Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Имайте предвид, че този танк е създаден с главната презумпция да покрие новите изисквания по евро директивата - танк с детска защита и защита против протичане. Явно все още се експериментира в тази насока и Джойтек може и да го докарат до качествени глави за него, все пак вкараха маса хора във филма. Най-добрата им стъпка към момента е LVC главата, но според мен ще се появят и други.

• Отговори 150
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Дано. Има потенциал според мен. Като се знам какъв съм каприз и още не съм го метнал. Определено ЛВС-то е интвресно изпълнение. Аз поне сток глава с реглаж на течността не бях виждал. Засега само не мога да разбера защо се дави след зареждане! Като попуши малко и спира. Ще трябва да се експериментира с въздуха.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Публикувано на

Самата технология на този тип изпарители предполага известно давене - като вкараш глава заедно с капачката, се създава определено налягане, което избутва течност в главата.
Предполагам, че не го пълниш над определения максимум на течността, но и това е възможна причина.

Публикувано на

Даже пробвах наполовина да го напълня. Ужас някакъв, така гъргори. За ден и половина бая се насърбах със сок. Добре че е малко никотина, като знам как люти!

Публикувано на

Има един начин, който беше популярен преди с някои изпарители - слагаш капачката, правиш половин оборот, колкото да захване и да уплътни в известна степен, след това обръщаш изпарителя и до завиваш. Това ще свърши работа, ако течността след обръщането падне под отворите за омокряне на изпарителната глава и разбира се, ако не изтече течността през недозавитата капачка след обръщането... :D

Публикувано на

Броки, съгласен съм, че може да има по-добри варианти, обаче конкретно този не знам дали е удачно да го сравняваме с изпарители от класа на Кубис. Цената му е почти два пъти по-висока, диаметъра не знам, къде си го видял 22мм, но навсякъде, където го гледах, го дават 23мм и накрая, не съм много сигурен, как ще се представя при МТЛ...

Публикувано на

Според мен само LVC главата става.За къв чеп са сложили другите,като не стават.Искам да изпарявам над 30 вата и с нито една глава не става.Грехота е да използвам Кубоида на 15-17 вата.

Публикувано на

Предполагам, че имаш предвид Prism изпарителите? Нямам наблюдения над тях, но и там има смесени коментари - няма дори минимална регулация на въздуха, главите са на късмет дали ще ти се падне читава, нямаш никакъв избор на съпротивление, но от друга страна - елементарен, евтин и върши работа. Може да го пробваме и него - то е ясно, че няма как да се угоди на всички предпочитания с един вид изпарители. Но най ме притесняват коментарите за главите и проблемите при различните партиди...не че и при другите производители го няма...

Публикувано на

Идеята е да се предложи по-универсален изпарител, който да предлага все пак някакъв контрол на въздуха, дори да не е и типичен инхлатор, но да намеква, да поддържа по-широка гама на главите, включително и RBA такава, да е в диапазона 20-22мм и да не е прекалено скъп. :D

Публикувано на

Още един голям минус на Кубиса - днес с BF RBA главата от комплекта успях да си пръсна горещи капки в окото и на клепача - не питайте как стана - надигнах го уж към ухото си да чуя дали работи, докато си го доближавах към главата изпука и така...  :thumbdown:

Търчах до чешмата да се промивам с вода....

Никога не съм очаквал да пострадам от електронна цигара... просто не може да е истина....

Публикувано на

И аз се уплаших с една от стоковите субомни. Направо кипи течността и мята капки. Дрипката за това явно е направена с прегради, да не прави фонтани. Определено ми е 'безвкусен' кубиса. Протанка по-добре се усеща. А ЛВС главата не я ли пуснаха последна?

Публикувано на (редактирано)

Идеален си е за непретенциозни МТЛ най-вече и за начинаещи в ДЛ изпаряването само да не се прекалява с натискането на "спусъка" и ако сме уцелили читави стокови глави :lol: . С нетърпение очаквам първите отзиви за Ultimo-то.

Редактирано на от opensource
Публикувано на

След няколко дни ползване му свикнах. Единствено остана проблема с конденза. Ужасен е! Не мога да разбера кога се събира. Толкова бърсане от вивито не съм правил. Обаче вече не развивам от мода и зареждам един път по-малко на ден. Определено ЛВС главата го спаси от полет към кофата.

Публикувано на

Взел съм клаптън 1.5 МТЛ, но докато кара ЛВС-то не я махам! Днес пробвах с 0.6 МТЛ глава на 190 градуса на температурен режим. ЯКОООО!! Ако карат и повечко време главите ще е супер. Та засега от всичките стават ЛВС и 0.6 СС МТЛ главата. Събомната 0.25 и РБА-то не стават според мен. За МТЛ изпаряване почти затворен въздух.

Публикувано на

Клептъна става просто всички изпарителчета с такъв обдув са дървета та дрънкат, то и тук както и всеки не прогонен клептън си е греда  :D

Както казах Кангер след събтанг и топ танг всичко друго е талаш то не случайно вдигнаха ръце от тях  :thumbsup:  .Успех на всички които искат да си хвърлят парите  :D  :D  :D  :D

Публикувано на

Лошото е, че той се изказва от гледна точка на това, че не ползва изпарители с готови глави, а само обслужваеми. Но още по-лошото е, че напоследък мненията му се само критика, а няма никакви адекватни съвети...

• 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Така, след няколко седмици извода е следния, 1.5 ЛВС главите си работят много добре на ватове, при мен около 7-9 вата. 0,6 омовата стомана работи на температурен контрол на около 180-190 градуса и около 15 вата. Най-добре обаче работи на механичен тип режим, на eVic Mini - Bypass. Не напразно на АИО-то работи перфектно тази глава.

Публикувано на

Преди 2-3 седмици видях случайно нов за мен начин за сетъп на РБА.

https://youtu.be/gpmHCvBN0Qw?t=639

Намотката не я поставям толкова нагоре, както на клипа.

Много по-лесно и не ми се е получавало само веднъж заради по-малко памук, което се поправя лесно.

В момента със СС 0.5 х 3 мм, 0.27 ома, ТК 130-180 градуса, 30 вата,  - много добре, без проблеми.

Преди време забелязах "играене" на омовете. Причината, при мен - прецакана глава на винтчето на пина (след пренатягане с неправилна отвертка) и в следствие недобро затягане и контакт. Сега монтирам жицата по стария изпитан начин - единия пин отвън на силиконовия ринг, другия - отвътре и така. Без повече играене на омовете.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...