fado Публикувано преди 13 Декември, 2015 Отчет Публикувано преди 13 Декември, 2015 Здравейте! Имам следното питане. Какво трябва да направя за да си получа поръчката от магазина и да платя там. Въпросът ми сигурно звучи много глупаво, но нещо не можах да се ориентирам. Аз съм блондинка... Отговор
Tino Публикувано на 13 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 13 Декември, 2015 За кой град става въпрос? и какво искате да поръчате? Отговор
fado Публикувано на 13 Декември, 2015 Автор Отчет Публикувано на 13 Декември, 2015 Става въпрос за София. Искам да поръчам електронна цигара и артикули. Отговор
mad-max Публикувано на 13 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 13 Декември, 2015 Става въпрос за София. Искам да поръчам електронна цигара и артикули. След като започнете да оформяте поръчката в сектор Метод на плащане/доставка , има "специални инструкции" Можете да упоменете , че ще си вземете стоката от магазин в София /упоменавате го/ а колегите ще приготвят поръчката . Отговор
Tino Публикувано на 13 Декември, 2015 Отчет Публикувано на 13 Декември, 2015 По-горе написаното от колегата е така, но аз лично не виждам смисъл да поръчваш нещо и да си го вземеш от магазина, при положение, че най-вероятно го има в магазина Ако не става въпрос вече за ел.цигари а някакъв друг артикул предполагам, че няма да е проблем да си го вземете от магазина Отговор
fado Публикувано на 14 Декември, 2015 Автор Отчет Публикувано на 14 Декември, 2015 Така и ще направя. Благодаря на всички ви отзивчивостта. Весели празници! Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.