Димитър Публикувано на 9 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 9 Октомври, 2015 И аз съм като теб - уникален, изпарител ако няма теч. Не ми харесва инхалиране. И при мен на ниски омове гори устата та се не трае. Също като теб в началото сменях стокови глави - хоризонтални, вертикални, нискоомни, рба, повече памук, по-малко и т.н и все същата работа. Ако знаех всички тези неща по-рано можеби нямаше да купя кита. От известно време танка стои в шкафчето и на бокса съм сложил К4. Според мен това даден изпарител да е направен само за един вид изпаряване е кофти. Признавам, че не разбирам, но ако беше направен да се изпарява не само с инхалиране щеше да е великолепен. Мисля през уикенда пак да експериментирам...... надеждата умира последна . Поздрави! И аз ще му намаля въздуха, за да видя, какво ще се получи. Отговор
Myth Публикувано на 9 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 9 Октомври, 2015 (редактирано) И аз ще му намаля въздуха, за да видя, какво ще се получи. То добре ама трябва да го тестваш минимум 48 часа най-добре 72... ама има и нещо друго ти доколкото знам инхалираш може наистина да е в това причината, че ние искаме да го ползваме като нормален изпарител а все още не се знае дали ще стане Иначе ако от Кангер го направят и с регулация на течността мисля всичко ще си дойде на мястото. И аз съм като теб - уникален, изпарител ако няма теч. Не ми харесва инхалиране. И при мен на ниски омове гори устата та се не трае. Също като теб в началото сменях стокови глави - хоризонтални, вертикални, нискоомни, рба, повече памук, по-малко и т.н и все същата работа. Ако знаех всички тези неща по-рано можеби нямаше да купя кита. От известно време танка стои в шкафчето и на бокса съм сложил К4. Според мен това даден изпарител да е направен само за един вид изпаряване е кофти. Признавам, че не разбирам, но ако беше направен да се изпарява не само с инхалиране щеше да е великолепен. Мисля през уикенда пак да експериментирам...... надеждата умира последна . Поздрави! Чудя се дали да не се пробва със старата RDA глава от предната версия на този изпарител тя няма отвори за течността, а е с каналчета. Ми не ме кефи тоя изпарител като визия да ти кажа, много грозен ми седи, е в крайна сметка ако не реша проблема с теча на кангера може и да му дам шанс на този, все пак. Редактирано на 9 Октомври, 2015 от Myth Отговор
Mindburn Публикувано на 9 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 9 Октомври, 2015 Чудя се дали да не се пробва със старата RDA глава от предната версия на този изпарител тя няма отвори за течността, а е с каналчета. Нямам налична РБА база от първата версия и незнам дали ще стане. Отговор
slona67 Публикувано на 9 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 9 Октомври, 2015 (редактирано) Колеги ,аз съм РБА глава от версия 1 /с леко разпилени канали/ и основа /БАЗА/ от 2 ,никога не съм имал проблемите за който говорите!Изпарителя не ми създава никакви грижи.Със стоковите глави не ми харесва и затова не ги ползвам. За жалост главата от първа версия явно са я спряли от пройзводство! Надявам се ,че Димитър може да провери дали се пройзвежда и предлага още? Редактирано на 9 Октомври, 2015 от slona67 Отговор
Mindburn Публикувано на 9 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 9 Октомври, 2015 На снимките в сайта на производителя е старата версия, но това не е гранция че се предлагат още. Незнам и аз вече... ще пробвам известно време с инхалация, но се съмнявам да свикна на такъв тип изпаряване. Отговор
neXus Публикувано на 9 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 9 Октомври, 2015 Колеги, сменете си дрипките. Първоначално и аз имах проблем с инхалирането, но с правилния дрип тип е голямо удоволствие. Отговор
Myth Публикувано на 9 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 9 Октомври, 2015 Колеги ,аз съм РБА глава от версия 1 /с леко разпилени канали/ и основа /БАЗА/ от 2 ,никога не съм имал проблемите за който говорите!Изпарителя не ми създава никакви грижи.Със стоковите глави не ми харесва и затова не ги ползвам. За жалост главата от първа версия явно са я спряли от пройзводство! Надявам се ,че Димитър може да провери дали се пройзвежда и предлага още? В хевънсгифта я има, в краен случай и то там може да се вземе Отговор
