Myth Публикувано на 28 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2015 (редактирано) Ъъъъ, макар и нов във форума (или да кажем, че рядко пиша), да кажа по повод, Кайфун vs. Subtank. Не притежавам Кайфуна, ясно е, че Кайфуна е един вид "революция" или поне крайъгълен камък в развитието на RBA изпарителите и след него общо взето повечето изпарители са малко или много на неговия принцип "поилка" и другите тип "генезис" и факта, че повечето изпарители се сравняват с Кайфуна... говори много, явно си е добър изпарител. Но в крайна сметка това е в голяма степен морално остарял изпарител и си има много недостатъци, не вкусови или като пара, а по обслужването му. Ми както и да го погледнем много са му и частите и уплътненията, да не говорим, че не мога да сменя намотката или да го измия без да го изпразня, това за мен е недомислено. От друга страна Кангера е изключително прост и лесен за обслужване изпарител във всяко отношение, просто са го измислили. Лесно доливане, мога да сменя намотката или главата без да го празня, мога да го измия без да го празня, някой ще каже ама какво му миеш ако не го празниш, ми основата, например, отгоре на всичко изключително прост за сетъпване, че и работи превъзходно, с какъвто и да е сетъп, то просто няма как да огелпиш нещата, така, че да не работи, много пара, добър удар и приемлив вкус и аромат (поне за мен). Като изключим теча който се появява след два дни ползване, този изпарител просто няма недостатъци, а относно теча, вече съм почти убеден, че след смяна на малкия О-ринг на резбата на главата, ще престане. Въпреки всичко за сега съм си решил проблема с теча, просто всяка вечер, като си доливам течност, измивам основата и течове нямам. Също така, не зная кой колко пуши, но според мен този изпарител е икономичен (което чувам, че не е така за кайфуна) с едно пълнене изкарвам два, два дни и половина (е изпушвал съм танка и за един ден) доливам всяка вечер за да си измия основата иначе след ден изпаряване често дори не съм преполовил танка. Изпарявам 1.5-1,6 ома. Това е мнението ми без да съм притежател на Кайфун, така, че не претендирам да съм много обективен. Иначе приказките, че Кангера бил китайче.... това не му пречи да е превъзходен изпарител, до колкото чувам и Кайфуните вече (дори оригиналните) ги правят в КИтай та.... Редактирано на 28 Октомври, 2015 от Myth Отговор
dodosaurus Публикувано на 28 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2015 Брат... 2 дни 4 мл... Аз запопвам да се двоумя между Vapor giant (15/мл) и wolverine (19 мл) че почти да ме изкарват 1 ден... Отговор
slona67 Публикувано на 28 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2015 Доста добро и съвпадащо с моето мнение изказване! Макар и с риск да се "напушат"доста отявлени кайфунджии,времето на кайфа отминава!"Тъпите"китайци избиват рибата ,както и с цени така и с качество(напоследък)!Имам събтанк мини с който няма да се разделя по-никакъв повод!Супер лесен ,базпроблемен ежедневен изпарител!Доста кайфуни ми минаха през ръцете(6 или 7) ,в момента имам един лайт клон (за цвят)........! И ако някои начинаещ ме попита за съвет какво да си купи ,с чиста съвест бих му препоръчал събтанк. Отговор
Topper Публикувано на 28 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2015 Не коментирам нещо, което не съм виждал на живо, нито смятам да притежавам. Не ми отговаря на стила на пушене, нито искам да помпя на 50-100-150 вата и т.н. Но извинете, тези изявления "това е и друго няма и няма да има" съм ги чувал последните 5 години от ватените картове на Кангер или Смок насам. Ще те питам Слон след 3 месеца, примерно... Или да припомня дивата и необуздана надпревара в темата на колегата с класацията на субомните??? Няма лошо, нека има от всичко, ама изявленията малко пресилени ми се струват. Аз също мога да спомена - лесно доливане, лично аз го пълня в колата в движение, сменям намотката без да го изпразвам, сменям намотката без да го изпразня (или памука) а да го мия... ми не го мия Спирам да коментирам по тази тема, отговорих просто на смехотворните забележки и закачки на тема ГОрУ и Село. Отговор
