Georgi Публикувано преди 4 Април, 2010 Отчет Публикувано преди 4 Април, 2010 Здравейте, аз лично не успях да ги откажа, но ми е интересно, колко от вас успяха. Много приятели и познати се канеха, че след увеличението щели да ги спрат, но така като се замисля, май никой не ги е спрял още... Отговор
JackASS82 Публикувано на 6 Април, 2010 Отчет Публикувано на 6 Април, 2010 Дори и не смятам да опитвам. За сега съм на българския тютюн за свиване, но ако пак му вдигнат цената, минавам твърдо на контрабанда. Всяко нещо си има граници, а с тези цени се оляха. Да не говорим че фабричните цигари до толкова ги развалиха, че трябва много да съм закъсал за да запаля фабрична. Само смърдят, а никотина го няма Едно време в синьото виктори беше 1,6мг а сега е само 0,8мг Демек за да си вземеш дозата трябва да пушиш двойно повече и съответно да плащаш двойно повече. Един вид скрито увеличение и двойно тровене за нас. В момента смятам да последвам примера на американските пушачи и да почна да си садя тютюна. А също се ослушвам да купя някоя друга бала от производител. Вече има достатъчно книги онлайн как се отглежда тютюн и привежда във вид за пушене. Отговор
krokodil Публикувано на 19 Април, 2010 Отчет Публикувано на 19 Април, 2010 Повишаването на цените на каквото и да било в България ме изнервя особено много и просто няма как да не запаля цигара. Дори откакто вдигнаха акциза на цигарите и тютюна пуша още повече - факт. Не бих дал 4-5 лв. за кутия папироси, тъй че съм твърдо на домашно приготвени цигари. Отговор
Palmi Публикувано на 28 Април, 2010 Отчет Публикувано на 28 Април, 2010 Здравейте и от мен.Не си спомням,кога за последен път влязох в магазин и си купих цигари.С тези цени,няма как да ме накарат. Отговор
0636 Публикувано на 5 Септември, 2010 Отчет Публикувано на 5 Септември, 2010 Най си е добре табака/естествено качествения/ с ЕЛ, МАШИНКА с няколко степени.Качеството като глезотия си пълно отвсякъде,,,,,е вярно,че инвестицията се връща малко по бавно,но живота си тече,,,,, така де Отговор
TheFreakyBoy Публикувано на 21 Май, 2015 Отчет Публикувано на 21 Май, 2015 Все още си пуша Кинг-чето, но мисля да го променя! Решил съм да си взимам механичен мод и се надявам да забравя за лошия навик с тютюневите изделия. Отговор
Димитър Публикувано на 22 Май, 2015 Отчет Публикувано на 22 Май, 2015 Може би ще има нова вълна от пушачи, които ще помъчат да минат на електронни цигари с предстоящите увеличения, но аз лично не смятам, че това увеличение ще е толкова фрапантно, че да предизвика по-сериозна реакция от пушачите. Вдигат се цигарите малко по малко и накрая се получава ефекта с жабата във врящата вода. Отговор
Joro Публикувано на 12 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 12 Ноември, 2015 От месец не пуша цигари, а изпарявам с "кангер-теч" с рба глава + титан + японски памук. Смело мога да заявя, че нямам нужда от цигари. От доста години пробвам да спра цигарите, не за пари, а за здраве, понеже съм виждал, как си заминава човек от задух . Пробвал съм няколко електрички но бяха пълна пародия, но пък свикнах с устройството на ел. цигарите. Сега ел. цигарите са еволюирали много и кефа е голям, дори със сутрешното кафе, без което не мога. Да кажа и нещо за парите, вчера продадох два стека цигари, които ми бяха останали и си избих част от инвестицията за електриката въпреки, че за месеца без цигари тя си е възвърнала парите, ми то май излиза, че съм на печалба. П.С. Смятам, че здравето е по важно от парите, лично мнение. Отговор
Димитър Публикувано на 12 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 12 Ноември, 2015 Абсолютно - здравето винаги трябва да се поставя на първо място. Това, че се спестяват не малко пари от цигари си е просто бонус. Иначе с увеличението на цената на цигарите - реално не се усеща. Получава се малко ефекта на сварената жаба - ако пуснеш жаба във вряща вода, веднага ще изкочи, но ако я пуснеш в студена вода и почнеш да загряваш постепенно, жабата се сварява. Явно върши работа, щом не съм чул някой да е отказал цигарите заради поскъпването им... Отговор
Joro Публикувано на 12 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 12 Ноември, 2015 Ефекта на жабата е 100% работещ. Бил съм в чужбина, когато тук кутия цигари беше 1,5 лв. там струваше 5 местна валута по курса и ми стана лошо . Пращаха ми насипно цигари в пликове с въздушни мехурчета за да не ги конфискуват на митницата. След известно време свикнах със стандарта и си купувах цигари, вместо да чакам писма . Смятам, че и 10+ лв. да стане кутията, който си пуши-пак ще пуши, то е болест, като алкохола, комара и др. Личното ми мнение, е че държавните институции трябва да обявят истинска война на порока, като не допускат нарушения на закона за тютюнопушенето и предприемане на ред други мероприятия. Оп, май сбърках държавата. Хайде стига, че ще ме линчуват пушачите. Отговор
