Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на (редактирано)

Ами аз пазарувам от вас, склада и магазина на бул. "Хросто Ботев". В продължение на 1 год. съм пушил само тютюн Mac Baren Original Choice и може би ми трябва в началото нещо по-силничко от 18mg/ml Flower Art, от друга батерията като е на 4-4.2V усещането е добро.

Редактирано на от BNN
  • Отговори 752
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Ами аз пазарувам от вас, склада и магазина на бул. "Хросто Ботев". В продължение на 1 год. съм пушил само тютюн Mac Baren Original Choice и може би ми трябва в началото нещо по-силничко от 18mg/ml Flower Art, от друга батерията като е на 4-4.2V усещането е добро.

Заложи както каза Димитър на ВВ МОД. И аз пуших база 36мг с eGo. После се реших една Lavatube и свалих до 22-24. Малко по-късно "около месец" на 18мг. Сега съм с Z-Max и изпарявам 3-4мг/мл.... максимум като се реша да се надишам с 6мг . Пробвах с eGo и отново се наложи да мина на около 16-18мг за да "усетя" удар.laugh.gif

Публикувано на

Отговора се казва "мощност"

С едно и също съпротивление на главите, на обикновените батерии е 3.3V (ако е стабилизирано) мощността е ~6W

На туиста на 4.2V, мощността вече е ~9.8W. От там идва и по-доброто пароизпаряване.....

Публикувано на

Да,Благодаря-но все пак и Т2 и Редукс са с 1.8 ома,и при 3.3v се представят много по добре от Вивито.И трите карта са 1.8.Вивито на туиста на 4,2 е много добре,но пък при Т2 и Редукса на 4.2,започват да прегарят.

Публикувано на

Сигурно съм добро и всеядно прасе, но сокчетата ми са забъркани все на 3-4мг и без значение с лава-та или еГо-то с нискоомови стандартни купешки глави/картове от каквито и да е видове все ми стига и парата и силата на удара ....:)

Публикувано на

То по-голямо от 24мг няма. Другия вариант е да пробваш с база 36мг. но аз лично не бих ти препоръчал. Все пак идеята е да сваляш, а не да качваш никотиновото съдържание. В твоя случай, може би най-добрия вариант е да минеш на VV Mod, като ако ти е проблем размера, вземи Туист батерия. При всички положения обаче, преди да купиш нещо го пробвай, за да не се окаже, че няма да върши работа. :)

Тази вечер си взех Vision Twist 1100 mAh от магазина. Разликата спрямо USB pass-through батерията е огромна. Горещо препоръчвам я препоръчвам в комбинация с Vision Mini Vivi Nova. Благадаря ти Митко отново за добрия съвет! :)

Публикувано на

Точно това и аз питах в други теми за тази комбинация :)

И каква е хавата? :) Вскус,пара,удар? Със колко ома е виви-то?

Просто ми разкажи как чувстваш нещата сега :)

Публикувано на

Наблюденията са ми съвсем пресни, има няма 3 часа. Vision Mini Vivi Nova 1,8 ома глави и Vision Twist Style батерия. Батерията съм я нагласил на 4.3 и парата, удара и аромата са несравними спрямо USB pass-through батерия. Все едно изпаряваш с друг карт. Чувството за засищане се постига много по-бързо с по-малко изразходена течност и за момента липсва характерния конденз който се появяваше по металното цилиндърче на силиконовата шапчица на главата. В следствие на конденза според мен се запушваше тънкия отвор за въздуха на главата и започваше едно мъчително дърпане без особен резултат. Това си има логично обяснение. В неделя следобед заедно с колегата който работеше в магазина на бул. "Христо Ботев" направихме един прост тест. USB pass-through батерия която показваше 4,05V без товар, със сложено vivi показваше около 3.65V. Вероятно това напрежение не достатъчно за да се получи достатъчно добър аерозол и голяма част от него кондензира в главата.

