Tino Публикувано на 15 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 15 Февруари, 2017 Явно имате по-остра пот на дланите, което е напълно нормално. При мен за 1 година г/д няма никакво износване на бутона, а само ожулвания по безцветното лаково покритие на brushed silver версията - от суркане по земята Отговор
Bathory Публикувано на 15 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 15 Февруари, 2017 Изключително здрав мод. Изпускал съм го десетина пъти на паркет, теракот и каквото се сетите, но все още работи, има само козметични дефекти. Отговор
kris86 Публикувано на 15 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 15 Февруари, 2017 Мога да потвърдя за brushet silver-a, че покритието е много устойчиво. За 6 месеца има леки едва видими драскотини и нищо друго. Отговор
D-Vaper Публикувано на 19 Март, 2017 Отчет Публикувано на 19 Март, 2017 От вчера и аз си изпарявам с pico с melo 3 - 4ml, 0.3 ома. Засега съм доволен. Искаше ми се да си го ползвам на 75 вата, но е практически невъзможно - с една батерия на 75 вата си е самоубийство, освен това често дава "dry hit" на изгорял памук.Общо взето, не случайно е в категорията стартови комплекти. И е повече от перфектен за тази категория!Много е важно да си купите хубава батерия.Голям плюс е, че главите на Мелото са с органичен памук, което дава добър, натурален вкус.Имам и един въпрос. Как използвате pre-heat настройките? Аз си вйпвам на 50W, а за при хийт съм задал 20W - 0.5s. Отговор
Dinsf Публикувано на 19 Март, 2017 Отчет Публикувано на 19 Март, 2017 По-скоро прехийт функцията трябва да е с по-висока стойност от мощността на която вейпваш. Идеята е да имаш незабавно загряване на реотанчето още от началния момент на натискането на бутона. Отговор
Topper Публикувано на 19 Март, 2017 Отчет Публикувано на 19 Март, 2017 Идеята на пре-хийта е да ти подгрее предварително намотката, преди същинската дръпка. Така че резонно е да е по-висока мощността за кратко, от основната. А и едва ли е нужно да се използва пълната мощност на мода, има си препоръчителна мощност за всяка една глава. Отговор
D-Vaper Публикувано на 27 Март, 2017 Отчет Публикувано на 27 Март, 2017 Мерси. Да, супер логично е това с прехийта, ама кой да помисли... Отговор
drkk89 Публикувано на 28 Март, 2017 Отчет Публикувано на 28 Март, 2017 (редактирано) Как да го пусна този пре Хийт на въпросното устройство. Сигурно има клипчета в ютуб се ,но.. Редактирано на 28 Март, 2017 от drkk89 Отговор
D-Vaper Публикувано на 4 Април, 2017 Отчет Публикувано на 4 Април, 2017 Първо от сайта се ъпдейтва софтуера, после при изключен мод се задържа плюса и основния бутон докато светне M1. С бутона за "запалване" се цъка докато стигнеш до мощността, а там с + и -... И после времето. И те така![emoji16]Изпратено от моят LG-D802 с помощта на Tapatalk Отговор
Di Nikolova Публикувано на 10 Февруари, 2018 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2018 Здравейте! Повече от година вече използвах Eleaf iStick Pico 75W с изпарител Eleaf GS Tank на VW с Dual Coil за Eleaf GS Air 1.5 ома. В последните няколко месеца смених изпарителя с Aspire Nautilus Mini с Nautilus Coil 1.8 ома. Преди няколко дни се появи следният проблем: Дисплеят премигна, даде индикация за празна батерия и аз включих за зареждане. Използвам батерия LG HG2. Зареждам с USB кабел. След няколко часа (дисплеят беше угаснал) изключих кабела и установих, че модът не дава никаква индикация за живот. Беше леко топъл, което го намерих за нормално. След още няколко часа уж "запали" за 1-2 дръпки и пак "умря", като преди това си повтори репертоара с премигването на дисплея. Измерих го със волтметър и с едно външно зарядно, което аз лично не ползвам - батерията е напълно заредена. Оставих го да си "почине" няколко часа и пак реших да пробвам. Известно време проработи, като обаче светваше само при натискане на power-бутона и веднага пак гаснеше, но пък даваше ток. После отчете съпротивление 0 и отказа. Естествено междувременно го пробвах и с друг изпарител - нулево съпротивление и никакъв резултат! Не съм го изпускала, не съм го подлагала на екстремни условия. Ако имате идеи, очаквам съвети. Отговор
