Тодор Илиев Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Здравейте, имам въпросният атомайзер от доста време, но не го използвам, защото от самото начало постоянно къркори и изпаряването е невъзможно. В момента използвам aspire nautilus mini и съм доста доволен, но ми се иска да разгадая мистерията за да разчитам на него като резервен. Модът, който използвам е: eleaf i stick tc 40w, течностите са g-vape 12mg, купувах нови изпарителни глави и пак не става, пробвах с различни ватове и не и не... предложете идея какъв може да е проблема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tino Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Ползвам изпарителя сигурно от година вече и ми е основен. Главите които съм ползвал са всички, като 1.2 и 1.5 ги ползвам на макс 12вата и отворен въздух на макс. Гъргоренето може да ти се получава именно от там, ако си затворил въздуха или не е отворен на макс. Другото е ако не си го ползвал дълго време може да се разбълбука за кратко, но не и постояно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Тодор Илиев Posted January 5, 2017 Author Report Share Posted January 5, 2017 Ами главите, който имам са 0.15 ома, такива бяха в комплекта, дали точно в ниското съпротивление не е проблема? Иначе го пробвах и на макс въздух и на минимум и разлика няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkey Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Ниско съпротивление означава и повече ватове, ако го пафкаш на 12 вата няма как са стане.Vape on Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tino Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Аха, това е никелова глава, която работи в температурен режим, ползвам я от 280 до 310градуса на Пико. Струва ми се, че мода му идва слаб за тази глава което също е опция, защото няма достатъчно мощност да изпари пропитата течност в главата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Тодор Илиев Posted January 5, 2017 Author Report Share Posted January 5, 2017 Еми пробвах и на 40 вата и пак същото, само на температурен режим не съм пробвал. Съвсем малко пара и много нагълтана течност. Всъщност атомайзера върви в комплект с мода, предполагам, че не би трябвало да е слаб но... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tino Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Странно, че не те прехвърля директно на температурен режим. Пусни на него и виж как е като го настроиш на 260-280 градуса. Или просто сложи друга глава и я пуши на 12вата. Ако в комплекта нямаш такива глави може да си купиш и да видиш и с тях как е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Тодор Илиев Posted January 5, 2017 Author Report Share Posted January 5, 2017 Имам една нова, която съм я вземал от gigadrinks но и с нея не става, утре ще пробвам в темп. режим. А мога ли да сложа с по-голямо съпротивление ако има изобщо де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashogg Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Не го ползвам този изпарител,но познавам хора,които го ползват.В оригиналния комплект е само с никелова глава а тя НЕ СЕ ПОЛЗВА в нормален режим,а само в температурен контрол.Купи си нормални глави,не зная стомана има ли за модела,ако няма,кантал ще са ок,тях може да ползваш във ват режим.И друго,мода може да те изхвърли от режим ТК към Ват режим,ако не си с подходящата жица,обратното няма как да стане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Тодор Илиев Posted January 6, 2017 Author Report Share Posted January 6, 2017 Да Ви попитам като по- компетентни, тези две глави ще станат ли за моят изпарител за нормално пушене на ниски ватове? И следователно ако стават, коя от двете да взема? http://www.gigadrinks.com/product/6038/izparitelna-glava-dual-coil-za-eleaf-gs-air.html http://www.gigadrinks.com/product/6012/izparitelna-glava-s-organichen-pamuk-za-eleaf-gs-air.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasen Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 И двете ще станат. Лично аз бих взел dual-coil главата заради силиката, защото харесвам повече вкуса, който предава. А и - според моите наблюдения - главите със силика издържат по-дълго от тези с памук. 1.5ohm ще са достатъчни за 12-13-14 вата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Тодор Илиев Posted January 6, 2017 Author Report Share Posted January 6, 2017 Много ти благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Тодор Илиев Posted January 6, 2017 Author Report Share Posted January 6, 2017 Малко развитие, сега го пробвах на 280 градуса и се разпуши но много загрява, върнах на ватове и в момента го пуша на 25W и е супер, пак грее но по- малко, явно си е искало разпушване с повече пауър. Все пак ще си взема глава с високото съпротивление, май ще ми допадне този изпарител. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tino Posted January 6, 2017 Report Share Posted January 6, 2017 Нормално е да се нагрява, но не и като да не може да го пипаш спокойно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts