Димитър Публикувано на 21 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 21 Декември, 2015 Даде ли й достатъчно време да се напои добре? Даже е най-добре преди първото слагане на течността, да накапеш 5-6 капки директно на главата. Отговор
jovanoty Публикувано на 21 Декември, 2015 Автор Отчет Публикувано на 21 Декември, 2015 Да напоих главата добре но според мен е друга причината все едно поема много течност и гъргори чак сякаш хвърля и капки през дриптипа...! Може да рискувам да взема още една глава да видя какво ще се получи. Отговор
Topper Публикувано на 21 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 21 Декември, 2015 Вдигни мощността. Отговор
Tino Публикувано на 21 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 21 Декември, 2015 Мда, вдигни ватовете, няма мощност да изпари изцяло напоената течност Отговор
jovanoty Публикувано на 21 Декември, 2015 Автор Отчет Публикувано на 21 Декември, 2015 Ясно сега разбрах въпреки , че си го помислих това като вариант. Само малко тъп въпрос знам , че имаше някъде тема за ватовете и волтовете но ако не съм много нахален или поне линк към темата за това ако може... в смисъл примерно 3,9 -4 v и да вдигам ватовете примерно поне 15 -16 или и повече понеже не съм сигурен как да разбера кое е оптималното. Предварително се извинявам, че малко разводнявам темата. Отговор
slona67 Публикувано на 21 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 21 Декември, 2015 http://reprova.com/calc/ Ето по този калкулатор можеш да си правиш преценка на мощноста,според намотката която ползваш в момента!Има и препоръчителни мощности за изпаряване!Успех! Отговор
Topper Публикувано на 21 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 21 Декември, 2015 Където ти е кеф на теб и не ти подсмърча изпарителя, по-лесно от това не знам. Отговор
Димитър Публикувано на 22 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 22 Декември, 2015 Това с препоръчителните ватове, аз поне, не го разбирам. На главата пише от 8 до 20 вата - малко в повече ми идват такива препоръки с такива широки граници на настройка. Това, което аз правя е, вдигам ватовете докато не ми даде вкус на изгоряло и след това свалям 1-2 вата. Отговор
jovanoty Публикувано на 22 Декември, 2015 Автор Отчет Публикувано на 22 Декември, 2015 Да и Аз така правя с ватовете и по принцип пробвам между 2,6 и 3,9 волта но не мога да видя кой знае каква разлика. Отговор
slona67 Публикувано на 22 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 22 Декември, 2015 Митак, това с вкуса на изгоряло дори за кратко не е много препоръчително!После има да се чудят хората каква точно течност изпаряват.... Ама всеки си знае,кой как му харесва!Аз лично след такъв"загорял"запален памук ,задължително сменям същия! Отговор
Topper Публикувано на 2 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 2 Януари, 2016 (редактирано) Има ли (ще има ли) RBA глави за този изпарител и въобще, кой е за препоръчване на начинаещ пушач - Air, Air-M или Air Tank ? Има ли разлика в главите или са взаимозаменяеми за всичките изпарители от серият ? Редактирано на 2 Януари, 2016 от Topper Отговор
Димитър Публикувано на 2 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 2 Януари, 2016 Нямам представа за RBA главите. Поне към момента не са пуснали такива. В тубата обаче съм намирал клипове на хора, които си пренавиват стандартните.Air-M е според мен e универсалния вариант - добър капацитет от около 4.5мл с приличен размер. Фабричната глава е с двойна намотка и съпротивление от 1.5ома.Air Tank e малко по-широк, но по-нисък, което го прави с по-малък капацитет - около 3мл. Фабричната глава е с никел и трябва да се ползва с модове поддържащи температурен контрол.Air е за по-тесните батерии, тип Ego II, Joyetech Ego One, Kanger Emow Mega и др. Може да се ползва и на модове, но не виждам смисъл, при положение, че има по-добри алтернативи за тях в лицето на Air Tank и Air-M.Всички от горе споменатите изпарители са съвместими с различните глави за GS Air.Самите глави са 3 вида:0.15 омовата е с никел и памук.1.2 омовата е с единична намотка и фитил от памук.1.5 омовата е с двойна намотка със силикатен фитил и кожух, който предполагам е от памук. Отговор
Topper Публикувано на 2 Януари, 2016 Отчет Публикувано на 2 Януари, 2016 Благодаря ти Митак за изчерпателния отговор, ще се спра (защото е за дама) на Танк-а, понеже е по-малък. Главите погледнах, че се преправят, ако се наложи има вариант да стане. Ако ли не - има магазин за глави Отговор
elfar Публикувано на 5 Юли, 2016 Отчет Публикувано на 5 Юли, 2016 Кой от двата карта е по-добрия да знам кой да си избера Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.