Vonagard Публикувано преди 5 Декември, 2016 Отчет Публикувано преди 5 Декември, 2016 (редактирано) Здравейте хора,исках да питам относно температурата понеже съм нов и току що си поръчах написания в заглавието модел.Има настройки за ватове,омове и така нататъка...Нищо не разбирам моля помогнете ми как да се оправям с тези неща... Благодаря предварително и се моля за съдействие! Редактирано на 5 Декември, 2016 от Vonagard Отговор
Topper Публикувано на 5 Декември, 2016 Отчет Публикувано на 5 Декември, 2016 Никой ли не ти обясни в магазина? Ръководство? Отговор
kris86 Публикувано на 5 Декември, 2016 Отчет Публикувано на 5 Декември, 2016 (редактирано) Здравей. Първо браво за избора. Доколкото разбирам за първи път се сблъскваш с вейпа като цяло. Най важното е да се въоражиш с воля и търпение. Относно мода който си избрал ами супер е. Имаш възможност за работа както с една, така и с две батерии. Относно ватовете ами как да ти обясня... Ватовете и омовете са взаимно свързани. Колкото по- ниски са омовете толкова по- големи трябва да са настроени ватовете и обратното. Имаш възможност за работа с никел, титан и стомана като опции на мода. Именно с тези трите имаш възможност да ползваш евика в температурен контрол. Най-хубавото е че си избрал испарител който е с готови глави. А избора при тях е сравнително добър. Даже в сайта на домакина има и информация с препоръчаната мощност( ватове) . Имай в предвид, че когато исползваш големи мощности, трябва да предвидиш и подходящи батерии, а именно такива с висок разряден ток. Такива са Q30 на самсунг, vtc5 на сони. И имай в предвид, че големите мощности цедят батериите доста. Ако имаш повече въпроси питай смело тук повечето са стабилни пичове. Редактирано на 5 Декември, 2016 от kris86 Отговор
Topper Публикувано на 5 Декември, 2016 Отчет Публикувано на 5 Декември, 2016 (редактирано) Работи и с Кантал, както има и RBA (rebuldable) глави за иЗпаряване. http://gigadrinks.com/search.html?phrase=ultimo&x=0&y=0 Редактирано на 5 Декември, 2016 от Topper Отговор
Vonagard Публикувано на 5 Декември, 2016 Автор Отчет Публикувано на 5 Декември, 2016 (редактирано) 42 minutes ago, kris86 said: Здравей. Първо браво за избора. Доколкото разбирам за първи път се сблъскваш с вейпа като цяло. Най важното е да се въоражиш с воля и търпение. Относно мода който си избрал ами супер е. Имаш възможност за работа както с една, така и с две батерии. Относно ватовете ами как да ти обясня... Ватовете и омовете са взаимно свързани. Колкото по- ниски са омовете толкова по- големи трябва да са настроени ватовете и обратното. Имаш възможност за работа с никел, титан и стомана като опции на мода. Именно с тези трите имаш възможност да ползваш евика в температурен контрол. Най-хубавото е че си избрал испарител който е с готови глави. А избора при тях е сравнително добър. Даже в сайта на домакина има и информация с препоръчаната мощност( ватове) . Имай в предвид, че когато исползваш големи мощности, трябва да предвидиш и подходящи батерии, а именно такива с висок разряден ток. Такива са Q30 на самсунг, vtc5 на сони. И имай в предвид, че големите мощности цедят батериите доста. Ако имаш повече въпроси питай смело тук повечето са стабилни пичове. Благодаря много за изчерпателния отговор Крис.Какъв късмет извадих относно батериите още преди отговора ти бях поръчал тези на самсунг...аз днеска направих поръчката по интернет и за това и никой не ми обясни нищо.Вчера спонтанно се реших ии до 5 гледах клипове и информация днеска също за да влезна в час бързо.Пак благодаря и нямам търпение вече. А и още едно върпосче как така с никел мога да работя като изпарителните глави са clapton и ceramic? И относно менюто гледах в клипчетета че превключват от power на други неща?За какво е?Извинявам се за некомпетентността... Редактирано на 5 Декември, 2016 от Vonagard Допълване Отговор
