Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Здравейте, от около 2 седмици изпарявам с горепосоченият картомайзер .Закупих го от магазин на Giga drinks, след първата седмица изпаряване изпарителя започна да се пълни с течност почти на всяко дръпване реших , че просто съм попаднал на кофти бройка глава затова си взех нова и отново същата работа  5-6 дена изпаряване без проблем и после гълтане на течност . Въпросът ми е дали може да е от самото тяло на евода или е от батерията ,а тя е ego twist II.

Публикувано на

Изпарявам  около 3 мл. на ден . Имам и още един въпрос ,обмислям да си купя мод на  eleaf 30w или 40w , кой от двата бихте ми препоръчали ,може и някой друг в същият ценови клас , като се има в предвид това ,че първите 1-2 месеца обмислям да ползвам този изпарител след време може да се надгради 

Публикувано на

Точно заради тези глави започнах пак с T2 на Kanger, а главата в момента е на 3 месеца и само dry burn вижда от време на време. Т2-ката е на един istick 30w и изкарва по 2 дни батерията.

Публикувано на

за мод питам , за изпарителят разбрах от къде е проблема макар че ако държат по 30 мл. пак не излиза сметката ,защото се пада на 21 мл. да "умира"  главата

Може да изкараш още малко с нея, но трябва да увеличиш волтажа, когато започне да прави проблема. Всичко идва от това, че когато се зацапа намотката, течността не успява да се изпари както трябва и започва да се натрупва, докато в един момент не стане в повече и започва да изтича през въздуховодите...

Публикувано на (редактирано)

http://www.gigadrinks.com/product/5697/smok-m65-mini.htmlза този не намерих мнения добър ли е според вас

Има писано и за него тук. Аз лично го имам и не съм очарован предвид това което се предлага към момента.

Редактирано на от Mindburn
Публикувано на

iStick 30w и 40w са добри модове, единственият минус - според мен - е несменяемата батерия.
SMOK-ът не е лош мод, но на тази цена има Joyetech VTC Mini, който превъзхожда доста от другите модове като функции.
iStick 60w по функционалност е много близък до VTC-то, може би лични предпочитания биха помогнали при избора между двата. Имат температурен контрол, можеш да разровиш из темите да видиш за какво става въпрос при него.

Какъвто и мод да вземеш - ще е по-добре от сегашната конфигурация. Наистина разгледай темите в раздела за модовете - доста подробно е писано за всеки един от тях и ще можеш да вземеш по-правилно за теб решение.

Публикувано на

Когато предлагате модове с невградени батерии, няма да е лошо да споменете на питащия, че трябва да задели средства за батерии и зарядно, което променя картинката.

Публикувано на

За батериите и зарядните ми е ясно ,a  тези с вградена батерия не може ли да се сменя в сервиз примерно . Иначе като цяло съм разгледал форума , но някой неща са просто са  непонятни за мен , първи мод ще ми е и съм се насочил към eleaf 30 ili 40 , но също така  има много суперлативи за VTC mini  ама ми е малко извън бюджета ,дали да прежаля още някой лев или да си взимам eleaf ?

Публикувано на

Когато предлагате модове с невградени батерии, няма да е лошо да споменете на питащия, че трябва да задели средства за батерии и зарядно, което променя картинката.

Защо и зарядно?Не е задължително,мода си има.А предимството да си смениш батерията в движение без да отвиваш нищо?

Публикувано на

Силно ти препоръчвам да си купиш зарядно и никога да не зареждаш мод-а си директно с USB (или какъвто има) кабел. Това е правилната практика - отделно и в добро зарядно. Проблеми може да нямаш никога с устройството си ако си зареждаш през него, но тези зарядни са много по-сигурни и адекватни, и можеш да спиш спокойно докато зареждат.

Ето това струва около 35лв, не е много, а върши отлична работа.

:thumbup3:

Публикувано на

Никога не оставям 18650 да се зарежда без надзор.Мислите ли че което и да е зарядно е по умно от Joyetech VTC Mini?

Аз лично не.

с сигурност повечето зарядни предвидени да зареждат 18650 батерии са "по-умни" от минито , не говоря все пак за зарядните дето се падат от кроки , говоря за нещо такова примерно http://www.gigadrinks.com/product/5389/zaryadno-nitecore-d2.html  като оптимален вариант в ценовия клас.

Публикувано на (редактирано)

Аз съм с същото д2 и си спя спокойно като зареди спира зареждането на двете или едната батерия и пише алл 

:thumbup3:по натам ще взема и аз едно такова да видя какво по-точно се случва с баКтериите при него  ;) , стига да дойдат налични де  :)

Редактирано на от tazcho
Публикувано на

То в сайта няма налично ама аз си купих звънни един телефон може да не е обновяван сайта както се случи при мен звъня и питам за зарядно нитекоре и ми казаха че има д2 в наличнот :) 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...