pioneer 306c Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 Личното ми мнение е, че с тази батерия не му трябва на човек мод (ей ся ша ма нашляпат)....даже ако някой ми даде две такива сменям срещу зиги телескоп (с чудесно в момента копче) и една (или две) 18650 батерии Недостатък е, че докато се зарежда не може да се павка, както и че ако се прецака резбата на фланеца леко става куцо зареждането, ама все си смиля, че на смок фланеца ще е по-добър от другия. Фланец се сменя, било то на обикновенна батерия или мод. На смок фланците са също от месинг направени. Електрониката е по-важна в случая. Отговор
nicknamed Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 Фланец се сменя, било то на обикновенна батерия или мод. На смок фланците са също от месинг направени. Електрониката е по-важна в случая. Признавам, не знаех. Еми за електрониката на СМОК като цяло по-добри неща съм чувал. Ти какво ще кажеш за нея в сравнение с другите аналози (туист, спинър) и нормални еГо-та? Отговор
Princesata Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 (редактирано) Личното ми мнение е, че с тази батерия не му трябва на човек мод (ей ся ша ма нашляпат)....даже ако някой ми даде две такива сменям срещу зиги телескоп (с чудесно в момента копче) и една (или две) 18650 батерии Недостатък е, че докато се зарежда не може да се павка, както и че ако се прецака резбата на фланеца леко става куцо зареждането, ама все си смиля, че на смок фланеца ще е по-добър от другия. Не знам защо ама усещането със Зиги няма нищо общо с това с туиста на едно и също напрежение 4.0,4.2V..... VIVI-то ми не понася повече нито на мод нито на батерия.Не казвам,че с Туиста не е добре,но модът си е друга бира. 3-4 месеца ползвах виви с Его батерии и туист е не съм пропушила аналогови значи МОД-ът не е жизненонеобходим,но ако сега трябва да се откажа от него ще ми е доста ляво-признавам си. А Силвия щом сега започваш-вземай смело Туиста. Доколкото разбирам имаш и нормално его тъй,че ще имаш резервен вариант докато се зарежда. А тия фланци честно не знам какво ги правите имам ЕГО батерии на повече от година и нищо им няма на бабките -работят си и колежките в офиса им се радват. Редактирано на 22 Август, 2013 от Princesata Отговор
Dinsf Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 Не знам защо ама усещането със Зиги няма нищо общо с това с туиста на едно и също напрежение 4.0,4.2V..... VIVI-то ми не понася повече нито на мод нито на батерия.Не казвам,че с Туиста не е добре,но модът си е друга бира. 3-4 месеца ползвах виви с Его батерии и туист е не съм пропушила аналогови значи МОД-ът не е жизненонеобходим,но ако сега трябва да се откажа от него ще ми е доста ляво-признавам си. А Силвия щом сега започваш-вземай смело Туиста. Доколкото разбирам имаш и нормално его тъй,че ще имаш резервен вариант докато се зарежда. А тия фланци честно не знам какво ги правите имам ЕГО батерии на повече от година и нищо им няма на бабките -работят си и колежките в офиса им се радват. Ми его батериите са малки, какво толкоз им се радват? Отговор
nikidimow Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 Ми его батериите са малки, какво толкоз им се радват? А в А в сравнение с джое 510 бяха огромни,те са си добри,просто не са за маниаци :wOOt3: :wOOt3: :wOOt3: Отговор
Princesata Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 Ми его батериите са малки, какво толкоз им се радват? Малки малки колко да са малки.Е не са като бухалката ама нея не си я давам :smoke2: . Отговор
Silvia Публикувано на 23 Август, 2013 Отчет Публикувано на 23 Август, 2013 (редактирано) Успях да се ориентирам към тази http://www.gigadrink...st-1300mah.html За моите нужди е повече от идеална, сега ще се стремя да опитам повече видове течности. Редактирано на 23 Август, 2013 от Silvia Отговор
Darki Публикувано на 23 Август, 2013 Отчет Публикувано на 23 Август, 2013 Успях да се ориентирам към тази http://www.gigadrink...st-1300mah.html За моите нужди е повече от идеална, сега ще се стремя да опитам повече видове течности. използвам същата с малко и голямо виви ,няма да съжаляваш Отговор
