Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

• Отговори 752
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на (редактирано)

Колеги днес докато бях на бачкане изпарявах с едното виви и някъде след преполовяването на течността гадният вкус изчезна :huh:  След като се прибрах сложих  другото виви, при него гадният вкус си стоеше, реших да пробвам дали и при него ще мине номера. Цяла вечер упорито си изпарявам и след преполовяването едвам долавях остатъци от него, долях течност и всичко се оправи и при него :huh: Не мога да си обясня какво стана...

@bgvaper прегледах шапките и не видях да има поражения по тях, и с мода всичко е наред, слагам малко виви и проблем няма при него, слагах и две т2-ки и при тях нямаше такъв проблем.

@Mitazi  благодаря за насоката към тези мнения. Имам точно такива съмнения че въпросната изолация ебава вкуса. За сега ще ги карам така, а при следващият бърн ще махна изолацията на едната глава да видя дали ще има положителен ефект.

ПП: И още нещо колеги, дали ще е голям спънка да си пренавивам главите без кербовка? Честно казано не ми се занимава да я правя, прекалено голяма врътня ми се вижда тази операция -_-

Редактирано на от Ma3xNeo
Публикувано на

Колега Ма3хНео  едвали ще е проблем да навиваш главите без кербовка.Давай смело колега и да не ти пука няма да си първия нито последния които кара без кербовка. :thumbup3:

Жив,здрав,успех и не на аналоговите боклуци. :thumbsup:

Публикувано на

ПП: И още нещо колеги, дали ще е голям спънка да си пренавивам главите без кербовка? Честно казано не ми се занимава да я правя, прекалено голяма врътня ми се вижда тази операция -_-

Ми аз само с кантал си пренавивам, така че за разлики между двата метода не мога да ти говоря, но пък си работи чудесно. Принципно е добре да запазиш изолацията, за да минимизираш риска от допир на кантала У главата и окъсяване :wallbash: , ама пък си с мод със защита, която следва да сработи в такива случаи :)

Публикувано на

Колеги днес докато бях на бачкане изпарявах с едното виви и някъде след преполовяването на течността гадният вкус изчезна :huh:  След като се прибрах сложих  другото виви, при него гадният вкус си стоеше, реших да пробвам дали и при него ще мине номера. Цяла вечер упорито си изпарявам и след преполовяването едвам долавях остатъци от него, долях течност и всичко се оправи и при него :huh: Не мога да си обясня какво стана...

@bgvaper прегледах шапките и не видях да има поражения по тях, и с мода всичко е наред, слагам малко виви и проблем няма при него, слагах и две т2-ки и при тях нямаше такъв проблем.

@Mitazi  благодаря за насоката към тези мнения. Имам точно такива съмнения че въпросната изолация ебава вкуса. За сега ще ги карам така, а при следващият бърн ще махна изолацията на едната глава да видя дали ще има положителен ефект.

Не си обгорил намотката и фитила както трябва при бърнене според мен, за това имаш вкус на рога и копита

Публикувано на

И при мен се случва от време на време такъв вкус. Не съм проучвал от какво е, просто го мъча докато изчезне или ако е много упорито, мия наново.Правя почистване по един и същ начин, така че според мен е от нещо в самата глава. Мисля че с пренавитите го няма този проблем.

Колеги, Змакса дойде, обаче имам едно питане! Работи със картомайзера, с който е окомплектован, но със Виви не ще! Батерията е ок, а изобщо не реагира Вивито!??? Възможно ли е някоя от жичките на главата да не прави контакт? Лошото е, че вече го напълних .... 

И още нещо ми направи впечатление! И двата картомайзера в завито положение стоят малко на криво! Едва забележимо е, но достатъчно за да ме дразни! При вас така ли е?

Проблема е отстранен. Просто главата не била завита.

Редактирано на от Kaifun
Публикувано на

Провери съпротивлението на главата, или е изгоряла, или дава късо или не прави контакт с мода, какво изписва на дисплея? А за кривината - завиваш ли изпарителите достатъчно, но не много силно. Поздрави!!!

Главата на Вивито била само поставена без да е завита. Сега работи, но пък вкуса е нещо средно м/у царевичак и нещо синтетично .... А със СЕ4 е мн. по-добре! Може би е въпрос на време (разработване)... На Mean го пробвах и на другия режим, променях ватовете и волтажа и на Меаn е най-добре на най-ниската мощност 3W. На повече вкуса на царевичак и изгоряло се засилва!

