Димитър Публикувано на 19 Април, 2017 Автор Отчет Публикувано на 19 Април, 2017 При 18 милиона изпаряващи в света, няма как да не се борят против вейпинга. Това са грубо около 30-50 милиона долара печалба, която шепа фирми не успяват да реализират НА ДЕН! Да не кажа загуба, защото голямата част от изпаряващите са бивши пушачи. А най-страшното за въпросните фирми е перспективата, която се очертава - с всеки изминал ден да губят все повече и повече потребители... Клипа е много информативен! Щеше да е още по-добре, ако има и субтитри на български, но и без такива предполагам, че ще помогне на много хора да научат важни факти за вейпинга. Отговор
danilov Публикувано на 13 Септември, 2017 Отчет Публикувано на 13 Септември, 2017 Какво стана, субтитри няма ли? Отговор
opensource Публикувано на 16 Септември, 2017 Отчет Публикувано на 16 Септември, 2017 (редактирано) ТУК може да се гледа безплатно онлайн на английски само. Субтитри 1 - налични английски, гръцки, хърватски, турски, унгарски, румънски. Субтитри Английски само ЦЕЛИЯ ФИЛМ на англ. без субове. МП4 формат около 1 ГБ с изненадващо добро качество. !!! Последните 2 линка ще са активни до неделя 01 окт. 2017 !!! С изненада установих ,че субовете от втория линк са синхронизирани с това видео. Остава превода. Редактирано на 16 Септември, 2017 от opensource ъпдейт на инфо Отговор
opensource Публикувано на 16 Септември, 2017 Отчет Публикувано на 16 Септември, 2017 Добър филм. Ще бъде полезен единствено на тези които все още не знаят, че се води глобална война за пълното унищожаване на вейп индустрията - същите които не знаят и за новите евро закони, рестрикции, такси и тем подобни глупости (валидни и в БГ) по отношение на ел.цигари. За съжаление аз познавам двама такива и те щяха да се чудят защо ел.цигари стават незаконни ако това се бе случило тази година, а най-вероятно няма да се усетят ако се случи след 3 години като го чуят по телевизията. Честно казано мисля, че този филм ще премине незабелязан през поне 80% от настоящите вейпъри. Тези които се интересувате как и накъде се движат нещата по този въпрос няма нужда да си губите времето с него. Отговор
vitko Публикувано на 23 Септември, 2017 Отчет Публикувано на 23 Септември, 2017 Здравеите нямали кой да преведе субтитрите аз го изтеглих филма но с англиски субс някакси не става не всички разбират англиски ако има някои да ги преведе с сигурност няма да е лошо Отговор
opensource Публикувано на 24 Септември, 2017 Отчет Публикувано на 24 Септември, 2017 Превода върви БАВНО и НЕПРОФЕСИОНАЛНО. С краен срок не се ангажирам, но ако има желаещи с които да си поделим текста да ми пишат на лично. Отговор
danilov Публикувано на 20 Декември, 2017 Отчет Публикувано на 20 Декември, 2017 Какво стана със субтитрите? Отговор
opensource Публикувано на 21 Декември, 2017 Отчет Публикувано на 21 Декември, 2017 Стана това което е написано в поста преди твоя Отговор
spider Публикувано на 21 Декември, 2017 Отчет Публикувано на 21 Декември, 2017 Най удобно ще е да се качат субовете на http://www.addic7ed.com/newsub.php или някой друг сайт от този тип ако знаете. Всеки може да се логне и да преведе по някой ред като има свободно време и възможност. Включително и аз. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.