dingila Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 (редактирано) Може ли да ме посъветвате колко точно трябва да отрежа от силиконовата шапчица на главата. От няколко дена само пия течността, не я изпарявам. Само ми бълбука и усешам едни такива топли пръски по езика си Нещо не е както трябва. Това другото силиконово в мунщука трябва ли да си е там или може и без него. Благодаря предварително на отзовалите се!!! С Vivi 3.5 съм и с лава. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Редактирано на 6 Септември, 2013 от dingila Отговор
Dinsf Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 Това в мундщука трябва да си е там(според мен магията на Вивито е точно там) Отговор
Ma3xNeo Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 (редактирано) Може ли да ме посъветвате колко точно трябва да отрежа от силиконовата шапчица на главата. От няколко дена само пия течността, не я изпарявам. Само ми бълбука и усешам едни такива топли пръски по езика си Нещо не е както трябва. Това другото силиконово в мунщука трябва ли да си е там или може и без него. Благодаря предварително на отзовалите се!!! С Vivi 3.5 съм и с лава. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Според мен като подрежеш шапката нищо няма да промениш До подрязване се прибягва когато имаш сухи дръпки, ако греша много моля някои колега да ме поправи. Пробвай да добавиш още едно фитилче над намотката, при Т2 вършеше работа и предотвратяваше давенето му в течност. Рингчето в мущука там си му е мястото, аз лично го бутвах в дъното на дрипката и това ограничаваше конденза в нея до минимум. ПП: Аз като се замисля вивитата ми (малко и голямо) никога не са се давили в течност, единствено когато ги зареждах се получаваше бълбукането, но свикнах след като ги заредя да махам дрипката и със хартия да подсуша събралата се излишна течност. След това цял ден безпроблемно пуфкане. Редактирано на 6 Септември, 2013 от Ma3xNeo Отговор
dingila Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 Ама когато не подрежда шапката, като ди завия вивито отгоре и то притиска тази шапка дотолкова, че тя почва да покрива самите 2 фитила. Смачква я един вид Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Отговор
Ma3xNeo Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 Ама когато не подрежда шапката, като ди завия вивито отгоре и то притиска тази шапка дотолкова, че тя почва да покрива самите 2 фитила. Смачква я един вид Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 В темата си спомням, че колеги споменаваха за този проблем който се срещаше при големите вивита, за съжаление не съм го срещал и не мога да ти помогна. Пробвай с подрязването дано се оправи, ако скъсиш прекалено много силиконовото рингче винаги може да вземеш ново от друга глава. Отговор
PepiSuni Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 Ама когато не подрежда шапката, като ди завия вивито отгоре и то притиска тази шапка дотолкова, че тя почва да покрива самите 2 фитила. Смачква я един вид Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Извинявай ама не те разбирам. Първо притиска фитила,което според мен води до сухи дръпки ! Второ, Виви с два фитила ! Така както го пишеш просто ми е много странно ... Отговор
Dinsf Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 Ама когато не подрежда шапката, като ди завия вивито отгоре и то притиска тази шапка дотолкова, че тя почва да покрива самите 2 фитила. Смачква я един вид Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Следователно трябва да ти пресъхва, а не да се дави! Отговор
dingila Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 Имам предвид от 2те страни на главата излизат фитилите нали. Това исках да кажа, че като завинтвам капачката и тя почва да притиска силиконовата глава а тя да покрива тези фитили... Тогава пък пиенето на течност е като от буттилка все едно Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Отговор
Mitazi Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 dingila, пробвай метода от тук на Stormglass Отговор
