mad-max Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 Към батерията е и да доста е .Преди два часа заредих батерията и пак тече .Не знам какво друго да обясня защото и не разбирам много. Извинявай за въпроса но с коя глава ? Колко оМ-а ? Отговор
unr3al Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 Да не казвам голяма дума ,но Виви Нова да протече - абсурд! Няма как батерията да е виновна. Ако ползваш глава със съпротивление под 2 ома ще ти е добре с пастру-то. За мен има само едно обяснение - не е завита добре главата и от там да влиза течност, което е малко вероятно. Може и да е кофти бройка. Отговор
Людо Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 Теч от Виви?! И на мен ми се е случвало два пъти. Веднъж развих контейнера от основата вместо от батерията и веднъж го издумках в земята с Лавата и направо изби фланеца :-) Други съм нямал Отговор
pioneer 306c Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 Към батерията е и да доста е .Преди два часа заредих батерията и пак тече .Не знам какво друго да обясня защото и не разбирам много. Бягай утре в склада на Гигата да го погледнат и да ти решат проблема. Отговор
davlbo Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 И на мен ми стана интересно щото никой не се оплаква от течове ,но при мен все е така .Иначе нито контейнер е развиван ,нито е удрян или изпускан. А в някой от магазините дали ще стане ?Обикновено пазарувам от този до моса на ВХВП. Мерси за бързите отговори! Отговор
Димитър Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 Един единствен проблем имат Вижънските Вивита - по някой път при завиване на горната метална капачка се прищипва силиконовото уплътнение и се получава малка пролука, от където протича, влиза в тръбичката и изтича през резбата на батерията. За да се отстрани - развиваш горната капчка, развиваш на половин оборт долната, след това почваш да навиваш горната, като в същото време си махнал мундщука и през отвора гледаш да не захапе отново уплътнението. Отговор
davlbo Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 1.8 ома поне така пише . Един единствен проблем имат Вижънските Вивита - по някой път при завиване на горната метална капачка се прищипва силиконовото уплътнение и се получава малка пролука, от където протича, влиза в тръбичката и изтича през резбата на батерията. За да се отстрани - развиваш горната капчка, развиваш на половин оборт долната, след това почваш да навиваш горната, като в същото време си махнал мундщука и през отвора гледаш да не захапе отново уплътнението. Страх ме е да не го счупя и по-добре да мина през някой от магазините .Хем ще видя как става .Пък и имам и друг картомайзер.И пак мерси! Отговор
Topper Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 Няма как да го счупите, изпразнете течността, разглобете го, навиите ХУБАВО и СТЕГНАТО главата на централния пост. Само от там може да протече. ПП:И разбира се, не наливайте течност до ръба Отговор
Димитър Публикувано на 4 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Февруари, 2013 Topper, според мен не е от това, защото ако беше така, нямаше да прави пара.. А това, за което казвам, съм го виждал няколко пъти вече.Все пак наистина най-добрия вариант е да минеш през склада на Брезовско шосе. Отговор
jermanov Публикувано на 5 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 5 Февруари, 2013 Да не казвам голяма дума ,но Виви Нова да протече - абсурд! Няма как батерията да е виновна. Ако ползваш глава със съпротивление под 2 ома ще ти е добре с пастру-то. За мен има само едно обяснение - не е завита добре главата и от там да влиза течност, което е малко вероятно. Може и да е кофти бройка. И на мен ми тече от както го купих - вече месец и полувина.Директно в устата ми влиза течност Сухи дръпки и слаб удар Явно и аз съм попаднал на кофти бройка Смених и трите глави ( 1.8 ом) . Дори и отворите на резбата бяха почти затворени и трябваше да ги "разпробивам" за да мога да дърпам нормално...С Лава съм. От 2 години изпарявам и си пренавивам сам главите и имам някакъв опит , така че не си въобразявам и знам как да завия глава и дали е конденз или течност Моето Виви ме върна във времето когато изпарявах атомайзер type B с вата и течовете не бяха мираж В момента се върнах на GS V CORE с който не съм имал никога проблем Очаквам SmokTech ViVi NOVA да дойде при Вас и ще го пробвам и него Отговор
mad-max Публикувано на 5 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 5 Февруари, 2013 Топпър , Мини-Виви ли търпеше почукване в долният край? Отговор
pioneer 306c Публикувано на 5 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 5 Февруари, 2013 Един единствен проблем имат Вижънските Вивита - по някой път при завиване на горната метална капачка се прищипва силиконовото уплътнение и се получава малка пролука, от където протича, влиза в тръбичката и изтича през резбата на батерията. За да се отстрани - развиваш горната капчка, развиваш на половин оборт долната, след това почваш да навиваш горната, като в същото време си махнал мундщука и през отвора гледаш да не захапе отново уплътнението. Това се случва само и единствено ако е разхлабена главата. Понеже тя се повдига нагоре и тогава горната капачка я притиска в повече и се изкривява силконовото пръстенче. Ако е стегната както трябва главата е изключено това нещо Отговор
dingila Публикувано на 5 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 5 Февруари, 2013 Братлета...здравейте Вече към 20 дена пуша само с една глава(Виви Нова 2.8 ома) ...ама пуша яко Как и кога се разбира че главата заминава...тоест за смяна ? Ще намалее парата или удара или какво точно? Сори за странния въпрос, но все пак исках да знам...първо Виви ми е с първата глава Отговор