Mindburn Публикувано на 9 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 9 Октомври, 2015 Колега Nexus, кой е правилния дрип тип в конкретния случай ? Отговор
Loki Публикувано на 9 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 9 Октомври, 2015 Моя е от две части.Радиаторче stainless steel и в него влиза pom тръбичка.На височина няма 2см.,с по широк отвор за смучене.Никаква топла пара и подобни проблеми нямам,на 0.2ома,на 50-60вата. Отговор
Soupel Публикувано на 9 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 9 Октомври, 2015 На мен ми мокри малко оригиналния Събтанк мини през долния О-ринг на стъклото. На този от Съббокс комплекта нищо му няма. Сменях ринга, чистих внимателно да не попадне някоя твърда частица между ринга и стъклото и пак след 3-4 дена почва леко да омазнява надолу. Имам чувството , че стъклото е с една идея по широко. Е не е проблем за умиране- забърсвам добре като го отварям за пълнене и всичко е наред. Отговор
Daniel Публикувано на 10 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 10 Октомври, 2015 Проблема с протичането от каналите за въздух е в о-ринга на RBA главата, който е над резбата, опитай да го смениш със друг. Отговор
Mindburn Публикувано на 10 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 10 Октомври, 2015 Добре колеги, има ли в крайна сметка някой който да изпарява с този изпарител уста-дроб и да няма проблеми с течове? Ако има, молбата ми е да даде повечко инфо за сетъпа, ако може дори и снимки. Извадих майзера от шкафа и продължавам с опитите. Колега Myth, при теб има ли развитие ? Отговор
dp4u4umi6ev Публикувано на 10 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 10 Октомври, 2015 (редактирано) Да ви кажа от 3 дена изпарителя го ползва приятелка докато пристигне нейната играчка и тя НЕ може и не иска да инхалира та изпарява уста/дроб и при нея сълзи лекичко. Е явно не става трябва да се инхалира ПС:Имам и два Тайфуна, които не и дадох защото си мокрят много повече и няма да се справи. Така, че искам да ви кажа да си изпарявате с кеф малко течност излязла от където не трябва не е проблем. Редактирано на 10 Октомври, 2015 от dp4u4umi6ev Отговор
slona67 Публикувано на 10 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 10 Октомври, 2015 Колега явно на някой не им пречи да се мажат с течност и го приемат за нормално! Аз лично държа от изпарителите ми да не капва дори капка!Камоли дами сърба и да ми свири! Без значение дали е клон или оригинал!Пак дакажа по темата -събтанка ми не тече грам и изпарявам без да инхалирам!Този изпарител е с голями възможности стига да можете да си го спретнете правилно и по ваш вкус!Аз го ползвам между 1 и 1.3ом на около 13-15вата.Както беше споменато дрипката също е важна!Оригиналната създава предпоставка за инхалиране.Ползвайте дрипки с по-макли отвори 3-4мм. Отговор
Димитър Публикувано на 10 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 10 Октомври, 2015 И при мен не тече, а моя изпарител го размених с на колега, който казваше, че непрекъснато му тече и според него беше от изпарителя... Пробвах и с най-малката дупка, но предпочитам да си инхалирам. Отговор
dp4u4umi6ev Публикувано на 10 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 10 Октомври, 2015 slona67 малко ще излезем от темата, но бих искал да видя как ще накараш двете ми ''клончета'' Тайфун да не текът, жалко че не си от Плевен Отговор
zizu_888 Публикувано на 10 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 10 Октомври, 2015 При мен също няма и капка теч, сменен ринг на РБА главата и намотка 3мм диаметър с кантал 0,32 на 1 ом, както и сменен дрип с най-малкия тефлонов предлаган от Гигадринкс. Sent from my C6833 using Tapatalk Отговор
slona67 Публикувано на 10 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 10 Октомври, 2015 (редактирано) slona67 малко ще излезем от темата, но бих искал да видя как ще накараш двете ми ''клончета'' Тайфун да не текът, жалко че не си от Плевен Съжалявам ,че се отклонявам от темата.Колега не ползвам тайфуни и нямам намерение да притежавам!Единствения ми досег с тях е ,че имах такъв за няколко часа!И помогнах на един колега с разпробиването на неговия с цел обдухвенето на супер субомни намотки 0.2-0.3ом.Но знам ,че имат проблеми с О ринговете и след определена зайгравка заработват без течове!Колега ей го къде е Плевен......... Редактирано на 10 Октомври, 2015 от slona67 Отговор