ROOT Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 Преди няколко дни от магазина в Надежда си взех мини виви нова 2.0мл, защото до сега бях с голямата виви нова и исках да пробвам малката и мнго странно-има вкус на царевичак, същата течност я слагам в голямото виви и няма никакви проблеми, а при малката няма вкус на прегоряло а на царевичак, чудех се дали ако я бърнна ще се оправи. Отговор
Stormglass Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 (редактирано) Здравей dingila , щом шапката се качва върху фитилите, ще трябва да я скъсиш, защото при това качване се отварят цепнатини, през които навлиза течност. Отрежи съвсем малко - около 1/4 от милимитъра. Аз ползвам за тази цел макетно ножче, но го намокрям за да се плъзга по силикона. Като при рязане на гума. Не забравай при монтирането на шапката, към капачката да бъде насочен необрязания (оригинален) край, а към фитилите - обрязания. Ако след първото отрязване продължава да се дави, отрежи още толкова и пак пробвай за да видиш как работи. Успех! P.S. Колегата Mitazi предлага и друг, добър практически начин за решаване на проблема. Редактирано на 6 Септември, 2013 от Stormglass Отговор
Ma3xNeo Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 Колегата проблема които имаш е описан как да се оправи в тази тема. Отвори на 14 страница. Успех! Отговор
PepiSuni Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 Имам предвид от 2те страни на главата излизат фитилите нали. Това исках да кажа, че като завинтвам капачката и тя почва да притиска силиконовата глава а тя да покрива тези фитили... Тогава пък пиенето на течност е като от буттилка все едно Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Ми пробвай с леко подрязване на силиконовата шапка и това/силиконовата втулка в мундщука го бутни максимално на долу ! Не съм сигурен,че ще помогне в твоя случай ! Отговор
Ma3xNeo Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 Преди няколко дни от магазина в Надежда си взех мини виви нова 2.0мл, защото до сега бях с голямата виви нова и исках да пробвам малката и мнго странно-има вкус на царевичак, същата течност я слагам в голямото виви и няма никакви проблеми, а при малката няма вкус на прегоряло а на царевичак, чудех се дали ако я бърнна ще се оправи. Изми ли го преди да го ползваш?! Ако не си бързо си поправи грешката и му направи драй бърн Отговор
ROOT Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 (редактирано) Изми ли го преди да го ползваш?! Ако не си бързо си поправи грешката и му направи драй бърн Утре ще го бърнна и ще го измия и ще видя как ще е, Мерси Редактирано на 6 Септември, 2013 от root4zmax Отговор
Станчо Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 Бълбукане се получава само ,когато има течност в канала за въздух или най вече отвийте си вивито от батерията и я почистете за да се оправи,а преди да продухате 1-2 пъти , свалете мундщука и почистете течноста под него.Бълбукането се получава при пълнене повече от колкото трябва или с наколни насам натам става така, но е много рядко при правилно разположение на фитила. Течността под мундщука си я има винаги, защото се събира от конденз (поне аз така съм установил), а ако е доста течността над допустимото значи ви е накриво главата заедно с тръбичката и при завиване силикона не уплътнява плътно и от там се пълни. Махайте мундщука и гледайте силикона добре да уплътни при завиване. Ако не уплътнява развивате и гледате да наместите тръбичката в центъра на тубата с отвертка например. После завивате и пак гледате ако се сплесква неправилно силикона значи иска много ,много леко подрязване както е писано в по предните постове, докато ви хареса как уплътнява се повтарят тези 2 действия. Има и друго рядко срещано явление да ви е крива самата туба. Това е от моят опит 4 месеца с вивита,ако някъде греша нека по знаещите да ме поправят Отговор
ROOT Публикувано на 7 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 7 Септември, 2013 Утре ще го бърнна и ще го измия и ще видя как ще е, Мерси Изми ли го преди да го ползваш?! Ако не си бързо си поправи грешката и му направи драй бърн Измих го, Бърнах го и - вкуса на царевичак изчезна, но сега няма никакъв вкус Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.