Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Да напоих главата добре но според мен е друга причината все едно поема много течност и гъргори чак сякаш хвърля и капки през дриптипа...! Може да рискувам да взема още една глава да видя какво ще се получи.

Публикувано на

Ясно сега разбрах въпреки , че си го помислих това като вариант. Само малко тъп въпрос знам , че имаше някъде тема за ватовете и волтовете но ако не съм много нахален или поне линк към темата за това ако може... в смисъл примерно 3,9 -4 v и да вдигам ватовете примерно поне 15 -16 или и повече понеже не съм сигурен как да разбера кое е оптималното. Предварително се извинявам, че малко разводнявам темата.

Публикувано на

Това с препоръчителните ватове, аз поне, не го разбирам. На главата пише от 8 до 20 вата - малко в повече ми идват такива препоръки с такива широки граници на настройка. Това, което аз правя е, вдигам ватовете докато не ми даде вкус на изгоряло и след това свалям 1-2 вата.

Публикувано на

Митак, това с вкуса на изгоряло дори за кратко не е много препоръчително!После има да се чудят хората каква точно течност изпаряват.... :D

Ама всеки си знае,кой как му харесва!Аз лично след такъв"загорял"запален памук ,задължително сменям същия! 

• 2 седмици по-късно...
Публикувано на (редактирано)

Има ли (ще има ли) RBA глави за този изпарител и въобще, кой е за препоръчване на начинаещ пушач - Air, Air-M или Air Tank ?

Има ли разлика в главите или са взаимозаменяеми за всичките изпарители от серият ?

Редактирано на от Topper
Публикувано на

Нямам представа за RBA главите. Поне към момента не са пуснали такива. В тубата обаче съм намирал клипове на хора, които си пренавиват стандартните.

Air-M е според мен e универсалния вариант - добър капацитет от около 4.5мл с приличен размер. Фабричната глава е с двойна намотка и съпротивление от 1.5ома.
Air Tank e малко по-широк, но по-нисък, което го прави с по-малък капацитет - около 3мл. Фабричната глава е с никел и трябва да се ползва с модове поддържащи температурен контрол.
Air е за по-тесните батерии, тип Ego II, Joyetech Ego One, Kanger Emow Mega и др. Може да се ползва и на модове, но не виждам смисъл, при положение, че има по-добри алтернативи за тях в лицето на Air Tank и Air-M.

Всички от горе споменатите изпарители са съвместими с различните глави за GS Air.

Самите глави са 3 вида:
0.15 омовата е с никел и памук.
1.2 омовата е с единична намотка и фитил от памук.
1.5 омовата е с двойна намотка със силикатен фитил и кожух, който предполагам е от памук.

Публикувано на

Благодаря ти Митак за изчерпателния отговор, ще се спра (защото е за дама) на Танк-а, понеже е по-малък.

Главите погледнах, че се преправят, ако се наложи има вариант да стане. Ако ли не - има магазин за глави :)

• 6 месеци по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...