fu4ko Публикувано на 12 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 12 Ноември, 2015 Пак ли ще има увеличение?Откакто 20ина дни минах на електричка и не съм чул за увеличение.Не че ме засяга.Минах на електронната не заради увеличаване,а заради финансите и заради здравето.Преди с всяко увеличение си казвах:край спирам ги ама само приказки.От доста време усетих,че се задъхвам и не стига въздух и си казвах ще ги спирам и сега съм радостен,че ги смених с електричката.Започна вече да ми става по леко и не се запъхтявам както преди. Отговор
dodosaurus Публикувано на 12 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 12 Ноември, 2015 От 01.01.2016 г. цената за кутия се покачва - за кутиите под 5 лв - с 20 ст., а за тези над 5 лв - с 50 ст. Отново увеличение на акциза ще има и на 01.01.2017 и 01.01.2018 г. Чуто по новините. Покачването е за да се достигне цените в ЕС на акциза. Отговор
mad-max Публикувано на 12 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 12 Ноември, 2015 Пак ли ще има увеличение?Откакто 20ина дни минах на електричка и не съм чул за увеличение.Не че ме засяга.Минах на електронната не заради увеличаване,а заради финансите и заради здравето.Преди с всяко увеличение си казвах:край спирам ги ама само приказки.От доста време усетих,че се задъхвам и не стига въздух и си казвах ще ги спирам и сега съм радостен,че ги смених с електричката.Започна вече да ми става по леко и не се запъхтявам както преди. Не е като ласкателство но БРАВО. Аз също бях почнал да се задъхвам по стълбите. Почване спиране на електронните "е..в зората им още". Но пък благодарение на колеги като Пайнер и шеф Димитър останах на тях...повече от 4 години. И факт....задъхване нямам. Изчакай да изкараш поне 3 месеца да се поочисти дробчето от гадориите. Ще почне и вкусът да се връща.....и ароматите ще усещаш .....и да видиш как въобще няма да се задъхваш. Разбира се всичко е до личен интерес и желание. Кой каквото и да говори...ако ти сам не го искаш, няма сила дето да те накара Отговор
azz Публикувано на 19 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 19 Октомври, 2016 Сега се готвят нови увеличения, не знам колко ще станат и точно колко са сега, защото не пуша, обаче много се радвам че съм успял да вкарам доста хора в правия вейп-път и сега няма да се налага да търпят подигравките с тия подигравателно и унизително високи цени на тия димящи пръчки. Да, и аз мисля че и 10 лева да станат, хората пак ще пушат, и ще се развива черния пазар още повече, ако има на къде повече де, сега реално от всякъде те дебнат цигани които продават на черно цигари. Ама тогава ще почнат и българите да правят това : ))) Отговор
Tino Публикувано на 19 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 19 Октомври, 2016 По радиото споменаха 25%-27% Отговор
Topper Публикувано на 19 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 19 Октомври, 2016 10-15ст според класа цигари. Нищо няма да промени като картинка, само дето ще влязат няколко милиона в бюджета "целево" и ще се оправдават, че било по заръка на ЕС. Нищо ново под слънцето. Отговор
slona67 Публикувано на 19 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 19 Октомври, 2016 25-27% на 5лв(примерно) не са 10-15 ст.!!!!! Отговор
Tino Публикувано на 19 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 19 Октомври, 2016 Мда, но аз ги пресметнах по-налесно при бюджет за цигари 100лв за месец да дадеш още едни 25лв от догодина - месечно. Разбира се ще има масово такива, които ще почнат да пушат по-нискокачествени цигари ( ако може да се каже, че има някакво качество при цигарите ) и ще си се тровят още повече...което е жалко Отговор
azz Публикувано на 19 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 19 Октомври, 2016 ...и с рестрикциите на вейпинга... Отговор
Topper Публикувано на 22 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 22 Октомври, 2016 25-27% на 5лв(примерно) не са 10-15 ст.!!!!!Разбира се, че не са, но хронологично така изтече информацията, заради това го поствам- първо 25%, после 15ст....Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk Отговор
PepiSuni Публикувано на 22 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 22 Октомври, 2016 и ще се оправдават, че било по заръка на ЕС. Ми да,точно по тяхна заръка е ! По бензиностанциите във Франция са по 9 евро, в Англия е друго , 11 паунда братче .... Сокче за нашите цели е съответно : Франция-5 евро и Англия-5 паунда,става дума за 10мл. и никотин 12мг. Кеф а ? Отговор
azz Публикувано на 22 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 22 Октомври, 2016 Да ама в тия страни и заплатите са пропорционални а тука... Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.