Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Въпрос към Началството: смятате ли да внасяте новия Subox Silver?

Все още се чудим, защото цената му е доста солена за мод (той не е в комплект с изпарител), като се получава около 150лв само за тялото.

Публикувано на

Здравейте нямах време тия дни да пиша от 2 дена съм с мода доволен съм изпарявам минимум на 25 вата с главата от 0,5 ома съм не съм сменял да пробвам някоя от вкл в комплекта единствено обърках като си взех течност 2 по 30мл 18 мг имам и една 12мг пак 30 мл та си ги мешам да стане малко по лекичко иначе почти си свикнах с мода и всичко е нормално според мен всех си 2 батерии по 2800 само се чудя дали си зареждам нормално батерията в комплекта няма зарядно а само микро usb имам обикновенно зарядно от ел. цигара и това от телефона а кое от двете е по добре да зареждам батерията от компа не ми се зарежда защото явно от него не се подават колкото трябва ток и не държи толкова батерията значи имам 3 зарядни за телефон всички са по 5 волта а относто ампераж са 0,5 0,7 и 2 а зарядното за ел цигара ми подава 500 милиампера с кое от изброените е най добре да зареждам батерията ако някъде бъркам нещо се извинявам

Публикувано на

Леле... цял пост,едно изречение :D 

Да се похваля.И аз вече съм с него.За сега е супер,ама още не съм пробвал рба-то.Сигурно ще ми допадне повече.Иначе,много интересно,ако не инхалирам, има удар,но няма пара.

Публикувано на

Леле... цял пост,едно изречение :D

Да се похваля.И аз вече съм с него.За сега е супер,ама още не съм пробвал рба-то.Сигурно ще ми допадне повече.Иначе,много интересно,ако не инхалирам, има удар,но няма пара.

Така е с всички "инхалатори"-стиснеш ли въздуха-няма пара.... :cheers:

Публикувано на

Не съм баш на това мнение. На най-малката дупка го пуших 1 месец тоя изпарител и пак правеше доста стабилни облаци. Сега съм на средните дупки за въздух (явно скоро и да инхалирам ще започна) и пак прави обилна пара, та даже понякога ме дави.
При мен 0,5 ома главата (готовата) има ядове с парата. Възможно е и колегата да има скапана глава :D

Публикувано на

Някой да знае колко е размера на отвертчицата, идваша с комплекта на Kanger Subox-a, тоест - дали може да се направи намотка с нея?
Май ме кефи повече RBA главата, нищо че пука и ме засърбяха ръцете да направя намотчица за сефте в живота си. ;)

Публикувано на

Някой да знае колко е размера на отвертчицата, идваша с комплекта на Kanger Subox-a, тоест - дали може да се направи намотка с нея?

Май ме кефи повече RBA главата, нищо че пука и ме засърбяха ръцете да направя намотчица за сефте в живота си. ;)

Става. :D Върти смело.

Публикувано на

Танка за сега е невероятен.Готовата глава не ми хареса.Направих си рба.Нихром 0.32 на 1.5 мм - 10 витки.Стана 1 ом и го пуша на 28 вата.Нещо страшно е :D Любимия ми танк и мод.Препоръчвам го на всички,най - вече на начинаещите.

Публикувано на

Става. :D Върти смело.

Ха ха, добре де, ама на пакетчето ми с кантал пише 0.30, колко да въртя с тая малката отвертчица, 5-6 витки, повече?

Гледам на повечето места говорите за жица на 0.35 и нагоре...

ПС - само за протокола, да вметна - за моя изненада, след неколкодневно четене осъзнах че, аз всъщност инхалирам (това го отдавам на лакомията си и никотиновия глад, пафках по две кутии тъмносин Ротманс), при това обичам chain vaping.

Ама нещо ми се мотае главата, та мисля да си взема 12-ка никотинова база другия път.Тая РБА глава по яка от мойта чутура се оказа.

