BNN Публикувано на 26 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 26 Декември, 2012 (редактирано) Ами аз пазарувам от вас, склада и магазина на бул. "Хросто Ботев". В продължение на 1 год. съм пушил само тютюн Mac Baren Original Choice и може би ми трябва в началото нещо по-силничко от 18mg/ml Flower Art, от друга батерията като е на 4-4.2V усещането е добро. Редактирано на 26 Декември, 2012 от BNN Отговор
mad-max Публикувано на 26 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 26 Декември, 2012 Ами аз пазарувам от вас, склада и магазина на бул. "Хросто Ботев". В продължение на 1 год. съм пушил само тютюн Mac Baren Original Choice и може би ми трябва в началото нещо по-силничко от 18mg/ml Flower Art, от друга батерията като е на 4-4.2V усещането е добро. Заложи както каза Димитър на ВВ МОД. И аз пуших база 36мг с eGo. После се реших една Lavatube и свалих до 22-24. Малко по-късно "около месец" на 18мг. Сега съм с Z-Max и изпарявам 3-4мг/мл.... максимум като се реша да се надишам с 6мг . Пробвах с eGo и отново се наложи да мина на около 16-18мг за да "усетя" удар. Отговор
badjodido Публикувано на 27 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 27 Декември, 2012 И аз съм с виви мини,но с туист батерия,и на 4-4.2v се представя добре.Иаз се чудя защо на обикновенна батерия и парата и ударър са слаби,като главата е 1.8 ома. Отговор
Topper Публикувано на 27 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 27 Декември, 2012 Отговора се казва "мощност" С едно и също съпротивление на главите, на обикновените батерии е 3.3V (ако е стабилизирано) мощността е ~6W На туиста на 4.2V, мощността вече е ~9.8W. От там идва и по-доброто пароизпаряване..... Отговор
badjodido Публикувано на 27 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 27 Декември, 2012 Да,Благодаря-но все пак и Т2 и Редукс са с 1.8 ома,и при 3.3v се представят много по добре от Вивито.И трите карта са 1.8.Вивито на туиста на 4,2 е много добре,но пък при Т2 и Редукса на 4.2,започват да прегарят. Отговор
Stoevmobile Публикувано на 28 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 28 Декември, 2012 Сигурно съм добро и всеядно прасе, но сокчетата ми са забъркани все на 3-4мг и без значение с лава-та или еГо-то с нискоомови стандартни купешки глави/картове от каквито и да е видове все ми стига и парата и силата на удара .... Отговор
BNN Публикувано на 30 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 30 Декември, 2012 След Нова година ще скокна до вашия магазин срещу Военна болница за едно Ego Twist. Пробвах го, разликата е голяма. Отговор
BNN Публикувано на 5 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 5 Януари, 2013 Специално искам да благодаря на Димитър за отделеното време и внимание в магазина! :) Отговор
BNN Публикувано на 7 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 7 Януари, 2013 То по-голямо от 24мг няма. Другия вариант е да пробваш с база 36мг. но аз лично не бих ти препоръчал. Все пак идеята е да сваляш, а не да качваш никотиновото съдържание. В твоя случай, може би най-добрия вариант е да минеш на VV Mod, като ако ти е проблем размера, вземи Туист батерия. При всички положения обаче, преди да купиш нещо го пробвай, за да не се окаже, че няма да върши работа. Тази вечер си взех Vision Twist 1100 mAh от магазина. Разликата спрямо USB pass-through батерията е огромна. Горещо препоръчвам я препоръчвам в комбинация с Vision Mini Vivi Nova. Благадаря ти Митко отново за добрия съвет! Отговор
dingila Публикувано на 7 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 7 Януари, 2013 Точно това и аз питах в други теми за тази комбинация И каква е хавата? Вскус,пара,удар? Със колко ома е виви-то? Просто ми разкажи как чувстваш нещата сега Отговор
BNN Публикувано на 7 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 7 Януари, 2013 Наблюденията са ми съвсем пресни, има няма 3 часа. Vision Mini Vivi Nova 1,8 ома глави и Vision Twist Style батерия. Батерията съм я нагласил на 4.3 и парата, удара и аромата са несравними спрямо USB pass-through батерия. Все едно изпаряваш с друг карт. Чувството за засищане се постига много по-бързо с по-малко изразходена течност и за момента липсва характерния конденз който се появяваше по металното цилиндърче на силиконовата шапчица на главата. В следствие на конденза според мен се запушваше тънкия отвор за въздуха на главата и започваше едно мъчително дърпане без особен резултат. Това си има логично обяснение. В неделя следобед заедно с колегата който работеше в магазина на бул. "Христо Ботев" направихме един прост тест. USB pass-through батерия която показваше 4,05V без товар, със сложено vivi показваше около 3.65V. Вероятно това напрежение не достатъчно за да се получи достатъчно добър аерозол и голяма част от него кондензира в главата. Това само моя хипотеза, а впечатленията от новата ми батерия са съвсем прясно, но разликата за мен е очевидна. Предлагам на колегите от gigadrinks по-настоятелно да обясняват на клиентите си че ферари с двигател от трабант не върви особено бързо. Отговор
nikidimow Публикувано на 7 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 7 Януари, 2013 Значи до месец ще си с МОД,след още един месец с друг мод и т.н.,в момента ферарито е с двигател на опел.Успех с изпаряването,вървиш по пътя на ветераните-все към по-добро. Отговор
