Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

В тази тема ще обявяваме, какво ново се очаква да пристигне в идните седмица-две след обявяването им тук. За въпроси относно зареждане на предлагани вече модели, използвайте старата тема "Наличности".

Eleaf iStick Pico - silver/black
Vaporesso Gemini RTA - black/silver
Kanger Dripbox - black
Kanger Subvod Mega - black/silver
Kanger Toptank Mini - black/silver/red/white
Kanger Topbox Nano kit - black

• Отговори 55
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

В тази тема ще обявяваме, какво ново се очаква да пристигне в идните седмица-две след обявяването им тук. За въпроси относно зареждане на предлагани вече модели, използвайте старата тема "Наличности".

:thumbup3:

Публикувано на (редактирано)

Охооо Eleaf Pico тъкмо мислех да го поръчвам от китайците,но ако ще го имате до седмица-две  да не бързам.И цената ако ми допадне,направо си заплювам един  :D

Редактирано на от bajchoni
Публикувано на (редактирано)

да попитам.очаква ли се зареждане на течности.От скоро ползвам магазина но 4-5 течности който искам да пробвам няма наличност.

Поздрави

едит:Съжалявам попитал съм в грешна тема

Редактирано на от svetal
Публикувано на

В момента се подготвя заявка за тях. Имат над 20 нови аромата, но честно казано, не знам дали ще ги пуснем всичките...

Едит: в темата за Хай-Клас ще пусна всички нови аромати, за да кажат хората към кои имат предпочитания. Имат и препоръчителна дозировка.

Публикувано на

Genimi-то трябва да тръгне днес или утре. Други не се чакат да пристигат. До края на седмица ще пуснем поръчка за някои неща, включително Diablo 2.5 и 5ml, но ако имаш предвид нещо конкретно, направо казвай да видя дали го имат и евентуално да го поръчаме с въпросната поръчка.

Публикувано на

За Пикото казаха, че днес или утре ще са налични и очаквам и те да пътуват по същото време. За тях се извинявам, че обявих по-кратки срокове, на такива ми обявиха на мен.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...