Перфектно ги завивам и двата , но наклона е едва забележим. Не е нещо, което не може да се преглътне .... Важното е, да се усеща добре вкуса на течността.

Имам известни резерви към това, което съм налял в момента (Деканг). Ще видия как ще е след седмица, като втасат Инаверските!

Редактирано на от Kaifun

Според мен направи драй бърн, след това измиване, изсушаване, без да пипаш с ръце фитила и ще се оправи. Ако не знаеш как има много видеа в мрежата.

Редактирано на от stocher

Да, гледал съм как става. Не е нищо сложно... Мина през акъла това, ама викам айде, нали е ново всичко, да не барам ... Но специално Вивито утре ще го дранна и ще го бърна  :D

Апропо, какво ще рече в превод Драй бърн? Драй мисля, че беше "сухо"?

Има доста специфична телминология, та не е лоша идея, в някоя от темите, да се направи "речник на начинаещия вейпър"(е-пушач)!

Редактирано на от Kaifun
Публикувано на

Е нов е........и ти не бараш с ръце ама знае ли се кой жълтур е пипал с кривите пръстета неговата  ..таковата   ;)

Не е толкова "кой жълтур" е пипал, а КАКВО е пипал преди това ;)

Картовете стоят на криво, защото челото на фланеца, на който се навиват е по-високо от едната страна може би с около 2-4 десети от милиметъра! Ще го "пристържа"и ще стане!

Редактирано на от Kaifun

Обаче след оглед и измерване при стругар се оказа, че си е крив самия фланец (мн. минимално) ...  Но важното е да работи нормално! Това са дреболии, с които се свиква ... 

Редактирано на от Kaifun
  • 2 месеци по-късно...
Публикувано на

Вече имам такъв Картомайзер Vision Vivi Mini Nova 2.0мл!!!!!!!!!!

Не мога да спра с него!Нищо общо с еднократната употреба и тези другите дето съм ги виждала и пробвала!Сега пуша Strawberry - никотинова течност за ел.цигари Dekang:dance: Имам останали от другите цигари но сега не ги искам.
Публикувано на

Не мога да спра с него!Нищо общо с еднократната употреба и тези другите дето съм ги виждала и пробвала!Сега пуша Strawberry - никотинова течност за ел.цигари Dekang:dance: Имам останали от другите цигари но сега не ги искам.

:thumbup3:

Честита да ти е новата придобивка! А другите все по-малко и по-малко ще ги искаш! Аз ги захвърлих преди малко повече от 3 месеца и при все, че постоянно се подмятат кутии цигари пред мен, вече нямам никакво желание даже веднъж да дръпна от аналоговата! А бях много страстна пушачка...

Редактирано на от Black Flower

С тази http://www.gigadrinks.com/product/4092/bateria-ego-twist-1100mah-stomana.html батерия се предполага, че ще пуша по-дълго и повече с Vivi Nova? Доколкото схванах трябва да е с по малка глава по съпротивление. Сегашната я зареждам всяка нощ и към края се усеща че тока свършва.Не пуши така добре когато спада. Тази ме устройва по цена, ако греша пишете.

Редактирано на от Silvia
Публикувано на

Ей тази е още по добра http://www.gigadrinks.com/product/4591/bateria-smok-winder-twist-1300mah.html - разликата в цената (25% повече от посочената от теб) ще ти се изплати с това, че ще ти гарантира цял ден изпаряване! 

Публикувано на

Точно с тази  ще можеш да променяш напрежението  , което се подава на изпарителя  и  така да получиш   по-добро  качество   .  Естествено  всичко  се  заплаща и  при  по-високо напрежение (мощност)  по-бързо  ще се разреди  батерията  . За това пък  старата   батерия  може  да  се ползва за резервна   :)  

Публикувано на

Ей тази е още по добра http://www.gigadrinks.com/product/4591/bateria-smok-winder-twist-1300mah.html - разликата в цената (25% повече от посочената от теб) ще ти се изплати с това, че ще ти гарантира цял ден изпаряване! 

Личното ми мнение е, че с тази батерия не му трябва на човек мод (ей ся ша ма нашляпат)....даже ако някой ми даде две такива сменям срещу зиги телескоп (с чудесно в момента копче) и една (или две) 18650 батерии ;)

Недостатък е, че докато се зарежда не може да се павка, както и че ако се прецака резбата на фланеца леко става куцо зареждането, ама все си смиля, че на смок фланеца ще е по-добър от другия.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...