Димитър Публикувано на 5 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 5 Февруари, 2013 В общи лини точно това ще стане - намаля парата, удара и се появява вкус на изгоряло. Отговор
Stormglass Публикувано на 5 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 5 Февруари, 2013 Здравей dingila - посланник на Гигадринкс във Византия. Я напиши как развинти капачето на Вивито. При такива сИмптоми изпарителната глава не е за смяна, а заминава за драй бърн. Отговор
dingila Публикувано на 5 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 5 Февруари, 2013 (редактирано) Ами всичко е 6...пуша та чак пушек се вдига Не съм го развъртял още...викам си като дойде време за смяна на главата ще му мисля...най вероятно ще го счупя но пък имам резервно виви Че бая реме мина....та се чудех дали ще става нещо с тази глава...със сигурност прекарвам по 6-7 мл а ден...може и повече ако се запия нейде Малко странно ме гледат византийците тука с тази "тръба", но се вписвам в обстановката тъй като тука се пушат много такива намирисани наргилета(1час 20евро)...ама пък и много добри отзиви има след като си дръпнат от кокоса Та така...след няколко дена ще се боря с тази долна част...дано я развъртя Редактирано на 5 Февруари, 2013 от dingila Отговор
pioneer 306c Публикувано на 5 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 5 Февруари, 2013 Главата може да се смени и без да се развива контейнера. Маха се с пинцета силиконовия пръстен, с помоща на отвертка развивш главата до едно положение и после с пинцетата я вадиш. После по обратния ред Отговор
dingila Публикувано на 5 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 5 Февруари, 2013 (редактирано) Е кахъри тогава нема да имам...мерси Редактирано на 5 Февруари, 2013 от dingila Отговор
dingila Публикувано на 9 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2013 Значи да споделя какво стана днес с отвъртането на долната част на Виви-то Може да предпазя новобранци като мен! Сложих в една чаша вода и я бутнах в микровълновата за 3 мин Полсе пуснах и Виви-то вътре да се понагрее със надеждата да го развъртя по лесно...да развъртя се но и самото пласмасово казанче на виви се деформира...омекна и остана в странна форма Сега не може да се завие капачка на него...не може да се използва...май множко му дойде теператуарата...аб зех му акъла Но пък имам резервно пластмасово казанче така че всичко е 6 Че така реших да споделя...ако има начинаещи като мен да знаят...не опитвйте това вкъщи Отговор
unr3al Публикувано на 9 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2013 Във фурната на 230 градуса щеше да се получи ! Отговор
dingila Публикувано на 9 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2013 Ако няма грешки, няма как да се научиш...аз съм на този принцип Отговор
Stormglass Публикувано на 9 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2013 Здравей dingila, радвам се че се обаждаш, благодаря че написа за приключенията си. Ама ти си голям инат и въобще не спазваш инструкцията : Или си заклинил резбата или е залепнало уплътнението. Или и двете заедно. Важно е да помниш, че пластмасовия резервоар винаги се захваща с ръка и кърпа, а металната част с може и с инструмент. Намокри леко (за съпротивление) една хавлиена кърпа и с нея захвани резервоара на вивито, колкото се може по-близо до неразвиващото се дъно (върху надписа) за да намалиш вероятността от посукване. И напъвай! Ако не се получи. Нагрей цялата долна част на Вивито в топла вода (температурата - да може да си държиш пръстите в нея). След две-три минути нагряване вадиш от топлата вода и охлаждаш само металното дъно в студена вода за две секунди и бързо опитваш да я развиеш. Разчитаме на топлинното разширение на пластмасата и свиване на метала от охлаждането. Ако не се получи преминаваш към хамалогия. Напомням: пласмасовия резервоар се захваща с ръка и кърпа, а металнато дъно - с инструмент. Ако имаш подходящи клещи, захвани с тях металното дъно и напъвай! Ако нямаш клещи, много внимателно захвани металното дъно в менгеме и напъвай! То от толкова напъване, процеса заприлича на раждане. Ама си прав, опита ти ще послужи за урок на други. Поздрави! Отговор
Mitazi Публикувано на 9 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2013 Значи да споделя какво стана днес с отвъртането на долната част на Виви-то Може да предпазя новобранци като мен! Сложих в една чаша вода и я бутнах в микровълновата за 3 мин Полсе пуснах и Виви-то вътре да се понагрее със надеждата да го развъртя по лесно...да развъртя се но и самото пласмасово казанче на виви се деформира...омекна и остана в странна форма Сега не може да се завие капачка на него...не може да се използва...май множко му дойде теператуарата...аб зех му акъла Но пък имам резервно пластмасово казанче така че всичко е 6 Че така реших да споделя...ако има начинаещи като мен да знаят...не опитвйте това вкъщи Браво колега dingila, имате желание да се научите И както казват "Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения." Отговор
cvok Публикувано на 17 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 17 Февруари, 2013 Очаквате ли скоро доставка на Vision Mini Vivi Nova? Отговор
Димитър Публикувано на 17 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 17 Февруари, 2013 Края на март предполагам. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.