NiOOH Публикувано на 28 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2015 Какво искате да се пише за Кайфуните, не е ли изписано достатъчно? Оригиналите си работят тихо и послушно: искат нов памук веднъж седмично и нова намотка веднъж на 2-3 месеца, толкоз. Ментетата и те вече започнаха да работят сравнително безпроблемно. След няколко неуспешни опита китайците започват да се научават. Системни проблеми няма, няма и дълги дискусии с безкрайни съвети. Сега са се нароили някакви китайски творения с огромни отвори за въздух и мундщуци като магистрални водопроводи, предназначени за инхалиране. Явно такава е модата. Не съм пробвал просто защото не изпарявам по този начин, не ми харесва и няма да го правя. Виждам обаче, че след първоначалния ентусиазъм започват и оплаквания: на един му хъркало, на друг му сълзяло, на трети му кихало, кашляло, на четвърти му било сухо... Вярно е, че поне половината от дискутираните проблеми са от неумело използване, но вероятно си ги има и типичните китайски недомислици тук и там. Така че с две думи нищо не се е променило, любителите на доработките и експериментите ползват едно, а тези на рутинното изпаряване друго. Никой не казва, че едните са по... от другите. ПП: Чудя се, кога ли някой български търговец ще се осмели да предложи оригинален продукт на Свое место. Гледам цените на китайските творения вече стигат 90 лв. а Кайфун Лайт може да се закупи с доставка до вратата, да речем за 130 (вероятно и по-малко с дебнене). Чувал съм, че нямало пазар, но когато и да съм виждал оригинал в раздела за продажби, тук или другаде, заминава за часове на цена около 70-75 % от тази в магазина, при това доволно използвани. От друга страна, почти нови клонинги рядко се продават за много повече от половината им цена. Отговор
Myth Публикувано на 28 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2015 (редактирано) Брат... 2 дни 4 мл... Аз запопвам да се двоумя между Vapor giant (15/мл) и wolverine (19 мл) че почти да ме изкарват 1 ден... Ами как да ти кажа, за мен изпаряването никога не е било хоби, а удоволствие заместващо пушеното, точно заместител на пушенето, изпарявам точно както пушех, през няколко часа, 4-5 дръпки или няколко минути, днес например почти цял ден не съм изпарявал, просто не ми се е припушвало. Освен до преди Събтанка изпарявах 24мг/мл сега минах на 18мг/мл. Предполагам ти изпаряваш около 6-12мг. ето ти разликата. Не коментирам нещо, което не съм виждал на живо, нито смятам да притежавам. Не ми отговаря на стила на пушене, нито искам да помпя на 50-100-150 вата и т.н. Но извинете, тези изявления "това е и друго няма и няма да има" съм ги чувал последните 5 години от ватените картове на Кангер или Смок насам.... Никой не е казал подобно нещо, ще си карам с него докато се скапе или не ми хрумне да пробвам нещо друго, за сега мераци имам на GEM, ама го няма тук. Какво искате да се пише за Кайфуните, не е ли изписано достатъчно? Оригиналите си работят тихо и послушно: искат нов памук веднъж седмично и нова намотка веднъж на 2-3 месеца, толкоз. Ментетата и те вече започнаха да работят сравнително безпроблемно. След няколко неуспешни опита китайците започват да се научават. Системни проблеми няма, няма и дълги дискусии с безкрайни съвети. Сега са се нароили някакви китайски творения с огромни отвори за въздух и мундщуци като магистрални водопроводи, предназначени за инхалиране. Явно такава е модата. Не съм пробвал просто защото не изпарявам по този начин, не ми харесва и няма да го правя. Виждам обаче, че след първоначалния ентусиазъм започват и оплаквания: на един му хъркало, на друг му сълзяло, на трети му кихало, кашляло, на четвърти му било сухо... Вярно е, че поне половината от дискутираните проблеми са от неумело използване, но вероятно си ги има и типичните китайски недомислици тук и там. Така че с две думи нищо не се е променило, любителите на доработките и експериментите ползват едно, а тези на рутинното изпаряване друго. Никой не казва, че едните са по... от другите. ПП: Чудя се, кога ли някой български търговец ще се осмели да предложи оригинален продукт на Свое место. Гледам цените на китайските творения вече стигат 90 лв. а Кайфун Лайт може да се закупи с доставка до вратата, да речем за 130 (вероятно и по-малко с дебнене). Чувал съм, че нямало пазар, но когато и да съм виждал оригинал в раздела за продажби, тук или другаде, заминава за часове на цена около 70-75 % от тази в магазина, при това доволно използвани. От друга страна, почти нови клонинги рядко се продават за много повече от половината им цена. Никой