kris86 Публикувано на 5 Декември, 2016 Отчет Публикувано на 5 Декември, 2016 Ами тези другите неща са имено Ni (никел) Ti (титан) SS (стомана) Tcr( тук сам настройваш коефицента и запаметяваш няколко настройки) с тези можеш да исползваш мода в темпконтрол. Относно главите колегата е дал линк за обслужваема глава с която можеш да навиеш всякаква жица подходяща за нашите нужди ( за готови глави с никел незнам). Имаш и баипас мод, където исползваш ресурса на батерията. А именно колкото останал ток има в нея толкова отдава. Тръгвайки от 4.18 волта горе- долу с напълно заредена батерия и стигайки до около 3.2 където защитата на мода ще те спре претполагам. Мой съвет недей да скачаш с обслужваема глава. Позпарявай, почети, поразпитай, пойзгледай някой друг клип в тубата и тогава. П.П. Ти пущач ли си или ей така просто... П.П.П. Ами течност набавил ли си и каква ако не е тайна. Питам щото първата течност която си взех беше 24мг и от 3-4 дръпки се замайвах здраво с един кайфун Отговор
Vonagard Публикувано на 5 Декември, 2016 Автор Отчет Публикувано на 5 Декември, 2016 1 hour ago, kris86 said: Ами тези другите неща са имено Ni (никел) Ti (титан) SS (стомана) Tcr( тук сам настройваш коефицента и запаметяваш няколко настройки) с тези можеш да исползваш мода в темпконтрол. Относно главите колегата е дал линк за обслужваема глава с която можеш да навиеш всякаква жица подходяща за нашите нужди ( за готови глави с никел незнам). Имаш и баипас мод, където исползваш ресурса на батерията. А именно колкото останал ток има в нея толкова отдава. Тръгвайки от 4.18 волта горе- долу с напълно заредена батерия и стигайки до около 3.2 където защитата на мода ще те спре претполагам. Мой съвет недей да скачаш с обслужваема глава. Позпарявай, почети, поразпитай, пойзгледай някой друг клип в тубата и тогава. П.П. Ти пущач ли си или ей така просто... П.П.П. Ами течност набавил ли си и каква ако не е тайна. Питам щото първата течност която си взех беше 24мг и от 3-4 дръпки се замайвах здраво с един кайфун Пуша цигари и наргиле.Не съм зависим към цигарите мога да пуша,мога и да не пуша,въпроса е,че някой път искам да правя нещо,тоест да има дим и докато пулат около мен и аз да правя нещо(да пуша).За това идкам да ги заместя с тази машинка и ще е много по-добре. Относно навиване и взимане на други атомайзери и да навивам и да правяс памук,не мисля.Много занимавка е,а и няма да се справя . Относно течността марката е Cosmic Fog чието съотношение PG/VG - 20% / 80%.Прочетох че колкото повече vg,толкова повече пара пък и за марката пишеше,че е повече за пара.Поръчах няколко вкуса но всичките с 0 никотин,защото още като малък си бях купил "хубава електронна цигара" да си начеша крастата и дори и с 3 мг никотин ме дразни гърлото за това с 0 ще е най-добре.Другата причина поради която почвам с вейпа освен да заместя цигарите са и триковете,в които ме бива горе долу,готино мине да ги правя,но с наргиле и цигара няма как да имам толкова готин и плътен дим. Отговор
kris86 Публикувано на 5 Декември, 2016 Отчет Публикувано на 5 Декември, 2016 Аха..... Ами поръчвай готови глави и бълвай облаци. Ако нещо не ти е ясно вече знаеш.... Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.