mad-max Публикувано на 30 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 30 Януари, 2013 .................................................. То от толкова напъване, процеса заприлича на раждане. .............................. ....за напъването писахте....а за дишането ? Отговор
Stormglass Публикувано на 30 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 30 Януари, 2013 Леле, прав си batko32. dingil, не спирай да дишаш при напъните, че ще те изпуснем! Отговор
dingila Публикувано на 30 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 30 Януари, 2013 Страшни сте...от смях не мога да почна да развивам вече 30 минути... Отговор
Stormglass Публикувано на 30 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 30 Януари, 2013 Дишай! Напъвай! Дишай! Напъвай! ... Отговор
Mitazi Публикувано на 30 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 30 Януари, 2013 Като гледам ще го уморите колегата dingila. Той да не е балон Ами издишването... Да попитам и аз един леко заоблен въпрос: Отскоро имам виви и реших да му почистя дрипката, и с изненада установих, че онова силиконовото нещо вътре се движи свободно. Та въпросът ми е има ли значение къде ще стои - в долния, в горния край или по-средата на дрипката? Отговор
Jenevus Публикувано на 30 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 30 Януари, 2013 ... Отскоро имам виви и реших да му почистя дрипката, и с изненада установих, че онова силиконовото нещо вътре се движи свободно. Та въпросът ми е има ли значение къде ще стои - в долния, в горния край или по-средата на дрипката? Аз го държа в долния. Като беше горе се случваше да дръпна конденз. Отговор
Stormglass Публикувано на 30 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 30 Януари, 2013 Като гледам ще го уморите колегата dingila. Той да не е балон Ами издишването... Командата е "Дишай, Напъвай, Дишай" А дишането включва вдишване и издишване. Но ако нещо обърка, ще издишва изотзадзе. Ще оцелее той, ама да развинти детайла. Отговор
Mitazi Публикувано на 30 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 30 Януари, 2013 Аз го държа в долния. Като беше горе се случваше да дръпна конденз. Благодаря за информацията Командата е "Дишай, Напъвай, Дишай" А дишането включва вдишване и издишване. Но ако нещо обърка, ще издишва изотзадзе. Ще оцелее той, ама да развинти детайла. ВЕрно бре, забравил съм да забележа липсата на В-то пред "дишай" Отговор
unr3al Публикувано на 2 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 2 Февруари, 2013 Аз го държа в долния. Като беше горе се случваше да дръпна конденз. Е, моята дрипка на Виви-то също има силиконов ринг по средата както е при почти всички дрипки, но не ми се движи нагоре-надолу. По средата на дрипа е и не може да се мести. Отговор
Mitazi Публикувано на 2 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 2 Февруари, 2013 (редактирано) Е, моята дрипка на Виви-то също има силиконов ринг по средата както е при почти всички дрипки, но не ми се движи нагоре-надолу. По средата на дрипа е и не може да се мести. Сигурен ли си, че не може да се мести? Като ми дойде вивито (преди това не бях виждал виви на живо) силиконовата джаджичка също беше по средата на дрипката и карах така няколко дни. След което реших да си измия дрипката и за по-бързо след измиването навих една салфетка и пъхнах в дрипката да подсуша. Резултата беше изпадане на джаджичката от дрипката и така разбрах, че това е една силиконова тръбичка отрязана в долния край и заоблена в горния (нещо подобно на връх на химикал) и пъхната в дрипката. От там ми дойде и питането има ли аджеба значение къде ще стои тази тръбичка Между другото пробвах и този начин: Easter Egg found in our Vivi Novas (не съм чел цялата тема, а само първите 2-3 поста). Но нямаше разлика или ако съм усетил някаква е била по-скоро Плацебо ефект, защото и без това не съм имал проблеми с виви-то или дрипката. Може би това би помогнало ако се сложи дрип различен от оригиналния. Към момента с това се изчерпва скромния ми опит с виви-то. Скромен, главно защото виви-то отказва да ми прави проблеми, за да почна да го ръчкам B) Редактирано на 2 Февруари, 2013 от Mitazi Отговор
west hamm Публикувано на 2 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 2 Февруари, 2013 при мен всичко е наред с вивито от 2 дена не съм го спирал за мен е уникално .иначе изпарявам с кангер с долна глава на 1.8 и съм супер доволен Отговор
