Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Аз от Вижънското съм доволен,но искам да попитам така по напредналите пушачи на електронни цигари защо Т2-ката пари така смисъл имам впредвид дадох го на майка ми тя си го използва но идва момент в който загрява дори и пари как да го оправя този проблем та да си го ползва без аварино ? Мерси предварително

• Отговори 752
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

В крайна сметка не успях да си намеря подходящи силиконови рингчета. Оказа се, че тънки и меки нямат никъде. На едно място ми тръснаха цялата кутия с рингчета (разбъркани) и успях да си изровя няколко, но с дебелина 2 мм (по-тънките ги нямаха), и въпреки че се от онези зелените силиконови за климатици, се оказа че са доста по-твърди от тези на вивито и дебелината е прекалена за него.

Към момента вивито го пускам в чекмеджето и може да го гледам някой друг слънчев ден.

Mitazi, :) тъй като сърце не ми дава да чета как прибираш Виви-то в чекмедже, ще припомня:

... На мен ми хрумна идеята да се изреже уплътнителен пръстен от плосък силикон (силиконов лист), с подходяща дебелина. Или пък от ново платно за бензинова помпа.

Пръстена се изрязва точно по размера на външния притискателен пояс (от фотографията), и се поставя върху него. ...

След което затягаш капачката и си изпаряваш на воля. :D

Ето как лесно се изготвя пръстен с дебелина около 0,7 милиметра :

707147.jpg

707148.jpg

Въпреки, че при мен не се забелязва прекалено деформиране на калпачето върху главата на голямото Виви, няколко часа изпарявах с показаното на фотографията и всичко работи нормално и няма течове.

Надявам се, че съм бил полезен. :)

Така че Mitazi, изрязвай пръстенче и изваждай Виви-то от чекмеджето. :wOOt:

Публикувано на

Ха! Адмирации колега Stormglass  :majesty2:

Като писа за силиконов лист, докато търсех рингчета питах и за такова нещо, но греда - нямат (то в тоя град какво ли имат :angry:). И въобще не ми мина през ума да използвам опаковката на главата. Благодаря за идеята и визуализацията  :D Тези дни ще пробвам да си направя плоски пръстенчета  :dance:

:cheers1:

Публикувано на (редактирано)

Благодаря Mitazi :cheers3:

Когато изрязваш, няма смисъл да се вторачваш в "красивостта" на срезовете.

След завинтване на капачката, пръстена почти не се вижда. :)

Важното в случая е да повдигнем капачката.

(не се учудвай на упаковката, неусетно подкарах на руски :) )

Редактирано на от Stormglass
Публикувано на

Някой път се налага на 2,8 главите да разплетете малко фитила и да издърпате(премахнете)  на око 1-2 нишки фитил.

След проба ако пак пресъхва премахвате още малко.

Някои глави са с доста пристегната намотка и постоянно пресъхват но след горната процедура всичко си иде на мястото.

ИЗПИТАНО е десетки пъти

Жив да си...тва и беше на гадта мръсна, само дето е 2,4ома. Голяма мъка половин ден и накрая се сетих за този пост.

Публикувано на

За да ми работят добре вивитата на З-Макса аз разпробивам главата с бургийка 2 или 2,5мм.Така се образуват  кръгли отвори през които минава дебел фитил (или меш) и се обмокря добре.

... Аз по принцип разпробивам главите на 2,5мм.

Колега trankata, такова разпробиване е много интересно. :thumbsup:

Може ли на фотография в http://picbg.net, да покажете тази хитрост нагледно.

Предварително благодаря. :majesty2:

Ментета са тия за 12 лв ,един мой колега си го поръчал от там . И почна да се оплаква течове имало това виви и всякакви от тоя род.

Видимите разлики с истинското са че това е с метална дрипка и само един фитил а и ако е от значение оригиналното е разграфено на 2 мл а това на 2.5 мл.

Ако питаш мен вземи си Вивито от тука и като  направиш сметка цената идва същата , защото получаваш и две глави .

Как пък ги познавате "ментетата" :))). Аз лично си пазарувам само от тях и досега не съм имал никакъв проблем с нищо. Виви Танк също си взех от тях и мога да кажа, че сравнение с вижънското виви е няколко нива отгоре.

Редактирано на от Васил73
Публикувано на

Това е малко като вица за голфаджията, който спрял на светофара до бентлито и питал шофьора му дали е доволен, щото не ги карали много...

В общи линии и тук е същото - върши работа, ама друго си е Вижън... :D

Публикувано на

Как пък ги познавате "ментетата" :))). Аз лично си пазарувам само от тях и досега не съм имал никакъв проблем с нищо. Виви Танк също си взех от тях и мога да кажа, че сравнение с вижънското виви е няколко нива отгоре.

Кое кое, кое е няколко нива отгоре? Виви Танк ???

е колко си напазарувал от тях бре ? то ако са читави няма чак толкова да напазаруваш а ще си вземеш една или две бройки , а да е по добро от вижънското  щом казваш може и да повярваме да знаеш , дано да се наслаждаваш като изпаряваш с тези тояжки :thumbup3: то само като ги видя как изглеждат освен да ги дават по стрелбищата като събориш няколко капачки или клечки друго незнам

Редактирано на от west hamm
Публикувано на

... то само като ги видя как изглеждат освен да ги дават по стрелбищата като събориш няколко капачки или клечки друго незнам

Сори за спама, но това със стрелбищата ми напомни за една истинска история.

