pioneer 306c Публикувано на 11 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 11 JЮни, 2013 Колега Ma3xNeo, за една от възможните причини виж мнения 148 и 150 на страница 8. Точно тази изолация е хубаво да си я има и когато се бърни и тя се чисти. Не е от нея Отговор
Ma3xNeo Публикувано на 11 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 11 JЮни, 2013 (редактирано) Колеги днес докато бях на бачкане изпарявах с едното виви и някъде след преполовяването на течността гадният вкус изчезна След като се прибрах сложих другото виви, при него гадният вкус си стоеше, реших да пробвам дали и при него ще мине номера. Цяла вечер упорито си изпарявам и след преполовяването едвам долавях остатъци от него, долях течност и всичко се оправи и при него Не мога да си обясня какво стана... @bgvaper прегледах шапките и не видях да има поражения по тях, и с мода всичко е наред, слагам малко виви и проблем няма при него, слагах и две т2-ки и при тях нямаше такъв проблем. @Mitazi благодаря за насоката към тези мнения. Имам точно такива съмнения че въпросната изолация ебава вкуса. За сега ще ги карам така, а при следващият бърн ще махна изолацията на едната глава да видя дали ще има положителен ефект. ПП: И още нещо колеги, дали ще е голям спънка да си пренавивам главите без кербовка? Честно казано не ми се занимава да я правя, прекалено голяма врътня ми се вижда тази операция Редактирано на 11 JЮни, 2013 от Ma3xNeo Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 12 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 12 JЮни, 2013 Колега Ма3хНео едвали ще е проблем да навиваш главите без кербовка.Давай смело колега и да не ти пука няма да си първия нито последния които кара без кербовка. Жив,здрав,успех и не на аналоговите боклуци. Отговор
nicknamed Публикувано на 12 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 12 JЮни, 2013 ПП: И още нещо колеги, дали ще е голям спънка да си пренавивам главите без кербовка? Честно казано не ми се занимава да я правя, прекалено голяма врътня ми се вижда тази операция Ми аз само с кантал си пренавивам, така че за разлики между двата метода не мога да ти говоря, но пък си работи чудесно. Принципно е добре да запазиш изолацията, за да минимизираш риска от допир на кантала У главата и окъсяване , ама пък си с мод със защита, която следва да сработи в такива случаи Отговор
pioneer 306c Публикувано на 12 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 12 JЮни, 2013 Колеги днес докато бях на бачкане изпарявах с едното виви и някъде след преполовяването на течността гадният вкус изчезна След като се прибрах сложих другото виви, при него гадният вкус си стоеше, реших да пробвам дали и при него ще мине номера. Цяла вечер упорито си изпарявам и след преполовяването едвам долавях остатъци от него, долях течност и всичко се оправи и при него Не мога да си обясня какво стана... @bgvaper прегледах шапките и не видях да има поражения по тях, и с мода всичко е наред, слагам малко виви и проблем няма при него, слагах и две т2-ки и при тях нямаше такъв проблем. @Mitazi благодаря за насоката към тези мнения. Имам точно такива съмнения че въпросната изолация ебава вкуса. За сега ще ги карам така, а при следващият бърн ще махна изолацията на едната глава да видя дали ще има положителен ефект. ПП: И още нещо колеги, дали ще е голям спънка да си пренавивам главите без кербовка? Честно казано не ми се занимава да я правя, прекалено голяма врътня ми се вижда тази операция Не си обгорил намотката и фитила както трябва при бърнене според мен, за това имаш вкус на рога и копита Отговор
Людо Публикувано на 13 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 13 JЮни, 2013 И при мен се случва от време на време такъв вкус. Не съм проучвал от какво е, просто го мъча докато изчезне или ако е много упорито, мия наново.Правя почистване по един и същ начин, така че според мен е от нещо в самата глава. Мисля че с пренавитите го няма този проблем. Отговор