не казва, че Кайфуните не работят тихо и послушно, горе съм изброил какви са предимствата на Събтанка пред Кайфа, а то е много по-лесно обслужване. Китайските творения, предназначени за инхалиране си работят чудесно поне в лицето на Събтанка, не иска никакви доработки и макар да е предназначен за инхалиране аз не инхалирам ползвам го уста-дроб и се справя повече от чудесно. Оргиналните продукти на Свое место, по-горе вече писах, вече се произвеждат в Китай... та... Никъде не съм казал, че Кайфуна е лош или не работи, малко недомислен, може би, но в никакъв случай лош или неработещ, в предния ми пост ясно съм написал какво мисля Редактирано на 28 Октомври, 2015 от Myth Отговор
dodosaurus Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 @Myth -всъщност на 1,5-2 мг никотин. Отговор
NiOOH Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 Като изключим теча който се появява след два дни ползване, този изпарител просто няма недостатъци, а относно теча, вече съм почти убеден, че след смяна на малкия О-ринг на резбата на главата, ще престане. Въпреки всичко за сега съм си решил проблема с теча, просто всяка вечер, като си доливам течност, измивам основата и течове нямам. Също така, не зная кой колко пуши, но според мен този изпарител е икономичен (което чувам, че не е така за кайфуна) с едно пълнене изкарвам два, два дни и половина (е изпушвал съм танка и за един ден) доливам всяка вечер за да си измия основата иначе след ден изпаряване често дори не съм преполовил танка. Изпарявам 1.5-1,6 ома. Значи безпроблемен. Винаги е така, уж безпроблемен, само малко тече, което се решава... Аз пък не искам да имам още едно задължение дневно. Защо трябва да бая на китайското творение, да го пълня вечер, да го мия... след като мога да пълня когато течноста свърши и да го мия веднъж на 7-10 дни когато сменям памук. Казваш няма доработки, само ще трябва да му търсиш уплътнение, което вероятно да ти реши проблема. Не разбирам кое му е по-лесното за обслужване на този изпарител при положение, че площадката на обслужваемата глава е копие на тази на Кайфун 3/лайт. Ако имаш предвид еднократните глави-да, но удоволствието струва около 30 лв на месец плюс още едно задължение за пазар. Пишеш, че изпаряването не ти е хоби-и аз съм така и точно поради тази причина искам не аз да служа на железата, а те на мен да ми служат. Нямам нито време, нито желание да се занимавам ежедневно с китайски недомислици, да ги мия, да им търся уплътнения. За 15-на месеца уплътнение не съм сменял, дори това за винта за пълнене на лайт V2. Що се отнася до Кангер, опитът ми с тях датира още от времето когато излезе Т2, през няколкото версии на протанк и т. н.. Напълно безпроблемен изпарител още не са направили. Винаги е така при тях, всичко е много добре, но има едно малко или по-голямо но... Добре е, че продължават да опитват, рано или късно ще го направят. Отговор
Myth Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 Значи безпроблемен. Винаги е така, уж безпроблемен, само малко тече, което се решава... Аз пък не искам да имам още едно задължение дневно. Защо трябва да бая на китайското творение, да го пълня вечер, да го мия... след като мога да пълня когато течноста свърши и да го мия веднъж на 7-10 дни когато сменям памук. Казваш няма доработки, само ще трябва да му търсиш уплътнение, което вероятно да ти реши проблема. Не разбирам кое му е по-лесното за обслужване на този изпарител при положение, че площадката на обслужваемата глава е копие на тази на Кайфун 3/лайт. Ако имаш предвид еднократните глави-да, но удоволствието струва около 30 лв на месец плюс още едно задължение за пазар. Пишеш, че изпаряването не ти е хоби-и аз съм така и точно поради тази причина искам не аз да служа на железата, а те на мен да ми служат. Нямам нито време, нито желание да се занимавам ежедневно с китайски недомислици, да ги мия, да им търся уплътнения. За 15-на месеца уплътнение не съм сменял, дори това за винта за пълнене на лайт V2. Що се отнася до Кангер, опитът ми с тях датира още от времето когато излезе Т2, през няколкото версии на протанк и т. н.. Напълно безпроблемен изпарител още не са направили. Винаги е така при тях, всичко е много добре, но има едно малко или по-голямо но... Добре е, че продължават да опитват, рано или късно ще го направят. Protanka при мен беше и все още е напълно безпроблемен . Сега остава и да кажеш, че няма безпроблемни Кайфуни... без течове и т.н. Като чета всъщност са доста Кайфуните с проблемите, та.... Отговор
