Todor Публикувано на 21 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 21 Януари, 2016 едно уплътнение е достатъчно,защо 2.Другото е че трябва да има повече памук,като се сложи базата отгоре да стърчи 3-4 милиметра,след това се натъпква,напоява се добре и се смуче.Сигорно памука ти е бил малко и затова е истекъл.Аз от 3 дни имам друг дерт,след като приключа с дръпката и се чува 2 секунди съскане,все едно е суха намотката-а тя не е.Правих намотка с няколко диалетъра,2.5 2.8 все тая,слагам повече памук,слагам и по-малко памук все така си съска след като пусна бутова,преди това нямаше такива дертове,и сега на последната смяна се появиха.Течноста е впг джи веип.Вече си мисля да не е от студеното време и да не качва добре,а странното е че нямам сухи или изгорели дръпки само това съскане след пускане на бутона.Кантала е 0.40 и го навивам с растояние 5 витки на 0.6 ома.От 3 дни едно пакетче с памук сам изхабил и няма спасение.Що така незнам Отговор
Марти Публикувано на 21 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 21 Януари, 2016 Аз също съм с кантал 0,4 и ползвам намотки 2,5мм и също съм с впг на g-vape а като съм на работа като пуша излизам от вън макар че и вътре няма да ми направят проблем ама по навик си излизам а вчера беше -10 ама не е правил такива проблеми при мен да каже още някой който го ползва Отговор
rsync Публикувано на 21 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 21 Януари, 2016 Аз също изпарявам навън, в това студено време облаците пара са някак си още по-плътни Отговор
Todor Публикувано на 21 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 21 Януари, 2016 (редактирано) да,ката е мислих че е стегнат памука,сложих по рехав,разлика няма.увеличих диаметара на намотката,разлика няма.И затова мисля да не е от течността вече незнам.Като пушите заслушаите се след като пуснете бутона.Предните намотки още като направя намотката-като е нова и като дърпах се усещаше бълбукане и по-мокти дръпки,след 1 ден ползване акто се напои памука и се раздуе добре ставаше супер,а сега още като е нова си съска,дадох и един ден да се напои и все тая съска та съска.Утре ще сменя модела на памука с друг,да видя и тази работа,тъкмо се хвалих колко лесно се обслужва и греда. Редактирано на 21 Януари, 2016 от Todor Отговор
Марти Публикувано на 21 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 21 Януари, 2016 И при мен на моменти е имало такива моменти с оставачно съскане ама това се случва мн рядко не знам на какво се дължи даже при мен някой път се случва като натисна копчето и да смучасамо въздух без да работи намотката ама не е проблем не е толкова често а относно памука съм с японски мужи дето са 5 листа в комплект а иначе на 2.5мм намотка махам единия слой на памука иначе не влиза завъртам го става като бургия и вкарвам с въртеливи движения по осукването на памука Отговор
Topper Публикувано на 21 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 21 Януари, 2016 От мода е. Пробвай с друг или механичен мод Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk Отговор
Mindburn Публикувано на 24 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 24 Януари, 2016 Лелеееее, днес следобяд, както си работеше мода, извадих батерията и като сложих друга,.............. няма никой. Ужас направо.........., какво може да е???. Няма никакъв сигнал по дисплея??? Отговор
Yasen Публикувано на 24 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 24 Януари, 2016 Зареди ли другата и пробва ли с нея? Отговор
Mindburn Публикувано на 24 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 24 Януари, 2016 (редактирано) Всички батерии вече са на макс заредени и на кангера няма никой . С батериите няма яд нито на змакса, нито на м65, нито на вапоресото. Само кангера, никой...... Редактирано на 24 Януари, 2016 от Mindburn Отговор
Yasen Публикувано на 24 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 24 Януари, 2016 Хващай инструмена и аутопсия. Ако има гаранция - друг да прави аутопсията. Отговор
Mindburn Публикувано на 24 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 24 Януари, 2016 Гаранцията ако е 6 месеца (незнам колко е на тоя мод) му изтича точно януари. Ще го нося утре по обяд в магазина. Нещо нямам късмет, баш когато си зема нов мод и до няколко дни след това някой от по старите дава фира. Отговор
Yasen Публикувано на 24 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 24 Януари, 2016 Напротив - имаш късмет. Можеше да дават фира преди да вземеш нов. Отговор
Mindburn Публикувано на 24 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 24 Януари, 2016 Дори и да не е в гаранция, честно ти казвам не бих се наел с това. Пак щях да го занеса в магазина и да си платя за ремонта. Прав си да Отговор
