Junkey Публикувано преди 11 Август, 2016 Отчет Публикувано преди 11 Август, 2016 (редактирано) Здравейте, ще зареждате ли от този изпарител??? Ах прецаках името имах предвид melo Редактирано на 11 Август, 2016 от Junkey Отговор
Димитър Публикувано на 14 Август, 2016 Отчет Публикувано на 14 Август, 2016 Да, мисля, че скоро ще се появи и при нас. Отговор
Junkey Публикувано на 15 Август, 2016 Автор Отчет Публикувано на 15 Август, 2016 Супер, тъй като се чудя за по голям танк, но размера на pico-то ме ограничава в ширината им Отговор
Topper Публикувано на 15 Август, 2016 Отчет Публикувано на 15 Август, 2016 Pico-то позволява 22м танкове, а това са 90% от всички налични на пазара танкове ? Отговор
Junkey Публикувано на 15 Август, 2016 Автор Отчет Публикувано на 15 Август, 2016 (редактирано) Да нещо такова беше, брат Топър препоръчай танк със сменяеми глави, че нещо не ми се занимава с навиване, предпочитам уста-дроб. Редактирано на 15 Август, 2016 от Junkey Отговор
Topper Публикувано на 16 Август, 2016 Отчет Публикувано на 16 Август, 2016 Тук ме хващаш на тясно.... С конфекция съм опитвал много малко. И от тези малкото, са ми харесали единици.единият е Смок ТФВ4 но той е откровен дихател и за това не го ползвам. Кубиса с RBA глава също докарвал нещата до сносно изпаряване, но нямам лични наблюдения.... Sent from my GRACE using Tapatalk Отговор
Димитър Публикувано на 16 Август, 2016 Отчет Публикувано на 16 Август, 2016 Melo-то пътува между другото. Ако си се насочил към него и мислиш да го вземеш от нас, другата седмица към края предполагам, че ще е наличен. Отговор
Junkey Публикувано на 16 Август, 2016 Автор Отчет Публикувано на 16 Август, 2016 Благодаря ти Митко. Отговор
trakite Публикувано на 14 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 14 Февруари, 2017 (редактирано) Проблем с Melo III mini, по точно с главите. С оригиналните глави си изкарах нормално, даже втората 0.5 омовата май малко рано я свалих и много съжалявам за което.... Сложих 0 омова - на третото дърпане замириса на изгорял памук. Ходих в магазина, смениха я - издържа 6-7 дърпания. Сложиха трета 0,5 омова - пак мирише. Дайте идея какво да се прави. Всичко е купувано от гигадринкс, течност една и съща - 6мг трибека, разредена на 50 % . Редактирано на 14 Февруари, 2017 от trakite Отговор
rebelhearth Публикувано на 14 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 14 Февруари, 2017 Според мен си изгаряш главите. Като ги напоиш хубаво с течност чакаш ли 6-7 минути да се напоят хубаво? Отговор
trakite Публикувано на 14 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 14 Февруари, 2017 (редактирано) преди 2 минути, rebelhearth написа: Според мен си изгаряш главите. Като ги напоиш хубаво с течност чакаш ли 6-7 минути да се напоят хубаво? да, даже и повече. Първата глава накарах момчето в магазина да я монтира да не би да бъркам нещо. Даже минах на 30 вата, преди бях на 40-45... Редактирано на 14 Февруари, 2017 от trakite Отговор
sashogg Публикувано на 14 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 14 Февруари, 2017 Защо не вземеш да намалиш тия ватове ?Може пък нещата да се получат.Пробвай с 20вата. Отговор
Tino Публикувано на 14 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 14 Февруари, 2017 С 20вата ще се разтече. Освен накапването, направи и дръпки без активация, затваряш въздуха и ако може го хвани с ръка да затвориш хептен. Аз си изгорях така три глави и вече като я напоя и направя дръпки без активация я оставям поне 30мин да се кисне, ако не и повече По-добре да я одавиш отколкото да изгори. Или иначе оплаквания от главите не сме имали, че горят ей така Отговор
sotarz Публикувано на 14 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 14 Февруари, 2017 Извинявам се за офтопика,но излиза,че тези глави когато се закупят трябва да се съхряняват в шише с течност за да са винаги готови за употреба!Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk Отговор
trakite Публикувано на 15 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 15 Февруари, 2017 Преди 18 часа, Tino написа: направи и дръпки без активация, затваряш въздуха и ако може го хвани с ръка да затвориш За въздуха предполагам имаш в предвид да запуша с ръка отворите, които са отдолу до бутоните + и -, щото други не виждам? А това " дръпки без активация " да всмуча от мундщука без да натискам копчето ли означава? Отговор
haiku Публикувано на 15 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 15 Февруари, 2017 (редактирано) Тези глави на мело 3 могат ли да се пренавиват? Ако да, стават ли лесно? П.С. Няма значение, видях няколко видеа. Редактирано на 15 Февруари, 2017 от haiku Отговор
XEPO68 Публикувано на 15 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 15 Февруари, 2017 (редактирано) Преди 6 часа, haiku написа: Тези глави на мело 3 могат ли да се пренавиват? Ако да, стават ли лесно? П.С. Няма значение, видях няколко видеа. Разбира се,че може да се рeциклират и е толкова лесно колкото да переш употребявани памперси.Е,има малки разлики,като например,да прецакаш мода или да си опърлиш мустака....До тук с майтапите. Новите нагреватели нито се киснат с дни в течност,нито се продухват,нито се обдухват.Завиваш го,капваш 3-4 капки на въздухопровода,3-4 капки на страничните дупки за течност и си готов.Различните реотани имат различно поставени отвори за течност.За конкретния коментиран в темата изпарител те са доста НАД дъното на изпарителя.Този фактор + падане на нивото на течността под тези отвори води до слабо или никакво зареждане на нагревателя с течност,а от там нататък до неприятни моменти... Редактирано на 15 Февруари, 2017 от XEPO68 Отговор
Tino Публикувано на 15 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 15 Февруари, 2017 Преди 23 часа, sotarz написа: Извинявам се за офтопика,но излиза,че тези глави когато се закупят трябва да се съхряняват в шише с течност за да са винаги готови за употреба! Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk Не, не значи това, а просто да се омокрят добре при първоначално зареждане. Ако визираш "кисне" , уточнявам, след процедурите с накапване на отворите на главата, завиваш на основата, наливаш течност в танка, завиваш/сглобяваш изпарителя, правиш няколко дръпки без активация и го оставяш така да се накисне както си е сгобен Преди 9 часа, trakite написа: За въздуха предполагам имаш в предвид да запуша с ръка отворите, които са отдолу до бутоните + и -, щото други не виждам? А това " дръпки без активация " да всмуча от мундщука без да натискам копчето ли означава? Не, запушваш отворите на самия изпарител не на мода. Дръпка без активация е точно това което си разбрал . Отговор
haiku Публикувано на 16 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 16 Февруари, 2017 (редактирано) Абе какво има да му се кисне толкова на едно парче памук? Още при сглобяването трябва хубаво да го напоиш с капкомера, после като налееш течността си готов след 30 секунди да дърпаш. Това да не е пране да го киснеш. Има си капацитет на абсорбация и ако ще да изчакате два дена дори, по-напоено няма да стане отколкото се е напоило през първата минута след сглобяването. Редактирано на 16 Февруари, 2017 от haiku Отговор
Tino Публикувано на 16 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 16 Февруари, 2017 Мненията ми са съвети, вече който както прецени да си го прави Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.