cvok Публикувано на 17 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 17 Февруари, 2013 Ехааааааа! Благодаря все пак за бързия отговор. Отговор
Людо Публикувано на 17 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 17 Февруари, 2013 Края на март предполагам. ех тва китайците са само за Отговор
moby Публикувано на 23 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 23 Февруари, 2013 Здравейте! След като изчетох много коментари за Mini Vivi nova от скоро се сдобих с него (преди около 1 месец) и имам следния проблем: постоянно се пълни горната капачка (под дрипа) с течност, има ли начин за отстраняването му? Абстрахирайки се от това, всичко друго е OK и мисля, че това е най-доброто което съм пробвал до момента като вкус и пара. Отговор
Jenevus Публикувано на 23 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 23 Февруари, 2013 Здравейте! След като изчетох много коментари за Mini Vivi nova от скоро се сдобих с него (преди около 1 месец) и имам следния проблем: постоянно се пълни горната капачка (под дрипа) с течност, има ли начин за отстраняването му? Абстрахирайки се от това, всичко друго е OK и мисля, че това е най-доброто което съм пробвал до момента като вкус и пара. Здравей, Бутни до долу силиконовата втулка в дрипа - при мен това оправи нещата. Отговор
moby Публикувано на 23 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 23 Февруари, 2013 (редактирано) Да разбирам ли, че силикончето дето е набито в средата на мущука трябва да опре в металната капачка? Това го пробвах, но се получи още по - неприятно нещо ("изплю ми се в устата) и го върнах там дето си беше сложeно (в средата) Редактирано на 23 Февруари, 2013 от moby Отговор
Jenevus Публикувано на 23 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 23 Февруари, 2013 Да разбирам ли, че силикончето дето е набито в средата на мущука трябва да опре в металната капачка? Това го пробвах, но се получи още по - неприятно нещо ("изплю ми се в устата) и го върнах там дето си беше сложили (в средата) Честно казано не знам това как си го постигнал!? Аз подравних силиконовата втулка с долната част на дрипа и нямам проблеми с конденза в капачката. Отговор
moby Публикувано на 23 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 23 Февруари, 2013 мерси за съвета ще пробвам и по твоя начин Отговор
Jenevus Публикувано на 23 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 23 Февруари, 2013 мерси за съвета ще пробвам и по твоя начин Е, не съм последна инстанция, просто аз така си реших "задачката" с китайското изделие. Ползвам Виви от четири месеца, една седмица от които сърбах конденз от време на време. Бутнах втулката и от тогава само пълня и изпарявам, без значение на стокови или мои намотки. п.с. Опитай на малко по-високо напрежение/мощност, ако има възможност. Отговор
moby Публикувано на 23 Февруари, 2013 Отчет Публикувано на 23 Февруари, 2013 за по високо напрежение, смучкам си го на 4-4,2V с twist, поне в този диапазон на мен вкуса на "бъркоча" който съм си направил ми допада най-много. На повече от това вкуса ми става доста сух. Сега съм го направил по твоя начин и за момента го няма събирането на течност под мущука, продължавам с изпаряването и ще го видя как ще се представи. Отговор
Stoian Vasilev Публикувано на 18 Март, 2013 Отчет Публикувано на 18 Март, 2013 Знае ли се вече кога ще има Вивита? Отговор
vanko12002 Публикувано на 22 Март, 2013 Отчет Публикувано на 22 Март, 2013 края на март, беше написал Димитър някъде ;( Отговор
Людо Публикувано на 22 Март, 2013 Отчет Публикувано на 22 Март, 2013 ЧА-КА-МЕ, ЧА-КА-МЕ... изчакахме се :-) Отговор
cvok Публикувано на 23 Март, 2013 Отчет Публикувано на 23 Март, 2013 Тези китайци са ужасни. Как може да са толкова некоректни. От друга страна пък и италианците, с техните сокчета, почти винаги бавят доставките. Нямам думи. Наистина се изчакахме. Заслужават Отговор
Valentina Публикувано на 26 Март, 2013 Отчет Публикувано на 26 Март, 2013 Силно се надявам в най-скоро време да доставят Вивита, като най-вече ме интересува пластмасовата туба че горната резба се изпили нещо и не държи. Пробвах със силиконова лента за уплътнение, но и тя се разпадна, та сега мотам конци да удържа капачката да не хвърчи нагоре. Железните не могат да ме вдъхновят особено. Някакви идеи как да закърпим положението? Отговор
vanko12002 Публикувано на 26 Март, 2013 Отчет Публикувано на 26 Март, 2013 Колежке, предполагам говорите за малкото Виви - понеже има пластмасови за голямото на сайта. Ако Ви интересува, пишете. Имам едно купено чисто ново - не е монтирано. Винаги си купувам +1 за резерва! Отговор
