Kayfun Публикувано на 15 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 15 Октомври, 2017 (редактирано) Уважаеми колеги, моя Събокс ако го видите на какво прилича след две години употреба, може би ще си помислите че съм бил на война в Сирия с него Падал е поне 30 пъти на всякакви твърди повърхности. Последно преди два дни бях с колело и карах доста бързо, когато ми падна от джоба на асфалта и понеже не можах да спра веднага, едно момче ми го събра и ми го даде в насипно състояние Сед смяна на счупеното стъкло на изпарителя, му ръгнах батерията за N-ти път и газ... Толкова дивашки здраво нещо е, че бих го сравнил само със Калашник След толкова бой и терор върху горкия ми мод, най-накрая се появи малък проблем! Почти спря да ми държи долният край на капачето на батерията. Прочетох че постоянните магнити се размагнетизират от удар! Кажете сега, сещате ли се за някакво решение на тоя проблем? Не ми се захвърля перфектно работещ мод заради тая дребна работа... А варианта с тиксо и разни лепенки го отхвърлям директно! Редактирано на 15 Октомври, 2017 от Kayfun Отговор
Димитър Публикувано на 15 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 15 Октомври, 2017 Потърси ли подобни магнити из китайските сайтове или ибей? Все трябва да изкочи нещо. Отговор
Kayfun Публикувано на 16 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 16 Октомври, 2017 Добра идея, но трябва да извадя едно от магнитчетата и да го измеря със шублер Отговор
Soupel Публикувано на 16 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 16 Октомври, 2017 (редактирано) Колега, моя съббокс е също митичен, но падна от покрива но колата докато карах и се поразби конектора и не го ползвам Ако искаш да ти пратя направо целия... ще си платиш само еконта Редактирано на 16 Октомври, 2017 от Soupel Отговор
Kayfun Публикувано на 16 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 16 Октомври, 2017 Преди 3 часа, Soupel написа: Колега, моя съббокс е също митичен, но падна от покрива но колата докато карах и се поразби конектора и не го ползвам Ако искаш да ти пратя направо целия... ще си платиш само еконта С удоволствие бих приел предложението, но съм в UK (поне до Коледа)... Ако до тогава не си му намерил нов собственик, аз съм насреща Отговор
Soupel Публикувано на 16 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 16 Октомври, 2017 Ами никой няма да го вземе така и няма да го ползвам. Пиши, когато се върнеш Отговор
Kayfun Публикувано на 16 Октомври, 2017 Отчет Публикувано на 16 Октомври, 2017 Ок. И ще почерпя Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.