tbk515 Публикувано преди 19 Март, 2016 Отчет Публикувано преди 19 Март, 2016 Здравейте! Днес бях до склада, за да си взема база, овкусители, телове и други. Всичко ОК, ама като се прибрах и почнах да нареждам днешните аромати при другите, забелязах че от единия липсва половината шишенце. Не съм го отварял, т.е. капачковата пломба е здрава, не се и разливал в торбичката. Ето и 2 леко скапани снимки: Не се хваля, не се и оплаквам от каръка си, но нещо трябва да се измисли! Лек ден! Отговор
Yasen Публикувано на 19 Март, 2016 Отчет Публикувано на 19 Март, 2016 (редактирано) Мисля, че Гига са се доказали в коректността си и не би трябвало да има проблем в замяната. При положение, че няма оплакване или хвалене - не виждам причина да се пуска нова тема. На всички ни е ясно, че при производство и опаковане има риск от дефект на продукти. То е измислено - имаш проблем - заменят. При наличие на хиляди еднородни артикули проверката за качество граничи с невъзможна преди изтичането на срока им на годност, особено с персонал, който най-вероятно е двуцифрен в териториален мащаб. Редактирано на 19 Март, 2016 от Yasen Отговор
Димитър Публикувано на 19 Март, 2016 Отчет Публикувано на 19 Март, 2016 Побъркахме се от брак с шишетата на Хай Клас, направо в чудо се видяхме, дори и от базите имаше много разляти. Преди седмица-две имахме поръчка на техен аромат, от който бяха останали само 4 броя и се оказа, че и 4 четерите са с по-малко от половината съдържание - след разговор с клиента му изпратихме и четирите на цената на един. Не един или два са били случаите на подобни поръчки, в които сме изпращали по 2 вместо 1. Не знам дали ще има недоволни, но смятаме следващата доставка да я поръчаме в наливно състояние и ние да я разливаме, защото брака е наистина ужасно много! tbk515, съжалявам, че така се е получило! Явно колегата в склада не е обърнал внимание, че шишето е било изтекло. Ще говоря с колегите в понеделник и при следващото посещение, кажи на момчетата, че имаме да заменяме едно шише Хай-Клас аромат. Отговор
Dinsf Публикувано на 19 Март, 2016 Отчет Публикувано на 19 Март, 2016 До колегата отворил темата - това Уайт минт ли е? Ако да и при мен шишето беше с намалено количество течност вътре, но го отдадох на летливостта на ментовата миризма. Отговор
tbk515 Публикувано на 20 Март, 2016 Автор Отчет Публикувано на 20 Март, 2016 @Dinsf, дам, White Mint е. Пластмасата, колкото и да пропуска, не ми се вярва толкова бързо да изветрее. @Димитър, ще мина, но ще е най-вероятно другата събота, че бачкам от 8 до 5. Мислех си, че съм голям карък, но след като немците нещо се излагат, защо не им потърсите сметка? Не може след като им плащаш като търговец, да пращат стока, от която половината е брак. @Yasen, пуснах темата, за да разбера къде се крие проблема, и успях да го разбера. Отговор
Димитър Публикувано на 20 Март, 2016 Отчет Публикувано на 20 Март, 2016 Мислех си, че съм голям карък, но след като немците нещо се излагат, защо не им потърсите сметка? Не може след като им плащаш като търговец, да пращат стока, от която половината е брак. Защото съм убеден, че няма да стане нищо. Ще прехвърлят вината на куриерите, на неправилно съхранение, а седмиците, които ще минат в комуникация, понеже докато ти отговорят на едно запитване трябва да им пратиш поне 3-4 мейла, просто не си струват нервите. Отговор
Димитър Публикувано на 20 Март, 2016 Отчет Публикувано на 20 Март, 2016 Реално много от тях бяха мокри още при пристигането им. При нас няма как да се получи, понеже всички шишета стоят изправени. Но щом текат при различно положение от изправено, нищо чудно, както Dinsf казва, ако аромата е много летлив, да се получи и изпаряване, което е свързано в общи линии с кофти шишета - т.е. независимо дали ще се разлеят по време на пътя, така или иначе ще започнат да се изпаряват. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.