Tino Публикувано на 26 Март, 2013 Отчет Публикувано на 26 Март, 2013 Ако ви се е изхабила резбата на танкчето - пласмасата може да си вземете ново , продават се Отговор
Valentina Публикувано на 26 Март, 2013 Отчет Публикувано на 26 Март, 2013 За малкото Виви говоря. Знам че се продават, но няма наличност за малките на сайта Ошетах половин Варна да търся резервно, но повсеместно ме гледат като извънземно и си нямат идея за какво иде реч, изобщо не са чували за Виви. И аз обичам да се запасявам, но август месец взех Вивито само за проба, а ми стана първо другарче и друг карт не ща и да видя Отговор
windnfog Публикувано на 26 Март, 2013 Отчет Публикувано на 26 Март, 2013 За малкото Виви говоря. Знам че се продават, но няма наличност за малките на сайта Ошетах половин Варна да търся резервно, но повсеместно ме гледат като извънземно и си нямат идея за какво иде реч, изобщо не са чували за Виви. И аз обичам да се запасявам, но август месец взех Вивито само за проба, а ми стана първо другарче и друг карт не ща и да видя Аз пазаря от едно магазинче в пазарчето на Младост. Във Варна на пръсти се броят май магазините в които имат по-голям асортимент. В повечето от тия вериги магазини дето се нароиха последната година продават два типа картомайзери и течности деканг. (най-много да има и хангсен). За бази, аромати, картомайзери и разни други глезотийки си харесах това магазинче преди време и съм редовен там. Отговор
Stormglass Публикувано на 26 Март, 2013 Отчет Публикувано на 26 Март, 2013 (редактирано) Силно се надявам в най-скоро време да доставят Вивита, като най-вече ме интересува пластмасовата туба че горната резба се изпили нещо и не държи. Пробвах със силиконова лента за уплътнение, но и тя се разпадна, та сега мотам конци да удържа капачката да не хвърчи нагоре. Железните не могат да ме вдъхновят особено. Някакви идеи как да закърпим положението? Съветите се отнасяха за Картомайзер Vision Vivi Nova 3.5мл (редактирано) Редактирано на 27 Март, 2013 от Stormglass Отговор
Valentina Публикувано на 26 Март, 2013 Отчет Публикувано на 26 Март, 2013 (редактирано) Много благодаря за бързия отговор колега Stormglass, но има един проблем - резбата е външна.... Трябваше още в началото да уточня, грешката е моя. А иначе за пробата, щом се научих да пренавивам глави, колко му е и това да пробвам Редактирано на 26 Март, 2013 от Valentina Отговор
Stormglass Публикувано на 26 Март, 2013 Отчет Публикувано на 26 Март, 2013 (редактирано) Хахахахахаха , егати веселбата, тогава значи, горепосочената инструкция е за Картомайзер Vision Vivi Nova 3.5мл, където резбата на тубата е вътрешна. Редактирано на 27 Март, 2013 от Stormglass Отговор
nicknamed Публикувано на 26 Март, 2013 Отчет Публикувано на 26 Март, 2013 Вариант е и метално контейнерче - има го в този сайт. С него, признавам, е леко куцо, тъй като не се вижда до къде е пълно и на мен поне ми е неудобно, но пък черното много добре ми стои...и не го ползвам, поради факта, че натежава фактора удобство пред гъзария ...или от last_hope ново виви на смок - на живо от Варна Отговор
garson Публикувано на 26 Март, 2013 Отчет Публикувано на 26 Март, 2013 Навремето този проблем го реших с тефлонова лента. Около 10-на навивки в/у проблемната резба и завиването й в/у основата с цел по-малкото й развиване/завиване. Така изкара 3-4 месеца без проблеми и още работи. Когато се чисти, неминуемо трябва да се развие, но на 4-5 развивания отново няколко навивки тефлонова лента и става като ново. Отговор
Stormglass Публикувано на 26 Март, 2013 Отчет Публикувано на 26 Март, 2013 (редактирано) Силно се надявам в най-скоро време да доставят Вивита, като най-вече ме интересува пластмасовата туба че горната резба се изпили нещо и не държи. Пробвах със силиконова лента за уплътнение, но и тя се разпадна, та сега мотам конци да удържа капачката да не хвърчи нагоре. Железните не могат да ме вдъхновят особено. Някакви идеи как да закърпим положението? Колеги жената държи на прозрачността. Предполагам, че като е написала силиконова лента е имала предвид тефлонова лента за водопроводни цели. Като тези: http://www.thermoeconomic.com/teflonova-lenta-teflonreg-p273/ Лентите с обозначение "F" - издържат на гликоли. Стават и за картомайзери Редактирано на 26 Март, 2013 от Stormglass Отговор
Sven Публикувано на 26 Март, 2013 Отчет Публикувано на 26 Март, 2013 Кога ще има в наличност виви 2мл ? Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.