asiyaolo Публикувано на 7 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 7 Януари, 2013 Според замерванията на някои потребители (вкл. и моите), наличните в момента Vivi-та с 2.1-2.2Ω глави. Въпреки маркировката 1.8Ω. Затова и разликата е толкова доловима. В момента изпарявам с Vivi с 1.3Ω, и няма голяма разлика м/ду двете батерии. Скоро и BNN ще разбере, че Ферарито за да върви, си иска гориво. Отговор
BNN Публикувано на 7 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 7 Януари, 2013 Значи до месец ще си с МОД,след още един месец с друг мод и т.н.,в момента ферарито е с двигател на опел.Успех с изпаряването,вървиш по пътя на ветераните-все към по-добро. ама опела 2.0i 16V Отговор
nikidimow Публикувано на 7 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 7 Януари, 2013 Само да не е КАЛИБРА-ЧЕРВЕНА! Отговор
BNN Публикувано на 7 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 7 Януари, 2013 Според замерванията на някои потребители (вкл. и моите), наличните в момента Vivi-та с 2.1-2.2Ω глави. Въпреки маркировката 1.8Ω. Затова и разликата е толкова доловима. В момента изпарявам с Vivi с 1.3Ω, и няма голяма разлика м/ду двете батерии. Скоро и BNN ще разбере, че Ферарито за да върви, си иска гориво. Напълно съгласен съм, всички глави до сега са показали около 2,1-2,2Ω, а като се загрее кантала по време на изпарява съпротивлението още повече се повишава. Очевидно е че, както спомена и Topper, мощността която отдава usb pass-through батерията, дори включена към 1A зарядно, не е достатъчна за да може този карт с тези глави качествено да изпари. В събота Митко ми даде да пробвам Zmax или Vmax, там разликата беше още по-голяма. Отговор
Tino Публикувано на 26 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 26 Януари, 2013 Един голям + за картомайзера , много добро и лесно изпаряване , много добър вкус , държи на сериозни натоварвания и следват тестове с нещо по-добро от обикновена его батерия Направо не мога да му се нарадвам , а и като е подарък Отговор
Tino Публикувано на 27 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 27 Януари, 2013 Определено няма да сгрешиш , а и с едно Виви в повече винаги може да ъпгрейднеш към нещо по-сериозно като електроника Отговор
Sven Публикувано на 28 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 28 Януари, 2013 (редактирано) От близо месец съм с вивито и ми е чудно. Няма бълбукане, няма течове(нито от горе, нито от долу), вкусничко ми е - пълна хараба си е. То май този е най-добрия карт Редактирано на 28 Януари, 2013 от Sven Отговор
puf-paf Публикувано на 28 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 28 Януари, 2013 (редактирано) Зависи от критериите Ви. Предполагам с глава 1.8 ома ще сте удовлетворен. (ама след няколко мнения ще стигнете до Size 48 ) Редактирано на 28 Януари, 2013 от puf-paf Отговор
Stormglass Публикувано на 28 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 28 Януари, 2013 (редактирано) Колега SirSmokeALot, Сър! ЕЕЕЙЙЙЙЙ БОГУ, моля обяснете, защо пишете с по-голям размер шрифт? Нали се сещате, че писане с главни букви или на по-едър шрифт се възприема като викане. Редактирано на 28 Януари, 2013 от Stormglass Отговор
Stormglass Публикувано на 29 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 29 Януари, 2013 SirSmokeALot, Съдейки по шрифта, вече шепнете. Евала за хумора. Още веднъж Отговор
dingila Публикувано на 29 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 29 Януари, 2013 Някой да знае долната част на Виви-то нещо не ми се развърта...що така...преди да...сега напъвам яко...ама не ще Нещо от самото затопянето на карта ли е или? Отговор
Stormglass Публикувано на 30 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 30 Януари, 2013 (редактирано) Или си заклинил резбата или е залепнало уплътнението. Или и двете заедно. Важно е да помниш, че пластмасовия резервоар винаги се захваща с ръка и кърпа, а металната част с може и с инструмент. Намокри леко (за съпротивление) една хавлиена кърпа и с нея захвани резервоара на вивито, колкото се може по-близо до неразвиващото се дъно (върху надписа) за да намалиш вероятността от посукване. И напъвай! Ако не се получи. Нагрей цялата долна част на Вивито в топла вода (температурата - да може да си държиш пръстите в нея). След две-три минути нагряване вадиш от топлата вода и охлаждаш само металното дъно в студена вода за две секунди и бързо опитваш да я развиеш. Разчитаме на топлинното разширение на пластмасата и свиване на метала от охлаждането. Ако не се получи преминаваш към хамалогия. Напомням: пласмасовия резервоар се захваща с ръка и кърпа, а металнато дъно - с инструмент. Ако имаш подходящи клещи, захвани с тях металното дъно и напъвай! Ако нямаш клещи, много внимателно захвани металното дъно в менгеме и напъвай! То от толкова напъване, процеса заприлича на раждане. Ако не се получи, намери подходящ тръбен ключ и с него или ще го отвиеш или ще го счупиш. И не забравяй, че винаги може да си закупиш метален резервоар с прозорче. Успех! и напиши какви си ги свършил. (Защо ли имам подозрение, че тази вечер ще напишеш, че още вчера си го развинтил). Редактирано на 30 Януари, 2013 от Stormglass Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.