Публикувано на

Сваляй никотина ! Аз бях така с 6-ца никотин.Сега съм на 0.6 мг за мл.Проблеми няма.В началото ми се въртеше главата.Усещах замайване.След това,започна да ме боли страшно силно главата,в продължение на няколко седмици.Решението е да намалиш многократно никотина.Иначе не казахте какви са ви билдовете,дето много пуши,без да инхалирате :D

Публикувано на (редактирано)

Ха ха, добре де, ама на пакетчето ми с кантал пише 0.30, колко да въртя с тая малката отвертчица, 5-6 витки, повече?

Гледам на повечето места говорите за жица на 0.35 и нагоре...

ПС - само за протокола, да вметна - за моя изненада, след неколкодневно четене осъзнах че, аз всъщност инхалирам (това го отдавам на лакомията си и никотиновия глад, пафках по две кутии тъмносин Ротманс), при това обичам chain vaping.

Ама нещо ми се мотае главата, та мисля да си взема 12-ка никотинова база другия път.Тая РБА глава по яка от мойта чутура се оказа.

С 0.30 не съм навивал. Знам само, че повечето колеги го ползват за намотки над ом тоя кантал. 0.4 или 0.45 5-6 витки става 0.5 ома.

Колкото до главата - свалай никотина, че ще започне и да те боли... Не е приятно :D

Сваляй никотина ! Аз бях така с 6-ца никотин.Сега съм на 0.6 мг за мл.Проблеми няма.В началото ми се въртеше главата.Усещах замайване.След това,започна да ме боли страшно силно главата,в продължение на няколко седмици.Решението е да намалиш многократно никотина.Иначе не казахте какви са ви билдовете,дето много пуши,без да инхалирате :D

Колега няколко пост-а по-нагоре даже и клипче съм пуснал :D

Редактирано на от Missing
Публикувано на

Е хайде кажете как го пушите без инхалация и прави много пара де :D какъв сетъп ? Ако може и снимки,много ще съм благодарен :)

Ми какъв сетъп, 0.3 кантал вече не помня колко витки, ама към 7-8 или 10-на (преди месец и нещо я правих последната намотка само памук сменям) 1,5 ома памук като на видеото по-горе общо взето, може би малко по-широка лента, но малко по-къси краищата и си пуши като за световно без да инхалирам. Преди това бях пробвал, кантал 0,2 3-4 витки, 1,5 или 1,6 ома беше и пак пушеше като за световно без да инхалирам, не ме кефи инхалирането. Изпарявам на 14,5W.

Публикувано на

Макро койл ли?Аз моята съм я направил микро и пуши много здраво,ама при инхалация.На най-големия отвор,сега опитах да не инхалирам и се получава,но много тегаво с толкова голям приток на въздух.На малката,не иска да пуши,без инхалиране :D Запушвате ли му дупките ?

Публикувано на (редактирано)

Айде и аз в отбора  :smoke2:  Днес пристигна Събокса и направих няколко дръпки в рамките на час. Първи впечатления - наистина много красиво и стилно модче! На снимките и видеата ми създаваше усещане за лека пластмаса, но в ръката усещането е съвсем различно. Усещане за нещо солидно и стилно. На живо със сигурност изглежда много по-красив от снимки и видео! По въпроса Е или НЕ Е инхалатор, моето усещане е, че на най-големия отвор си е инхалатор отвсякъде! На средната може и да се инхалира и да се пафка нормално. На най малкия отвор за въздух определено не е инхалатор. Дръпката е достатъчно стегната за да задоволи изискванията на такива като мен, които не са по инхалациите. Уточнявам, че става въпрос за стоковата 0.5. RBA-то нямам време тази вечер да я пробвам. Дисплея е ясен, капачето на батерията е перфектно! Вкусът също е много добър (с RBA със сигурност ще е още по-)! С две думи, страхотно бижу! Горещо го препоръчвам!

Редактирано на от Kaifun

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...