fiksi Публикувано преди 23 Октомври, 2016 Отчет Публикувано преди 23 Октомври, 2016 Здравейте, Има ли колеги които са закупили този модел да споделят менения. Загледал съм го за всекидневна употреба но още се чудя ще се радвам някой ако има да сподели мнение дали е доволен. Отговор
Димитър Публикувано на 23 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 23 Октомври, 2016 Нямам лични наблюдения от модела, но това, което виждам като представяме от Joyetech AIO моделите като цяло е, че вършат работата, за която са предназначени. Ако нямаш претенции относно на мощността или сериозна регулация на въздуха, моделите вършат чудесна работа. Повече от достатъчно е за начинаещия вейпър, който иска да смени пушенето с електронна цигара. Отговор
fiksi Публикувано на 24 Октомври, 2016 Автор Отчет Публикувано на 24 Октомври, 2016 Общо взето идеята ми към него е за всекидневна употреба на работа в колата. Защото Cuboida определено ми тежи и ме тормози това. Отговор
SweYo Публикувано на 26 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 26 Октомври, 2016 Взимай без да се замисляш, казах ти супер е да съм те излъгал за нещо Ако не го даваш на жената нали има мераци. Отговор
FCBICO Публикувано на 26 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 26 Октомври, 2016 (редактирано) Мога да ти препоръчам нещо подобно ---> ЦЪК Върши отлична работа.Просто ти давам някаква алтернатива-не казвам че трябва да си вземеш него. Редактирано на 26 Октомври, 2016 от pioneer 306c Отговор
Pr0master Публикувано на 18 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 18 JЮни, 2017 Dobur den dnes se registrirah vuv foruma now sov sum i se izvinqwam za shliokawicata na koqto pisha no nqmam bg na komputara a sum pred golqma dilema koe da si zema eGo AIO Box ili AIO Pro ne pusha ot 5 godini no mnogo obicham da si pusha nargile i da izkarwam mnogo dim no ne mi se davat mnogo pari za takiwa glezotiiki i gledam che tezi 2 te sa nai optimalniq variant i evtin predlojete mi neshto do 70 lewa koeto e kachestweno gore dolo i izkarwa nai mnogo dim blagodaria predwaritelno Отговор
Димитър Публикувано на 18 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 18 JЮни, 2017 Здравей и тук! Има няколко основни разлики между двете - капацитет на батерията, капацитет на резервоара, настройка на въздуха и дизайн. AIO Pro събира 4мл течност, докато AIO Box е с капацитет на резервоара 2мл. Като сравнение за разход може да се вземе ориентир че пушач, който изпушва на ден една кутия цигари, обикновено при преминаването към електронна цигара, конкретно AIO започва да изпарява около 3-4мл на ден. В случая не вярвам да има голямо значение за теб, при положение, че ще го ползваш от време на време, но ако започнеш да го употребяваш по-често от наргилето, моя съвет е да се насочиш към AIO Pro. Капацитета на батерията при AIO Box e 2100mAh и е вградена, което означава, че не може да се сменя и в един момент (след около 300-350 цикъла на заряд-разряд), ще ти се наложи да смениш цялото устройство. AIO Pro ползва външна батерия, която трябва да се закупи отделно и съответно се вдига малко първоначалната инвестиция, но е много по-добре, защото при смяната й, избиваш цялото устройство - сменяш батерия за 15-16лв вместо цяло устройство за 60лв. В същото време капацитета на батерията е 3000mAh (препоръчваме Sony VTC6), което е 50% повече спрямо AIO Box. Настройката на въздуха обаче е основното, което е важно в случая, защото на теб ти трябва нещо, което да е близко до наргилета. AIO Pro има възможност за отваряне на въздушния поток в по-голям диапазон, от колкото AIO Box-а, като така усещането е наистина близко до наргилето. AIO Box e устройство, което е по-скоро ориентирано към хора, които искат да заменят тютюневите цигари с електронни - дръпката е стегната като при нормална цигара. В общи линии за нуждите ти е най-добре да се ориентираш към AIO Pro. Отговор
