Jump to content
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Здравейте, имам въпросният атомайзер от доста време, но не го използвам, защото от самото начало постоянно къркори и изпаряването е невъзможно. В момента използвам aspire nautilus mini и съм доста доволен, но ми се иска да разгадая мистерията за да разчитам на него като резервен. Модът, който използвам е: eleaf i stick tc 40w, течностите са g-vape 12mg, купувах нови изпарителни глави и пак не става, пробвах с различни ватове и не и не... предложете идея какъв може да е проблема.

2017-01-05 18.29.38.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ползвам изпарителя сигурно от година вече и ми е основен. Главите които съм ползвал са всички, като 1.2 и 1.5 ги ползвам на макс 12вата и отворен въздух на макс. Гъргоренето може да ти се получава именно от там, ако си затворил въздуха или не е отворен на макс. Другото е ако не си го ползвал дълго време може да се разбълбука за кратко, но не и постояно. 

Link to comment
Share on other sites

Ами главите, който имам са 0.15 ома, такива бяха в комплекта, дали точно в ниското съпротивление не е проблема? Иначе го пробвах и на макс въздух и на минимум и разлика няма.

Link to comment
Share on other sites

Аха, това е никелова глава, която работи в температурен режим, ползвам я от 280 до 310градуса на Пико. Струва ми се, че мода му идва слаб за тази глава :( което също е опция, защото няма достатъчно мощност да изпари пропитата течност в главата 

Link to comment
Share on other sites

Еми пробвах и на 40 вата и пак същото, само на температурен режим не съм пробвал. Съвсем малко пара и много нагълтана течност. Всъщност атомайзера върви в комплект с мода, предполагам, че не би трябвало да е слаб но...

Link to comment
Share on other sites

Странно, че не те прехвърля директно на температурен режим. Пусни на него и виж как е като го настроиш на 260-280 градуса. Или просто сложи друга глава и я пуши на 12вата. Ако в комплекта нямаш такива глави може да си купиш и да видиш и с тях как е 

Link to comment
Share on other sites

Не го ползвам този изпарител,но познавам хора,които го ползват.В оригиналния комплект е само с никелова глава а тя НЕ СЕ ПОЛЗВА в нормален режим,а само в температурен контрол.Купи си нормални глави,не зная стомана има ли за модела,ако няма,кантал ще са ок,тях може да ползваш във ват режим.И друго,мода може да те изхвърли от режим ТК към Ват режим,ако не си с подходящата жица,обратното няма как да стане. :cheers:

Link to comment
Share on other sites

Да Ви попитам като по- компетентни, тези две глави ще станат ли за моят изпарител за нормално пушене на ниски ватове? И следователно ако стават, коя от двете да взема?

http://www.gigadrinks.com/product/6038/izparitelna-glava-dual-coil-za-eleaf-gs-air.html 

http://www.gigadrinks.com/product/6012/izparitelna-glava-s-organichen-pamuk-za-eleaf-gs-air.html

Link to comment
Share on other sites

И двете ще станат. Лично аз бих взел dual-coil главата заради силиката, защото харесвам повече вкуса, който предава. А и - според моите наблюдения - главите със силика издържат по-дълго от тези с памук. 1.5ohm ще са достатъчни за 12-13-14 вата.

Link to comment
Share on other sites

Малко развитие, сега го пробвах на 280 градуса и се разпуши но много загрява, върнах на ватове и в момента го пуша на 25W и е супер, пак грее но по- малко, явно си е искало разпушване с повече пауър. Все пак ще си взема глава с високото съпротивление, май ще ми допадне този изпарител.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...