Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на (редактирано)

Близо седмица ползване без грам теч. Едно единствено прокапване в началото и се оказа не добре затегнато RBA към основата! Нищо не почиствам и не бърша при доливане на течност. При експерименти с различни намотки, изобщо не развивам базата и RBA. Пушилката идва малко в повече и затова се принудих да излизам по терасите  :D Единствения проблем е, че както и да ги правя чорбите, все са блудкави и не стават като фабричните. Явно си имат някакви допълнителни съставки, които ние не ги знаем...  Мн. качествен кейс си взех от Ибей. Тънък, стегнат и пасна повече от перфектно!

Kbox Mini 004

Kbox Mini 005

Kbox Mini 006

Kbox Mini 009

Редактирано на от Kayfun
Публикувано на

а не те ли дразни всеки път като трябва да смениш батерията да го сваляш,тои е силиконов и предполагам трудно се сваля,щото се залепва,аз един кожен от фаста чакам,да видим как ще е

0.7 - 1 ом, но ти щом дърпаш толкова много течност, се замисли поне за две яки батерии  :smoke2: Има и по-добри, но аз взех тази. Оптимална ми е като цена-качество.

Редактирано на от Kayfun

Еха 4-ти това не е ли доста .... спираш ли да пушиш аз карам с един цял ден а преди цигарите мн ги пушех по 30+ 

По две кутии минимум бях и аз. Не изпарявам непрекъснато. Даже намотката ми е над ом. И пак си отиват 15-20+мл на ден - 3мг. В последните дни ползвам его батерия с Т2 карт и 18мг. течност, идеално ми е. А и 30мл. ми стигат за седмица, пак със сериозно изпаряване. Вече все по-сериозно се замислям да разпродам всичко и да си го карам на его и т2... На някой друг не му ли минават такива еретични идеи?

Редактирано на от Yasen
Публикувано на

Аз съм на 18мг/мл ама ми е тежък като свърши ще намалям и искам да попитам дали само при мен се случва сутрин като стана като не съм пушил първите 3-4 дръпки ми са мн тежички после няма проблем

По две кутии минимум бях и аз. Не изпарявам непрекъснато. Даже намотката ми е над ом. И пак си отиват 15-20+мл на ден - 3мг. В последните дни ползвам его батерия с Т2 карт и 18мг. течност, идеално ми е. А и 30мл. ми стигат за седмица, пак със сериозно изпаряване. Вече все по-сериозно се замислям да разпродам всичко и да си го карам на его и т2... На някой друг не му ли минават такива еретични идеи?

Е как като изпаряваш 15-20мл на ден ти стигат 30 мл за седмица 

С егото и Т2 стигат за седмица. Със събокс-а толкова отиват за ден.

А сутрин като станеш е нормално да имаш затруднение с първите дръпки. Нощно време дишането се успокоява и органите влизат в "спокоен режим". Ставаш и изведнъж - вземи тоя никотин и облак пара от нищото. Шок си е.

Редактирано на от Yasen

Ми не пуша си със Събтанка 18мг. никотин и карам по два дни с един танк, понякога дажеполовин танк не успявам да изпаря за ден, демек по около 2 милилтра, че и по-малко изпарвам на ден. С 20мл карам точно 5 дни, понякога и повече. Та тия количества дето ги изпарявате са ми необясними за мен, вярно с малко никотин пушите, ама...

Иначе преди да взема Събтанка изпарявах 24мг. ама със Събтанка много силно ми идва минах на 18 но не промених количеството течност което изпарявам, при все, че събтанка се води, че дърпа повече течност. Изпарявам на 1.5 ома.

Редактирано на от Myth
Публикувано на

Имай предвид, че тези количества са с инхалиране. Дори при 1.1-1.3 ома (каквито са моите намотки) - пак се получава големият разход. А и 18мг. при инхалиране за невъзможни, направо реже главата дръпката.