Pr0master Публикувано на 18 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 18 JЮни, 2017 преди 23 минути, Димитър написа: Здравей и тук! Има няколко основни разлики между двете - капацитет на батерията, капацитет на резервоара, настройка на въздуха и дизайн. AIO Pro събира 4мл течност, докато AIO Box е с капацитет на резервоара 2мл. Като сравнение за разход може да се вземе ориентир че пушач, който изпушва на ден една кутия цигари, обикновено при преминаването към електронна цигара, конкретно AIO започва да изпарява около 3-4мл на ден. В случая не вярвам да има голямо значение за теб, при положение, че ще го ползваш от време на време, но ако започнеш да го употребяваш по-често от наргилето, моя съвет е да се насочиш към AIO Pro. Капацитета на батерията при AIO Box e 2100mAh и е вградена, което означава, че не може да се сменя и в един момент (след около 300-350 цикъла на заряд-разряд), ще ти се наложи да смениш цялото устройство. AIO Pro ползва външна батерия, която трябва да се закупи отделно и съответно се вдига малко първоначалната инвестиция, но е много по-добре, защото при смяната й, избиваш цялото устройство - сменяш батерия за 15-16лв вместо цяло устройство за 60лв. В същото време капацитета на батерията е 3000mAh (препоръчваме Sony VTC6), което е 50% повече спрямо AIO Box. Настройката на въздуха обаче е основното, което е важно в случая, защото на теб ти трябва нещо, което да е близко до наргилета. AIO Pro има възможност за отваряне на въздушния поток в по-голям диапазон, от колкото AIO Box-а, като така усещането е наистина близко до наргилето. AIO Box e устройство, което е по-скоро ориентирано към хора, които искат да заменят тютюневите цигари с електронни - дръпката е стегната като при нормална цигара. В общи линии за нуждите ти е най-добре да се ориентираш към AIO Pro. Az daje sum zgreshil imah predvid AIO PROBOX no to AIO PRO mai e po dobra i ot neq nali Отговор
Димитър Публикувано на 18 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 18 JЮни, 2017 ProBox e същото почти. Добавена е възможност за избиране на постоянно подаване на напрежението или директен режим (в зависимост, колко ток е останал в батерията), която опция според мен е абсолютно нищо и е напълно излишна. Добавен е пръстен за регулиране на напрежението като на AIO Pro и дизайна е малко подобрен, но според мен AIO Pro C е по-добрия вариант Между другото, по-горе съм говорил за AIO Pro C, която е с възможност за смяна на батерията. AIO Pro е с вградена батерия и ако можеш да отделиш малко повече финанси първоначално Pro C е по-добрия вариант между двете. Отговор
Pr0master Публикувано на 20 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 20 JЮни, 2017 На 19.06.2017 г. at 1:14, Димитър написа: ProBox e същото почти. Добавена е възможност за избиране на постоянно подаване на напрежението или директен режим (в зависимост, колко ток е останал в батерията), която опция според мен е абсолютно нищо и е напълно излишна. Добавен е пръстен за регулиране на напрежението като на AIO Pro и дизайна е малко подобрен, но според мен AIO Pro C е по-добрия вариант Между другото, по-горе съм говорил за AIO Pro C, която е с възможност за смяна на батерията. AIO Pro е с вградена батерия и ако можеш да отделиш малко повече финанси първоначално Pro C е по-добрия вариант между двете. Добър Вечер цял ден гледам клипове и имам чувството че AIO вади по голям пушек от AIO Pro c ама и то като цяло няма мн клипове за него Отговор
Димитър Публикувано на 20 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 20 JЮни, 2017 Двете устройства ползват едни и същи изпарителни глави. Oсновните са 0.6 и 0.5 ома - разликата между тях е типа на изпаряване. Главата на 0.6 ома е предназначена за нормално изпаряване (като цигара), а тази на 0.5 ома е за инхалиране. Точно тук идва и главната разлика - когато се ползва тази на 0.5, въздуха трябва да бъде максимално отворен, което при AIO Pro моделите е решено с по-голям въздуховод. Ако се ползва тази глава на двете устройства, парата ще е видимо повече с AIO Pro. По клиповете е много трудно да се прецени кое устройство произвежда повече пара, защото: - не е ясно, как е настроен въздуха, - не е ясно коя глава се използва устройството - не е ясно, какъв е типа на течностите. Типа на течностите също е от значение, защото различните производители използват различно съотношение между пропилен гликола и глицерина. В общи линии, когато ПГ-то е в повече, аромата е по-добър и по-силен, а удара (когато има никотин течността), е леко по-изразен. Когато ВГ-то (растителния глицерин) е в повече, аромата е по-слаб, а парата е една идея повече. Отговор