Yasen Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 (редактирано) Erlkonigin, ако беше с по-голям въздушен отвор, щеше да е по-добър от subtank-а, безсмислено е да се сравнява с кайфуна. И малко по темата - chain vaping с инхалиране на събтанка - на ~ 1.4ома - ако намотката е на 2.5мм бургия - започва да вади сухи дръпки (пробвано е в поне 10 варианта на количество памук), но на 3мм - никакви ядове. Ако някой има същия проблем. Редактирано на 29 Октомври, 2015 от Yasen Отговор
NiOOH Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 (редактирано) Protanka при мен беше и все още е напълно безпроблемен . Сега остава и да кажеш, че няма безпроблемни Кайфуни... без течове и т.н. Като чета всъщност са доста Кайфуните с проблемите, та.... Явно имаме различно разбиране за "безпроблемен". Безпроблемен, т.е. без проблеми. С други думи изобщо не бих казал, че няма безпроблемни Кайфуни (знам, че е трудно с двойното отрицание). Написал си, че ако не подмиваш въпросния Кангер всяка вечер, тече или греша? Това за мен не е безпроблемен изпарител и не бих ползвал такъв. Щом на теб това не ти пречи, ОК. Поразгледах и темата за въпросния Кангер. Един го разпробива, друг го запушва, монтират се допълнителни тръби... като с всяко китайско творение. За проблеми с Кайфуни на Свое Место в този форум аз не съм чел, не знам и някой да е разпробивал, запушвал или да е правил други доработки. То няма и толкова много бройки в употреба, но колкото има си работят без абсолютно никакъв проблем доколкото знам. В редките случаи когато се продават на старо, изчезват за часове и нито стария, нито новия собственик имат каквито и да е проблеми и оплаквания. Ако има някой с проблем, нека се обади, ще го обсъдим. Има потребители с опит, ще помагаме с каквото можем. И понеже впечатленията са ми такива се запитах защо някой ще даде 100 кинта за да подмива всяка вечер, като може да даде 130 и да си спести операцията. Оттам и реших да задам (по-скоро риторичния) въпрос защо никой не предлага Кайфун в България. Редактирано на 29 Октомври, 2015 от NiOOH Отговор
maxpainus Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 (редактирано) Напълно съгласен с предишното мнение на NiOOH. Пуша електронна цигара от сравнително скоро (6-7 месеца) като започнах с мод Смок Хпро м22 и Кангер субтанк нано с готови глави (изобщо не бях наясно какво търся и опита ми се базираше само на малкото прочетено във форумите)... Пробвах в магазина, хареса ми, купих ги и започнах да изпарявам. След 2 дни започнах да усещам че нещо ми идва въздушен и дъъъърпах ли дърпах докато ми пораснаха ушите след попрочитане на теми във форума се оказа че този изпарител е по скоро за инхалиране - нещо с което не бях наясно в началото. Пуша уста-дроб и започнах с готова течност на 18мг никотин ВПГ пара малко, вкус и удар има, леки протичания също. След седмица реших да опитам сам да си пренавия стоковата глава и за моя радост успях от първия път, но тогава се появи и проблем с пукане, плюене и сухи дръпки Вечер докато подръпвах в спалнята пред тв жена ми подскачаше като изпукам с изпарителя,а навън приятели ме гледаха с уплах беше малко неприятно но аз не се отказах, пуках геройски и от както започнах с електронната не запалих и една цигара (преди пушех по кутия и половина на ден червен вайсрой 100). Мина месец и нещо в проби - грешки, пукане, плюене, кашляне и един щастлив ден реших да опитам нещо друго. Купих Истик 50в и Кайфун 4 клон.Стъкмих си го в къщи и от първото дръпване разбрах , че това е моя изпарител. Пара бол, удар, вкус и не на последно място елементарно обслужване за човек без почти никакъв опит (Аз). Имах протичане и на кайфуна поради прекалено развит болт за въздуха (изобщо не го бях пипал от покупката) но го регулирах според моите нужди и заспа.... След още месец започнах сам да си бъркам течностите и вече от около 2 месеца съм на 9 никотин. Вече около половин година го ползвам като основен изпарител и според моя вкус за мен е по добър от предишният ми изпарител във всяко отношение. Не знам защо колегата Myth се е заблудил че трябва да изпразва кайфуна за да му смени намотка, памук или почисти основата която аз почиствам веднъж в месеца ей така да се заиграя с нещо. Вкусове и изисквания много и различни, но за мен най важното е да стоя далеч от цигарите а с този изпарител ми е лесно и приятно. Естествено опитвам и ще опитвам, други модове-изпарители , но за момента съм удовлетворен от това което притежавам. Редактирано на 29 Октомври, 2015 от maxpainus Отговор
