Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Към батерията е  и да доста е .Преди  два часа заредих батерията   и пак  тече .Не знам  какво друго да обясня  защото и не разбирам  много.

Извинявай за въпроса но с коя глава ? Колко оМ-а ?

• Отговори 752
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Да не казвам голяма дума ,но Виви Нова да протече - абсурд! Няма как батерията да е виновна. Ако ползваш глава със съпротивление под 2 ома ще ти е добре с пастру-то. За мен има само едно обяснение - не е завита добре главата и от там да влиза течност, което е малко вероятно. Може и да е кофти бройка.

Публикувано на

Теч от Виви?!

И на мен ми се е случвало два пъти. Веднъж развих контейнера от основата вместо от батерията и веднъж го издумках в земята с Лавата и направо изби фланеца :-)

Други съм нямал

Публикувано на

Към батерията е  и да доста е .Преди  два часа заредих батерията   и пак  тече .Не знам  какво друго да обясня  защото и не разбирам  много.

Бягай утре в склада на Гигата да го погледнат и да ти решат проблема.

Публикувано на

И на мен ми стана  интересно  щото  никой  не се оплаква от течове ,но при мен все е така .Иначе нито контейнер е развиван ,нито е удрян  или  изпускан.

А в някой  от магазините  дали ще стане ?Обикновено пазарувам  от този до моса на ВХВП. Мерси за  бързите отговори!

Публикувано на

Един единствен проблем имат Вижънските Вивита - по някой път при завиване на горната метална капачка се прищипва силиконовото уплътнение и се получава малка пролука, от където протича, влиза в тръбичката и изтича през резбата на батерията. 
За да се отстрани - развиваш горната капчка, развиваш на половин оборт долната, след това почваш да навиваш горната, като в същото време си махнал мундщука и през отвора гледаш да не захапе отново уплътнението.

Публикувано на

1.8 ома  поне така пише .

Един единствен проблем имат Вижънските Вивита - по някой път при завиване на горната метална капачка се прищипва силиконовото уплътнение и се получава малка пролука, от където протича, влиза в тръбичката и изтича през резбата на батерията. 
За да се отстрани - развиваш горната капчка, развиваш на половин оборт долната, след това почваш да навиваш горната, като в същото време си махнал мундщука и през отвора гледаш да не захапе отново уплътнението.

Страх ме е да не го счупя и по-добре да мина през  някой от магазините  .Хем ще видя как става .Пък и имам и друг картомайзер.И пак мерси!

Публикувано на

Няма как да го счупите, изпразнете течността, разглобете го, навиите ХУБАВО и СТЕГНАТО главата на централния пост.

Само от там може да протече.

ПП:И разбира се, не наливайте течност до ръба :)

Публикувано на

Topper, според мен не е от това, защото ако беше така, нямаше да прави пара.. А това, за което казвам, съм го виждал няколко пъти вече.
Все пак наистина най-добрия вариант е да минеш през склада на Брезовско шосе. :)

Публикувано на

Да не казвам голяма дума ,но Виви Нова да протече - абсурд! Няма как батерията да е виновна. Ако ползваш глава със съпротивление под 2 ома ще ти е добре с пастру-то. За мен има само едно обяснение - не е завита добре главата и от там да влиза течност, което е малко вероятно. Може и да е кофти бройка.

И на мен ми тече от както го купих - вече месец и полувина.Директно в устата ми влиза течност :) Сухи дръпки и слаб удар ;) Явно и аз съм попаднал на кофти бройка :) Смених и трите глави ( 1.8 ом) . Дори и отворите на резбата бяха почти затворени и трябваше да ги  "разпробивам" за да мога да дърпам нормално...С Лава съм. От 2 години изпарявам и си пренавивам сам главите и имам някакъв опит , така че не си въобразявам и знам как да завия глава и дали е конденз или течност ;) Моето Виви ме върна във времето когато изпарявах атомайзер type B с вата и течовете не бяха мираж :) В момента се върнах на GS V CORE с който не съм имал никога проблем :) Очаквам SmokTech ViVi NOVA да дойде при Вас и ще го пробвам и него :)

Публикувано на

Това се случва само и единствено ако е разхлабена главата. Понеже тя се повдига нагоре и тогава горната капачка я притиска в повече и се изкривява силконовото пръстенче.

Ако е стегната както трябва главата е изключено това нещо

Публикувано на

Братлета...здравейте :)

Вече към 20 дена пуша само с една глава(Виви Нова 2.8 ома) ...ама пуша яко :smoke2:

Как и кога се разбира че главата заминава...тоест за смяна ?