Pr0master Публикувано на 20 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 20 JЮни, 2017 Окей значи с една дума да взимам AIO PRO C лошото е че нито знам какво се сменя и след колко време ... Много ще трябва да ми помагате отначало хаха... Аз ще пушаа само безникотинови течности .. нали ви казвам само за кеф капвам 5 капки и си пуша а не да трябва си правя всеки ден наргиле по 10 минути Отговор
tangra Публикувано на 21 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2017 След като си непушач по добре не започвай дори и с безникотинови течности , това с 5 капки го забрави , пълненето на "нергилето" отнема 1 мин . Отговор
Pr0master Публикувано на 21 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2017 Е безникотиновите течности нали не са толкова вредни няма проблем... А немога да се зарибя спокойно... Ще си дърпам 5 10 минути и щ ми омръзне... Просто обичам да си дърпам и да излиза много дим.. обичам ей така като седна на компа докато гледам или правя нещо да си пуша.. толкова ли е вредно Отговор
tangra Публикувано на 21 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2017 Ако си бивш пушач това е направо планински въздух , но в останалите случай си е вкарване в организма на вещества ,които не са в състава на въздуха /които и без това го съсипват/ . Много от действията на хората им вредят повече или по малко ,което не им пречи да ги извършват /кефа цена няма/. Аз не правя изключение - 35 години силни цигари достигайки до 3 кутии на денонощие. Отговор
Димитър Публикувано на 21 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2017 Пушенето на наргиле е по-вредно от пушенето на цигари - ако замениш наргилето с електронната цигара определено ще е много по-добре. Не препоръчваме обаче да ти става навик и да започнеш да изпаряваш постоянно, само защото е по-малко вредно (95% по-малко спрямо цигарите според Кралския лекарски колеж в Англия). Колкото до консумативите - имаш изпарителна глава с цена около 5лв, която в твоя случай ще сменяш на 2-3 месеца най-вероятно. Имаш течност, която и сам можеш да си правиш, като така ще ти излиза не повече от 5-10лв на месец при ежедневна употреба и батерия с цена около 15-16лв, която ще трябва да сменяш на 2 години. Тези сметки са разбира се базирани на това, което казваш, че на ден пушиш по 1-2 наргилета. Отговор
Pr0master Публикувано на 21 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2017 Аз като цяло не знаех за тези хубавите вайпове но баща ми един ден си идва от Германия,той там си живее и се върна с Target Pro 75W , и течността беше с вкус на вишна и там с малко никотин ама като си опънаха леко мн се накефих.. и викам я да се поразровя и намерих вас ... За което се радвам.. Разбирате ли просто в седмицата ще го използвам максимум 3 4 пъти по 10 15 минути максимум Отговор
Topper Публикувано на 21 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2017 Кво е вайпове?Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk Отговор
Tino Публикувано на 21 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2017 Това дето го засмукваш всеки ден по ен на брой пъти Отговор
Topper Публикувано на 21 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2017 Аааа туй ли, питам да не са некакви 'апове-вайповеИзпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk Отговор
Dinsf Публикувано на 21 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2017 И да знаеш, че ще се увлечеш! Наргилето изисква време за подготовка, която къде от мързел, къде от нямане на време за пуфкане на цялата чашка може и да избегнеш. Докато фазомера ти е в джоба или на бюрото и чака в готовност да направиш сочна дръпка. Отговор
Pr0master Публикувано на 21 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 21 JЮни, 2017 Аз няма да го взимам на работа или кадето и да е ... Като съм си в нас ще опъвам от време и на време и ще ми омръзне и ще го продам хаха Отговор
Pr0master Публикувано на 27 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 27 JЮни, 2017 kakvo shte kajete za ELEAF IJUST S STARTER KIT po dobre li e ot joyatecha ? Отговор
Dinsf Публикувано на 27 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 27 JЮни, 2017 po dobre e da pi636 na kirilica Отговор
Pr0master Публикувано на 28 JЮни, 2017 Отчет Публикувано на 28 JЮни, 2017 Добре просто на компютъра нямам бг и затова пиша така ще ми кажете ли нещо за ELEAF IJUST S STARTER KIT по добре e ot joyatech или няма смисъл Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.