rebelhearth Публикувано преди 24 Юли, 2016 Отчет Публикувано преди 24 Юли, 2016 От известно време магазина на Одрин не работи. Това временно или постоянно ще е? Отговор
Димитър Публикувано на 24 Юли, 2016 Отчет Публикувано на 24 Юли, 2016 Здравей,магазина на Одрин би трябвало да не е работил само тази събота. Кога друг път си ги засичал затворен? Отговор
rebelhearth Публикувано на 24 Юли, 2016 Автор Отчет Публикувано на 24 Юли, 2016 последните 2 седмици - 3 пъти минавам от там и е затворено явно съм попадал в момент когато човека е бил на обяд Отговор
fu4ko Публикувано на 24 Юли, 2016 Отчет Публикувано на 24 Юли, 2016 Някои клиенти и мен ме спират и викат че предния ден са ме търсили в сервиза и не ме е имало.Като ги питам към колко са ходили и се оказва в периода на едночасовата ми почивка.Някои па идват час по рано преди да отворя и викат че седят от час чакат.Казвам им че има работно време ама се правят че не знаят в колко отварям.Обикновено се отваря 9 ама кат искат да идват в ранни зори.Та....те така... Отговор
Tino Публикувано на 25 Юли, 2016 Отчет Публикувано на 25 Юли, 2016 Обикновено има бележка опоменаваща дали ще работи и кога ще отвори Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.