neXus Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 Чакайте и аз да сложа моите 2 стотинки по темата. Имал съм клонинги и оригинали на Кайфун Лайт +, The Russian и такива на Кайфун 4 (все още имам един оригинал). Лоша дума за Кайфун оригинал от мен няма да чуете, изпарителя е отличен, обслужва се що-годе лесно и практически няма проблеми, но Субтанк на Кангер към момента е моя ежедневен изпарител, К4 си стои кротко в шкафа, а въртя два Субтанка. Продукта на кангер е отличен, наистина отличен, бих се изразил, че е перфектен, но RBA главата от оцветените изпарители иска смяната на един о ринг, стоманената версия - не, може да се пуши и да се инхалира, обслужва се по-лесно от кайфуните, единствено отстъпва на К4 по вкус, но не драстично. Иначе казано, ако сега имах Х лв, с които мога да си купя оригинален К4 или 3 Субтанка със отделно няколко RBA площадки и резервни части, ще избера Субтанк ... всеки ден от седмицата. Отговор
Myth Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 И аз това се опитвам да обясня, че е отличен изпарител, ама не, не бил отличен Отговор
Voden Duh Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 (редактирано) Ама момци...двата изпарителя са коренно различни като идеология и постановка.... К4 си е за нормално изпаряване/пушене/...или както го казват-уста-бял дроб, а субтанка е инхалатор..... Изобщо няма база за сравнение Редактирано на 29 Октомври, 2015 от Voden Duh Отговор
NiOOH Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 (редактирано) И аз това се опитвам да обясня, че е отличен изпарител, ама не, не бил отличен Не съм написал никъде, че ЗА ТЕБ не е отличен (пак внимавай с двойното отрицание). Щом не ти пречи да го подмиваш всяка вечер за да не се напикава нощем, значи за теб е отличен-ЗА МЕН НЕЩО ПОДОБНО БИ БИЛО ЗА БОКЛУКА. neXus, Що се отнася до К4 имах оригинал и менте, мисля че е на Тобеко. Продадох оригинала, ментето още си го имам, но се ползва съвсем рядко, главно ако ще тествам нов аромат. И двата никога не са текли, хъркали смъркали, пукали... но вкуса ми беше малко по-слаб. Виж, Лайта си го ползвам повече от година. Такъв менте не съм имал и не мога да направя сравнение Та и аз да обобщя, ако имам 100 кинта и трябва да избирам между това дали да си купя дискутираното китайско инхалаторче или да добавя още 20 и да имам Кайфун Лайт+ V2, никога не бих се поколебал. Далеч съм от мисълта да критикувам или осмивам притежателите на коментирания Кангер. Явно този сезон това е модерния изпарител и хората си го купуват, радват му се и т. н. След някой месец ще се появи нова китайска звезда и този Кангер ще поеме късия път към базара, където ще позалежава докато цената не се смъкне под половината за нов. Гледали сме го този филм и с швейцарци и с австрийци... историята се повтаря ежегодно откакто г-н Гигов внесе първата партида ракети. Нищо ново под слънцето, само цените на китайските железа скочиха, а на оригиналите паднаха. Редактирано на 29 Октомври, 2015 от NiOOH Отговор
neXus Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 Субтанка има две опци за MTL и една за инхалации. Сменяш стоковата дрипка с такава за MTL оправяш си контрола на въздуха и си "пушиш", решиш да се правиш на интересен, слагаш стоковата дрипка, отваряш въздуха и пускаш кълбетата. Изпарителя е добре направен, на добра цена и позволява гъвкавост, която повечето други нямат. Аз имам 4 RBA глави, когато имам време ги обслужвам и ако ми се наложи да сменям някоя просто я заменям с предварително подготвена от мен такава. Не носиш в себе си кантали и тн, просто имаш една резервна РБА глава и това е. Отговор
Myth Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 МИ аз го ползвам MTL със стоковата дрипка, на най-малката дупка, ми супер ми е Отговор
slona67 Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 Кой пък го измисли ,че събтанка е само "инхалатор"......... незнам!Това е изпарител с доста и различни варианти за употреба,според вкусовете и усещанията! Отговор
