Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на (редактирано)

На мен един-два пъти ми е просълзявал от долния О-пръстен на танка, но го отдавам на това, че го нося в чантата и при натискане, може да се е "открехнал" леко... Като седи изправен на бюрото не капва и капка.

Има логика. Аз като изпарявам размятвам мода във всички посоки. Може от това да е. Явно при по агресивно клатене се подмокря отдолу  :thumbsup:

Редактирано на от Soupel
Публикувано на

Аз също нося моя в чантата, изправен. Няма какво да го натисне. Иначе е на бюрото/масата, обикновено легнал.

За работене - работи. Единствено ме притеснява, че може да се задейства от лек натиск в чантата.

Не се сдържах и го отворих.

Под лепенката има 2-ро винтче.

Има един тънък момент при изваждането - на минуса има пружинка, а в/у нея е поставено капаче, което има свойството да изхвърча и да се изтъркаля до най-далечния край под дивана. Та при вадене внимавайте откъм минуса и дръжте капачето. Затова пък с капачето се сглобява много лесно после.

Проблема е бутончето - не клика, няма никакъв ход, при внимателен опит за разклащане с пинсетите на горната част на бутончето (не на целия бутон) - няма ефект. Явно е мех. проблем.

Платката няма как да се размести - освен 2-те винтчета, които минават през нея при сглобяване, има още две по диагонал, които я закрепват.

Това е платката 

gallery_518_63_221250.jpg

gallery_518_63_1149108.jpg

Относно протичането:

Отвреме на време и при мен го има - при пълнене не завивам докрай тубата е най-честата причина - завивам и край. След 2-3 дни почва да сълзи - нагласявам памука на отворите с пинсета, кламер, карфица (от употребата се размества малко и ...).

Сетъпа - режа от памука около 2-3 мм широчина на 1/2 от дължината на плочката памук, прекарвам през намотката до средата, слагам цилиндъра, намествам памука да не е по-надолу от отворите и да ги покрива, завивам капачката и това е .

На "его" батериите са същите бутончета !Знам защото си сменях на "листото".Ако имаш стара с работещ бутон си готов.....!Но разпояването и подмяната е доста сръткаво и изисква подходящия поялник......!

Редактирано на от slona67
Публикувано на

Така, от вчера на обяд с 3мм диаметър, кантал 0.35 на 1.6 ом  на средната дупка нормално изпаряване (уста дроб), току що напълних втори танк - никакви ядове. Малко въздушен ми идва, ама не смея да преместя на най малките дупки  :D .

Стискайте палци, утре продължавам дано да не протече. Ще се отбия тия дни до Одрин да взема друг дрип да видя как е. Така или инче трябва да се зареждам с памук и кантал.

Публикувано на

Здравейте отново колеги.

От събота на обяд до сега, вече два танка, с описания по горе сетъп - никакъв теч :thumbsup: . Нямам все още време да отскоча до магазина за нов дрип, но сложих този от К4 и наистина има голяма разлика. Просто отново си върнах много доброто мнение за изпарителя и въобще за въпросния кит.

Искам да благодаря на всички колеги с дадените мнения и съвети по проблема с този майзер. И най вече на колегата Myth, който с неговата упоритост, четейки постовете му, ме накара да извадя събтанка от шкафа и да опитам отново :cheers1:.

П.С. Колега Zizu_888, мисля, че вече спокойно мога да тествам и на най малкия отвор :dance:.

Пак заповядай, при мен все още на втория ден вечерта протича, но ако всяка вечер при допълване, се подсушава главата със салфетка просто без да се разглобява без нищо и се измива основата на която се завива главата и не протича :) ако не направя тази процедура на следващия ден вечерта обикновенно протича :).

Така и не съм сменил уплътнението на главата все още :) Но така или иначе всяка вечер доливам в танка не ми е проблем да си измивам основата с което си решавам проблема с протичането :)

Изпарителя е просто великолепен... много пара, добър удар, поне за мен задоволителен аромат и най-важно постоянна като резултати работа, за ралика от всички ползвани до момента изпарители, които менят количеството пара и чат, пат удар както им щукне... с този такива проблеми нямам.

М/у другото си пуша на най-малкия отвор, хубавото при тоя изпарител, кеф ти уста, дроб, кеф ти инхалиране, само сменяш отворите :)

Здравейте отново колеги.

От събота на обяд до сега, вече два танка, с описания по горе сетъп - никакъв теч :thumbsup: . Нямам все още време да отскоча до магазина за нов дрип, но сложих този от К4 и наистина има голяма разлика. Просто отново си върнах много доброто мнение за изпарителя и въобще за въпросния кит.

Искам да благодаря на всички колеги с дадените мнения и съвети по проблема с този майзер. И най вече на колегата Myth, който с неговата упоритост, четейки постовете му, ме накара да извадя събтанка от шкафа и да опитам отново :cheers1:.

П.С. Колега Zizu_888, мисля, че вече спокойно мога да тествам и на най малкия отвор :dance:.

