Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на (редактирано)

Да нещо такова беше, брат Топър препоръчай танк със сменяеми глави, че нещо не ми се занимава с навиване, предпочитам уста-дроб.

Редактирано на от Junkey
Публикувано на

Тук ме хващаш на тясно.... С конфекция съм опитвал много малко. И от тези малкото, са ми харесали единици.единият е Смок ТФВ4 но той е откровен дихател и за това не го ползвам. Кубиса с RBA глава също докарвал нещата до сносно изпаряване, но нямам лични наблюдения....

Sent from my GRACE using Tapatalk

• 5 месеци по-късно...

Проблем с Melo III mini,  по точно с главите.

С оригиналните глави си изкарах нормално, даже втората 0.5 омовата май малко рано я свалих и много съжалявам за което....

Сложих 0 омова - на третото дърпане замириса на изгорял памук.

Ходих в магазина, смениха я - издържа 6-7 дърпания.

Сложиха трета 0,5 омова - пак мирише.

Дайте идея какво  да се прави.

Всичко е купувано от гигадринкс, течност една и съща - 6мг трибека, разредена на 50 % .

Редактирано на от trakite
преди 2 минути, rebelhearth написа:

Според мен си изгаряш главите. Като ги напоиш хубаво с течност чакаш ли 6-7 минути да се напоят хубаво?

да, даже и повече.

Първата глава накарах момчето в магазина да я монтира да не би да бъркам нещо.

Даже минах на 30 вата, преди бях на 40-45...

Редактирано на от trakite
Публикувано на

С 20вата ще се разтече. Освен накапването, направи и дръпки без активация, затваряш въздуха и ако може го хвани с ръка да затвориш хептен. Аз си изгорях така три глави и вече като я напоя и направя дръпки без активация я оставям поне 30мин да се кисне, ако не и повече ;)  По-добре да я одавиш отколкото да изгори. 
Или иначе оплаквания от главите не сме имали, че горят ей така

Публикувано на

Извинявам се за офтопика,но излиза,че тези глави когато се закупят трябва да се съхряняват в шише с течност за да са винаги готови за употреба!

Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk

Публикувано на
Преди 18 часа, Tino написа:

направи и дръпки без активация, затваряш въздуха и ако може го хвани с ръка да затвориш

За въздуха  предполагам имаш в предвид да запуша с ръка отворите, които са отдолу  до бутоните + и -, щото други не виждам?

А това " дръпки без активация " да всмуча от мундщука без да натискам копчето ли означава?

Преди 6 часа, haiku написа:

Тези глави на мело 3 могат ли да се пренавиват? Ако да, стават ли лесно?

П.С. Няма значение, видях няколко видеа.

Разбира се,че може да се рeциклират и е толкова лесно колкото да переш употребявани памперси.Е,има малки разлики,като например,да прецакаш мода или да си опърлиш мустака....До тук с майтапите.

Новите нагреватели нито се киснат с дни в течност,нито се продухват,нито се обдухват.Завиваш го,капваш 3-4 капки на въздухопровода,3-4 капки на страничните дупки за течност и си готов.Различните реотани имат различно поставени отвори за течност.За конкретния коментиран в темата изпарител те са доста НАД дъното на изпарителя.Този фактор + падане на нивото на течността под тези отвори води до слабо или никакво зареждане на нагревателя с течност,а от там нататък до неприятни моменти...

Редактирано на от XEPO68
Публикувано на
Преди 23 часа, sotarz написа:

Извинявам се за офтопика,но излиза,че тези глави когато се закупят трябва да се съхряняват в шише с течност за да са винаги готови за употреба!

Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk

Не, не значи това, а просто да се омокрят добре при първоначално зареждане. Ако визираш "кисне" , уточнявам, след процедурите с накапване на отворите на главата, завиваш на основата, наливаш течност в танка, завиваш/сглобяваш изпарителя, правиш няколко дръпки без активация и го оставяш така да се накисне както си е сгобен ;) 

Преди 9 часа, trakite написа:

За въздуха  предполагам имаш в предвид да запуша с ръка отворите, които са отдолу  до бутоните + и -, щото други не виждам?

А това " дръпки без активация " да всмуча от мундщука без да натискам копчето ли означава?

Не, запушваш отворите на самия изпарител ;) не на мода. 
Дръпка без активация е точно това което си разбрал . 

Абе какво има да му се кисне толкова на едно парче памук? Още при сглобяването трябва хубаво да го напоиш с капкомера, после като налееш течността си готов след 30 секунди да дърпаш. Това да не е пране да го киснеш. Има си капацитет на абсорбация и ако ще да изчакате два дена дори, по-напоено няма да стане отколкото се е напоило през първата минута след сглобяването.

Редактирано на от haiku

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...