Това само моя хипотеза, а впечатленията от новата ми батерия са съвсем прясно, но разликата за мен е очевидна. Предлагам на колегите от gigadrinks по-настоятелно да обясняват на клиентите си че ферари с двигател от трабант не върви особено бързо. :)

Публикувано на

Според замерванията на някои потребители (вкл. и моите), наличните в момента Vivi-та с 2.1-2.2Ω глави. Въпреки маркировката 1.8Ω. Затова и разликата е толкова доловима. В момента изпарявам с Vivi с 1.3Ω, и няма голяма разлика м/ду двете батерии. Скоро и BNN ще разбере, че Ферарито за да върви, си иска гориво.

Публикувано на

Значи до месец ще си с МОД,след още един месец с друг мод и т.н.,в момента ферарито е с двигател на опел:).Успех с изпаряването,вървиш по пътя на ветераните-все към по-добро.

ама опела 2.0i 16V :cool3:

Публикувано на

Според замерванията на някои потребители (вкл. и моите), наличните в момента Vivi-та с 2.1-2.2Ω глави. Въпреки маркировката 1.8Ω. Затова и разликата е толкова доловима. В момента изпарявам с Vivi с 1.3Ω, и няма голяма разлика м/ду двете батерии. Скоро и BNN ще разбере, че Ферарито за да върви, си иска гориво.

Напълно съгласен съм, всички глави до сега са показали около 2,1-2,2Ω, а като се загрее кантала по време на изпарява съпротивлението още повече се повишава. Очевидно е че, както спомена и Topper, мощността която отдава usb pass-through батерията, дори включена към 1A зарядно, не е достатъчна за да може този карт с тези глави качествено да изпари.

В събота Митко ми даде да пробвам Zmax или Vmax, там разликата беше още по-голяма.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано на

Един голям + за картомайзера , много добро и лесно изпаряване , много добър вкус , държи на сериозни натоварвания и следват тестове с нещо по-добро от обикновена его батерия ;) Направо не мога да му се нарадвам , а и като е подарък :P

От близо месец съм с вивито и ми е чудно. Няма бълбукане, няма течове(нито от горе, нито от долу), вкусничко ми е - пълна хараба си е. :) То май този е най-добрия карт  :naughty:

Редактирано на от Sven

Зависи от критериите Ви. Предполагам с глава 1.8 ома ще сте удовлетворен.

(ама след няколко мнения ще стигнете до Size 48 :) )

Редактирано на от puf-paf

Колега SirSmokeALot, Сър!

ЕЕЕЙЙЙЙЙ БОГУ, моля обяснете, защо пишете с по-голям размер шрифт?

Нали се сещате, че писане с главни букви или на по-едър шрифт се възприема като викане. :D

Редактирано на от Stormglass
Публикувано на

Някой да знае долната част на Виви-то нещо не ми се развърта...що така...преди да...сега напъвам яко...ама не ще :P

Нещо от самото затопянето на карта ли е или?

Или си заклинил резбата или е залепнало уплътнението. Или и двете заедно.

Важно е да помниш, че пластмасовия резервоар винаги се захваща с ръка и кърпа, а металната част с може и с инструмент.

Намокри леко (за съпротивление) една хавлиена кърпа и с нея захвани резервоара на вивито, колкото се може по-близо до неразвиващото се дъно (върху надписа) за да намалиш вероятността от посукване. И напъвай!

Ако не се получи. Нагрей цялата долна част на Вивито в топла вода (температурата - да може да си държиш пръстите в нея). След две-три минути нагряване вадиш от топлата вода и охлаждаш само металното дъно в студена вода за две секунди и бързо опитваш да я развиеш. Разчитаме на топлинното разширение на пластмасата и свиване на метала от охлаждането.

Ако не се получи преминаваш към хамалогия. Напомням: пласмасовия резервоар се захваща с ръка и кърпа, а металнато дъно - с инструмент. 

Ако имаш подходящи клещи, захвани с тях металното дъно и напъвай!

Ако нямаш клещи, много внимателно захвани металното дъно в менгеме и напъвай!

То от толкова напъване, процеса заприлича на раждане. :wOOt3:

Ако не се получи, намери подходящ тръбен ключ и с него или ще го отвиеш или ще го счупиш.

И не забравяй, че винаги може да си закупиш метален резервоар с прозорче.

Успех!  и напиши какви си ги свършил.

(Защо ли имам подозрение, че тази вечер ще напишеш, че още вчера си го развинтил). :D

Редактирано на от Stormglass

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...