Missing Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 MTL със стокова дрипка на най-малките отвори за въздух, 5 дена капка теч, хъркане, суха дръпка и т.н. и т.н. нямам...Пък и в комплекта имам с коя глава на колко W как да се пуши написано черно на бяло. Никъде не пише, че е само инхалатор! Напротив даже, пише че може да се употребява и MTL с 1.5 ома главата. Аз първо почнах да инхалирам с 0.5 омовата глава, ама ми идваше малко в повечко никотина. Навих си 1.5 омовата спрях му кислорода и си пуша уста дроб безпроблемно. Отговор
slona67 Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 MTL със стокова дрипка на най-малките отвори за въздух, 5 дена капка теч, хъркане, суха дръпка и т.н. и т.н. нямам... Пък и в комплекта имам с коя глава на колко W как да се пуши написано черно на бяло. Никъде не пише, че е само инхалатор! Напротив даже, пише че може да се употребява и MTL с 1.5 ома главата. Аз първо почнах да инхалирам с 0.5 омовата глава, ама ми идваше малко в повечко никотина. Навих си 1.5 омовата спрях му кислорода и си пуша уста дроб безпроблемно. За това говоря......!С него си правиш каквото искаш и както ти харесва!Което не мога да кажа за кайфуна примерно/там ти се нагаждаш към изпарителя/ ! За мен лично единствено вкуса не е на 100%.Не ,че е лош но малко не му достига за да кажа ,че е идеалния изпарител! Отговор
Missing Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 (редактирано) От сега си казвам за да не ме пребият, че кайфун не съм имал. Пробвал съм, но с много силна никотинова (24ка) и дори не успях да си "дръпна". Вкуса не е най-силната страна на китаеца иначе да... Но е много поносим. Колкото до миенето. ВСЕКИ ДЕН го мия... Даже понякога по два пъти на ден. Не мия само долната част (главата + въздушната камера).И не го мия щото тече или нещо от тоя сорт, а от чисто хигиенни цели. Примерно сутрин го оставям в колата, през деня го подмятам по бюрата в офиса, вечер по леглото вкъщи, колата, кафета и т.н.За това вечер като се прибера измивам танк-а и дрипката хубаво, пълня си течност и те така знам, че всичко ми е чисто.И с виви и его като бях преди пак по същия начин процедирах. Само че там на 3 дни миех и глава + бърн. Тук не съм мил и бърнвал глава до сега... Редактирано на 29 Октомври, 2015 от Missing Отговор
NiOOH Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 (редактирано) Аз не си спомням да съм се нагаждал към нещо. И двата Кайфуна имат реглаж на въздуха. Да, не стават за инхалиране, но аз никога не съм изпарявал така, няма и да го правя. Имам RDA с който съм опитвал и 110 % не е моят начин. Предполагам, че на някой може да му харесва, а е и модерно да се изпускат огромни количества пара. Вкусът обаче ми е важен. Именно затова и се разделих с единия Кайфун. И въобще тези изделия сега са модерни. Всичкото китаец бълва подобни, кое било оригинал, кое менте, кое клон. Лошо няма, радвайте им се, догодина ще излезе нещо ново и хайде пак... ПП: Дриптипа и аз го мия 3-4 пъти на ден със спирт за дезинфекция, това не го броя за миене, а другото ми се вижда ненужно. Редактирано на 29 Октомври, 2015 от NiOOH Отговор
Myth Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 (редактирано) :D Дриптипа го миеш 3-4 пъти на ден със спирт обаче, е голяма тежест с пълненето да измиеш основата 1 път дневно.... Всичкото китаец, отдавна бълва и "оргиналните" продукти на Svoe Mesto та значи какво викаш, ние догодина ще сменим пък ти пак с кайфуня ще си караш :D , няма лошо стига под написаното от теб да не прозираше лека заядливост от типа "К'ви са тия китайски боклуци, моя оргинален кайфун е най-великото нещо измисляно някога" Работата малко като с iPhone Редактирано на 29 Октомври, 2015 от Myth Отговор
Missing Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 Няма много смисъл в тия спорове... Разни хора имат ралични вкусове. Аз примерно си харесвам тоя изпарител и няма да го сменя. Преди години като вивито уж беше най-велико си карах на Редукс и ми беше 3 пъти по добре. И като пара и като удар и като вкус. Просто вивито не беше моя изпарител явно. Така е и за колегата. Той харесва кайфун, аз харесвам субтанк други хора харесват нещо коренно различно. Брат ми все още дърпа с виви например. Пробва сигурно 30 други изпарителя и не му харесват. Това му е удобно това пуши и е така вече 2ра или 3та година. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.