Kayfun Публикувано на 15 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 15 JЮни, 2013 (редактирано) Колеги, Змакса дойде, обаче имам едно питане! Работи със картомайзера, с който е окомплектован, но със Виви не ще! Батерията е ок, а изобщо не реагира Вивито!??? Възможно ли е някоя от жичките на главата да не прави контакт? Лошото е, че вече го напълних .... И още нещо ми направи впечатление! И двата картомайзера в завито положение стоят малко на криво! Едва забележимо е, но достатъчно за да ме дразни! При вас така ли е? Проблема е отстранен. Просто главата не била завита. Редактирано на 15 JЮни, 2013 от Kaifun Отговор
stocher Публикувано на 15 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 15 JЮни, 2013 Провери съпротивлението на главата, или е изгоряла, или дава късо или не прави контакт с мода, какво изписва на дисплея? А за кривината - завиваш ли изпарителите достатъчно, но не много силно. Поздрави!!! Отговор
Kayfun Публикувано на 15 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 15 JЮни, 2013 (редактирано) Главата на Вивито била само поставена без да е завита. Сега работи, но пък вкуса е нещо средно м/у царевичак и нещо синтетично .... А със СЕ4 е мн. по-добре! Може би е въпрос на време (разработване)... На Mean го пробвах и на другия режим, променях ватовете и волтажа и на Меаn е най-добре на най-ниската мощност 3W. На повече вкуса на царевичак и изгоряло се засилва! Перфектно ги завивам и двата , но наклона е едва забележим. Не е нещо, което не може да се преглътне .... Важното е, да се усеща добре вкуса на течността. Имам известни резерви към това, което съм налял в момента (Деканг). Ще видия как ще е след седмица, като втасат Инаверските! Редактирано на 15 JЮни, 2013 от Kaifun Отговор
stocher Публикувано на 15 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 15 JЮни, 2013 (редактирано) Според мен направи драй бърн, след това измиване, изсушаване, без да пипаш с ръце фитила и ще се оправи. Ако не знаеш как има много видеа в мрежата. Редактирано на 15 JЮни, 2013 от stocher Отговор
Kayfun Публикувано на 15 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 15 JЮни, 2013 (редактирано) Да, гледал съм как става. Не е нищо сложно... Мина през акъла това, ама викам айде, нали е ново всичко, да не барам ... Но специално Вивито утре ще го дранна и ще го бърна Апропо, какво ще рече в превод Драй бърн? Драй мисля, че беше "сухо"? Има доста специфична телминология, та не е лоша идея, в някоя от темите, да се направи "речник на начинаещия вейпър"(е-пушач)! Редактирано на 15 JЮни, 2013 от Kaifun Отговор
mad-max Публикувано на 15 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 15 JЮни, 2013 Е нов е........и ти не бараш с ръце ама знае ли се кой жълтур е пипал с кривите пръстета неговата ..таковата Отговор
puf-paf Публикувано на 15 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 15 JЮни, 2013 Е нов е........и ти не бараш с ръце ама знае ли се кой жълтур е пипал с кривите пръстета неговата ..таковата Не е толкова "кой жълтур" е пипал, а КАКВО е пипал преди това Отговор
Kayfun Публикувано на 16 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 16 JЮни, 2013 (редактирано) Картовете стоят на криво, защото челото на фланеца, на който се навиват е по-високо от едната страна може би с около 2-4 десети от милиметъра! Ще го "пристържа"и ще стане! Редактирано на 16 JЮни, 2013 от Kaifun Отговор
Kayfun Публикувано на 17 JЮни, 2013 Отчет Публикувано на 17 JЮни, 2013 (редактирано) Обаче след оглед и измерване при стругар се оказа, че си е крив самия фланец (мн. минимално) ... Но важното е да работи нормално! Това са дреболии, с които се свиква ... Редактирано на 17 JЮни, 2013 от Kaifun Отговор