Публикувано на

. А и 18мг. при инхалиране за невъзможни, направо реже главата дръпката.

Възможни, възможни са :) пробвано не ми е проблем да инхалирам, просто не ме кефи :), ако започна да инхалирам, вероятно ще смукна на 16 или 12 но и на 18 не ми пречи, просто ще започна изпарявам по рядко от колкото сега тъй като инхалирането определено задоволява никотиновия глад доста повече, един цял ден съм инхалирал, е да повече върви течността, но пак не успях да го изпуша целия танк, просто като опъна няколко пъти и след това не се сещам половин ден :)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано на

Ползвам мода от около 2 месеца не съм си и помислял за аналогови,докато с ego-то си дърпах по някоя друга.Изпарявам на 30-40вата 0.3-0.4 ома домашни сокчета на инхалация,за сега проблем с течове не съм имам боята на танка се понажули но с шкурка 250 и после 1500-2000 водна стана мн добре.

http://prikachi.com/images.php?images/185/8535185A.jpg

Публикувано на

Мале, мале вярно е станал перфектен :) малко едра ми се струва 250, дори и като за първоначално, няма значение де важното е, че е станало. И друго се чудя бе как си ползвате модовете и танковете, че ви се бели боята, моя не е мръднал грам, до момента а и аз го ползвам вече, два или три месеца трябва да погледна кога съм го взел.

Мале, мале вярно е станал перфектен :) малко едра ми се струва 250, дори и като за първоначално, няма значение де важното е, че е станало. И друго се чудя бе как си ползвате модовете и танковете, че ви се бели боята, моя не е мръднал грам, до момента а и аз го ползвам вече, два или три месеца трябва да погледна кога съм го взел.

Не му треперя,постоянно съм в движение по кола и по джобове се подхвъря и за това. Редактирано на от SweYo
  • 4 седмици по-късно...
Публикувано на

Привет,и аз от около 5 6 дни съм с въпросният мод,но при мен се появяват течове от дупките за въздуха  и не мога да разбера от къде идва проблема,с стоковата глава съм 0.5ома и вече сериозно почнах да се дразня.
Дайте съвет някакъв от какво може да е,или да не се занимавам с стоковите глави а да си навия обслужваемата....
Благодаря предварително :) :)

Публикувано на

Аз ползвам мода от 2 месеца от оцц главите се отказах заради вкуса с RBA главата съм теч може да се получи ако направиш намотка около 2мм с отверката от комплекта да речем при нея така и не мога данагодя памука правя си 2.5мм намотка слагам памук и съм аз човека след около 1мл течност се оправя вкуса да добавя само за RBA главата като направиш намотка завъртиш отрежеш трябва после пак да я окъсиш с около 1-2 мм иначе някъде дава на късо нз защо и от къде и дава разлика в омовете и дръпката става ужасна течноста все едно е изгоряла до 2.9 ома ми е качвало късото в главата иначе като я скъсиш допълнително проблеми няма аз изпарявам на 18 вата и ползвам намотки 0,5-0,9 ома и нямам проблем памука в тях влиза идеално и няма течове ако има нещо друг питай надявам се да съм помогнал :)

Публикувано на

Аз тоя мод преди пет дни го измих почистих направих нова намотка 1,5 ома, напълних го с течност и му сложих още едно допълнително уплътнение (ринг) над резбата на РБА-то (ползвах едно от стоковите глави) и го зарязах в чантата като резервен, През това време ползвах м65 с к4. Днес си взех един кит на Вапорессо и ей ся преди 20 мин се прибирам вкъщи, вадя сичката техника от чантата и кво да видя събокса се беше улял буквално, ей до сега го мих и бърсах. Явно с тоя танк нещо не може да се разберем, вече толкова месеци. Незнам вече си мисля че в мен е проблема, но пък с К4 никога не съм имал такива проблеми с изключение на първите няколко дни докато му свикна. Тепърва ще пробвам Таргет танка.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...