Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на (редактирано)

Уважаеми колеги, моя Събокс ако го видите на какво прилича след две години употреба, може би ще си помислите че съм бил на война в Сирия с него :D Падал е поне 30 пъти на всякакви твърди повърхности. Последно преди два дни бях  с колело и карах доста бързо, когато ми падна от джоба на асфалта и понеже не можах да спра веднага, едно момче ми го събра и ми го даде в насипно състояние :D Сед смяна на счупеното стъкло на изпарителя, му ръгнах батерията за N-ти път и газ...:baoum: Толкова дивашки здраво нещо е, че бих го сравнил само със Калашник :D След толкова бой и терор върху горкия ми мод, най-накрая се появи малък проблем! Почти спря да ми държи долният край на капачето на батерията. Прочетох че постоянните магнити се размагнетизират от удар! Кажете сега, сещате ли се за някакво решение на тоя проблем? Не ми се захвърля перфектно работещ мод заради тая дребна работа... А варианта с тиксо и разни лепенки го отхвърлям директно!

Редактирано на от Kayfun
Публикувано на (редактирано)

Колега, моя съббокс е също митичен, но падна от покрива но колата докато карах и се поразби конектора и не го ползвам

Ако искаш да ти  пратя направо целия... ще си платиш само еконта

Редактирано на от Soupel
Публикувано на
Преди 3 часа, Soupel написа:

Колега, моя съббокс е също митичен, но падна от покрива но колата докато карах и се поразби конектора и не го ползвам

Ако искаш да ти  пратя направо целия... ще си платиш само еконта

С удоволствие бих приел предложението, но  съм в UK (поне до Коледа)... Ако до тогава не си му намерил нов собственик, аз съм насреща :cheers3:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...