tazcho Публикувано на 18 Март, 2016 Отчет Публикувано на 18 Март, 2016 (редактирано) значи с двете батерии VTC5A на кубоида на 230градуса и 30вата и намотка сс316 0,5ома днес изпарих близо 8мл течност и батериите са на малко по-малко от половината ! което ме устройва перфектно , иначе с минито и VTC4 изпарявам един резервоар 4мл и до там , даже и не стига накрая тока та свалям ватовете да я изстискам до край батерията. Редактирано на 18 Март, 2016 от tazcho Отговор
SweYo Публикувано на 19 Март, 2016 Отчет Публикувано на 19 Март, 2016 Аз с 2 сони vtc5 и Smok TFV4 танк на 90w с тройната глава на 0.22 ома цял ден чадя около 15-20 до 25 мл макс издържат но както каза Fiksi самия танк си е ламя от към течност. Отговор
bondoff Публикувано на 19 Март, 2016 Отчет Публикувано на 19 Март, 2016 (редактирано) С една батерия изпаряваш 15мл на 130 вата? Ъъъ... Мистър Гигов, той не се еб----такова. Верно със SweYo изпаряват така... виж темата за SMOK TFV4. Мхм. При това го прави до обяд (че и по-малко). Но нищо. Случват се и правописни грешки Sent from my Mi-4c using Tapatalk Fiksi, извинения приятелю! Мислех, че си се объркал нещо! (малеееее... момчета как ги правите тия работи ве!?) Редактирано на 19 Март, 2016 от bondoff Отговор
Tomi Публикувано на 28 Март, 2016 Отчет Публикувано на 28 Март, 2016 Здравейте колеги, искам да ви попитам този мод подходящ ли е за изпаряване със Billow v2, защото мисля да ги взема в комбинация и още един въпрос относно мода който късае по скоро г-н Гигов защото мисля да го поръчам от него: оправен ли е мода в смисъл има ли опасност от гърмеж или ще трябва сам да си го фиксвам? Отговор
tangra Публикувано на 29 Март, 2016 Отчет Публикувано на 29 Март, 2016 Добре дошъл , още в първия пост на Г-н Гигов е обяснил как стои въпросът с проблемната пластина . Успех . Отговор
Димитър Публикувано на 29 Март, 2016 Автор Отчет Публикувано на 29 Март, 2016 Всички модове в нашите магазини са с оправени пластини. За щастие, освен двата случая със запалени батерии - нашия и другия, който така и не разбрах в коя държава се е случил, не съм чувал за други, което е добре, имайки предвид популярността на мода. Но въпреки това, докато го предлагаме въпросния мод, ще продължаваме да му изрязваме пластините. Отговор
fiksi Публикувано на 30 Март, 2016 Отчет Публикувано на 30 Март, 2016 След месец употреба почвам да се питам какво не му харесвах на kangera. Доста по малак и лек. Този е хубав да правят се облаци но определено да го влачиш постоянно със себе си втръсва. Отговор
JokoTash Публикувано на 30 Март, 2016 Отчет Публикувано на 30 Март, 2016 При Кубоида е по-трудно да се реализира механичен режим поради работното напрежение от 8,4 Волта. Вероятно за това са решили просто да не го включват като опция. Относно Кангер.....Те така и не се научиха да правят модове. Отговор
JokoTash Публикувано на 31 Март, 2016 Отчет Публикувано на 31 Март, 2016 Успех да намериш клетка 18650, държаща се адекватно при 40 А... Отговор
Topper Публикувано на 31 Март, 2016 Отчет Публикувано на 31 Март, 2016 Не, ще стакнеш 4хLG HG2, могат да дадат към 2000/10А. Но може и да не. Отговор
Димитър Публикувано на 31 Март, 2016 Автор Отчет Публикувано на 31 Март, 2016 Е как бе, не си ли чувал за супер добрите Ефест 40А? Тук много ги харесват Е, те точно такива няма тук... Отговор
Tomi Публикувано на 1 Април, 2016 Отчет Публикувано на 1 Април, 2016 Вчера получих Кубоида си и съм много доволен сложих му 2 батерии LG HG2 и го комбинирах с билоу в2, скоро ще го пробвам и с никелови и титаниеви намотки в ТК режима, но и със кантала съм доста доволен на 40 вата при 0,3 ома си вади стабилни облаци Само трябва да науча точния размер на памука, защото при първия опит правеше сухи дръпки, поорязах го и почна да пръска течност в устата ми Сега го преправех и май е по-добре! Отговор
Красимир Публикувано на 5 Април, 2016 Отчет Публикувано на 5 Април, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=AMQ4a0lDz3g Отговор
Dim_da_me_nema Публикувано на 5 Април, 2016 Отчет Публикувано на 5 Април, 2016 Доста добре изглежда ... дано скоро го видим и по местните магазини Sent from my iPhone using Tapatalk Отговор
Darki Публикувано на 5 Април, 2016 Отчет Публикувано на 5 Април, 2016 Istick pico може да е грозен, ама тоя Cuboid прилича на бензиноколонка. [emoji3] Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk Отговор
