IL_JO Публикувано преди 3 Март, 2016 Отчет Публикувано преди 3 Март, 2016 Здравейте вейпъри! Понеже в последните месеци се запалих много по изпаряването и устроиствата, така наречени модове, реших да се пробвам да си направя един. Направих необходимите проучвания, изготвих си проект, сдобих се с необходимите части (с някои доста трудно) и след един прекрасен ден прекаран в сглобяване и с помощта на много майки и други роднини по пряка и непряка родствена линия, се получи ето това: Отговор
Димитър Публикувано на 3 Март, 2016 Отчет Публикувано на 3 Март, 2016 Аз даже го пробвах. До сега само по клиповете съм гледал такова количество пара...направо се задавих... Отговор
pesho_pr Публикувано на 3 Март, 2016 Отчет Публикувано на 3 Март, 2016 Браво много добре изглежда! Отговор
IL_JO Публикувано на 4 Март, 2016 Автор Отчет Публикувано на 4 Март, 2016 Благодаря колеги. Определено си заслужаваше усилията. Получи се по-добре от колкото очаквах Отговор
azz Публикувано на 12 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 12 Октомври, 2016 Много красиво! Липсва ми тука само една снимка на мода в действие. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.