Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на (редактирано)

Бие ... По какво? Това са твоите критерии, не забравяй. Да не обичаш 125р да караш? Аз не обичам да си смуча.палеца, нито да.си сгъвам неестествено ръката, за да активирам, нито 4мм дрипки. Така че....все ВТЦ мини си пушил.

Мера, мера, пък 14см излиза, с педи ли мериш...

a9ad94cccef07d01b393f2ffd2e21dcc.jpg

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Редактирано на от Topper
  • Отговори 50
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Хехехе, тоя с този мод изби рибата направо, хехехе. С това устройство трябва да си носи човек и една кофа с течност :wOOt3: .

Впрочем, по отношение на удобство при упореба, захват и държане в ръката (и лява и дясна), аз лично не съм попадал на по удобен мод от Таргета на Вапоресо. Дизайна му е много хитро взаимстван от други "устройства" на огромни компании, които отдавна са мислили по този въпрос.

Аз лично ползвам Subox starter kit и съм много довеолен.Въпрос на гледна точка е и VTC mini е мн добър има повече настройки,едно приятелче има.

Редактирано на от SweYo
Публикувано на

Абе много сте интересни хора,имате VTC и вече това е върха на сладоледа.Хубоу ама аз имам и него,имам и 40,50 и 60 ватовите Листа и мога да кажа че всеки от тях е добър.Всеки си има предимства и недостатъци,което не значи че VTC не е добро,но да зачерквате 60В листо...хайде няма нужда...Имайте го,ползвайте и тогава говорете.Харесвате нещо,искате да помогнете,препоръчвате го,ок,ама недейте отрича другите.

Публикувано на

Като чета личните ти мнения в темата за VTC разбирам друго. Трябва да си нещо като врачка или поне програмист на чипа, за да го вкараш в режим да работи нормално?

Пак казвам - поне 3-4 твои мнения не могат да се определят като ласкави или аз, като страничен наблюдател ги разбирам като такива.

Публикувано на

Решителя на проблеми, поредния :) Темата за VTC е пълна с "спря да дава пара, не знам защо, а... почна да дава, при заключен, ама незаключен" от теб.

Но ние останалите сме тъпи и не можем да вникнем във висшата форма на прозрение ;)

Публикувано на

Виждам че тук се е разгорял спор :) ..........

vtc mini  ми е втория мод който си купих и като цяло съм доволен. имаше някои неща които не ми харесваха ама..........

купих си минито с трон изпарител комплект , много му се кефих докато не го подкарах , дърпам , дърпам , дърпам и нищо. ни пара ни дявол , аромат почти доуловим , удар няма. викам брех аз нещо не права както трябва , отварям , затварям регулатора за въздух почти няма разлика. след ммного проби с различни ватове и температури стигнах до извода че нещо с изпарителя не е наред. поръчах си кайфун 4 навих си реотанче от никел с японско памуче и пей сърце. след около 2 седмици реших да се заям с трона на минито , след много чете и търсене се оказа че е тип "инхалатор" след направената последваща проба с директно вдишване на вътре "без да дръпнеш и после да глътнеш" се оказа че всичко е наред а малко след това се оказа че никеловата и титаниевата глави от комплекта са такива :) с канталовата се изпарява нормално. та като цяло мода на мен ми харесва най много от тези които имам "Ecom BT , EVIC SUPREME и минито" 

относно спора за елив , нямам допирна точка за сега до модовете , но си купих картомайзер "Eleaf GS Tank" , трети ден го ползвам и започна да се "запушва" главата и да си пия сокче :)

Публикувано на

Offtopic:

@Broki, по многослoвните ти чат-изрази ми е ясно, че нямаш и 18. Та да попитам (не, няма да те питам как си купуваш течности, съдържащи никотин, като е против закона) но ми е много интересно - ти какво си видял от комунизма? Ако можеш в 3 думи, че ме боли глава като ти чета ферманите

Послушахме ти излиянията до 100 мнения във всяка тема. Има много хора с VTC, казаха си предпочитанията и туй то. Да не си рекламен агент на процент ? Казах буквално "iStick 60 TC" ти нещо откачи. Опитваш се да си в крак с модата ли....

Публикувано на

Само не знам,за какво спорите.Коко,искаше да си направи коледен подарък и мода съм сигурен че си го е взел вече.За мода най-важното е да ти върши работа ,да ти е удобен и не на последно място-да е надежден.Istick нямам,но имам VTC.Вършеше ми работа,но не ми беше удобен,докато не му взех кожено калъфче :)

Публикувано на

И аз харесвам ВТЦ-то, ама вече има един (не от нас), на който му е горял чип и колега го е сменил със съвместим. При нас също има един проблемен от тази седмица, чийто проблем обаче е най-вероятно от неправилна експлоатация, та в общи линии няма устройство, за което да е гарантирано, че няма да има проблеми. Все пак са електроники, а при тях има процент брак, който няма как да се избегне - за това се дават гаранции от производителите и търговците. Имайки предвид, от колко време мода е на пазара, със сигурност ще има и още проблемни. Примерно iStick 50 сме продали в пъти повече, от колкото VTC, като при тях до сега сме имали също 2 проблемни, но със скапани бутони (проблем, който се появява при абсолютно всяка електроника рано или късно).

И отново да припомня - eLeaf = Joyetech.

Ако става въпрос за тоя istick от всичките аз си го бях харесал още от началото.Работи ли с батерии 18650 и с какъв изпарител е по компактно да се ползва?

http://www.gigadrinks.com/product/6022/ismoka-istick-60w-tc.html Другия ми въпрос е 100W от същия мод не  е ли по добър вариант? http://www.gigadrinks.com/product/5994/ismoka-istick-100w.html

Споменаваше се  и за друг   модел някакъв  за които казват  потребителите може ли линк и към него или точното му име? 

Редактирано на от koko76
  • 3 месеци по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...