Tomi Публикувано на 17 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 17 Февруари, 2016 Колеги счупи ми се днес стъклената туба, мисля да си взимам нова, но гледам, че са излезли на пазара някакви други и се зачудих какво ще кажете за тази? http://gigadrinks.com/product/5988/kanger-subtank-mini-bell-cap-37-5mm.html? По-добре ли ще е или да си взема направо стъклената тубичка и да не се занимавам ? Благодаря предварително ! Отговор
dgrozev1 Публикувано на 17 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 17 Февруари, 2016 (редактирано) Ми най-добре питай по телефона в склада. Всъщност Адаша Димитър ще ти отговори и тук предполагам. Аз също имам питане защото и аз съм от днес с комплекта. Та дрипка с по- малък отвор за въздуха четох по-назад в темата , че е по -добре за пушене. Та идеи коя да взема? Второто е силиконова кейсче за мода ще има ли, или китайците не са го предвидили? Редактирано на 17 Февруари, 2016 от dgrozev1 Отговор
bondoff Публикувано на 18 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2016 Дрипка се купува на място. Това е може би най-персоналното нещо във всеки един комплект. Между другото на моя кангер ползвам дрипката от кайфуна. Отговор
dgrozev1 Публикувано на 18 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2016 Аз първо не пътувам много и едва ли ще имам път към Пловдив скоро. Второто е, че съм нов във занаята и мисълта ми беше ако може да ме насочите кои муштуци са с по-тесни отвори за въздуха. Може да си взема 2-3 поне пластмасовите не са скъпи като гледам. Ако може линкчета към моделите, които са с по-тесни отвори от Subox mini от комплекта за да се ориентирам? Отговор
sashogg Публикувано на 18 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2016 Ще ти предложа лесно решение,което аз направих на двата си субтанка и ги направих със стегната дръпка.Купих си поп нитове,за модела станаха такива от 3мм,ако намериш 3,2мм или 3,4 мм ще е още по добре.Избиваш от него пирончето и ползваш само главата на нита.Скъсяваш дължината,леко пилваш главата да е с по малък диаметър,на тръбичката навиваш малко тефлонова лента и я пъхаш в отвора под намотката.Трябва да уплътни с тефлоновата лента,а главата ограничава да не слиза надолу тръбичката.Изпиляването на главата е за да не опира и да не даде на късо.Става чудесен МТЛ изпарител. Отговор
dgrozev1 Публикувано на 18 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2016 Ясно може да помисля по въпроса . Идеята е добра. А всъщност, аз това което питах да сменя мущука с такъв, който е с по-малък отвор безсмислено ли е? В смисъл, че е по-добре притока на въздух на главата да се намали така ли да го разбирам? Отговор
Красимир Публикувано на 18 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2016 С мущук от протанк на мен ми е по-добре. Пробвай. Отговор
bondoff Публикувано на 18 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2016 Ясно може да помисля по въпроса . Идеята е добра. А всъщност, аз това което питах да сменя мущука с такъв, който е с по-малък отвор безсмислено ли е? В смисъл, че е по-добре притока на въздух на главата да се намали така ли да го разбирам? Не точно... Как да ти го кажа... Мундщука е нещо много лично, много интимно бих казал. Като начало търси нещо с дебелина 7,5 - 8мм (външен диаметър) и дължина 15-20мм. Щото "до вчера" дето се вика такова, само че с филтър си слагал в устата си. Съжалявам, но най-добрия съвет който аз мога да ти дам е да опиташ на място. Както казах - прекалено индивидуално е. Отговор
sashogg Публикувано на 18 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2016 Личните ми впечатления са,че за добър вкус трябва отвора под намотката да е не повече от 2мм.Това с тясна дрипка не се постига.Аз ползвам много широки и къси дрипки и съм категоричен че с тях вкуса ми е най-добър.Това е пробвано на поне 8 модела изпарители.За такава дрипка говоря. Отговор
Voden Duh Публикувано на 18 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2016 Това със стегнатата дръпка малко ме учудва...Този изпарител на на най-малката дупка за въздуха е достатъчно стегнат...не му трябват тесни дрипки или нещо друго,а ако е така то този изпарител не е за вас...Има такива със стегнати дръпки та ушите да ви пораснат... Харесвам Субтанка точно поради една причина-позволява да се ползва както със нормална дръпка-уста-бял дроб така и инхалиране на най -големия отвор...Вкуса и при двата варианта е повече от добър ... Извинявам се за Офтопика.... Отговор
sashogg Публикувано на 18 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 18 Февруари, 2016 (редактирано) Наборе,провай упражнението с тръбичка в отвора за въздух под намотката и ще си говорим.Ако не ти хареса,просто я махаш.Тази тръбичка не пречи толкова на инхалирането,прави вкуса много по-добър. Редактирано на 18 Февруари, 2016 от sashogg Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.