Димитър Публикувано на 5 Април, 2016 Автор Отчет Публикувано на 5 Април, 2016 Тая вградена батерия ще е голям минус. Много хора няма да могат да изкарат и целия ден с нея...Ще изчакаме да видим ревютата и най-вече какъв е елемента и тогава ще решаваме за нас. Другия минус са главите, които до колкото разбрах са пак някакъв нов вид и са само за въпросния изпарител... Отговор
Димитър Публикувано на 5 Април, 2016 Автор Отчет Публикувано на 5 Април, 2016 Че те производителите не съм чул някога да са приемали устройства за смяна на батерията, освен ако не е било нещо дефектно. Според зависи от елемента, това ще може да се прави само допълнително от неофициални сервизи или директно от потребителите. Отговор
Станчо Публикувано на 5 Април, 2016 Отчет Публикувано на 5 Април, 2016 (редактирано) Pico бил грозен , но е по малък от тази бензиноколонка и то с вградената батерия. С радост бих взел Pico , защото не мисля че е грозен , а даже ми харесва повече пред това недоразумение и за тези пари aspire plato е по добрия вариант, а дори и небокса на кангер Незнам кое му е грозното на пикото ... Редактирано на 5 Април, 2016 от Станчо Отговор
Tomi Публикувано на 19 Май, 2016 Отчет Публикувано на 19 Май, 2016 Хора, изпарявам си с кюбойда днес и по едно време, още докато натисна копчето ми изписваше Temperature protection и почна само да ме прехвърля на power режим-а изпарявам със SS316 до сега не го беше правило този проблем... На какво се дължи това как да го оправя, защото не ми дава да се прехвърля на TC режима Отговор
tazcho Публикувано на 19 Май, 2016 Отчет Публикувано на 19 Май, 2016 (редактирано) Днес си взех малкото братче на големия батко и честно да си кажа съм очарован , много е добро , най после може и топтанка да почине малко. взех си го кит и сега тествам новата глава Notch Coil едно към едно е все едно съм с RBA-то и кангър топтанка , за първи път мод да ми легне така на сърцето п.п. взели са си поука с горещите пръски от кубиса и са пуснали вътре един дрип с спирала макар и да не е нужен п.п.2 батерията издържа около 8мл "почти 2 пълнения" п.п.3 всички глави стават от кубиса включително и RBA-то каквото има и в комплекта Редактирано на 19 Май, 2016 от tazcho Отговор
Марти Публикувано на 22 Май, 2016 Отчет Публикувано на 22 Май, 2016 И аз от вчера съм с кубойда останах много доволен има набор от функции свикнах с температурния контрол качвам свалям ватове градуси каквото ми е нужно така го правя и вкуса е страхотен.Относно размера лято зима къде ще го носим има мн удобни чантички с доста джобчета не пречат а са голямо удобство освен за мод може да се ползват за батерии течност телефони и каквото още там ви хрумне за това че размера на кубойд не ми е проблем като за мод с 2 батерии мисля че е перфектен Отговор
Марти Публикувано на 28 Май, 2016 Отчет Публикувано на 28 Май, 2016 (редактирано) Новото с ъпдейт версия 3,12 дава лимит 200 вата,вече не се налага да превъртаме ватовете за да ги настроим давам + и после - , има избор да се показват вместо ампери при изпаряване волтове на батерията заряд в двете батерии или колко % имат общо батериите, може да си проверявате напрежението на батериите като изкл устройството и задържате power бутона и минуса след около 5 секунди се показва коя батерия колко ток има и най готината екстра в ъпдейта ако падне напрежението на една от батериите под 3 волта мода няма да работи това е от мен за сега Редактирано на 28 Май, 2016 от Марти Отговор
bullet Публикувано на 7 JЮни, 2016 Отчет Публикувано на 7 JЮни, 2016 Искам да си поръчам http://www.gigadrinks.com/product/6048/joyetech-cuboid-tc-150w-upgradable-to-200w.html, но имам въпрос Има ли батерии или се поръчват допълнително? Има ли зарядно? Ако няма, моля дайте линкове към най-добрите батерии за този мод Отговор
Soupel Публикувано на 7 JЮни, 2016 Отчет Публикувано на 7 JЮни, 2016 Батерии няма. Трябват ти 2 батерии 18650 , които са поне 25 ампера. Това е необходимо за да постигнеш тези 200 вата, макар, че не ми се вярва да се получава реално, а и повярвай ми, не са ти необходими 200. Батериите можеш после да си ги зареждаш както са в мода посредством мини USB изхода. Относно батериите, виж в сайта в съответния раздел и си избери 2 18650 с разряд от 20-25А. не вземай различни. Марки батерии няма да споменавам, че ще почне една много дълга дискусия с колегите. В раздела за батерии на форума има много материал за четене по темата, само желание да имаш Отговор
Димитър Публикувано на 7 JЮни, 2016 Автор Отчет Публикувано на 7 JЮни, 2016 За батериите в момента мога да препоръчвам това LG - http://www.gigadrinks.com/product/5661/bateria-18650-lg-dbhe2-2500mah-35a.html Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.