В едно врачанско село, по време на местния събор, детето на един местен юнак уцелило мишената, за която се полага като награда метално фенерче - от тези дългите. Обаче циганина от стрелбището се запънал и не го дал. Голяма грешка! :wOOt3:

След десет минути се появил подпийналия и извънредно "радостен" баща с руска двуцевка и произвел два изстрела със съчми по мишените в стрелбището. Всички цигани се разбягали, ама като видяли, че отново зарежда, единия се престрашил, тичешком се върнал и му дал фенерчето. :D

Това, че тук цените са с 200-300% надценка не правят продукта оригинален или по добър! Разбирачите ги знаем... във всеки форум дават акъл. Микроциг ако видят, какви гаранции се дават тук ще им стане лошо, но не съм казвал нищо защото всеки си има някаква цел и всеки си отговаря за своите дела. Нали знаете, че няма производител да дава повече от 6 месеца гаранция на батерия? Дори Joyetech обявяват най-малко 2 месеца. Микроциг мисля, че бяха 3 месеца...ако не се лъжа. Преди да пазарувам от някой магазин се уведомявам достатъчно за производители и продавачи, така, че моите уважения към вас, но не умаловажавайте труда на хората, които вече имат уважение от доста клиенти.

За това кое е оригинал и кое не, аре нема да спорим щото е изписано много в интернет.

Всеки си има мнение нали знаете . :cheers:    Живи и здрави и успех с продажбите на оригиналните продукти. :smoke2:

Редактирано на от Васил73

Колега Васил73, вашия аватар (извънземното) е напълно подходящ. (казвам го дружелюбно  :cheers3:  и с широка усмивка  :D  ).

Надявам се че под думата разбирачи, не влагате обиден смисъл. Щото има разбирачи и "разбирачи". И не винаги може да се различат едните от другите.

Не разбирам, откъде ги взехте тези 200-300% надценка. И ако тук (а стига бе!) цените са с такава надценка, значи на други места са с по-голяма. В техните форуми възмутихте ли се вече?

... аре нема да спорим щото е изписано много в интернет. ...

Мааалииий, много се кефим, когато някой напише така и се обосновава с написаното в интернет. :D

Иначе по отношение на мненията/мнението, сте напълно прав. :thumbsup:

То е като задника, всеки си го има. :)

P.S. Разбира се, живи и здрави! :cheers3:

Редактирано на от Stormglass

Това, че тук цените са с 200-300% надценка не правят продукта оригинален или по добър!

Използвам две Виви 2.0, купени от тук- никакви проблеми, няма течове, няма изгорели дръпки. На един колега му препоръчах този картомайзер и тъй като го нямаше наличен в момента, го поръчахме от друго място- протече на втория ден въпреки визуалната и конструкционна прилика с купените от тук...

Та както казва агент Мълдър "Истината е някъде там".

Редактирано на от devilbo
Публикувано на

То и за това колегата Васил73 може да харесва повече Виви Танк-а :-) Само тука знам, че ако не реагираш до 2-3 дни след доставката, чакаш следващата. Що ли...сигурно е заради надценката :-)

Искам да споделя нещо и евентуално да получа отговор.

Така, слагам си нова глава 2.8 с Vivi Nova и отначалото ми я показва че е 2.6. След 5-6 часа вече показва, че е 2.8 ома, ана другия ден 3.0-3.1.

Всичко е 6 иначе де, пуфтя си яко :)

Та въпроса ми е трябва ли да се притеснявам нещо или какво?

С Лаватуб съм и всичко е копувано от тука. Само течноста е някъква гръцка измислица ;)

Редактирано на от dingila
Публикувано на

При измерването  на  съпротивлението на изпарителя  повечето модове подават  доста  ниско  напрежение и  всеки   нестабилен контакт  дава отражение на измерването . Ако  показва   ненормално високо  съпротивление  , направи  няколко  активирания и  го  измери  отново 

Колега Krasi_T,

Аз съм с обща култура по темата и не знам дали правиллно ще формулирам въпроса си (т.е. - дали ще успея да напиша това, което искам да питам):
Ако модЪТ (да речем Вамо) "отчита" съпротивлението като 4 ома и му зададем мощност 7 вата - той как ще "изчисли" какво напрежение да подаде - спрямо "отчетените" 4 ома, спрямо реалните (да речем 2.8 ома), или ще се "коригира в движение" (т.е. - след активацията (ако "отчетеното" съпротивление се смени) - да се "коригира")?

(дано съм успял да напиша това, което "мисля" :) )

Редактирано на от puf-paf
Публикувано на

Не съм  срещал  до  сега информация  Vamo  да следи  процеса на изпаряване и да си променя настройките  след като вече е активиран . Предполагам че ще подаде напрежение   такова  каквото е изчислил   за зададената мощност  и измереното съпротивление на изпарителя преди активацията . Ако  поради  протеклия  голям  ток се  промени  съпротивлението във веригата на изпарителя , то  ще бъде отчетено при следващата активация  .

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...