Ще намалее парата или удара или какво точно?

Сори за странния въпрос, но все пак исках да знам...първо Виви ми е с първата глава :thumbup3:

Публикувано на

Здравей dingila - посланник на Гигадринкс във Византия. :cheers3:

Я напиши как развинти капачето на Вивито.

При такива сИмптоми изпарителната глава не е за смяна, а заминава за драй бърн. :D

Публикувано на (редактирано)

Ами всичко е 6...пуша та чак пушек се вдига :D

Не съм го развъртял още...викам си като дойде време за смяна на главата ще му мисля...най вероятно ще го счупя :strong2: но пък имам резервно виви :victory:

Че бая реме мина....та се чудех дали ще става нещо с тази глава...със сигурност прекарвам по 6-7 мл а ден...може и повече ако се запия нейде :dance:

Малко странно ме гледат византийците тука с тази "тръба", но се вписвам в обстановката тъй като тука се пушат много такива намирисани наргилета(1час 20евро)...ама пък и много добри отзиви има след като си дръпнат от кокоса :yahoo:

Та така...след няколко дена ще се боря с тази долна част...дано я развъртя :strong2:

Редактирано на от dingila
Публикувано на

Главата може да се смени и без да се развива контейнера.

Маха се с пинцета силиконовия пръстен, с помоща на отвертка

развивш главата до едно положение и после с пинцетата я вадиш.

После по обратния ред

Публикувано на

Значи да споделя какво стана днес с отвъртането на долната част на Виви-то :)

Може да предпазя новобранци като мен! ;)

Сложих в една чаша вода и я бутнах в микровълновата за 3 мин :P

Полсе пуснах и Виви-то вътре да се понагрее със надеждата да го развъртя по лесно...да развъртя се но и самото пласмасово казанче на виви се деформира...омекна и остана в странна форма :)

Сега не може да се завие капачка на него...не може да се използва...май множко му дойде теператуарата...аб зех му акъла :P

Но пък имам резервно пластмасово казанче  така че всичко е 6

Че така реших да споделя...ако има начинаещи като мен да знаят...не опитвйте това вкъщи :D

Публикувано на

Здравей dingila, радвам се че се обаждаш, благодаря че написа за приключенията си. :)  :majesty2:

Ама ти си голям инат :D  и въобще не спазваш инструкцията :thumbdown: :

Или си заклинил резбата или е залепнало уплътнението. Или и двете заедно.

Важно е да помниш, че пластмасовия резервоар винаги се захваща с ръка и кърпа, а металната част с може и с инструмент.

Намокри леко (за съпротивление) една хавлиена кърпа и с нея захвани резервоара на вивито, колкото се може по-близо до неразвиващото се дъно (върху надписа) за да намалиш вероятността от посукване. И напъвай!

Ако не се получи. Нагрей цялата долна част на Вивито в топла вода (температурата - да може да си държиш пръстите в нея). След две-три минути нагряване вадиш от топлата вода и охлаждаш само металното дъно в студена вода за две секунди и бързо опитваш да я развиеш. Разчитаме на топлинното разширение на пластмасата и свиване на метала от охлаждането.

Ако не се получи преминаваш към хамалогия. Напомням: пласмасовия резервоар се захваща с ръка и кърпа, а металнато дъно - с инструмент. 

Ако имаш подходящи клещи, захвани с тях металното дъно и напъвай!

Ако нямаш клещи, много внимателно захвани металното дъно в менгеме и напъвай!

То от толкова напъване, процеса заприлича на раждане. :wOOt3:

Ама си прав, опита ти ще послужи за урок на други. :thumbsup:

Поздрави! :cheers3:

Публикувано на

Значи да споделя какво стана днес с отвъртането на долната част на Виви-то :)

Може да предпазя новобранци като мен! ;)

Сложих в една чаша вода и я бутнах в микровълновата за 3 мин :P

Полсе пуснах и Виви-то вътре да се понагрее със надеждата да го развъртя по лесно...да развъртя се но и самото пласмасово казанче на виви се деформира...омекна и остана в странна форма :)

Сега не може да се завие капачка на него...не може да се използва...май множко му дойде теператуарата...аб зех му акъла :P

Но пък имам резервно пластмасово казанче  така че всичко е 6

Че така реших да споделя...ако има начинаещи като мен да знаят...не опитвйте това вкъщи :D

Браво колега dingila, имате желание да се научите  :dance:

И както казват "Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения."

814db87fea88f0f1.jpg

:cheers3:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...