Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

едно уплътнение е достатъчно,защо 2.Другото е че трябва да има повече памук,като се сложи базата отгоре да стърчи 3-4 милиметра,след това се натъпква,напоява се добре и се смуче.Сигорно памука ти е бил малко и затова е истекъл.Аз от 3 дни имам друг дерт,след като приключа с дръпката и се чува 2 секунди съскане,все едно е суха намотката-а тя не е.Правих намотка с няколко диалетъра,2.5   2.8 все тая,слагам повече памук,слагам и по-малко памук все така си съска след като пусна бутова,преди това нямаше такива дертове,и сега на последната смяна се появиха.Течноста е впг джи веип.Вече си мисля да не е от студеното време и да не качва добре,а странното е че нямам сухи или изгорели дръпки само това съскане след пускане на бутона.Кантала е 0.40 и го навивам с растояние 5 витки на 0.6 ома.От 3 дни едно пакетче с памук сам изхабил и няма спасение.Що така незнам

Публикувано на

Аз също съм с кантал 0,4 и ползвам намотки 2,5мм и също съм с впг на g-vape а като съм на работа като пуша излизам от вън макар че и вътре няма да ми направят проблем ама по навик си излизам а вчера беше -10 ама не е правил такива проблеми при мен да каже още някой който го ползва 

Публикувано на (редактирано)

да,ката е мислих че е стегнат памука,сложих по рехав,разлика няма.увеличих диаметара на намотката,разлика няма.И затова мисля да не е от течността вече незнам.Като пушите заслушаите се след като пуснете бутона.Предните намотки още като направя намотката-като е нова и като дърпах се усещаше бълбукане и по-мокти дръпки,след 1 ден ползване акто се напои памука и се раздуе добре ставаше супер,а сега още като е нова си съска,дадох и един ден да се напои и все тая съска та съска.Утре ще сменя модела на памука с друг,да видя и тази работа,тъкмо се хвалих колко лесно се обслужва и греда.

Редактирано на от Todor
Публикувано на

И при мен на моменти е имало такива моменти с оставачно съскане ама това се случва мн рядко не знам на какво се дължи даже при мен някой път се случва като натисна копчето и да смучасамо въздух без да работи намотката ама не е проблем не е толкова често а относно памука съм с японски  мужи дето са 5 листа в комплект а иначе на 2.5мм намотка махам единия слой на памука иначе не влиза завъртам го става като бургия и вкарвам с въртеливи движения по осукването на памука 

Публикувано на

Лелеееее, днес следобяд, както си работеше мода, извадих батерията и като сложих друга,.............. няма никой. Ужас направо.........., какво може да е???. Няма никакъв сигнал по дисплея???

Всички батерии вече са на макс заредени и на кангера няма никой :wallbash: .

С батериите няма яд нито на змакса, нито на м65, нито на вапоресото.

Само кангера, никой......

Редактирано на от Mindburn
Публикувано на

Гаранцията ако е 6 месеца (незнам колко е на тоя мод) му изтича точно януари. Ще го нося утре по обяд в магазина. Нещо нямам късмет, баш когато си зема нов мод и до няколко дни след това някой от по старите дава фира. :(

• 4 седмици по-късно...
Публикувано на

Колеги счупи ми се днес стъклената туба, мисля да си взимам нова, но гледам, че са излезли на пазара някакви други и се зачудих какво ще кажете за тази? http://gigadrinks.com/product/5988/kanger-subtank-mini-bell-cap-37-5mm.html? По-добре ли ще е или да си взема направо стъклената тубичка и да не се занимавам ?

Благодаря предварително !

Ми най-добре питай по телефона в склада. Всъщност Адаша Димитър ще ти отговори и тук предполагам. Аз също имам питане защото и аз съм от днес с комплекта. Та дрипка с по- малък отвор за въздуха четох по-назад в темата , че е по -добре за пушене. Та идеи коя да взема?

Второто е силиконова кейсче за мода ще има ли, или китайците не са го предвидили?

Редактирано на от dgrozev1
Публикувано на

Аз първо не пътувам много и едва ли ще имам път към Пловдив скоро. Второто е, че съм нов във занаята и мисълта ми беше ако може да ме насочите кои муштуци са с по-тесни отвори за въздуха. Може да си взема 2-3 поне пластмасовите не са скъпи като гледам.

Ако може линкчета към моделите, които са с по-тесни отвори от Subox mini от комплекта за да се ориентирам?

Публикувано на

Ще ти предложа лесно решение,което аз направих на двата си субтанка и ги направих със стегната дръпка.Купих си поп нитове,за модела станаха такива от 3мм,ако намериш 3,2мм или 3,4 мм ще е още по добре.Избиваш от него пирончето и ползваш само главата на нита.Скъсяваш дължината,леко пилваш главата да е с по малък диаметър,на тръбичката навиваш малко тефлонова лента и я пъхаш в отвора под намотката.Трябва да уплътни с тефлоновата лента,а главата ограничава да не слиза надолу тръбичката.Изпиляването на главата е за да не опира и да не даде на късо.Става чудесен МТЛ изпарител.

Публикувано на

Ясно може да помисля по въпроса . Идеята е добра.

А всъщност, аз това което питах да сменя мущука  с такъв, който е с по-малък отвор безсмислено ли е?

В смисъл, че  е по-добре притока на въздух на главата да се намали така ли да го разбирам?

Публикувано на

Ясно може да помисля по въпроса . Идеята е добра.

А всъщност, аз това което питах да сменя мущука  с такъв, който е с по-малък отвор безсмислено ли е?

В смисъл, че  е по-добре притока на въздух на главата да се намали така ли да го разбирам?

Не точно... Как да ти го кажа... Мундщука е нещо много лично, много интимно бих казал. Като начало търси нещо с дебелина 7,5 - 8мм (външен диаметър) и дължина 15-20мм. Щото "до вчера" дето се вика такова, само че с филтър си слагал в устата си. 

Съжалявам, но най-добрия съвет който аз мога да ти дам е да опиташ на място. Както казах - прекалено индивидуално е. 

Публикувано на

Личните ми впечатления са,че за добър вкус трябва отвора под намотката да е не повече от 2мм.Това с тясна дрипка не се постига.Аз ползвам много широки и къси дрипки и съм категоричен че с тях вкуса ми е най-добър.Това е пробвано на поне 8 модела изпарители.За такава дрипка говоря.

h6deIgM.jpg?1

Публикувано на

Това със стегнатата дръпка малко ме учудва...Този изпарител на на най-малката дупка за въздуха е достатъчно  стегнат...не му трябват тесни дрипки или нещо друго,а ако е така то този изпарител не е за вас...Има такива със стегнати дръпки та ушите да ви пораснат...

Харесвам Субтанка точно поради една причина-позволява да се ползва както със нормална дръпка-уста-бял дроб така и инхалиране на най -големия отвор...Вкуса и при двата варианта е повече от добър :thumbup3: ...

Извинявам се за Офтопика....

Наборе,провай упражнението с тръбичка в отвора за въздух под намотката и ще си говорим.Ако не ти хареса,просто я махаш.Тази тръбичка не пречи толкова на инхалирането,прави вкуса много по-добър.

Редактирано на от sashogg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...