mad-max Публикувано на 11 Февруари, 2018 Отчет Публикувано на 11 Февруари, 2018 Има ли промяна в цветът на пикселите на дисплея? . Дисплеите на тези модове "лягат" точно върху процесорът. Няколко възможности има: 1 Процесор 2 Транзистори на изходът 3 Драйвер на транзисторите 4 Стабилизатор към транзисторите 5 Съпротивление на компаратора на изходът 6 Самият компаратор Поне това ми идва като дефектирало на първо четене. Възможно е и да е комбинация от изброените но всички те участват във веригата към фланецът и за измерването на съпротивлението. Понякога закупуванет на нов мод е по-разумно от ремонтирането. Отговор
Di Nikolova Публикувано на 11 Февруари, 2018 Отчет Публикувано на 11 Февруари, 2018 Преди 13 часа, mad-max написа: Има ли промяна в цветът на пикселите на дисплея? Не, няма промяна в цвета на пикселите. Току-що пак реших да пробвам. С GS Tank-а не отчита съпротивление и даже по едно време изписа "Short atomiser". С Nautilus-а при клик на бутона, светва и свети с нормална продължителност, днес отчита и съпротивление. Обаче ако задържа бутона натиснат дисплеят угасва, въпреки че пуска ток и даже мога да изпарявам (вчера не можех). Отговор
mad-max Публикувано на 11 Февруари, 2018 Отчет Публикувано на 11 Февруари, 2018 Ха сега де. Дали е възможно да се е повредил самият конектор ? Ако е това...решава се бързо Отговор
Di Nikolova Публикувано на 11 Февруари, 2018 Отчет Публикувано на 11 Февруари, 2018 (редактирано) Мисля си дали на Nautilus -а не му е много дълъг накрайника с резбата. Освен това при пълнене се развива целия от мода, защото му е много стегнато уплътнението и няма как да не се развие. Това развиване и завиване по няколко пъти на ден може да е сплескало нещо отдолу, а и при GS Tank-а измрънка, че му е къс. Но пък не мога да си обясня това каква връзка има с дисплея. Не че разбирам много, но се опитвам да мисля П.П. Мхм - пак отказа. Тука има - тука няма... Редактирано на 11 Февруари, 2018 от Di Nikolova Отговор
mad-max Публикувано на 11 Февруари, 2018 Отчет Публикувано на 11 Февруари, 2018 За дисплеят попитах за да разбера дали е от прегряване на процесорът. По-показателно от това няма как. Пикселите които са прегрети започват да жълтеят. Понякога се вижда цяло квадратче с пожълтели пиксели. Даже скоро видях Пико с нацяло избледнял кристал на дисплеят от прегряване. Отговор
Topper Публикувано на 12 Февруари, 2018 Отчет Публикувано на 12 Февруари, 2018 Това според мен е сплескан фланец, изолатора на плюса сигурно е смачкан/скъсан.Изпратено от моят HUAWEI BLA-L29 с помощта на Tapatalk Отговор
Боби61 Публикувано на 12 Февруари, 2018 Отчет Публикувано на 12 Февруари, 2018 При активиран режим "STELT" мода си работи без да свети дисплея. Активира/деактивира се с едновремено задържане на бутона за активация и бутона минус. Отговор
Di Nikolova Публикувано на 12 Февруари, 2018 Отчет Публикувано на 12 Февруари, 2018 Преди 3 часа, Topper написа: Това според мен е сплескан фланец, изолатора на плюса сигурно е смачкан/скъсан. И аз на това се надявам, дано да е само това. Вече го оставих за ремонт. От тук нататък е mad-max Преди 3 часа, Боби61 написа: При активиран режим "STELT" мода си работи без да свети дисплея. Благодаря, днес като оставях мода за ремонт това ми го обясниха и разбрах, че не е проблем, което е добре, защото изобщо не ми се вписваше в картинката. По принцип чета инструкциите като си купя нещо ново, но дотолкова, колкото ми е необходимо, за да накарам играчката да работи както искам. Сигурно за някой има смисъл този режим "Stelt" и хората да го направили като функционалност, а аз съм го игнорирала при четенето и сега съм го включила случайно. Иначе е хубава играчка Отговор
mad-max Публикувано на 13 Февруари, 2018 Отчет Публикувано на 13 Февруари, 2018 Айде пак ме натопиха Отговор
Topper Публикувано на 13 Февруари, 2018 Отчет Публикувано на 13 Февруари, 2018 Трябва да си мокър, иначе пукаш [emoji13]Изпратено от моят HUAWEI BLA-L29 с помощта на Tapatalk Отговор
mad-max Публикувано на 4 Март, 2018 Отчет Публикувано на 4 Март, 2018 Чакам отзиви. Аз се напънах цял ден да пафкаь с Руснак. ..после още един ден Вивинова.......после още половин ден с Мело3...никакви дертове. Нейде има проблем ама не разбрах дали се реши. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.