Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Някой успял ли е да пробва американските течности Halo? Върти ни се идея да ги предложим, но малко цената ни притеснява. Ориентировъчнo ще е около 40лв за 30мл и 12лв за 7мл. :)

halo-tribeca-15-ml.jpg

Публикувано на (редактирано)

Скъпичко си е. Но пък и ще си знаеш че от към качество няма да си ощетен. Аз бих предложил Alien Visions, Johnson Creek, Mountain Oak Vapors. Все добри компании с невероятни сокчета.

П.П - Аз плащам по около 20лв. за 15мл. на Johnson Creek или Mountain Oak Vapors. Пак ми се струва леко по-евтино от на Halo.

Редактирано на от dfrmtn
Публикувано на

20лв за 15мл пак си е 40лв за 30мл. :) Ако като качество и вкусови характеристики е по-добро обаче, мисля че ще си струва.

За потреблението в България не мисля, че има нужда да зареждате от тези чорби...

То всичко кьорово и сакото си бърка вече чорбите с бази за по-тънка лайсна...

Публикувано на

Еми така ще ви го кажа. Не мисля че има вариант да не са с добри вкусови и качествени характеристки. На която и фирма да се хвърлите, не мисля че ще сгрешите, но имайте предвид че Halo са тютюневи аромати само, докато Mountain Oak Vapors не е така. Даже и Johnson Creek имат 1 вкус(Solstice) който не е с тютюнева основа. Абе направете една анкета най-добре да видим вота какво ще покаже.

Публикувано на

20лв за 15мл пак си е 40лв за 30мл. :) Ако като качество и вкусови характеристики е по-добро обаче, мисля че ще си струва.

Личното ми мнение е , че е добре да се вземат 4-5 или Х аромата и да прецените. Няма смисъл да се влагат средства в начинание с неясен изход. Но както отбеляза Пайнер...голяма част си бъркат сами бульоните. Ей на...Атмос са добри....ама колко запитвания има ?? Според мен не са достатъчно. Предполагам и сега ще се получи пак същото. И не на последно място основният кръг от потребители ще бъде само от заклети експериментатори.

Така мисля аз .cheers3.gif

Публикувано на

А тези производители Halo, Atmos Lab, Johnson Creek, Mountain Oak Vapors (и др.) предлагат ли отделно аромати и бази?

Защото както се очертава пазарът готовите течности ще се окажат само за начинаещи вейпъри и неочаквано закъсали опитни такива.

Съгласен съм с pioneer 306c и batko32 - ето аз примерно съм на трети месец (т.е. по-малко начинаещ) и след като мина месец и половина започнах експериментите със забъркването, като към момента мисля основно да си ги забърквам сам, а готовите ако по някакви причини закъсам или за контрола.

:cheers3:

• 5 години по-късно...
Публикувано на (редактирано)

Чудех се дали да създам нова тема, ама след като има за Halo, реших да "подритна" тази нагоре. Ако модерацията реши, нека отцепи въпросът в нова тема ;)

Та въпросът ми е за тези Shake N Vape (SnV) - идат 50мл в 100мл бутилка. Идеята е да се допълни до 100 ли? Щото упътването ме обърква има 5 варианта с резултат от 60мл до 100мл...Или първия ред следва да се чете SnV 50мл  + 10ml. 18mg/ml база + 40ml. безникотинова = 100 и т.н. за другите 4 варианта

Shake N Vape 50ml + 10ml / 18mg база - 60ml / 3mg
Shake N Vape 50ml + 20ml / 18mg база - 70ml / 5.14mg
Shake N Vape 50ml + 30ml / 18mg база - 80ml / 6.57mg
Shake N Vape 50ml + 40ml / 18mg база - 90ml / 8mg
Shake N Vape 50ml + 50ml / 18mg база - 100ml / 9mg

Редактирано на от nicknamed
Публикувано на

Да, в шише от 100мл има 50мл течност.

Ако трябва да съм честен - и аз не съм напълно ясно, дали е препоръчително да се допълни до 100мл, но поне има такава опция за хората, на които добавянето на един шот 10мл/18мг е малко. При всички варианти е предвидена концентрацията на аромата за допълване, но утре ще пусна запитване дали е препоръчително да е до 100мл (независимо дали допълването ще е с никотин или без).

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...