Silvia Публикувано на 21 Август, 2013 Отчет Публикувано на 21 Август, 2013 Вече имам такъв Картомайзер Vision Vivi Mini Nova 2.0мл!!!!!!!!!! Не мога да спра с него!Нищо общо с еднократната употреба и тези другите дето съм ги виждала и пробвала!Сега пуша Strawberry - никотинова течност за ел.цигари Dekang. Имам останали от другите цигари но сега не ги искам. Отговор
puf-paf Публикувано на 21 Август, 2013 Отчет Публикувано на 21 Август, 2013 Ех, че АКАДЕМИЧНО звучи (по Свищовски ) "Живи" ли са още "Кременчуг" и 121-а аудитория (Снек бара)? ("Спомени, спомени...") Отговор
nicknamed Публикувано на 21 Август, 2013 Отчет Публикувано на 21 Август, 2013 Вече имам такъв Картомайзер Vision Vivi Mini Nova 2.0мл!!!!!!!!!! Не мога да спра с него!Нищо общо с еднократната употреба и тези другите дето съм ги виждала и пробвала!Сега пуша Strawberry - никотинова течност за ел.цигари Dekang. Имам останали от другите цигари но сега не ги искам. Отговор
Silvia Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 Ех, че АКАДЕМИЧНО звучи (по Свищовски ) "Живи" ли са още "Кременчуг" и 121-а аудитория (Снек бара)? ("Спомени, спомени...") Нямам общо с академията, просто работя тук. Отговор
Black Flower Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 (редактирано) Вече имам такъв Картомайзер Vision Vivi Mini Nova 2.0мл!!!!!!!!!! Не мога да спра с него!Нищо общо с еднократната употреба и тези другите дето съм ги виждала и пробвала!Сега пуша Strawberry - никотинова течност за ел.цигари Dekang. Имам останали от другите цигари но сега не ги искам. Честита да ти е новата придобивка! А другите все по-малко и по-малко ще ги искаш! Аз ги захвърлих преди малко повече от 3 месеца и при все, че постоянно се подмятат кутии цигари пред мен, вече нямам никакво желание даже веднъж да дръпна от аналоговата! А бях много страстна пушачка... Редактирано на 22 Август, 2013 от Black Flower Отговор
nicknamed Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 "страстен пушач " винаги ми е звучало като "сериозен приятел" Отговор
Silvia Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 (редактирано) С тази http://www.gigadrinks.com/product/4092/bateria-ego-twist-1100mah-stomana.html батерия се предполага, че ще пуша по-дълго и повече с Vivi Nova? Доколкото схванах трябва да е с по малка глава по съпротивление. Сегашната я зареждам всяка нощ и към края се усеща че тока свършва.Не пуши така добре когато спада. Тази ме устройва по цена, ако греша пишете. Редактирано на 22 Август, 2013 от Silvia Отговор
Dinsf Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 Ей тази е още по добра http://www.gigadrinks.com/product/4591/bateria-smok-winder-twist-1300mah.html - разликата в цената (25% повече от посочената от теб) ще ти се изплати с това, че ще ти гарантира цял ден изпаряване! Отговор
Krasi_T Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 Точно с тази ще можеш да променяш напрежението , което се подава на изпарителя и така да получиш по-добро качество . Естествено всичко се заплаща и при по-високо напрежение (мощност) по-бързо ще се разреди батерията . За това пък старата батерия може да се ползва за резервна Отговор
nicknamed Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 Ей тази е още по добра http://www.gigadrinks.com/product/4591/bateria-smok-winder-twist-1300mah.html - разликата в цената (25% повече от посочената от теб) ще ти се изплати с това, че ще ти гарантира цял ден изпаряване! Личното ми мнение е, че с тази батерия не му трябва на човек мод (ей ся ша ма нашляпат)....даже ако някой ми даде две такива сменям срещу зиги телескоп (с чудесно в момента копче) и една (или две) 18650 батерии Недостатък е, че докато се зарежда не може да се павка, както и че ако се прецака резбата на фланеца леко става куцо зареждането, ама все си смиля, че на смок фланеца ще е по-добър от другия. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.