Димитър Публикувано преди 25 Декември, 2012 Отчет Публикувано преди 25 Декември, 2012 Някой успял ли е да пробва американските течности Halo? Върти ни се идея да ги предложим, но малко цената ни притеснява. Ориентировъчнo ще е около 40лв за 30мл и 12лв за 7мл. Отговор
d-f0rmati0n Публикувано на 26 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 26 Декември, 2012 (редактирано) Скъпичко си е. Но пък и ще си знаеш че от към качество няма да си ощетен. Аз бих предложил Alien Visions, Johnson Creek, Mountain Oak Vapors. Все добри компании с невероятни сокчета. П.П - Аз плащам по около 20лв. за 15мл. на Johnson Creek или Mountain Oak Vapors. Пак ми се струва леко по-евтино от на Halo. Редактирано на 26 Декември, 2012 от dfrmtn Отговор
Димитър Публикувано на 26 Декември, 2012 Автор Отчет Публикувано на 26 Декември, 2012 20лв за 15мл пак си е 40лв за 30мл. Ако като качество и вкусови характеристики е по-добро обаче, мисля че ще си струва. Отговор
pioneer 306c Публикувано на 26 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 26 Декември, 2012 20лв за 15мл пак си е 40лв за 30мл. Ако като качество и вкусови характеристики е по-добро обаче, мисля че ще си струва. За потреблението в България не мисля, че има нужда да зареждате от тези чорби... То всичко кьорово и сакото си бърка вече чорбите с бази за по-тънка лайсна... Отговор
d-f0rmati0n Публикувано на 26 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 26 Декември, 2012 Еми така ще ви го кажа. Не мисля че има вариант да не са с добри вкусови и качествени характеристки. На която и фирма да се хвърлите, не мисля че ще сгрешите, но имайте предвид че Halo са тютюневи аромати само, докато Mountain Oak Vapors не е така. Даже и Johnson Creek имат 1 вкус(Solstice) който не е с тютюнева основа. Абе направете една анкета най-добре да видим вота какво ще покаже. Отговор
mad-max Публикувано на 26 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 26 Декември, 2012 20лв за 15мл пак си е 40лв за 30мл. Ако като качество и вкусови характеристики е по-добро обаче, мисля че ще си струва. Личното ми мнение е , че е добре да се вземат 4-5 или Х аромата и да прецените. Няма смисъл да се влагат средства в начинание с неясен изход. Но както отбеляза Пайнер...голяма част си бъркат сами бульоните. Ей на...Атмос са добри....ама колко запитвания има ?? Според мен не са достатъчно. Предполагам и сега ще се получи пак същото. И не на последно място основният кръг от потребители ще бъде само от заклети експериментатори. Така мисля аз . Отговор
Mitazi Публикувано на 26 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 26 Декември, 2012 А тези производители Halo, Atmos Lab, Johnson Creek, Mountain Oak Vapors (и др.) предлагат ли отделно аромати и бази? Защото както се очертава пазарът готовите течности ще се окажат само за начинаещи вейпъри и неочаквано закъсали опитни такива. Съгласен съм с pioneer 306c и batko32 - ето аз примерно съм на трети месец (т.е. по-малко начинаещ) и след като мина месец и половина започнах експериментите със забъркването, като към момента мисля основно да си ги забърквам сам, а готовите ако по някакви причини закъсам или за контрола. Отговор
cas Публикувано на 27 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 27 Декември, 2012 dfrmtn, на сайта на Halo има и различни то тютюневи аромати, или аз нещо се бъркам? Mitazi, Atmos Lab имат бази и аромати, може да се видят в магазина на гигадринкс Отговор
nicknamed Публикувано на 25 JЮни, 2018 Отчет Публикувано на 25 JЮни, 2018 (редактирано) Чудех се дали да създам нова тема, ама след като има за Halo, реших да "подритна" тази нагоре. Ако модерацията реши, нека отцепи въпросът в нова тема Та въпросът ми е за тези Shake N Vape (SnV) - идат 50мл в 100мл бутилка. Идеята е да се допълни до 100 ли? Щото упътването ме обърква има 5 варианта с резултат от 60мл до 100мл...Или първия ред следва да се чете SnV 50мл + 10ml. 18mg/ml база + 40ml. безникотинова = 100 и т.н. за другите 4 варианта Shake N Vape 50ml + 10ml / 18mg база - 60ml / 3mg Shake N Vape 50ml + 20ml / 18mg база - 70ml / 5.14mg Shake N Vape 50ml + 30ml / 18mg база - 80ml / 6.57mg Shake N Vape 50ml + 40ml / 18mg база - 90ml / 8mg Shake N Vape 50ml + 50ml / 18mg база - 100ml / 9mg Редактирано на 25 JЮни, 2018 от nicknamed Отговор
Димитър Публикувано на 25 JЮни, 2018 Автор Отчет Публикувано на 25 JЮни, 2018 Да, в шише от 100мл има 50мл течност. Ако трябва да съм честен - и аз не съм напълно ясно, дали е препоръчително да се допълни до 100мл, но поне има такава опция за хората, на които добавянето на един шот 10мл/18мг е малко. При всички варианти е предвидена концентрацията на аромата за допълване, но утре ще пусна запитване дали е препоръчително да е до 100мл (независимо дали допълването ще е с никотин или без). Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.