Людо Публикувано на 3 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 3 Февруари, 2013 (редактирано) Някой да му са се 'разрошвали' фитилите? При мен на едната глава се бяха раздърпали и след опит да махна отделените конци, излезнаха всички от намотката...Това след миене и преди драй бърн стана.... R.I.P., само на три месеца беше Сега предлагам сделка, давам 1 или 2 глави недокоснати, но не работещи като хората, срещу пренавиване на една :-) Редактирано на 3 Февруари, 2013 от Людо Отговор
unr3al Публикувано на 3 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 3 Февруари, 2013 (редактирано) И рошав да е фитила, няма проблем. Даже ще се напоява по-добре. Помоли някой колега от Пловдив да ти я пренавие. Няма нужда да си даваш другите две B) Редактирано на 3 Февруари, 2013 от unr3al Отговор
mad-max Публикувано на 3 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 3 Февруари, 2013 (редактирано) Някой да му са се 'разрошвали' фитилите? При мен на едната глава се бяха раздърпали и след опит да махна отделените конци, излезнаха всички от намотката...Това след миене и преди драй бърн стана.... R.I.P., само на три месеца беше Сега предлагам сделка, давам 1 или 2 глави недокоснати, но не работещи като хората, срещу пренавиване на една :-) A какво ще кажеш да пием по кафе и да навием една глава с Нихром ???Ей така....заради спорта? Редактирано на 3 Февруари, 2013 от batko32 Отговор
unr3al Публикувано на 3 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 3 Февруари, 2013 A какво ще кажеш да пием по кафе и да навием една глава с Нихром ???Ей така....заради спорта? Завиждам, че нямам такива колеги в моето градче Отговор
Людо Публикувано на 3 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 3 Февруари, 2013 A какво ще кажеш да пием по кафе и да навием една глава с Нихром ???Ей така....заради спорта? Като знам колко време ми отне да дойда първия път...Че и забравих да ти покажа 'куците' бройки. А за 'рошавото', не се изразих правилно май, направо се отделяха къси влакънца от отделните връвчици. За пръв път ми се случва Отговор
mad-max Публикувано на 3 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 3 Февруари, 2013 (редактирано) Завиждам, че нямам такива колеги в моето градче Е...аз дължа услуга на Людо. Преди време ми даде негова развалена батерия.2 часа по-късно си бачкаше като нова.Аз пък я подарих на друг начинаещ вейпър.В последствие той пък започна да пазарува от Гига....и така Гледаме да се занимаваме. П.П. Ако не съм "измел " останалите резервни чаркове ще ти пратя една.Ще измислим как. Редактирано на 3 Февруари, 2013 от batko32 Отговор
Людо Публикувано на 3 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 3 Февруари, 2013 Да си призная, от Гигата пазаря от Април месец, като направих 2-ри опит за вейпване :-) успешен засега. Предишния беше преди две-три години някъде със 510-ки от хевъна ама неуспешен. Мирно и кротко си чакам да заредят каквото съм намислил и не си правя експерименти, малко 'консерва' си падам в това отношение. Имам си 'ватени' кангери за всеки случай, пък и 510 атомайзери се търкалят наоколо за екстремни ситуации ако се предадат 2-те читави глави ненадейно. Отговор
puf-paf Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 A какво ще кажеш да пием по кафе и да навием една глава с Нихром ???Ей така....заради спорта? Кафе или "кафе"? Отговор
mad-max Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 Кафе или "кафе"? Най-вероятно ще е кафе. За "кафе" трябва да се мисли в извънработно време Отговор
Desi Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 Здравейте, очаква ли се скоро да има Mini Viva? Отговор
Димитър Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 Най-рано в средата на месец март. Ако сте от София, в двата ни магазина все още има останали бройки.Едит: вече и там няма... Отговор
davlbo Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 Здравейте,добри хора.От вчера и аз съм с мини виви вижън ,а батерията ми е USB pass-through 1100 mAн.Но след няколко дърпания протече ,а иначе има пара ,удар , вкус.Избърсах теча и скоро пак забълбука и протече.Днес пак така .От прочетеното по-горе разбирам ,че батерията ми е неподходяща и питам ако си взема Twist ще свърши ли тази мъка?И простете моето невежество! Отговор
Димитър Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 Дай повече подробности - какъв е теча - обилен теч през свръзката към батерията или теч към устата (конденз)? Отговор
davlbo Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 Към батерията е и да доста е .Преди два часа заредих батерията и пак тече .Не знам какво друго да обясня защото и не разбирам много. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.