има скапана глава Отговор
ssscary Публикувано на 23 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2015 Някой да знае колко е размера на отвертчицата, идваша с комплекта на Kanger Subox-a, тоест - дали може да се направи намотка с нея?Май ме кефи повече RBA главата, нищо че пука и ме засърбяха ръцете да направя намотчица за сефте в живота си. Отговор
Марти Публикувано на 23 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2015 Марти, спокойно можеш да си ползваш зарядните, като това на 0.7А е добър вариант. благодаря него ще ползвам Отговор
Myth Публикувано на 23 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2015 Така е с всички "инхалатори"-стиснеш ли въздуха-няма пара.... Аз също не съм съгласен, пуша без да инхалирам на най-малката дупка и си прави мнооого пара . Отговор
Missing Публикувано на 23 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2015 Някой да знае колко е размера на отвертчицата, идваша с комплекта на Kanger Subox-a, тоест - дали може да се направи намотка с нея? Май ме кефи повече RBA главата, нищо че пука и ме засърбяха ръцете да направя намотчица за сефте в живота си. Става. Върти смело. Отговор
Petroff Публикувано на 23 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2015 Е хайде кажете как го пушите без инхалация и прави много пара де какъв сетъп ? Ако може и снимки,много ще съм благодарен Отговор
Missing Публикувано на 23 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2015 (редактирано) кантал 0.45 - 5 витки на 2.5мм (0.5 ома)... 17-20 вата. Редактирано на 23 Ноември, 2015 от Missing Отговор
Petroff Публикувано на 23 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2015 Танка за сега е невероятен.Готовата глава не ми хареса.Направих си рба.Нихром 0.32 на 1.5 мм - 10 витки.Стана 1 ом и го пуша на 28 вата.Нещо страшно е Любимия ми танк и мод.Препоръчвам го на всички,най - вече на начинаещите. Отговор
ssscary Публикувано на 23 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2015 Става. Върти смело. Ха ха, добре де, ама на пакетчето ми с кантал пише 0.30, колко да въртя с тая малката отвертчица, 5-6 витки, повече? Гледам на повечето места говорите за жица на 0.35 и нагоре... ПС - само за протокола, да вметна - за моя изненада, след неколкодневно четене осъзнах че, аз всъщност инхалирам (това го отдавам на лакомията си и никотиновия глад, пафках по две кутии тъмносин Ротманс), при това обичам chain vaping. Ама нещо ми се мотае главата, та мисля да си взема 12-ка никотинова база другия път.Тая РБА глава по яка от мойта чутура се оказа. Отговор
Petroff Публикувано на 23 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2015 Сваляй никотина ! Аз бях така с 6-ца никотин.Сега съм на 0.6 мг за мл.Проблеми няма.В началото ми се въртеше главата.Усещах замайване.След това,започна да ме боли страшно силно главата,в продължение на няколко седмици.Решението е да намалиш многократно никотина.Иначе не казахте какви са ви билдовете,дето много пуши,без да инхалирате Отговор
Missing Публикувано на 23 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2015 (редактирано) Ха ха, добре де, ама на пакетчето ми с кантал пише 0.30, колко да въртя с тая малката отвертчица, 5-6 витки, повече? Гледам на повечето места говорите за жица на 0.35 и нагоре... ПС - само за протокола, да вметна - за моя изненада, след неколкодневно четене осъзнах че, аз всъщност инхалирам (това го отдавам на лакомията си и никотиновия глад, пафках по две кутии тъмносин Ротманс), при това обичам chain vaping. Ама нещо ми се мотае главата, та мисля да си взема 12-ка никотинова база другия път.Тая РБА глава по яка от мойта чутура се оказа. С 0.30 не съм навивал. Знам само, че повечето колеги го ползват за намотки над ом тоя кантал. 0.4 или 0.45 5-6 витки става 0.5 ома. Колкото до главата - свалай никотина, че ще започне и да те боли... Не е приятно Сваляй никотина ! Аз бях така с 6-ца никотин.Сега съм на 0.6 мг за мл.Проблеми няма.В началото ми се въртеше главата.Усещах замайване.След това,започна да ме боли страшно силно главата,в продължение на няколко седмици.Решението е да намалиш многократно никотина.Иначе не казахте какви са ви билдовете,дето много пуши,без да инхалирате Колега няколко пост-а по-нагоре даже и клипче съм пуснал Редактирано на 23 Ноември, 2015 от Missing Отговор
Myth Публикувано на 23 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2015 Е хайде кажете как го пушите без инхалация и прави много пара де какъв сетъп ? Ако може и снимки,много ще съм благодарен Ми какъв сетъп, 0.3 кантал вече не помня колко витки, ама към 7-8 или 10-на (преди месец и нещо я правих последната намотка само памук сменям) 1,5 ома памук като на видеото по-горе общо взето, може би малко по-широка лента, но малко по-къси краищата и си пуши като за световно без да инхалирам. Преди това бях пробвал, кантал 0,2 3-4 витки, 1,5 или 1,6 ома беше и пак пушеше като за световно без да инхалирам, не ме кефи инхалирането. Изпарявам на 14,5W. Отговор
Petroff Публикувано на 24 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 24 Ноември, 2015 Макро койл ли?Аз моята съм я направил микро и пуши много здраво,ама при инхалация.На най-големия отвор,сега опитах да не инхалирам и се получава,но много тегаво с толкова голям приток на въздух.На малката,не иска да пуши,без инхалиране Запушвате ли му дупките ? Отговор
Missing Публикувано на 24 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 24 Ноември, 2015 Нищо не запушвам. На всички дупки го пробвам и няма разлика в парата при уста дроб тип пушене. Отговор
Kayfun Публикувано на 24 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 24 Ноември, 2015 (редактирано) Айде и аз в отбора Днес пристигна Събокса и направих няколко дръпки в рамките на час. Първи впечатления - наистина много красиво и стилно модче! На снимките и видеата ми създаваше усещане за лека пластмаса, но в ръката усещането е съвсем различно. Усещане за нещо солидно и стилно. На живо със сигурност изглежда много по-красив от снимки и видео! По въпроса Е или НЕ Е инхалатор, моето усещане е, че на най-големия отвор си е инхалатор отвсякъде! На средната може и да се инхалира и да се пафка нормално. На най малкия отвор за въздух определено не е инхалатор. Дръпката е достатъчно стегната за да задоволи изискванията на такива като мен, които не са по инхалациите. Уточнявам, че става въпрос за стоковата 0.5. RBA-то нямам време тази вечер да я пробвам. Дисплея е ясен, капачето на батерията е перфектно! Вкусът също е много добър (с RBA със сигурност ще е още по-)! С две думи, страхотно бижу! Горещо го препоръчвам! Редактирано на 24 Ноември, 2015 от Kaifun Отговор
vasko86 Публикувано на 25 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 25 Ноември, 2015 А този сбокс с фиксиран пин ли е. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.