Soupel Публикувано на 10 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 10 Октомври, 2015 Голяма дискусия стана с тия течове. @Daniel - мерси за съвета, но танка ми не мокри оттам. Това уплътнение си е съвсем сухо. Мокри от втория ринг(долния) на самия танк- този който уплътнява металната конструкция и стъклената туба. Като сложа двата си Събтанка един до друг се вижда, как на този от Съббокс комплекта ринга е добре натиснат и няма как да мине течност. На другия танк ринга като че ли едва се допира и то неравномерно. Тъй като съм сменял уплътнението и не помогна, то или металната конструкция е изметната или кръклената туба. Като го обслужвам следвашия път ще пробвам с друго стъкло- мисля че имам едно. Отговор
Димитър Публикувано на 10 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 10 Октомври, 2015 На мен един-два пъти ми е просълзявал от долния О-пръстен на танка, но го отдавам на това, че го нося в чантата и при натискане, може да се е "открехнал" леко... Като седи изправен на бюрото не капва и капка. Отговор
Myth Публикувано на 11 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 11 Октомври, 2015 Проблема с протичането от каналите за въздух е в о-ринга на RBA главата, който е над резбата, опитай да го смениш със друг. Надявам се да е от това, нямам друг в момента но мога да пробвам да сложа втори от една от стоковите глави. Добре колеги, има ли в крайна сметка някой който да изпарява с този изпарител уста-дроб и да няма проблеми с течове? Ако има, молбата ми е да даде повечко инфо за сетъпа, ако може дори и снимки. Извадих майзера от шкафа и продължавам с опитите. Колега Myth, при теб има ли развитие ? Засега не в порядъка на 24-36 часа протича. Ако не сработи работата със смяна на О-ринга на резбата на RBA главата, ще пробвам да се снабдя, със такава от V1 на изпарителя. Изпарителя наистина е страхотен, м/у другото кефи ме дори с тази широка дрипка, не ми пречи да си пуша уста-бял дроб... единствения му кусур е протичането, няма друг кусур тоя изпарител... Иначе и аз като slona67 предпочитам да го ползвам с намотки над 1ом аз лично си ги правя 1.5, 1.6. Отговор
jidel Публикувано на 11 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 11 Октомври, 2015 Здравейте изглежда имам проблем с механиката на мода. Бутонът не "кликва" при активация (както правят "+" и "-"), а се задейства дори от лек натиск, без ход, почти като сензорен. Като предположение - може би има някаква пружинка, която трябва да го връща и се е разместила. Не е "потънал", наравно е с другата част от тялото (без вдлъбката за самия бутон). Някой запознат с устройството му да каже как е и дали е възможна интервенция за оправянето му. Благодаря Отговор
Димитър Публикувано на 11 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 11 Октомври, 2015 Ако си го натиснал или притиснал здраво, може да се е повредил. Ако не можеш да го оправиш сам, ще трябва да го пратиш към сервиза. Отговор
jidel Публикувано на 11 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 11 Октомври, 2015 Ако си го натиснал или притиснал здраво, може да се е повредил. Е, не съм, но май се е повредил...(А и какво значи "здраво" - Xpro-то си работи без грижа по-дълго време, а и толкова "здраво" натискане с показалец, че да го повреди !? ) За да го отворя трябва да махна лепенката, под която подозирам има 2-ро винтче. И питах какво му е устройството за да преценя мога ли да се пробвам Ако може някакъв линк Отговор
Димитър Публикувано на 11 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 11 Октомври, 2015 Това са тактилни бутони, които за толкова кратко ползване се развалят в 99.9% от случаите при механично взаимодействие - т.е. здрав натиск, обикновено в чанта или изпускане. Чеснто казано не мога да кажа, как се отваря, понеже още нямаме повредено устройство, но за смяна на бутона ще трябва презапояване със сигурност. Освен ако не се е разместила платката и да е нужно единствено наместване. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.