Сменял ли си някакви О-ринга на главата, защото ако не си, може би просто трябва да увелича количеството памук. М/у другото с тоя кантал вероятно си направил повече витки за 1.6ом да те питам на какъв диаметър си правиш витките. С кантал 0.20 1.6ом се постигат с 3 витки на 2.5мм. Доста по-икономичен от към течност става а резултата от към пара е същия.

Редактирано на от Myth
Публикувано на

Не съм сменял никакви рингове, хубаво огледах, почистих и поставих наличния ринг над резбата, тъй като течовете които имах със сигурност не са от червените такива при стъклото. Кантала е 0.35 с уреда за микрокойл намотки копуван от тук с петте накрайника. Не помня точно кой накрайник като размер ползвах, но гледах да е горе долу с размерите на отворите на рба-то, или е 2,5 или е 3 мм. И да сложих по дълго парче памук за да запълни хубаво отворите.

Публикувано на

Абе вярно си е супер, айде честито и със здраве... аз за сега решавам проблема с теча... преди да е протекъл всяка вечер като допълвам течност... просто подсушавам главата и измивам основата и всичко е ок няма ни теч ни нищо, най-интересното е, че няма никакви следи от теч в самата основа... НО вече съм почти сигурен, че проблема е в малкия О-ринг на главата, защото намирам следи от течност в резбата като развивам главата, та така :)

Публикувано на

Аз за сега теч нямам. Гъргори само 2-3 дръпки след като го напълня не знам що. Май прекалявам с пълненето :) Ама си и инхалирам. Мислих уста дроб да го ползвам ама на инхалиране хич не е лошо... :)

Публикувано на

И аз се включвам с един кит.

Дразнеше ме изпарителят, докато се опитвах да нагодя един, даден ми за временна употреба, но сега вече започваме да се разбираме. И беличък никак не е лош, даже напротив.

Публикувано на

Аз си падам много по белите неща, особено маратонки... :D Единственото, което ме спря да си взема и аз бял, е че за съжаление не съм по пазенето и щях да го направя на нищо подобно за няма и седмица... Ей тази снимка не ми излиза от главата. :D

$_86.JPG

Публикувано на

Каквото и да си говорим - в бялото има лукс. (Фен съм на черното, дрехите ми са основно черни, колата също...) Днес видях един бял Nissan GTR с черни елементи, беше като голям бял събокс на колела, да го... :D Явно той ми повлия за бял кит.

Публикувано на

Беличкото е много красиво да. Подкрепям ви, макар че купих черен за да не го чистя нон стоп :D

От вчера го мъча уста дроб... Капка не ми е протекъл изпарителя... Чудесен е и не мога да му се нарадвам. Даже след първите 10мл течност стана още по добре. Разработи се един вид :)

Я споделете тая намотка готовата за ребилдъбъл главатa колко ома е? Мисля утре да си поиграя да я пробвам и нея.

Иии още нещо да питам само при мен ли 1.5 главата ми я показва 1.7 ома? И на събокса я пробвах и на eleaf.

Публикувано на

Това с намотките е нормално. Почти всички имат разминавания, обикновено нагоре. Никеловите включително. Все пак краищата на намотката не са захванати "твърдо"... Относно стоковата по спомен беше 0.5 Ома.

Публикувано на

Да кажа, когато се изкачвате с големи разлики в надморската височина, развивайте изпарителя от бокса и го обръщайте обратно докато трае изкачването и няма да имате проблем... иначе ще ви се разтече като лейка :)

Публикувано на

Днес бях в планината. И бърсах доста... :D

Аз вчера минах през това, текна точно като лейка, днес предвидливо го развих от бокса и го държах обърнат, докато траеше изкачването с колата :) щом спряхме го завих и нямах никакъв проблем :)

Публикувано на

Не бях влизал във форума 2-3 месеца. Реших да го направя днес и ...изненада, хората говорят за Kanger за Subox-ове за Subtank-ове, а дървените "Кайфун" философи дори не се обаждат и никой не разглобява изпарителя си на стотици части, за да го почисти. Ще се позачета назад, да видя кога и как ги е досрамяло русофилските разбирачи от малки населени места и кога са спрели да повтарят след всяко мнение, че руското джудже е най-великото джудже.

Извинявам се ако коментара ми звучи хейтърско, всъщност би следвало да е супер позитивен.

Е, твоето магаре е най-мъжко и твоят часовник (китайски) е най-бърз :)

Признавам си и отивам в ъгъла да си смуча кайфуня, на който не му знам дори и частите, не ми се налага даже да го мия тъпичкия ;)

ПП:За малките населени места ще го приема с голяма доза смях и съжаление, защото в неделя имах волейболен мач на ст.Локомотив в един красив и цветен квартал на един голям град, съставен от много села... е аз в по-голяма клоака не съм бил :D

ПП2:Да не казвам, че стигнах по-бързо до жълтите павета, отколкото до тоз въпросен квартал и видях повече азиатци и цветнокожи отколкото в Хонк Конг, позитивно го казвам!

Редактирано на от Topper

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...